Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

На цю подорож я чекала пять років

"Все було дуже добре,але у вас будуть боліти ноги."

Відгук туриста Аккорд тур Людмила  (Кодима) на тур
ще
17
фото
Поїздка: 29 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Рим притягує нас! Відень, Флоренція та Венеція

У турі все сподобалось. Кордон ми пройшли дуже швидко.

Спочатку ми приїхали до Кракова. Там у нас була цікава та пізнавальна екскурсія з паном Миколою. Наступного дня нас уже чекав вишуканий Відень. А потім ми переїхали до Італії. Це країна в яку я закохана. А які дивовижні пейзажі Австрії та Італії, ми їхали і ввесь свій шлях намилуватись не могли. Флоренція нас зустріла дощем, далі ми по прямували на допомогу падаючій вежі. Вся велич архітектури цих міст була надзвичайно, красивою. А потім був Рим!!! Я же я із задоволенням ходила цими вулицями вічного міста. Дуже сподобалось екскурсії пана Валерія. Все було чітко, змістовно, пізнавально. Але як для мене то цього було мало. Адже саме того ж дня була ще екскурсія і до Ватикану. ДУЖЕ Велике прохання до керівника тур - компанії. Якщо тур має назву «Рим притягує нас» то і має бути більше можливості побути в самому Римі. А екскурсія у Ватикан зробить наступного дня. У Ватикані дуже сподобалось екскурсія від пані Вікторії.

Ну і звісно ж ми були у Венеції. Венеція - це родзинка Італії. Своїми каналами та архітектурою вона неймовірна. Пані Ліліана розповіла нам цікаві факти про Венецію.

Наша супроводжуюча Каріна завжди нам допомагає, підкаже. Вона робила все аби нам було комфортно. Окремо велике дякую нашим водіям. Вони майстри найвищого рівня водіння. В салоні завжди комфортно. Отелі всі у відмінному стані. Сніданки поживні. Нажаль в одному готелі не було кави (для мене як кавомана це важливо) Але в номері був чайник, то ж хто буде їхати візьміть з собою не велику кількість кави.

Дякую кампанії Аккорд - тур ви допомогли мені здійснити мою мрію. Тож до зустрічі, я вже обираю тур на наступну поїздку.
Реклама
Відгуки про інші тури