UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Тут і вежі, і собори,
а навколо - тільки гори...

Незабутня Швейцарія 
Цюріх, Берн, Нюрнберг, Мюнхен

Днів: 6, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Долина Красунь - Нюрнберг - Бамберг - Цюріх - Люцерн - Рейнський водоспад - Берн - Інтерлакен - Мюнхен - замок Нойшванштайн - Будапешт - купальні графа Сечені - Львів 
Німеччина
Угорщина
Швейцарія

У вартості туру екскурсії по Нюрнбергу, Цюріху, Берну і Мюнхену

два дні в Швейцарії + два дні в Німеччині 


День 1.

ЛьвівСтрийМукачевоДолина Красунь

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур з залізничного вокзалу Львова. (площа Двірцева 1). Переїзд по Україні, перетин кордонів.
При бажанні групи і наявності часу.

Гуляш в Долині Красунь

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Рекомендуємо дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!!  Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Нічний переїзд.
День 1 - Львів – Стрий – Мукачево – Долина Красунь
День 1 - Львів – Стрий – Мукачево – Долина Красунь
День 1 - Львів – Стрий – Мукачево – Долина Красунь
День 1 - Львів – Стрий – Мукачево – Долина Красунь
День 2.

НюрнбергБамберг

Прибуття в Німеччину.
Екскурсія

Нюрнберг Імперський

(входить у вартість туру)
Місто запрошує на прогулянку. Тут найзнаменитіша Ринкова площа країни із Фонтаном сорока фігур, Будинок Дюрера, Палац Правосуддя, храми-близнюки, пятикилометрова кріпосна стіна, замок Кайзербург з вісімдесятьма збереженими вежами і численними воротами, фахверкові будинки, що надають колорит старовинним вуличкам. Нюрнберг відкриє безліч секретів – тут винайшли кишеньковий годинник і перший глобус, звідси вирушив перший потяг, - це світова столиця іграшок, батьківщина Лускунчика і олов'яних солдатиків.
У вільний час рекомендуємо:

Бамберг – на семи пагорбах

(Дорослий: 38€ / Діти: 31€)
Бамберг, побудований на семи пагорбах. Тисячу років тому був резиденцією імператора Священної Римської Імперії Німецької нації Генріха. Німецький письменник Карл Іммерманн назвав Бамберг старим бабусиним комодом, набитим всілякими раритетами. Романський стиль, готика і ренесанс, бароко, підземне царство, казкові вулички, унікальне пиво і все це в кращому вигляді без слідів нафталіну, провітрюємо кожен день на свіжому франконському повітрі.
Поселення в готелі. Ночівля.
День 2 - Нюрнберг – Бамберг
День 2 - Нюрнберг – Бамберг
День 2 - Нюрнберг – Бамберг
День 2 - Нюрнберг – Бамберг
День 3.

ЦюрихЛюцернРейнський водоспад

Сніданок.
Екскурсія

Неповторний Цюріх

(входить у вартість туру)
Швейцарія-це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітне куточки Швейцарії: прекрасні гори із заснеженними вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шале і ошатні альпійські будиночки. Нас запрошує одне з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюріх. Тут життя б'є через край і вдень і вночі, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюріхське озеро надають місту незвичайний шарм. Цюріх пишається однією з найкрасивіших вулиць в Європі - Банхофштрассе, де розташований фінансовий центр міста. Музика і пісні вуличних музикантів допоможуть ближче пізнати і полюбити такий різний Цюріх.
Всім бажаючим пропонуємо:

Казковий Люцерн

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Розташований в самому центрі Швейцарії, Люцерн увібрав в себе всі принади країни - і мальовниче звивисте озеро зі скелястими берегами, і високі гори зі сніжниками, і старовинну архітектуру в стилі «пряникового містечка». Тут ми побачимо найстаріший дерев'яний критий міст в Європі, стару будівлю в стилі бароко в Швейцарії - церква єзуїтів, лицарський палац, фонтан Фрітша, пам'ятник, висічений в скелі, який Марк Твен назвав найсумнішою статуєю з каменю…
Казковий Люцерн

Рейнський водоспад

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Чудо природи. Найпотужніший і найширший водоспад в Європі чарує своєю грандіозністю! Перед нами відкриється спектакль який перехоплює дух: сила води... яскраве сонце... дивовижна веселка...
Переїзд і поселення в готелі. Ночівля.
День 3 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 3 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 3 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 3 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 4.

БернІнтерлакен

Сніданок.
Переїзд до столиці Швейцарії.
Екскурсія

Берн – місто фонтанів, квітів і ... ведмедів!

(входить у вартість туру)
Швейцарія дивує своєю красою – затишними містами і чудовими будівлями, але справжнє багатство цієї країни її неповторна природа!!! Переїзд до столиці Швейцарії. Екскурсія "Берн - місто фонтанів, квітів і ведмедів!". Так-так, саме ведмідь є символом міста, він зображений на гербі і прапорі, прикрашає фонтани і вітрини магазинів. Берн має титул "квіткового міста". Мало не в кожному вікні можна побачити горщик з геранню! Все це в сукупності приємно тішить око, наповнює душу незвичайною радістю і спокоєм...
Всім бажаючим пропонуємо:

Бернський Оберланд і долина водоспадів

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
Це та сама глянцева, неправдоподібно гарна Швейцарія. Запрошуємо Вас зазирнути в маленьке містечко – Інтерлакен, яке ніби острівок розташувалось посередині двох прекрасних озер, оточене засніженими вершинами гір і густими хвойними лісами. Мендельсон сказав: "Хто не бачив ландшафту Інтерлакена, тому невідома Швейцарія. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі". Недалеко від Інтерлакена знаходиться гирло долини Лаутербруннен, – Перлини Оберланда. На думку багатьох бувалих мандрівників, немає на нашій планеті полонини, прекрасніше, ніж Лаут Лаутербруннен. Це найглибша долина в світі. Лаутербруннен простягається в довжину приблизно на вісім кілометрів і завширшки не більше тисячі метрів. Ми вирушаємо на фотопаузу в альпійське селище Лаутербруннен. Якщо нам пощастить,  ми відвідаємо Трюммельбах – спіральний водоспад, що спускається в долину кількома касакадами (вх. квиток). 
Бернський Оберланд і долина 72 водоспадів - відеоогляд
Переїзд і поселення в готелі. Ночівля.
День 4 - Берн – Інтерлакен
День 4 - Берн – Інтерлакен
День 4 - Берн – Інтерлакен
День 4 - Берн – Інтерлакен
День 5.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Сніданок.
Екскурсія

Серце Баварії - Мюнхен

(входить у вартість туру)
Затишні, незрівнянні дворики, оригінальна скульптура, річка Ізар, канали, мости, запах смажених ковбасок - все це Мюнхен. Сучасний девіз міста - «Мюнхен любить Вас». І, дійсно, місто знамените гостинністю своїх мешканців та численними баварськими святами, які можуть подарувати подорожуючим масу вражень.
Пропонуємо відвідати екскурсії на вибір:

Замок Нойшванштайн

(Дорослий: 48€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
Дивовижне мальовниче розташування замку Нойшванштайн, фантастична декорація на тлі гір і неба, роблять його привабливим для мільйонів туристів з усього світу. Мальовнича природа Альгоя, архітектура замку Нойшванштайн в дусі середньовічної романтики створюють відчуття втрати реальності, містики, і несуть у фантастичний світ "казкового короля" Людвіга. Не випадково саме Нойшванштайн став символом дивовижного світу Уолта Діснея.
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд

На прийом до короля

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Відвідування Мюнхенської резиденції. Колосальний архітектурний ансамбль являє собою вісім прекрасних будівель, перетворених на величезний музейний комплекс. Тут, немов в дорогоцінній скриньці, зберігаються шедеври, які збирали монархи, герцоги і курфюрсти Німеччини. 130 залів, 10 внутрішніх дворів, галереї і палацові комплекси - тут можна провести цілий день, насолоджуючись неземною красою. До музейної експозиції відноситься скарбниця династії Віттельсбахів, де зберігаються багатства, зібрані баварськими правителями починаючи з епохи Середньовіччя.

Дивовижний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову... Візитною карткою Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор... Під час екскурсії ми зробимо фотопаузу близько всесвітньо відомого музею BMW, який побудований у вигляді 4-х циліндрів, і є мрією всіх автолюбителів.

Баварський вечір

(Дорослий: 26€ / Діти: 23€)
Можливість відвідати одну з пивоварень. У місті здавна існують 6 головних броварень, які сьогодні відомі на весь світ: Хофброй, Августінер, Левенброй, Пауланер, Хакер-Пшор і Шпати. У мюнхенських пивних панує затишна і невимушена атмосфера. Ми смачно повечеряємо і продегустуємо пиво.
Нічний переїзд.
День 5 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 5 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 5 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 5 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 6.

БудапештКупальні СеченіМукачевоСтрийЛьвів

Прибуття в Будапешт.
Вільний час, за бажанням на вибір:

Купальні графа Сечені

(вх. квиток)
Запрошуємо відвідати термальні купальні графа Сечені – заряд бадьорості і енергії на цілий день!

Ажурна прикраса Будапешту

(Дорослий: 28€ / Діти: 18€)
Сім мостів служить прикрасою прекрасного Блакитного Дунаю, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста - Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац... Повз нас "пропливають" водолікарні, готелі, музеї і найкрасивіший розважальний комплекс Будапешта... Всім шампанське! Теплий відпочинок продовжується!
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд

Будапешт - перлина Дунаю

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Будапешт пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта - базиліці Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і до чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ... 
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Повернення в Україну. Перетин кордону. Прибуття до Львова залежить від проходження кордону. До нових зустрічей!
День 6 - Будапешт – Купальні Сечені – Мукачево – Стрий – Львів
День 6 - Будапешт – Купальні Сечені – Мукачево – Стрий – Львів
День 6 - Будапешт – Купальні Сечені – Мукачево – Стрий – Львів
День 6 - Будапешт – Купальні Сечені – Мукачево – Стрий – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638