UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... І діти і дорослі знають, що справжній Санта Клаус з незапам'ятних часів живе
далеко-далеко, на сопці Корватунтурі, у фінській Лапландії ....

Казкова Лапландія Санта Клауса 
Виїзд з Києва

Днів: 10, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 3
Київ - Рига- Гельсінкі - Куусамо-Таллінн- Київ
Естонія
Латвія
Литва
Фінляндія
Швеція

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!
Найповніший і цікавий тур для діточок
і їх батьків, чия мрія побачити Санта Клауса !!!!

День 1.

КиївКаунас

Виїзд з Києва із залізничного вокзалу. Південний термінал.
Переїзд по Білорусі.
Ночівля.
День 2.

Рига

Сніданок. Переїзд в Латвію.
Екскурсія

Рига – маленький Париж Півночі

(входить у вартість туру)
Так, так, саме так у 30-ті роки XX століття називали Ригу за її бурхливе нічне життя. Зберігаючи у собі безліч таємниць і загадок, з плином часу Рига стає все більш привабливою.
Душевна Рига - відеоогляд
Вільний час.

Душевна Рига

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Найдушевніші розповіді про столицю Латвії. Рига – місто стародавнє йому більше 800 років. Район спікера, Центральний ринок – найбільший критий ринок в Європі! Мости Риги і район Пардаугава. Стиль Модерн – вулиці в стилі модерн, які складаються з прекрасних фасадів будинків, Еспланада і Верманський сад.
Душевна Рига - відеоогляд

Романтичні історії Риги

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
На вуличках, які струмочками стікаються до Ратушній площі, лунає скрип колеса, іржання коней і вигуки торговців. Ми побачимо: богиню Долі, Будинок "замурованих", балкон Джульєтти у Глухого провулка, вуха царя Мідаса, маски церкви Святого Іоанна. Ми почуємо легенди про відьму-сороку, "ожівшем" шведському дерев'яному солдатику, відданого кохання, «страшний сон» ризького ката, пихатої Доротеї, ввічливому старця і примару лицаря.
Ночівля в Латвії.
День 2 - Рига
День 2 - Рига
День 2 - Рига
День 2 - Рига
День 3.

ЮрмалаТаллінн

Сніданок.

Місто музикантів і квітів – Юрмала

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Історія популярного міста-курорту починалася з рибальських хатин. Сьогодні Юрмала найпопулярніший курорт на березі Балтійського моря з незвичайною аурою прибережного містечка. Дерев'яна архітектура Юрмали – спогади про минуле в стилі модерн... Ми прогуляємося по самим примітних місцях міста: пляж, концертний зал "Дзінтарі", парк Дзінтарі.
Місто музикантів і квітів - Юрмала - відеоогляд
Повернення в Ригу. Переїзд в Таллінн. Поселення в готель.

Легенди Таллінна

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€)
За час цієї екскурсії ви дізнаєтеся талліннські легенди і перекази, ми побачимо будинки, де до сих пір показуються примари... А в кожній нашій легенді міститься частка правди.

Дегустація лікерів Таллінна

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)
На екскурсії ми дізнаємося, як багато в Таллінні пов'язано з виготовленням різних звеселяючих і міцних напоїв! Як і де варили і пили пиво городяни, як виробляли горілку барони, і як, вже в минулому столітті з'явилися відомі всім естонські лікери. Лікер Старий Таллінн – Vana Tallinn. Їдеш в Таллінн? – привези пляшечку лікеру Старий Таллінн. Солодкий і міцний естонський лікер завоював загальну популярність і залишається одним із символів Естонії. Лікер Півень на пеньку – Kannu Kukk. Найстаріший і найбільш елітний естонський лікер, з'явившись більше 70 років тому, втіливши в собі старовинні традиції приготування лікерів. Лікер Вежа Кію – Kiiu Torn. Лікер проводиться з натуральних компонентів та має дивовижно приємний смак, що нам і належить оцінити.
Ночівля.
День 3 - Юрмала – Таллінн
День 3 - Юрмала – Таллінн
День 3 - Юрмала – Таллінн
День 3 - Юрмала – Таллінн
День 4.

Гельсінкі

Сніданок. Переїзд в порт. Відплиття порома в Гельсінкі.
Екскурсія

Гельсінкі - коктейль Сходу і Заходу

(входить у вартість туру)
Це одне з найдивовижніших міст світу - його вулиці і провулочки звиваються між затоками, мости перекинуті між островами, а в віддалені частини міста ходять пороми. Гельсінкі - це море, присутність якого відчувається навіть взимку. Це пам'ятки архітектури в стилях ампір і модерн і нові будівлі, що втілили в собі всі найсміливіші архітектурні рішення. Гельсінкі - місто фестивалів і свят, які не стихають круглий рік. Шанувальників дизайну не залишить байдужим Квартал дизайну, наповнений галереями, бутиками, антикварними магазинами і сувенірними крамничками. 
Ночівля.
День 4 - Гельсінкі
День 4 - Гельсінкі
День 4 - Гельсінкі
День 5.

Лапландія

Сніданок. Далеко-далеко на півночі, за Полярним колом, там, де закінчуються Фінляндія, розташувалася зимова країна чудес з морозним повітрям, яке забарвлює щоки в червоний колір. Тут все інакше. Навіть пір року більше: крім традиційних зими, весни, осені і літа існує таємничний час опівнічних сутінків, час незвичайних фарб і спокою. Коли сонце не піднімається вище лінії горизонту, а небо осяває таємниче мерехтіння Північного сяйва. Тут, у фінській Лапландії, на горі Корватунтурі, разом з безліччю працьовитих гномів живе Санта Клаус. Ми поринемо в традиційну екзотику Фінляндії і красу північної природи. Для бажаючих

Арктичний зоопарк Рануа

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Нас чекає найпівнічніший зоопарк світу. Ми побачимо кілька десятків видів арктичних та північних диких тварин: білі і бурі ведмеді, рисі, вовки, лосі, сови, північні олені. Далі нас чекає магазин солодощів Санта Клауса і шоколадна лавка всесвітньо відомої марки Fazer. Бажаючі можуть відвідати винарню, а також вибрати і забрати з собою, вподобаного м'якого лапландського звіра, щоправда іграшкового.
Арктичний зоопарк Рануа - відеоогляд
Ночівля.
День 5 - Лапландія
День 5 - Лапландія
День 5 - Лапландія
День 5 - Лапландія
День 6.

Лапландія

Сніданок.

У гості до Санта Клауса

(Дорослий: 46€ / Діти: 46€ + вх. квиток)
Кожен дорослий, і тим більше дитина знає, що Санта Клаус народився і живе в Лапландії. Село Санта Клауса знаходиться прямо на перетині з Полярним колом. У нас з вами буде можливість побачитися з Санта Клаусом, шепнути на вушко заповітне бажання, відвідати пошту Санта Клауса, відправити друзям листівки, завірені його особистою печаткою, і прогулятися по окрузі, де розташовано безліч цікавих розваг. Вільний час. Далі наш шлях лежить в Санта Парк (вхідний квиток оплачується самостійно). Тут ми зможемо перетнути Полярне коло під землею в печері Санта Клауса, викарбувати монету і відвідати кабінет, де приймає сам Санта Клаус, зустрітися з гномами і ельфами, проїхатись на підземному казковому поїзді через чотири пори року. У казковій кондитерській розфарбувати пряники і з'їсти прямо на місці, одягнути шубки і відвідати казкову крижану печеру, посидіти на кріслі Снігової королеви, навчитися основам магії і багато багато інших корисних речей.
У гості до Санта Клауса - відеоогляд
Вільний час.

Snowland - казкова сніжна країна

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€)
Ми побачимо цілу країну, зроблену зі снігу, сніговий готель. У величезному сніжному ресторані, все - стільці, крісла, меблі, світильники, камін і навіть деякий посуд зроблені з льоду. Проведіть чарівний час в Snowland.

Музей "Арктикум"

(вх. квиток)
Історії про природу Арктики, корінних жителів півночі, їхні звичаї та традиції.

У пошуках Північного сяйва

(Дорослий: 136€ / Діти: 130€)
(146€-дорослі, по 2-є на снігоході, 186€  - одна людина на сніхоході) Так що ж це за примарне сяйво в небі? Фіни називають його 'revontulet', що в перекладі означає «вогняні лисиці». Це ім'я бере свої витоки в культурі саамів, за легендою яких Aurora Borealis з'явилося через лисицю, яка пробігає по покритим снігом пагорбах і посилає своїм хвостом снігові іскри в небо. Кращий час для того, щоб його побачити, пізній вечір ... тільки уявіть собі ... сріблястий сніг, Лапландія, Дорогу нам спочатку висвітлюватимуть віддаляючі вогні міста, а потім фари снігоходів. Ми попрямуємо на зручне місце для спостереження за північним сяйвом, де вогні цивілізації не заважатимуть спостереженню за небом. Якщо нам пощастить, то ми побачимо захоплюючу гру світла!
У пошуках Північного сяйва - відеоогляд
Ночівля.
День 6 - Лапландія
День 6 - Лапландія
День 6 - Лапландія
День 6 - Лапландія
День 7.

Лапландія

Сніданок. Вільний час. Одне з найбільших північних міст Фінляндії - Куусамо, що гармонійно поєднує спокій і тишу незайманої природи зі зручностями сучасного міського центру.

Трансфер на гірськолижний курорт Рука

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
 Гірськолижний курорт Куусамо-Рука вважається найпопулярнішим лижним центром у фінів. Курорт пропонує 28 гірськолижних трас різної складності і протяжності, на які можна піднятися на 18 підйомниках. Є спеціальні траси для дітей і любителів сноуборду, 3 халф-пайпа, 2 рейла. Щороку проводяться змагання на снігоходах. У перервах між катаннями можна чудово відпочити в розташованих тут ресторанчиках і кафе, особливо популярні "чум-ресторани" і ресторани дичини.
Або

Підлідна риболовля

(Дорослий: 0€ / Діти: 0€)
 Підлідна риболовля (по-домовленості, в залежності від кількості людей). або, як кажуть фіни, pilkki, справжнє національне хобі, яке любить майже кожен місцевий житель. Ми вирушаємо на машині до берегів озера, де водиться більше кількість риби. Тут ми міняємо автомобіль на снігоступи і продовжуємо шлях по красивому замерзлому озеру до місця, де спробуємо зимову риболовлю. Гід розкриє секрети підлідного лову і при необхідності допоможе почати ловлю. На гачок може попастися окунь, сиг, щука або навіть харіус.

В гості до тролів

(Дорослий: 0€ / Діти: 0€)
(по-домовленості, в залежності від кількості людей). Ми вирушимо в засніжений ліс в гості до родини казкових Тролів. Ви потрапите в казку, де тролі живуть вже кілька тисячоліть. Ви побачите ціле сімейство лісових тролів, послухаєте розповіді найстарішого з них, прийміть участь в приготуванні місцевих традиційних страв і дегустації напоїв тролів, послухаєте балади у виконанні троля-трубадура і потанцюєте з маленькими трольчатамі.

У пошуках Снігової Королеви

(Дорослий: 0€ / Діти: 0€)
(по-домовленості, в залежності від кількості людей). Ми пройдемося по слідах Герди в Лапландії в пошуках замку Снігової Королеви. Шлях нам вкаже стара лапландка, а лісові розбійники, хоч і налякають, але допоможуть подолати цей шлях якомога швидше. Снігова Королева зустріне нас в своїх володіннях, але щоб потрапити в її замок, потрібно буде розгадати її ребуси.
Ночівля.
День 8.

Сніданок. Вільний час. Для бажаючих

Подорож на оленячу ферму

(Дорослий: 46€ / Діти: 41€)
Хвилююча і незабутня пригода! Засніжений ландшафт, чудесне тепло оленячої шкури, веселий передзвін дзвіночків і щасливі обличчя ... Замерзли? Відігрійтесь біля вогню в найближчому чумі.
Подорож на оленячу ферму - відеоогляд

Хаскі - північні друзі

(Дорослий: 48€ / Діти: 36€)
(вх. квиток в парк 10Є). Екскурсія в парк собак породи Хаскі. Порода Хаскі виведена спеціально для перевезення людей і вантажів в арктичних умовах. Ми познайомимося з цими дружелюбними тваринами. Катання на санках, запряжених хаскі (дод оплата).
Ночівля.
День 8 -
День 8 -
День 8 -
День 8 -
День 9.

Таллінн

Сніданок. Прибуття в порт. Пором в Естонію.
Екскурсія

Лицар Балтійського моря – Таллінн

(входить у вартість туру)
Таллінн захоплює гармонійним поєднанням старого і нового. Старе Місто – зачаровує середньовіччям, приваблює вузькими готичними будинками, флюгерами на них, черепичними дахами, і фортечною стіною з розсипом веж. Старе Місто Таллінна збереглось дуже добре і є пам'яткою старовини ЮНЕСКО. Старе місто ділиться на дві частини: Нижнє Місто, яке називають "будинком воску і льону" і Верхнє Місто – місто-лицар.
Вільний час.

Більше про Таллінн

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€)
Під час екскурсії ми проїдемо поряд з цікавими районами міста: кварталом – Ротерманн, діловим районом міста, побачимо дерев'яну архітектуру Таллінна XIX – початку XX століть. Прогуляємося по парку Кадріорг, з чудовим бароковим палацом, побачимо діючу резиденцію Президента, відвідаємо знамените Співоче поле. Ще вас чекає прекрасний вид на затоку зі сходів дворянської садиби, де знімався фільм "Собака Баскервілів", далі походіть по руїнах середньовічного монастиря св.Брігітти. Проїдемо колишнє олімпійське селище, адже в Таллінні проходила вітрильна олімпійська регатта, зупинка біля пам'ятника затонулого в кінці 19 століття броненосцю Русалка.
Більше про Таллінн - відеоогляд
Можна відвідати знамениту пивоварню Beer House, часниковий ресторан Balthasar, ресторани зі середньовічною кухнею Peppersack, Kuldse Notsu Körts. Ресторан "Old Hansa" (оплата по меню). Переїзд по країнам Балтії. Транзитна ночівля.
День 9 - Таллінн
День 9 - Таллінн
День 9 - Таллінн
День 9 - Таллінн
День 10.

Київ

Прибуття в Київ
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
• Сity tax (міський податок)

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638