Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур Міліони вражень, рейс № 831, керівник групи: Анна Чернова.

"Тур Міліони вражень"

Відгук туриста Аккорд тур ХЕЛЬГА (Суми) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 05 липня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2014
Голосов 2 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Мільйони вражень…

Тур Міліони вражень, рейс № 831, керівник групи: Анна Чернова.

Тур чудовий, вражаючий, важкий але дійсно залишає міліони вражень. Почну з "терміналу А", дуже добре, що побудували цей комплекс, перед довгою поїздкою можна перекусити та відвідати "кімнату щастя", після - трохи відійти від поїздки, перекусити і налаштуватися на подорож додому.

У турі чудовим образом поєднали екскурсії з відпочинком на пляжі, бо якби були лише екскурсії, було б дуже важко. Де ще можна скупатися в Атлантичному океані, Середземному та Адріатичному морі, відвідати Корсику та Сардинію? Лише в такому чудовому турі.

Сподобались екскурсії: Дрезден та парк Бастай (екскурсовод Геральд); Вюрцбург; Париж та прогулянка по Сені (хоча місто зустріло нас дощем; стосовно екскурсії "Огни ночного Парижа" - це та сама оглядова екскурсія, але якщо її проводить Іван Іванович, то варто відвідати лише заради нього!!!); Замки Луари - красиво. Бордо - гарне місто, але не цікавий ексурсовод.

Вразив Сан - Себастьян, подяка Еммі за цікаву екскурсію.

Нарешті Португалія, країна дуже колоритна, цікава, хотілося б ще туди повернутися, раджу брати всі екскурсії, які пропонують, по можливості (екскурсія по Порту, дигустація портвейну, прогулянка по р. Доуро). Красиві міста Назаре (з купанням) та Обідуш.

Вразив Мис Рока, непередаваємі враження, варто того щоб поїхати так далеко.

Не згодна з тим, що в Альгеро немає чого робити та дивитись, це кому як. Місто саме по собі гарне, історичне. Вітання нашому екскурсоводу Валентині, за цікаві екскурсії по Альгеро, Грот Нептуна, Порто Черво та Порто Ротондо.

Столиця Корсики Аяччо - красиве місто, але на жаль ми приїхали туди ввечері, тому не змогли побачити всю красу цього міста. Ексурсовод Марія, жіночка в літах, але цікава, кумедна та специфічна!

Лідо-ді-Езоло - порівняно з іншими курортами, відстає, море трохи мутновате, але тепле; було купання, відпочинок, все добре.

Австрія, Клагенфурт - спасибі екскурсоводу Антоніні за цікаву екскурсію.

Дякую всім екскурсоводам, та організаторам даного туру. Тур важкий, багато переїздів, харчування більшою мірою бутерброди, але у вільний час відвідували і ресторанчики, але завдяки цому туру можна побачити багато цікавого та визначитись з якою країною хочеш познайомитись ближче.

Дякую нашим водіям Олександру та Максиму - оце професіонали та майстри свого діла, вічливі, уважні, завжди допомагали, вправні.

Керівник нашої групи була Ана Чернова - молодчинка. Надавала багато інформації по кожній країні, окремому місту, про культуру, традиції, історію, кухню. Як в її голові поміщалось стільки інформації? Завжди інформувала про плани на наступний день, перепитувала які плани у туристів у вільний час та яким маршрутом будуть вони йти..... Людина на своєму місці. Уважна, турботлива, відповідальна. Дуже добре що в Аккорд-турі працюють такі люди (професіонали свого діла).

Всім товаришам по туру передаю великий привіт!

З Аккорд - туром не прощаюсь, а до зустрічі! Бажаю багато туристів, натхнення на організацію нових турів! Успіху!!!!

Номінації відгука "Тур Міліони вражень, рейс № 831, керівник групи: Анна Чернова."

3

Інші відгуки ХЕЛЬГА

Календарь 19.06.2013 - відгук на тур Літній коктейль Болгарії!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури