UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Куди приводять мрії: Варшава, Берлін, Прага, Відень, Будапешт!

Днів: 7, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 5
Львів - Варшава - Берлін - Потсдам - Дрезден - Прага – Карлові Вари - Відень – Будапешт - Чоп - Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Угорщина
Чехія
БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!
5 екскурсій вже у вартості туру: королівська Варшава, 
неперевершений Берлін, середньовічна Прага, ароматний Відень та ажурний Будапешт!

Ідеальне поєднання країн для комфортного відпочинку...
День 1.

ЛьвівВаршава

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Всім бажаючим пропонуємо: Перетин кордону. Переїзд в Варшаву. Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Таємниці загадкової Варшави

(входить у вартість туру)
Романтичне, чарівне і таємниче Старе місто Варшави запрошує в гості. Тут важко позбутися відчуття, що блукаєш десь в казці, або по величезній декорації із затишними різнокольоровими будинками. Ми побачимо одну із найкрасивіших будівель, яку часто зображують на листівках Варшави.
У вільний час пропонуємо автобусну екскурсію

Варшава – місто королів

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також одразу три королівські резиденції! Вся ця краса відбивається в річці Вісла, над якою височить символ польської столиці – Варшавська Сирена. Королівські Лазенки – Серце Варшави, найкрасивіший і найдоглянутіший парк у місті. Історія Лазенок починається з дерев'яної фортеці мазоеецкіх князів. Триста років тому, в XVI столітті, тут жила Анна Ягеллонка, дружина польського короля Стефана Баторія; при ній тут з'явилася перша дерев'яна купальня. Нарешті, в 1623 році інший польській король Сигізмунд III Ваза побудував тут розкішний палац – Уяздовський замок. Місце було обрано не випадково – звідси відкривається прекрасний вид на закрут Вісли.
Переїзд в готель. Ночівля.
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 2.

Берлін

Сніданок. Переїзд в столицю Німеччини. Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Відвертість Берліну

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія по одному із найдивовижніших і найяскравіших міст на землі, де сучасність і традиції доповнюють одне одного дуже гармонійно, що найкрасивіші і таємничі куточки відкриті для нас. Кожен, хто приїжджає до Берліна, так чи інакше, потрапляє під магічну чарівливість цього міста, його живого і невимушеного шарму...
У вільний час рекомендуємо відвідати: Автобусна екскурсія

Берлін крізь часи

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Автобусна екскурсія з фотопаузами.  Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський кафедральний собор, колона Перемоги, і – візитна картка Берліна –Бранденбурзькі ворота.
Берлін крізь часи - відеоогляд
Вечірня екскурсія

Зачарований Берлін

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Ми будемо насолоджуватися красою найсучаснішою площі Берліна – Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, а прогулюючись історичним центром міста, відчуємо себе гостями в минулих століттях...
Всім любителям пива рекомендуємо екскурсію

Пива багато не буває

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Ми познайомимося з історією пивоваріння та процесом виготовлення, дізнаємося, що таке "метр пива" і спробуємо його на смак! Також нам розкажуть, ніж берлінське пиво відрізняється від баварського, а закріпити свої пивні пізнання нам допоможе келих прохолодного пива і смачний вечерю в кращих німецьких традиціях!!!
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 3.

БерлінПотсдамДрезден

Сніданок. Вільний час в Берліні. Рекомендуємо відвідати на вибір:

В полоні королівських фантазій – парк Сан-Сусі та Потсдам

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Спочатку нас чекає прогулянка по одному з найкрасивіших парків в Європи - Сан-Сусі. На території парку знаходиться палац Сан-Сусі – саме відоме творіння Фрідріха Великого. В теперішній час Сан-Сусі став музеєм, який став одним з перших палаців-музеїв Німеччини. А далі нас чекає Потсдам – книжка з картинками: Голландський квартал, ворота Науенер Тор, Бранденбурзькі ворота– давніші, ніж у Берліні... Час ми проведемо прогулюючись по прекрасних вуличках, незрівнянно красивих площах, насолоджуючись розкішною красою міста і відпочиваючи в затишних кафе. Ми відчуємо те, по-справжньому, безтурботне життя, в якому жив Фрідріх Великий.

Поїздка в древню столицю Саксонії - Дрезден

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, незліченними скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Екскурсія по старому місту - Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі.

Дрезденська картинна галерея

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
У галереї старих майстрів одне з найбільших у світі зібрань живопису XV-XVIII століть. Найвідоміші шедеври колекції: "Сікстинська Мадонна" і "Динарій кесаря" Тіціана.

Саксонська Швейцарія – чарівність Ельби

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Немає меж захопленню... там, де Ельба прорізає високі гори з пісковика, утворюючи глибокий каньйон, а прямовисні скелі найхимерніших форм нагадують іграшки велетня: кеглі, стовпи і піраміди... Спочатку відвідаємо скелястий парк "Бастай" – цілий лабіринт романтичних ущелин, красою яких можна безкінечно насолоджуватись, проходячи доріжками, містками... незабутнє враження!!!

Найбільший в світі критий аквапарк Tropical Islands Resort

(Трансфер: 18€ + вх. квиток)
Тут на нас чекає прогулянка по тропічному лісі з екзотичними рослинами і орхідеями, величезними пальмами та мангровими заростями. На тлі соковитих тропічних фарб не завжди легко відразу розпізнати чинно прогулюються павичів і фазанів, по-справжньому райський відпочинок в басейнах «Південне море» з двома островами, «Лагуна Балі» і незабутня пригода в справжніх тематичних зонах з будівлями в традиційному стилі: «Таїланд», «Малайзія/Борнео», «Балі», «Полінезія», «Конго» і «Амазонка». У парку щодня проходять денні вистави, які залучають глядачів дивовижними танцями і неповторним колоритом.

Берлінський зоопарк

(Трансфер: 13€ + вх. квиток)
Один з найбільших зоопарків Європи, а за кількістю видів займає перше місце в світі. Чарівне слово "зоопарк" тут зібрано близько 20000 тварин, птахів, рептилій, риб, комах. Для звірів створені комфортні зони проживання, а для людей- зручний огляд, що дозволяє побачити різних тваринок.
Переїзд в Прагу Поселення і ночівля в готелі.
День 3 - Берлін – Потсдам – Дрезден
День 3 - Берлін – Потсдам – Дрезден
День 3 - Берлін – Потсдам – Дрезден
День 3 - Берлін – Потсдам – Дрезден
День 4.

Прага

Сніданок. Переїзд в столицу Чехії – Прагу. Ориеієнтовно в 10:00 пішохідна екскурсія
Екскурсія

Прага – місто легенд

(входить у вартість туру)
Прага вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати!!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Золота вуличка, Вацлавська площа, Карлова вулиця... Всього й не перерахувати! Усю цю красу ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима... 
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Прогулянка на кораблику по Влтаві

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Аперитиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода... Ось вони незабутні миті в житті...
Прогулянка на кораблику по Влтаві - відеоогляд

Королівські Градчани...

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду – резиденції чеських князів.
Таємниці королів - Градчани - відеоогляд

Празьке пиво

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
З незапам'ятних часів пиво для чехів було традиційним і улюбленим напоєм. У Чехії пивовар - важлива персона, без нього не обходяться, як і без лікаря, пекаря або священика! Національна гордість – "півічко" – сьогодні налічує величезну кількість рецептів приготування. Кожен гурман знайде свій смак світлого, темного, нефільтрованого пива.
Вечірня програма

Тіні старого міста

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
На старовинних вуличках, серед затишних будинків та храмів оживають древні легенди. Від таємного служителя старого міста у тьмяному блиску вечірнього освітлення, Ви почуєте перекази, які передаються з вуст в уста лише вибраним. Тут з'являються добрі лицарі і привиди, вони кличуть і запрошують нас у своє життя.

Вечеря в середньовічній корчмі з розважальною програмою

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Вас чекає вечір в корчмі, який Вас перенесе на сотні років назад... в добу середньовіччя! Романтична і сувора атмосфера.
Повернення в готель. Ночівля.
День 4 - Прага
День 4 - Прага
День 4 - Прага
День 4 - Прага
День 5.

ПрагаКарлові ВариКутна Гора

Сніданок. Вільний день в Празі. У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Королівський відпочинок – курорт Карлові Вари

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Наш шлях веде в одну з мальовничих долин в Західній Чехії, в курортне місто – Карлові Вари. Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровка, скла та порцеляни. Місто з чудовою архітектурою, спокійним дзюрчанням води, солодким запахом вафель та романтичною музикою курортних оркестрів...
Карлові Вари - відеоогляд

Кутна Гора і замок Штейнберг

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Це старовинне місто срібних рудокопів із затишними маленькими будиночками, кам'яною бруківкою та магазинчиками скла. Тут знаходиться королівський Монетний двір, де були викарбувані перші празькі срібні гроші. У передмісті міста розташований костел Всіх Святих – Костница. Незвичайна споруда, інтер'єр якого виконаний з людських кісток. Бажаючі увійти оплачують вхідний квиток самостійно. Далі замок – Чеський Штейнберг. Замок був заснований в XIII столітті предками сучасних Штернбергів і названий згідно геральдичного знаку роду – Золотої зірки. Ми побачимо репрезентативні покої замку, наповнені родовими колекціями Штернбергів.
Переїзд у Відень. Поселення і ночівля в готелі.
День 5 - Прага – Карлові Вари – Кутна Гора
День 5 - Прага – Карлові Вари – Кутна Гора
День 5 - Прага – Карлові Вари – Кутна Гора
День 5 - Прага – Карлові Вари – Кутна Гора
День 6.

ВіденьБудапешт

Сніданок. Виселення з готелю. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Відень – столиця Габсбургів

(входить у вартість туру)
Місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне... Його заслужено називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою... Це незвичайне місто! – вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна!
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, Єкруговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії – "відвідаємо" принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!

Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Вже більше 300 років Шенбрунн – одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно – кайзерівський розмах.
Шенбрунн – розкішна резиденція Габсбургів - відеоогляд

Скарбниця Габсбургів

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Корона Священної Римської імперії, всіяна коштовними каменями і перлами, хрест, священна піка, церемоніальний меч, реліквії герцогів Бургундських, знаки ордену Золотого Руна, монети, медалі, еталони, коштовності і прикраси – вартові тисячолітньої історії...
Переїзд в Будапешт. Запрошуємо Вас на невеличку прогулянку по вечірньому Будапешту
Екскурсія

Перлина Дунаю – Будапешт

(входить у вартість туру)
О, це місто... Незабутнє... Неповторне... Чарівне... Будапешт пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта – базиліки Святого Іштвана, де зможемо зарядитись енергією та насолодитись величчю споруди, далі наш шлях пролягає через площу Свободи до гордості Будапешту – грандіозного Парламенту.
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Для бажаючих пропонуємо вечірню програму

В світлі тисячі вогнів

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
З шампанським досхочу, на кораблику, і по Дунаю...
Ночівля на території Угорщини
День 6 - Відень – Будапешт
День 6 - Відень – Будапешт
День 6 - Відень – Будапешт
День 6 - Відень – Будапешт
День 7.

БудапештЧопЛьвів

Сніданок. Раннє виселення з готелю. У вільний час в Будапешті рекомендуємо відвідати на вибір:

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Це одне із найромантичніших і старовинних куточків Будапешту... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... і сам Королівський Палац!
Таємнича Буда - відеоогляд

Тропікарій – Океанарій

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Найбільший в Центральній Європі (знаходиться в торговому центрі "Кампона"). 8 залів! Де вирує життя тропіків і океанських глибин – алігатори, морські скати, великі пітони, сонні черепашки, симпатичні мавпочки, розумні папуги та ліниві ігуани. І все це в справжньому тропічному лісі під теплою тропічною зливою з громом і блискавкою...
Тропікарій – Океанарій - відеоогляд

Термальні купальні графа Сечені

(вх. квиток)
заряд бадьорості та енергії на цілий день!
Переїзд в сторону кордону. По дорозі при наявності часу рекомендуем відвідати:

Винний регіон Угорщини – Егер

(Дорослий: 21€ / Діти: 18€)
Де сотні років ростуть виноградники, і сотні років за традицією виготовляють вогненно червоні та ігристих білі вин... Єгерський виноробний регіон запрошуємо нас на дуже смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долину Красунь!
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Повернення в Україну. Перетин кордону. Час прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 7 - Будапешт – Чоп – Львів
День 7 - Будапешт – Чоп – Львів
День 7 - Будапешт – Чоп – Львів
День 7 - Будапешт – Чоп – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення
• індивідуальний страховий поліс (при самостійній подачі)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638