Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Весняний букет позитиву від Аккорд тур

"Цікаво, комфортно, незабутньо"

Відгук туриста Аккорд тур Лариса (КИЇВ) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 19 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Мрії в подарунок… Егер, Відень і Будапешт!

Хто ще не був та вагається - їдьте! Все буде або добре, або неперевершено)  

Окреме величезне спасибі за піклування про всіх туристів, організацію та атмосіеру туруру супроводжуючому групи Юлії Щербатій! Будемо раді подорожувати з Вами ще і ще хоч на край світу.

Також, дякуємо працівнику турфірми Сніжані, за супроводження замовлення, витримку та детальні відповіді на нескінченні запитання.

Будапешт та Відень краще побачити на власні очі хоч раз, ніж просто читати відгуки та дивитись фото, ці міста того варті.   Буда - казковий витвір мистецтва. Пешт - зовсім інший, але не менш цікавий. Вена - особливе місто імперської аристократичної величі де сучасний Президент ходить вулицями без варти  та прямісенько над офісом Президента мають соціальне житло звичайні небагаті люди... як у нас кажуть - малозабезпечені. Ми Президента нажаль не зустріли, але зустріли Ліпіціантських королівськи танцюючих коней! Радощів аж закрай.   А після архітектурно-історичного занурення  обов'язково  зайдіть на обидві дигустації вин (тільки не скуповуйте білі вина  в Єгері одразу, поціновувачам білих - все ж краще їх придбати в Токаї, там вони зовсім інші, якісніші, преміальні від сухих до солодких. І навіть десертні виготовлені з  ізюму). Обов'язково порелаксуйте в  термальних купальнях (всі купальні різні за температурою води та інтер'єром,   враження будуть зовсім інакщі. В купальнях Сечені буває нічна дискотека - знайдіть завчасно сайт, продивіться розклад). Для романтиків -   вечірній кораблик по Дунаю,   із келихом шампанського та  підсумковою  розповіддю екскурсовода. Якщо хто планує освідчитися - влучна локація. Шампанське вже є, мости, палаци, замки, все навколо сяє мільярдами вогників. Ловіть момент. У Відні обов'язково скуштуйте віденьскі ковбаски з пивом. Або відомий на увесь світ Захер.  

Тур комфортний, з досить короткими по часу переїздами. Цікавий та зручний як для молоді так і  для 65 + . Три ночі  в чудовому готелі в центрі Будапешту з усіма зручностями у номерах  та на навколо (транспортна розв'язка, метро, торгівельний центр, міський ринок. Всюди можна дойти пішки або доїхати на громадському транспорті -   для українців в Будапешті проїзд  безкоштовний. Гугл карти працюють коректно). Сніданки супер, смачні та поживні, на будь-який смак (фрукти, овочі, всіляка молочка, ковбаси, сосиски та т. ін.) Навіть із різноманітною випічкою та натуральною кавою). Все що треба для доброго старту дня. Персонал готелю привітний.  

 Єдине що засмутило мабуть усих, але це вже не про "Аккорд-тур" - це проходження державного кордону в обидві сторони. На виїзді чекали ну дууууууууууууууууже довго, близько 5 годин без будь-яких причин та пояснень. При тому що і черги взагалі на кордоні не було.   І туалету не було, взагалі. Прикро, що через цю безглузду затримку не встигли в першу купальню по маршруту (м. Єгер).   Після переїзду це було б саме те що треба. Проте, тепер є  бажання повернутись і надолужити). У зворотньому напрямку  за годинку впорались і туалет був, але бруднючий, без замків і води.    Розповідаю, щоб були готові та віднеслись до цього з розуміням і без зайвого негативу.  Майте собі позитивний настрій) ваша подорож вже розпочалась. Тим більш, що угорські прикордонники працюють у 10 разів  швидше.

 
Реклама
Відгуки про інші тури