UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Куди приводять мрії: Варшава, Берлін, Прага, Відень, Будапешт!

Днів: 7, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 5
Львів - Варшава - Берлін - Потсдам - Дрезден - Прага – Карлові Вари - Відень – Будапешт - Чоп - Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Угорщина
Чехія
БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!
5 екскурсій вже у вартості туру: королівська Варшава, 
неперевершений Берлін, середньовічна Прага, ароматний Відень та ажурний Будапешт!

Ідеальне поєднання країн для комфортного відпочинку...
День 1.

ЛьвівВаршава

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Всім бажаючим пропонуємо: Перетин кордону. Переїзд в Варшаву. Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Таємниці загадкової Варшави

(входить у вартість туру)
Романтичне, чарівне і таємниче Старе місто Варшави запрошує в гості. Тут важко позбутися відчуття, що блукаєш десь в казці, або по величезній декорації із затишними різнокольоровими будинками. Ми побачимо одну із найкрасивіших будівель, яку часто зображують на листівках Варшави.
У вільний час пропонуємо автобусну екскурсію

Варшава – місто королів

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також одразу три королівські резиденції! Вся ця краса відбивається в річці Вісла, над якою височить символ польської столиці – Варшавська Сирена. Королівські Лазенки – Серце Варшави, найкрасивіший і найдоглянутіший парк у місті. Історія Лазенок починається з дерев'яної фортеці мазоеецкіх князів. Триста років тому, в XVI столітті, тут жила Анна Ягеллонка, дружина польського короля Стефана Баторія; при ній тут з'явилася перша дерев'яна купальня. Нарешті, в 1623 році інший польській король Сигізмунд III Ваза побудував тут розкішний палац – Уяздовський замок. Місце було обрано не випадково – звідси відкривається прекрасний вид на закрут Вісли.
Переїзд в готель. Ночівля.
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 2.

Берлін

Сніданок. Переїзд в столицю Німеччини. Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Відвертість Берліну

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія по одному із найдивовижніших і найяскравіших міст на землі, де сучасність і традиції доповнюють одне одного дуже гармонійно, що найкрасивіші і таємничі куточки відкриті для нас. Кожен, хто приїжджає до Берліна, так чи інакше, потрапляє під магічну чарівливість цього міста, його живого і невимушеного шарму...
У вільний час рекомендуємо відвідати: Автобусна екскурсія

Берлін крізь часи

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Автобусна екскурсія з фотопаузами.  Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський кафедральний собор, колона Перемоги, і – візитна картка Берліна –Бранденбурзькі ворота.
Берлін крізь часи - відеоогляд
Вечірня екскурсія

Зачарований Берлін

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Ми будемо насолоджуватися красою найсучаснішою площі Берліна – Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, а прогулюючись історичним центром міста, відчуємо себе гостями в минулих століттях...
Всім любителям пива рекомендуємо екскурсію

Пива багато не буває

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Ми познайомимося з історією пивоваріння та процесом виготовлення, дізнаємося, що таке "метр пива" і спробуємо його на смак! Також нам розкажуть, ніж берлінське пиво відрізняється від баварського, а закріпити свої пивні пізнання нам допоможе келих прохолодного пива і смачний вечерю в кращих німецьких традиціях!!!
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 3.

БерлінПотсдамДрезден

Сніданок. Вільний час в Берліні. Рекомендуємо відвідати на вибір:

В полоні королівських фантазій – парк Сан-Сусі та Потсдам

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Спочатку нас чекає прогулянка по одному з найкрасивіших парків в Європи - Сан-Сусі. На території парку знаходиться палац Сан-Сусі – саме відоме творіння Фрідріха Великого. В теперішній час Сан-Сусі став музеєм, який став одним з перших палаців-музеїв Німеччини. А далі нас чекає Потсдам – книжка з картинками: Голландський квартал, ворота Науенер Тор, Бранденбурзькі ворота– давніші, ніж у Берліні... Час ми проведемо прогулюючись по прекрасних вуличках, незрівнянно красивих площах, насолоджуючись розкішною красою міста і відпочиваючи в затишних кафе. Ми відчуємо те, по-справжньому, безтурботне життя, в якому жив Фрідріх Великий.

Поїздка в древню столицю Саксонії - Дрезден

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, незліченними скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Екскурсія по старому місту - Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі.

Дрезденська картинна галерея

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
У галереї старих майстрів одне з найбільших у світі зібрань живопису XV-XVIII століть. Найвідоміші шедеври колекції: "Сікстинська Мадонна" і "Динарій кесаря" Тіціана.

Саксонська Швейцарія – чарівність Ельби

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Немає меж захопленню... там, де Ельба прорізає високі гори з пісковика, утворюючи глибокий каньйон, а прямовисні скелі найхимерніших форм нагадують іграшки велетня: кеглі, стовпи і піраміди... Спочатку відвідаємо скелястий парк "Бастай" – цілий лабіринт романтичних ущелин, красою яких можна безкінечно насолоджуватись, проходячи доріжками, містками... незабутнє враження!!!

Найбільший в світі критий аквапарк Tropical Islands Resort

(Трансфер: 18€ + вх. квиток)
Тут на нас чекає прогулянка по тропічному лісі з екзотичними рослинами і орхідеями, величезними пальмами та мангровими заростями. На тлі соковитих тропічних фарб не завжди легко відразу розпізнати чинно прогулюються павичів і фазанів, по-справжньому райський відпочинок в басейнах «Південне море» з двома островами, «Лагуна Балі» і незабутня пригода в справжніх тематичних зонах з будівлями в традиційному стилі: «Таїланд», «Малайзія/Борнео», «Балі», «Полінезія», «Конго» і «Амазонка». У парку щодня проходять денні вистави, які залучають глядачів дивовижними танцями і неповторним колоритом.

Берлінський зоопарк

(Трансфер: 13€ + вх. квиток)
Один з найбільших зоопарків Європи, а за кількістю видів займає перше місце в світі. Чарівне слово "зоопарк" тут зібрано близько 20000 тварин, птахів, рептилій, риб, комах. Для звірів створені комфортні зони проживання, а для людей- зручний огляд, що дозволяє побачити різних тваринок.
Переїзд в Прагу Поселення і ночівля в готелі.
День 3 - Берлін – Потсдам – Дрезден
День 3 - Берлін – Потсдам – Дрезден
День 3 - Берлін – Потсдам – Дрезден
День 3 - Берлін – Потсдам – Дрезден
День 4.

Прага

Сніданок. Переїзд в столицу Чехії – Прагу. Ориеієнтовно в 10:00 пішохідна екскурсія
Екскурсія

Прага – місто легенд

(входить у вартість туру)
Прага вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати!!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Золота вуличка, Вацлавська площа, Карлова вулиця... Всього й не перерахувати! Усю цю красу ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима... 
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Прогулянка на кораблику по Влтаві

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Аперитиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода... Ось вони незабутні миті в житті...
Прогулянка на кораблику по Влтаві - відеоогляд

Королівські Градчани...

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду – резиденції чеських князів.
Таємниці королів - Градчани - відеоогляд

Празьке пиво

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
З незапам'ятних часів пиво для чехів було традиційним і улюбленим напоєм. У Чехії пивовар - важлива персона, без нього не обходяться, як і без лікаря, пекаря або священика! Національна гордість – "півічко" – сьогодні налічує величезну кількість рецептів приготування. Кожен гурман знайде свій смак світлого, темного, нефільтрованого пива.
Вечірня програма

Тіні старого міста

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
На старовинних вуличках, серед затишних будинків та храмів оживають древні легенди. Від таємного служителя старого міста у тьмяному блиску вечірнього освітлення, Ви почуєте перекази, які передаються з вуст в уста лише вибраним. Тут з'являються добрі лицарі і привиди, вони кличуть і запрошують нас у своє життя.

Вечеря в середньовічній корчмі з розважальною програмою

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Вас чекає вечір в корчмі, який Вас перенесе на сотні років назад... в добу середньовіччя! Романтична і сувора атмосфера.
Повернення в готель. Ночівля.
День 4 - Прага
День 4 - Прага
День 4 - Прага
День 4 - Прага
День 5.

ПрагаКарлові ВариКутна Гора

Сніданок. Вільний день в Празі. У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Королівський відпочинок – курорт Карлові Вари

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Наш шлях веде в одну з мальовничих долин в Західній Чехії, в курортне місто – Карлові Вари. Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровка, скла та порцеляни. Місто з чудовою архітектурою, спокійним дзюрчанням води, солодким запахом вафель та романтичною музикою курортних оркестрів...
Карлові Вари - відеоогляд

Кутна Гора і замок Штейнберг

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Це старовинне місто срібних рудокопів із затишними маленькими будиночками, кам'яною бруківкою та магазинчиками скла. Тут знаходиться королівський Монетний двір, де були викарбувані перші празькі срібні гроші. У передмісті міста розташований костел Всіх Святих – Костница. Незвичайна споруда, інтер'єр якого виконаний з людських кісток. Бажаючі увійти оплачують вхідний квиток самостійно. Далі замок – Чеський Штейнберг. Замок був заснований в XIII столітті предками сучасних Штернбергів і названий згідно геральдичного знаку роду – Золотої зірки. Ми побачимо репрезентативні покої замку, наповнені родовими колекціями Штернбергів.
Переїзд у Відень. Поселення і ночівля в готелі.
День 5 - Прага – Карлові Вари – Кутна Гора
День 5 - Прага – Карлові Вари – Кутна Гора
День 5 - Прага – Карлові Вари – Кутна Гора
День 5 - Прага – Карлові Вари – Кутна Гора
День 6.

ВіденьБудапешт

Сніданок. Виселення з готелю. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Відень – столиця Габсбургів

(входить у вартість туру)
Місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне... Його заслужено називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою... Це незвичайне місто! – вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна!
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, Єкруговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії – "відвідаємо" принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!

Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Вже більше 300 років Шенбрунн – одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно – кайзерівський розмах.
Шенбрунн – розкішна резиденція Габсбургів - відеоогляд

Скарбниця Габсбургів

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Корона Священної Римської імперії, всіяна коштовними каменями і перлами, хрест, священна піка, церемоніальний меч, реліквії герцогів Бургундських, знаки ордену Золотого Руна, монети, медалі, еталони, коштовності і прикраси – вартові тисячолітньої історії...
Переїзд в Будапешт. Запрошуємо Вас на невеличку прогулянку по вечірньому Будапешту
Екскурсія

Перлина Дунаю – Будапешт

(входить у вартість туру)
О, це місто... Незабутнє... Неповторне... Чарівне... Будапешт пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта – базиліки Святого Іштвана, де зможемо зарядитись енергією та насолодитись величчю споруди, далі наш шлях пролягає через площу Свободи до гордості Будапешту – грандіозного Парламенту.
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Для бажаючих пропонуємо вечірню програму

В світлі тисячі вогнів

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
З шампанським досхочу, на кораблику, і по Дунаю...
Ночівля на території Угорщини
День 6 - Відень – Будапешт
День 6 - Відень – Будапешт
День 6 - Відень – Будапешт
День 6 - Відень – Будапешт
День 7.

БудапештЧопЛьвів

Сніданок. Раннє виселення з готелю. У вільний час в Будапешті рекомендуємо відвідати на вибір:

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Це одне із найромантичніших і старовинних куточків Будапешту... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... і сам Королівський Палац!
Таємнича Буда - відеоогляд

Тропікарій – Океанарій

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Найбільший в Центральній Європі (знаходиться в торговому центрі "Кампона"). 8 залів! Де вирує життя тропіків і океанських глибин – алігатори, морські скати, великі пітони, сонні черепашки, симпатичні мавпочки, розумні папуги та ліниві ігуани. І все це в справжньому тропічному лісі під теплою тропічною зливою з громом і блискавкою...
Тропікарій – Океанарій - відеоогляд

Термальні купальні графа Сечені

(вх. квиток)
заряд бадьорості та енергії на цілий день!
Переїзд в сторону кордону. По дорозі при наявності часу рекомендуем відвідати:

Винний регіон Угорщини – Егер

(Дорослий: 21€ / Діти: 18€)
Де сотні років ростуть виноградники, і сотні років за традицією виготовляють вогненно червоні та ігристих білі вин... Єгерський виноробний регіон запрошуємо нас на дуже смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долину Красунь!
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Повернення в Україну. Перетин кордону. Час прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 7 - Будапешт – Чоп – Львів
День 7 - Будапешт – Чоп – Львів
День 7 - Будапешт – Чоп – Львів
День 7 - Будапешт – Чоп – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення
• індивідуальний страховий поліс (при самостійній подачі)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638