Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Турне найкрасивішими містами Європи

"Європа не стоїть на місці"

Відгук туриста Аккорд тур Mia (Львів) на тур
Поїздка: 15 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Мріючи про нього: Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Прага і Берлін!

Тур не з легких: він надзвичайно насичений, активний, багатогранний. Потрібна і певна фізична стійкість, і моральне налаштування на те, що довго поніжитися в ліжку не вийде. АЛЕ дякуючи таким професіоналам як керівник групи Віра-невтомна, добра, ввічлива, терпляча, надійна дівчинка з прекрасними організаторськими здібностями і майстрам своєї справи-водіям Юрію і Віктору, які не тільки безпечно, швидко і комфортно довезли до кожного куточку Європи, який ми бачили в цьому турі, а й тішили своїм галантним ставленням і джентельменським виглядом ця поїздка стала справжньою НАСОЛОДОЮ і ВІДКРИТТЯМ. ДЯКУЮ величезне.

У цьому турі відкрилась краса половини Європи-стриманого Берліну, активного і різнобічного Амстердаму, затишного і надзвичайно комфортного для життя Воллендаму;романтичного, стильного, вишуканого, розкішного Парижу, в якому кожен клаптик дихає історією.

Європа не стоїть на місці: розкішні будівлі минулих століть і хмарочоси 21 століття;поєднання стилю, розкоші і автентики. І просто надзвичайна краса навколо, яку хочеш зберегти у памʼяті, на телефоні у фото і відео нвзавжди.

А особливо приємно, що в кожній країні, в кожному відвіданому нами місті, на кожній державній установі поряд з прапором держави і ЄС майорить прапор України. Відчувається надзвичайна підтримка Європи. Дякую, Європо!

Щира рекомендація цього туру усім, хто хоче познайомитися з найкращими містами Європи.
Реклама
Відгуки про інші тури