UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Швейцарія - край нестримних мрій, край весни натхненної,
Наша зустріч - короткий, прекрасний роман.

ЇЇ звати Швейцарія
Цюрих, Зальцбург, Замок Нойшванштайн, Мюнхен (для школярів)

Днів: 5, 1 нічний переїзд, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Краків* -Мюнхен- Замок Нойшванштайн* - Цюрих - Люцерн* -Зальцбург - Зальцкаммергут* - Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Швейцарія

4 екскурсіі вже у вартості туру
Мюнхен, Цюріх, Зальцбург і Львів


День 1.

ЛьвівКраків

Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». При бажанні групи і наявності часу.

Королівський шлях

(Діти: 13€)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.
Нічний переїзд в Мюнхен.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

Замок НойшванштайнМюнхен

По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню).
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі. Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
Вільний час для прогулянок.

Сучасний Мюнхен

(Діти: 21€ + вх. квиток)
Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і захоплює знову і знову. Ми побачимо "Німецький Рим" – місто епохи Людвіга I, знаменитий "Мюнхенський Монмартр" – квартал Швабинг, в якому проживали багато відомих людей: Кандинський, Томас Манн, Рільке, художники-авангардисти. Чудовий палац і парк Німфенбург – Замок Німф. І в завершенні стадіон і олімпійський парк 1972 року – історія тієї далекої олімпіади. І поруч зі стадіоном – штаб-квартира і виставковий центр БМВ.

Фантазії Короля Людвіга – Новий Лебединий камінь

(Діти: 55€ + вх. квиток)
На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться ... Цікава і захоплива історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Сьогодні нас чекають Фантазії Короля Людвіга. Замок Нойшванштайн – "Новий лебединий камінь" - це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Відвідування монастиря Етталь, церкви в стилі бароко. Рекомендуємо перекусити в ресторанчику при монастирі Етталь. Страви регіону Алгой: стейк від дроворуба, стейк від мисливця, форель по-селянськи залишать незабутні враження. І селище Обераммергау, відоме різьбою по дереву і традиційними розписами фасадів закінчить наш чудовий день.
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд

Баварська кухня...

(Діти: 26€)
Ми відвідаємо одну з пивоварень Мюнхена і продегустуємо баварське пиво. Всі охочі  зможуть покуштувати страви оригінальної баварської кухні.
Баварська кухня - відеоогляд
Баварська кухня - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Замок Нойшванштайн – Мюнхен
День 2 - Замок Нойшванштайн – Мюнхен
День 2 - Замок Нойшванштайн – Мюнхен
День 2 - Замок Нойшванштайн – Мюнхен
День 3.

ЦюрихШтайн-ам-РайнЛюцерн

Сніданок. Переїзд по Швейцарії. Швейцарія - це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітні куточки Швейцарії: прекрасні гори із засніженими вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шалле і святкові альпійські будиночки.
Екскурсія

Неповторний Цюрих

(входить у вартість туру)
Нас запрошує одне з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюрих. Тут життя б'є через край і вдень і вночі, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюрихське озеро надають місту незвичайний шарм. Цюрих пишається однією з найкрасивіших вулиць в Європі - Банхофштрассе, де розташований фінансовий центр міста. Музика і пісні вуличних музикантів допоможуть ближче пізнати і полюбити такий різний Цюрих
У вільний час рекомендуємо:

Чарівний Люцерн

(Діти: 30€)
Нас чекає маленьке місто-казка дуже милий і гостинний Люцерн. Люцерн – туристична столиця Швейцарії і найбільш відвідуваний туристами місто країни. Пішохідна екскурсія: пам'ятник "Вмираючий лев", центр культури і конгресів, новий залізничний вокзал, найстаріший в Європі дерев'яний міст Капельбрюкке, найкрасивіша в Швейцарії церква Єзуїтів, полова міст, Млинова площа, Винна площа, ратуша. Вільний час для відвідування музею Пікассо, музею глетчерів з дзеркальним лабіринтом, міської кріпосної стіни Музегмауер. Час для вечері. Тут готують прекрасне фондю.
Чарівний Люцерн

Головне... не поспішати... Рейнський Водоспад

(Діти: 30€)
Головна визначна пам'ятка кантону – величний Рейн і знаменитий водоспад Райнфаль – найбільший в Європі. Прекрасні пейзажі, могутній Рейн, потоки прозорої води, які летять з неймовірною швидкістю, свіжість піднімається в повітря і велич природи заставляють застигнути на місці від здивування... Ці пейзажі надихнули багатьох поетів і письменників, вони і Вам подарують хороший настрій.
Ночівля.
День 3 - Цюрих – Штайн-ам-Райн – Люцерн
День 3 - Цюрих – Штайн-ам-Райн – Люцерн
День 3 - Цюрих – Штайн-ам-Райн – Люцерн
День 3 - Цюрих – Штайн-ам-Райн – Люцерн
День 4.

ЗальцбургЗальцкаммергут

Сніданок. Переїзд до Зальцбургу.
Екскурсія

Знаменитий Зальцбург

(входить у вартість туру)
Симфонія звуків і пейзажів. Нас запрошує «Північна Флоренція», «Золоте місто Високого Бароко», «Альпійське серце Австрії», місце, де народився Моцарт.
Вільний час у Зальцбурзі. Для охочих можливі додаткові програми на вибір:

Край Зальцкаммергут

(Діти: 48€)
Тим, хто хоче насолодитися неповторною австрійською природою, зазирнути  в автентичні куточки отримати цілісне уявлення про озерний край Зальцкаммергут буде цікаво на цій екскурсії. Цей регіон був знаменитий завжди: тут відпочивали Франц Йосиф I і імператриця Сісі, Густав Клімт, Йоганнес Брамс, Теодор Більрот, Гельмут Коль і безліч інших діячів науки і мистецтва. Озера Фушльзее, Вольфганзеє. Зупинка на фотопаузу

Августинська пивоварня

(Діти: 30€)
Рекомендуємо побувати у найбільшій пивоварні у країні! Окрім клопотів про спасіння душ віруючих, монахи займались продуктами харчування і варили найсмачніше пиво.
Нічний переїзд.
День 4 - Зальцбург – Зальцкаммергут
День 4 - Зальцбург – Зальцкаммергут
День 4 - Зальцбург – Зальцкаммергут
День 4 - Зальцбург – Зальцкаммергут
День 5.

Львів

Час прибуття до Львова орієнтовно 16:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А».
Екскурсія

Лабіринтами львівських вулиць

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія по середньовічному місту: фортифікації XIV-XV ст., Ансамбль Успенської церкви; монастирський домініканський костел Божого тіла;  Площа Ринок – перлина епохи Відродження: міська Ратуша, Латинська катедра в дуеті з каплицею Боїмів; старовинний куточок Сходу – вірменський квартал. Львівська майстерня шоколаду – єдина, де кожна цукерка зроблена з любов'ю та натхненням, а головне – вручну. Проспект Свободи – своєрідний ансамбль еклектики і модерну і його найбільша гордість – Оперний театр, який вважається найкрасивішим в Європі! Всі вхідні квитки оплачуються самостійно.
До нових зустрічей!
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
 
Додатково оплачується:
• 
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Консульський збір + Візового Центру = 35€ + 23€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
• Сity tax (міський податок)

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638