Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Віталій (КИЇВ) на тур
ще
17
фото
Поїздка: 20 липня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2014
Голосов 31 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Ніжна і скромна – Волинь і Білорусь

Вітання мандрівникам!

Хочу розповісти про чудовий тур в який мені пощастило поїхати з 20.07. – 26.07.14. Рейс №146. Керівник групи, майстер своєї справи і просто хороша людина – Копанський Сергій. Мій відгук буде нести більш інформативний, ніж емоційний характер (смаки у всіх різні, тому не кожен може бути згоден з моєю думкою).

День 1. Першим об’єктом нашої подорожі був Тараканівський форт, вхідний квиток 10 грн. Для комфортного пересування бажано бути у зручному взутті та мати з собою ліхтарик. Екскурсія триває близько години-півтори.

Після короткого переїзду в Дубно, чекає похід в замок Острозьких-Любомирських, квиток коштує 10 грн. Пообідати варто сходити в кафе «Солодкий дім». Назва дещо дивна для такого закладу, але ціни вас там приємно здивують.

Переїзд в м. Сарни на ночівлю. Готель «Далос» хоча й транзитний, але доволі затишний та комфортний. Безкоштовний WiFi. При потребі, неподалік знаходяться магазини та супермаркет.

День 2. Сніданок. Виселення з готелю. Проходження кордону займає 2-3 години. Є можливість обміну гривні на білоруські рублі (далі б. р.) Порада: ліпше заздалегідь запастися $ чи €, а на ₴ в Білорусі розраховувати не варто. Курс валют у всіх банках приблизно однаковий. В більшості торгових закладів є можливість розрахунку банківською карткою.

Приїзд в Пінськ. Оглядова пішохідно-автобусна екскурсія по місту. Година вільного часу. Обід в кафе обійшовся у 80 000 б. р. Переїзд у Мінськ. Поселення в готель «East Time Hotel» близько 23:00. Безкоштовний WiFi в холі. Поряд є супермаркет.

День 3. Для бажаючих факультатив в Дудутки. Можливі витрати: сувеніри та обід в кафе. Але після безлічі різноманітних дегустацій йти обідати навряд чи захочеться. Повернення в Мінськ та оглядова екскурсія по місту. Гід Алеся. По завершенню оглядової, автобус повертається до готелю. Бажаючі можуть залишитися біля Національної бібліотеки. Підйом ліфтом на оглядовий майданчик 73 м коштує 20 000 б. р.. Звідти відкривається мальовнича панорама на Мінськ. Нижче поверхом є галерея та кафе.

Проїзд по місту громадським транспортом (автобус, тролейбус, метро) 3 700 – 4 000 б. р.

День 4. Факультатив в Мир та Несвіж займає увесь день. Додаткові витрати обід в кафе 80 000 б. р. та сувеніри. Повернення до готелю близько 20:00.

День 5. Виселення з готелю. Переїзд в напрямку Бреста, відвідування декількох архітектурних пам’яток Білорусі. Достатньо вільного часу для купівлі сувенірів та огляду кожного об’єкту відвідування.

Приїзд в Брест близько 19:00. Поселення в готель «5 колец». Безкоштовного WiFi немає, але є можливість купити на рецепції картку погодинного доступу до мережі інтернет. Карта на 1 годину коштує 3 700 б. р. В Бресті варто піти в центр міста на щоденне вечірнє запалювання гасових ліхтарів ліхтарником.

День 6. Брестська фортеця. Вхід безкоштовний для самостійного огляду, але якщо бажаєте інформаційної екскурсії доведеться заплатити 25 000 б. р. за квиток. Поїздка в Біловежську пущу потішить більше дітей, але й дорослі будуть в захопленні: чудовий недоторканний ліс, безліч тварин та…Дід Мороз! Обід 70 000 б. р.

Перетин кордону… і Луцьк. Готель «Світязь». Безкоштовний WiFi на поверсі. Неподалік є супермаркет.

День 7. Екскурсія містом та до Луцького замку (вхід 10 грн). Групова фотографія на згадку та переїзд до Львова.

Перед поїздкою очікування від туру менше, але після закінчення програми починаєш розуміти, наскільки все було насичено, цікаво, що жоден опис та відгук цього не розкриває в цілому.

Подорожуймо! До нових зустрічей!

Номінації відгука

11
Реклама
Відгуки про інші тури