UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

О, Балтики великое творенье! Капризной девы ветреный сюрприз,
Весенний луч, слезы земной скольженье, стекающей янтарной каплей вниз…

Подорож в Прибалтику + Стокгольм і Гельсінкі

Днів: 7, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Варшава - Вільнюс - Таллінн - Гельсінкі - Стокгольм - Рига - Юрмала - Каунас - Львів
Естонія
Латвія
Литва
Фінляндія
Швеція

Сертифікат про вакцинацію
детальніше


4 екскурсії вже у вартості туру
Вільнюс, Рига, Таллінн і Стокгольм
Гельсінкі, Юрмала, Тракай в програмі туру


День 1.

ЛьвівВаршаваКаунас

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур з залізничного вокзалу Львова. (площа Двірцева 1).
Переїзд по Україні, перетин кордонів.
При бажанні групи і наявності часу.

Варшава – місто королів

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Вечірня екскурсія по місту королівських резиденцій, місту музики Шопена, місту, в якому панує неповторна і унікальна атмосфера "Варшава – місто королів" – чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! Вся краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці – Варшавська Сирена. 
Переїзд на ночівлю. Ночівля.
День 1 - Львів – Варшава – Каунас
День 1 - Львів – Варшава – Каунас
День 1 - Львів – Варшава – Каунас
День 1 - Львів – Варшава – Каунас
День 2.

ВільнюсТракай

Сніданок.
Переїзд у Вільнюс.
Екскурсія

Побачення з Вільнюсом!

(входить у вартість туру)
Костел Св. Анни - шедевр готики, костел Св. Петра і Павла - перлина бароко, Кафедральний собор - приклад класицизму, знаменита Гостра Брама, ворота каплиці Аушрос Вартай (XVI століття), замкова вежа Гедемінаса, монастирі кармелітів і місіонерів, палаци Огінських і Радзивіллів викликають захоплення своєю красою і неповторністю. Надають місту аромат середньовічної давнини маленькі старовинні будиночки, чарівні затишні вулички, приємні ресторанчики і романтичні набережні, звідки відкриваються чудові панорами міста.
У вільний час рекомендуємо:

Середньовічний казковий замок – Тракай

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Примітне і унікальне місто з чотирма озерами і безліччю острівців, які ваблять своєю красою. А між ними височить гордість міста і Литви, знаменитий середньовічний Тракайський замок! Єдиний замок на воді у всій Східній Європі, розкішні зали якого прикрашають вітражі і фрески, а місцевий музей гордо зберігає пам'ять про історію країни.
Середньовічний казковий замок - Тракай - відеоогляд
Переїзд в Таллінн.
Можливість відвідати пивоварню Beer House, часниковий ресторан, ресторани з середньовічною кухнею Peppersack, Kuldse Notsu Körts, "Old Hansa" (оплата по меню).
Поселення в готель. Ночівля.
День 2 - Вільнюс – Тракай
День 2 - Вільнюс – Тракай
День 2 - Вільнюс – Тракай
День 2 - Вільнюс – Тракай
День 3.

ТалліннГельсінкіФортеця Свеабор

Сніданок.
Вільний час в Талліні. Екскурсії на вибір:

Гельсінкі - коктейль Сходу і Заходу

(Дорослий: 68€ / Діти: 50€)
Це одне з найдивовижніших міст світу - його вулиці і провулочки звиваються між затоками, мости перекинуті між островами, а в віддалені частини міста ходять пороми. Гельсінкі - це море, присутність якого відчувається навіть взимку. Це пам'ятки архітектури в стилях ампір і модерн і нові будівлі, що втілили в собі всі найсміливіші архітектурні рішення. Гельсінкі - місто фестивалів і свят, які не стихають круглий рік. Шанувальників дизайну не залишить байдужим Квартал дизайну, наповнений галереями, бутиками, антикварними магазинами і сувенірними крамничками. 
При купівлі поїздки в Гельсінкі.

Історія Фінляндії і Острів Сеурасаарі

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Острів - це красивий заповідний парк і відкритий для прогулянок і відпочинку цілий рік. На острові знаходяться близько 100 дерев'яних будівель 17-19 століть з усією Фінляндії. У будинках зібрані предмети домашнього начиння і селянського побуту, за якими можна уявити повсякденне життя і традиційні заняття фінів. Є будинки заможних господарів, будинок священика, господарські будівлі, сауни, водяні і вітряні млини, смолокурню. Найстаріша будівля - дерев'яна церква Каруна, побудована в 1686 році, популярне місце для фінських весіль

Замок Фінляндії або морська фортеця Суоменлінна

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Це перлина Гельсінкі і внесена в список пам'ятників світової спадщини ЮНЕСКО. На шести островах розташувалися зміцнення для захисту фортеці і міста. Первісне - шведське - назва фортеці Свеаборг було змінено на фінське Суоменлинна. Сьогодні Суоменлинна - унікальний військовий пам'ятник світового масштабу, історичний і військовий музей, на території якого проживає більше 900 осіб. На території Суоменліна до ваших послуг численні кафе і ресторани.
Кухня Фінляндії різноманітна, унікальна й дивовижна. Ми побуваємо в найстарішому кафе одного з найвідоміших фінських кондитерів, і в невеликій відродженої пекарні, з оригінальними старовинними рецептами. І зможемо купити собі до чаю «торт дружини президента».
Повернення в Таллінн.
Або

Дегустація лікерів Таллінна

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)
На екскурсії ми дізнаємося, як багато в Таллінні пов'язано з виготовленням різних звеселяючих і міцних напоїв! Як і де варили і пили пиво городяни, як виробляли горілку барони, і як, вже в минулому столітті з'явилися відомі всім естонські лікери. Лікер Старий Таллінн – Vana Tallinn. Їдеш в Таллінн? – привези пляшечку лікеру Старий Таллінн. Солодкий і міцний естонський лікер завоював загальну популярність і залишається одним із символів Естонії. Лікер Півень на пеньку – Kannu Kukk. Найстаріший і найбільш елітний естонський лікер, з'явившись більше 70 років тому, втіливши в собі старовинні традиції приготування лікерів. Лікер Вежа Кію – Kiiu Torn. Лікер проводиться з натуральних компонентів та має дивовижно приємний смак, що нам і належить оцінити.

Таємниці міської Ратуші

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€)
Талліннська ратуша - єдина збережена середньовічна ратуша в Північній Європі. Старенька-ратуша, розташована в серці Старого міста, гідно відзначила своє 600-річчя і отримала нагороду Культурної спадщини Європейського Союзу. Перед нами розкриється багато таємниць .... Хто і як керував старовинним містом, чим торгувало місто, як і за якими законами жили люди в старовину.

Легенди Таллінна

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€)
За час цієї екскурсії ви дізнаєтеся талліннські легенди і перекази, ми побачимо будинки, де до сих пір показуються примари... А в кожній нашій легенді міститься частка правди.
Ночівля.
День 3 - Таллінн – Гельсінкі – Фортеця Свеабор
День 3 - Таллінн – Гельсінкі – Фортеця Свеабор
День 3 - Таллінн – Гельсінкі – Фортеця Свеабор
День 3 - Таллінн – Гельсінкі – Фортеця Свеабор
День 4.

Таллінн

Сніданок.
Екскурсія

Лицар Балтійського моря - Таллінн

(входить у вартість туру)
Таллінн захоплює гармонійним поєднанням старого і нового. Старе Місто - зачаровує середньовіччям, приваблює вузькими готичними будинками, флюгерами на них, черепичними дахами, і фортечною стіною з розсипом веж. Старе Місто Таллінна збереглось дуже добре і є пам'яткою старовини ЮНЕСКО. Старе місто ділиться на дві частини: Нижнє Місто, яке називають "будинком воску і льону" і Верхнє Місто - місто-лицар. 
Вільний час. Для бажаючих

Більше про Таллінн

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€)
Автобусна екскурсія. Під час екскурсії ми проїдемо поряд з цікавими районами міста: кварталом - Ротерманн, діловим районом city, побачимо дерев'яну архітектуру Таллінна початку 20-х століть. Прогуляємося по парку Кадріорг, побачимо діючу резиденцію Президента, відвідаємо знамените Співоче поле. Далі -прекрасний вид на затоку зі сходів дворянської садиби, де знімався фільм «Собака Баскервілів». Проїдемо колишнє олімпійське селище, адже в Таллінні проходила вітрильна олімпійська регатта, а ще вас чекає зупинка біля пам'ятника затонулого в кінці 19 століття броненосцю Русалка.
Більше про Таллінн - відеоогляд
Переїзд в порт.
Посадка на пором.
А тепер нас чекає подорож на поромі!!! Розважальні програми, ресторани – на будь-який смак, адже кулінарні враження - це дуже важлива частина морської подорожі. А ще магазини на поромі з унікальним асортиментом і вигідними цінами.
Ночівля.
День 4 - Таллінн
День 4 - Таллінн
День 4 - Таллінн
День 4 - Таллінн
День 5.

РигаРундальський палацСігулдаТурайда

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні).
Екскурсія

Серце Стокгольма – старе місто Gamla Stan

(входить у вартість туру)
Звідки виникла назва "Старе місто"? Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивовижних фактів

Місто на воді - Стокгольм

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Королівський палац, набереженая озера Мелером, фото на тлі озера та Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргорден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.

Історії Стокгольмського Метро

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Для того, щоб описати метро Стокгольма, слів завжди буде замало. Його потрібно побачити на власні очі! Разом ми пройдемо по найцікавіших і найкрасивіших станціях, зануримося в таємничу атмосферу, гід розповість їх історію і покаже цікаві деталі. Метро Стокгольма – Tunnelbana – по праву вважається однією з головних визначних пам'яток міста. Красиво, незвично, дивно, заплутано, загадково. Кожна лінія оформлена по-своєму. Тут зустрічаються казкові гроти, грецькі скульптури, надсучасні відео-інсталяції, поп-арт і багато іншого.

Королівський Стокгольм

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Найбільший за площею діючий Королівський палац Європи – офіційна робоча резиденція короля Швеції Карла XVI Густава.
Посадка на пором. Ночівля.
День 5 - Рига – Рундальський палац – Сігулда – Турайда
День 5 - Рига – Рундальський палац – Сігулда – Турайда
День 5 - Рига – Рундальський палац – Сігулда – Турайда
День 5 - Рига – Рундальський палац – Сігулда – Турайда
День 6.

РигаЮрмала

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні).
Прибуття до Талліну. Переїзд в Ригу.
Вільний час. Екскурсії на вибір:
Екскурсія

Затишна Рига

(входить у вартість туру)
Столиця Латвії – Рига – одне із найзатишніших  старовинних міст Латвії. Натхнення для творчих натур, центр відпочинку, розваг і шопінгу. Рига – місто доброї кави, джазу, маленьких смачних тістечок і стильних кафе.
Душевна Рига - відеоогляд

Місто музикантів і квітів – Юрмала

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Історія популярного міста-курорту починалася з рибальських хатин. Сьогодні Юрмала найпопулярніший курорт на березі Балтійського моря з незвичайною аурою прибережного містечка. Дерев'яна архітектура Юрмали – спогади про минуле в стилі модерн... Ми прогуляємося по самим примітних місцях міста: пляж, концертний зал "Дзінтарі", парк Дзінтарі.
Місто музикантів і квітів - Юрмала - відеоогляд

Душевна Рига

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Найдушевніші розповіді про столицю Латвії. Рига – місто стародавнє йому більше 800 років. Район спікера, Центральний ринок – найбільший критий ринок в Європі! Мости Риги і район Пардаугава. Стиль Модерн – вулиці в стилі модерн, які складаються з прекрасних фасадів будинків, Еспланада і Верманський сад.
Душевна Рига - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 6 - Рига – Юрмала
День 6 - Рига – Юрмала
День 6 - Рига – Юрмала
День 6 - Рига – Юрмала
День 7.

КаунасЛьвів

Сніданок.
При бажанні групи і наявності часу.

Друга столиця Литви - Каунас.

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Каунас мирно розташувався біля річок Нямунаса і Неріс. Дуже древнє місто, друга столиця Литви. Знайомство з містом.  
Виїзд в Україну. Перетин кордонів.
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 7 - Каунас – Львів
День 7 - Каунас – Львів
День 7 - Каунас – Львів
День 7 - Каунас – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• за бажанням можна добронювати категорію каюти вище, вартість під запит
• Консульський збір + Візового Центру = 35€ + 23€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
• Сity tax (міський податок)

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638