Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Недбале відношення гіду і повна відсутність часу в містах

"Все з самого початку було не так як хотілось. Екскурсії відмінялись, переносились, змінювались. Гід надурила з квитками. "

Відгук туриста Аккорд тур olena_olena94 (Суми) на тур
Поїздка: 22 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Чао, Італія! 2 дні в Римі + Флоренція і Венеція!

Перше що розчарувало - відміна екскурсії на озеро Блед і заміна її на екскурсію по Падуї, де було абсолютно не цікаво. Екскурсовод зовсім не професійний. Екскурсія замість 40 хвилин як обіцяли була майже 2 години. Через це не було вільного часу, Падуї і не побачили бо більшу частину екскурсії ходили по церкві. Продукти на вечерю купити не встигли і перекусити в Падуї теж, бо група поспішала в готель. Тому в 21:00 ми були в готелі, навколо якого жодного магазину і кафе.

І потім група почала просити завести в Макдональдз чи магазин по дорозі, але магазини були вже закриті, і зупинили на автогрилі, де все в тридорого. Це все через непрофесіоналізм гіда, яка бачила що часу обмаль і дозволила так довго провести ту екскурсію.

В Любляні все галопом по Європам. Прогулятись і насолодитись містом не було часу.

Далі Флоренція. Взявши екскурсію в Пізу, ми не побачили ні одне, ні інше. Зовсім був не логічний день.

В Римі мали бути 2 дні, але були тільки півдня. Приїхали о 12 в Рим, довго добирались автобусом міським та метро. Квитків гід накупила чомусь по 5 штук, а використали тільки по 2 штуки. Екскурсія, потім вільний час. Екскурсію в Колізей не брали і не рекомендуємо - вхід туди не входить. Вони походили навколо Колізею, так же як і ми без екскурсії. Квитки можна було б купити завчасно, але невідомо в котрій годині буде можливість там бути. Дійшли до Треві, з'їли італійського морозива та тірамісу, спробували місцеву піцу.

У Ватикан екскурсію не брали, зайшли в церкву дуже швидко (знаємо лайфхаки). Коли вийшли, наша група що придбала туди екскурсію ще стояла в черзі. А ми пішли їсти смачну римську пасту.

Наступний день поїхали в Тіволі. Була в списку екскурсія в Неаполь, але її не організували. Тіволі дуже сподобалось, але хотілось би більше часу. Після екскурсії дуже швидко була можливість з'їсти найсмачнішої піци та випити кави. Часу насолодитись атмосферою Італії не було.

Венеція сподобалась, але завжди щось змінювалось і переносилось. По приїзду було сказано що екскурсія що ми придбали буде одразу після оглядової, ми планували поїхати на Мурано після неї, але нашу екскурсію перенесли так що була година до неї часу вільного і година після. Звісно що на Мурано ми не встигали через це. Як завжди гід накрутила все як попало.

Егер це взагалі смішно. Хотіли висадити тих хто не купляв екскурсію на шулящ в Лідлі, але групі вже набридло вибрички гіда і почали вже сваритись, щоб вийти з автобусу теж в Долині Красунь. Поки ті поїли несмачний гуляш за 23 євро, ми вклались в 10 євро в ресторанчику. Тільки їли смачний гуляш а не розбавлену жижу як вони і пили марочне вино а не домашню бадягу. Тому не рекомендуємо брати цю екскурсію.

Взагалі вже не перший раз від Акорд, але настільки не професіонального гіда бачу вперше. Людина просто не на своєму місці.
Реклама
Відгуки про інші тури