Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Море гори водоспади ріки і міста - все в одному турі

"Цікавий насичений тур на 10 днів! Було все: гори і рівнини, водоспади, річки і море, дощ і сонце, прохолодна і тепла погода. "

Відгук туриста Аккорд тур polinnab  (Дніпро) на тур
ще
14
фото
Поїздка: 14 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Кастаньєти іспанського серця 3 дні в Барселоні

8 країн за 10 днів - це не легко, проте дуже насичено і цікаво.

На 3й день подорожі мене зачарували швейцарські Альпи, додаткова екскурсія в Лаутербруннен, долина водоспадів. Єдине що хотілося більше часу в Лаутербруннені, піднятися до самої верхівки водоспаду, випити чаю в долині та трошки кращої погоди)

Далі була Барселона. Шикарне місто, на яке мало мабуть і 5 днів. Також хочу відмітити додаткову екскурсію на гору Тібідабо (вогні Барселони) в перший день. Це було ідеальне завершення довгої, часом не дуже легкої, подорожі до Іспанії, з краєвидом, сангрією і зарядом енергії на наступні 2 дні у Барселоні.

На жаль не потрапили на озеро Блед в Словенії, через погодні умови (Але завдяки Наталі, нашій супроводжуючій групи, ми домовилися раніше приїхати в Будапешт і покататися ввечері по річці Дунай на кораблику з безлімітним шампанським і соком для дітей.

Донька була в захваті від усіх водних екскурсій: водоспад в Альпах, море Іспанії, кораблик в Будапешті та вишенька на торті - купальні Егерсалок. Купальники в тур брати ОБОВʼЯЗКОВО!

Нюрнберг, Берн, Мілан і Ніца - міста в яких хотілося б погуляти довше, по повному дню на кожне місто. Але ми розуміємо, що це міста «по дорозі», тому часу обмаль. Але можна скласти перше враження про них і вирішити, чи хочеться ще раз в них повернутися може з іншим туром, або окремо.

Я б дуже хотіла в наступний тур по Швейцарії, гори, природа, мальовничі дороги і маленькі міста.

Велика подяка Наталі за супровід, гарний настрій кожен день, злагоджену роботу, чіткість дій і добре вміння організувати натовп таких різних туристів ;)

П. С. відгук від доньки. Аня 10 років.

Мені дуже сподобався цей тур. Я побачила стільки класного і красивого завдяки цьому туру який усього десять днів а стільки вражень. Наш гід Наталія дуже весела, розумна і саме головне добра. І інші екскурсоводи проводили класні екскурсії.

Мені сподобалось місто Мілан воно таке красиве та чудове там є галереї там де дуже багато брендових речей ця галерея була величезна начебто не кінця не краю.

МЕНІ ДУЖЕ СПОДОБАВСЯ ЦЕЙ ТУР:)
Реклама
Відгуки про інші тури