UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
Стародавні легенди, колоритні вулички, суворі фйорди,
водопади 
та справжня свобода – все це Скандинавія,
яка манить затятих шукачів пригод!


Твоя Скандинавія: 3 Фіорда + 3 Столиці!
+ льодовик Нігардсбрін та Язик Троля!!!

Днів: 8, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 2
Львів – Торунь - Гданськ - Стокгольм - Флом (Согнефіорд і Неройфіорд) – льодовик Нігардсбрін – Язик Троля - Берген - Осло (Ослофіорд) – Копенгаген –  Львів
Данія
Норвегія
Польща
Швеція
Назад

Травень '24

  24   29

Червень '24

  7   11

Липень '24

  11   14   28

Серпень '24

  4

Вересень '24

  3   26

Жовтень '24

  15

Листопад '24

  12
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Люблін
 – 
Варшава

екскурсії у вартості туру по 
по Гданську, Стокгольму, Осло і Копенгагену!

2 незабутні ночі на поромах!!!
Шикарні кораблі-готелі, які пропонують все необхідне для того, щоб подорож запам'яталося надовго:
вишуканий комфорт і бездоганний сервіс, казино і клуби, ресторани і бари,
магазини і найголовніше - атмосферу запаморочливого свята, який назавжди залишиться з нами!
... гуляємо по палубах, танцюємо і радіємо морському повітрю,
насолоджуємося прекрасним зоряним небом і розуміємо - ми пливемо підкорювати Скандинавію!

Всього за 8 днів ми побуваємо та отримаємо насолоду від краси:
Согнефьорда, Неройфьорду і Ослофьорда; Фломської залізниці, площадки Стегастейн, неймовірного містечка Берген, 
кульмінацією подорожі стане незабутнє підняття на Язик Троля або підкорення льодовика Нігардсбрін!!! 


День 1.

Львів - Варшава - Торунь - Гданськ

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. 
Відправлення в тур. Перетин кордону. 
Переїзд в місто, де народився Микола Коперник - Торунь. Запрошуємо на екскурсію «Пряникове містечко - Торунь» (18Є): будинок і університет Коперніка, Староміська площа, ратуша, костел св. Яна, в якому зберігається знаменитий дзвін "Tuba Dei" (Сурма Господа), другий в країні за величиною після краківського Сигизмунда (7 тонн). Торунь славиться і єдиною в Польщі "пізанської" вежею, лише називається вона тут Krzywa Wieza (крива вежа). Рекомендуємо спробувати один із найсмачніших кулінарних символів Польщі - торунські пряники!
Переїзд в місто неповторної краси - Гданськ. Поселення і ночівля в готелі на території Польщі.

День 1 - Львів - Варшава - Торунь - Гданськ День 1 - Львів - Варшава - Торунь - Гданськ День 1 - Львів - Варшава - Торунь - Гданськ  
День 2.

Гданськ - Мальборк - Сопот

 Сніданок. Виселення з готелю. Нас запрошує прекрасний і старовинне місто в Польщі місто Гданськ. Розташований він на березі Гданської затоки біля південних берегів Балтики, і є світовою столицею бурштину. Разом з містами Гдиня і Сопот він утворює агломерацію, звану Труймясто (Трехградье). Гостинний Гданськ запрошує на чарівні вулиці і в історичні інтер'єри, на морські купальні пляжі, елегантні ресторани і ліричні кафе.
Запрошуємо відвідати екскурсії:
«Подорож по середньовіччю - величний замок Мальброк (30€+вх. білет)
, на березі річки Ногат. Середньовічна резиденція Великого Магістра Тевтонського ордена з 700-літньою історією підкорює архітектурною величчю і суворою красою: великі башти і маленькі башточки, фортечні стіни з переходами і бійницями, залізні ворота і підвісні мости - зберігають ауру загадковості і чарівності.
«Бурштинова перлина Балтики - курорт Сопот» (26€/21€). Неймовірно затишний і красивий Сопот - "музична перлина Балтики", містечко прекрасних піщаних пляжів, ласкавого сонечка і Міжнародного Пісенного Фестивалю. Прогулянка по найдовшому в Європі пірсом, який на кілька сотень метрів в море - вишукане місце для романтичних побачень, зустрічі заходів і сходів сонця...
Переїзд в порт. Розміщення на борту порома. Нас чекає Швеція - країна озер і бурхливих річок, високих гір і тисяч маленьких островів, невеликих сіл і метушливих міст. В одному з них жила велика казкарка Астрід Ліндгрен, дивак Карлсон і улюблениця всіх дітей Пеппі Довгапанчоха! Ніч на поромі.

День 2 - Гданськ - Мальборк - Сопот День 2 - Гданськ - Мальборк - Сопот День 2 - Гданськ - Мальборк - Сопот День 2 - Гданськ - Мальборк - Сопот
День 3.

Стокгольм

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). Нас чекає королівська столиця Швеції. Переїзд в Стокгольм.
Ми хотіли в казку... і тому ми тут. Пішохідна екскурсія по центральній частині міста «Gamla Stan -серце Стокгольму». Звідки виникла назва Старе місто, Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивних фактів.
Пропонуємо відвідати екскурсії на вибір:
«Місто на воді - Стокгольм» (30€/26€). Королівський палац, набереженая озера Мелером, фото на тлі озера і Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргарден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.
«Історії Стокгольмського Метро» (30Є/26Є). Для того, щоб описати метро Стокгольма, слів завжди буде замало. Його потрібно побачити на власні очі! Разом ми пройдемо по найцікавіших і найкрасивіших станціях, зануримося в таємничу атмосферу, гід розповість їх історію і покаже цікаві деталі. Метро Стокгольма - Tunnelbana - по праву вважається однією з головних визначних пам'яток міста. Красиво, незвично, дивно, заплутано, загадково. Кожна лінія оформлена по-своєму. Тут зустрічаються казкові гроти, грецькі скульптури, надсучасні відео-інсталяції, поп-арт і багато іншого.
парк-музей скульптур Міллеса (26€ + квиток). Стокгольм зачаровує своїм незвичайним розташуванням на островах, захоплює архітектурою і дивує різноплановими скульптурними композиціями. Запрошуємо отримати ні з чим незрівнянні враження, відвідавши перший музей скульптур під відкритим небом - незвичайний парк скульптур Міллесгорден, який розташований на крутій скелі Херсерюд острова Лідінге. Парк створений великим шведським скульптором Карлом Міллес. Ім'я Міллеса, завдяки його індивідуальному стилю і талановитому втілення ідей і сюжетів в камені та бронзі, відомо не тільки в скандинавських країнах, а й у всій Європі та Америці.
«Стокгольмська Ратуша» (18€ + квиток). Це не тільки місце засідань уряду міста, але і місце проведення знаменитого Нобелівського банкету.
«Королівський Стокгольм» (38€/30€). Найбільший за площею діючий Королівський палац Європи. Ми зайдемо в Скарбницю і зможемо дізнатися, чому Шведський король не носить корону на голові.
«Таємний Фрегат Vasa» (26€ + вхідний квиток). Нас чекає єдиний у світі зберігся до наших днів корабель 17-го століття. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але... Про це наша історія.
Переїзд у царство норвезьких фіордів.

День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм
День 4.

Льодовик Нігардсбрін - Берген

 Норвегія вабить своїми пейзажами, неповторними ландшафтами, засніженими вершинами, які відображаються в прозорій глибині моря. А ще грандіозними водоспадами, смарагдовою гладдю фіордів, які, виблискуючи на сонці, кружляють між застиглими у своїй величі горами...
Приїзд у Флом. Вільний час для відпочинку на фіорді. Рекомендуємо відвідати:
«Підкорення Норвегії - льодовик Нігардсбрін» (68€/55€). Нігардсбрін є найкрасивішим відгалуженням найбільшого континентального льодовика материкової Європи - Йостедалсбрін. Гірська дорога, поворот за поворотом, і ось він, сліпучий красень - льодовик Нігардсбрін, блакитні язики якого сповзають в зелені долини, перетворюючись в смарагдове озеро... Дорога до льодовика продовжиться поїздкою на моторному човні через смарагдове озеро Нігард або пішки. Кульмінація дня: пам'ятні фотографії біля найкрасивішого льодовика Норвегії - Нігардсбрін! (Важливо: необхідно мати зручне взуття і одяг)
"Столицю фьордів - місто Берген» (38€/30€). Екскурсія по казковому та чарівному місту королівства тролів, оточений сімома горами і сімома фіордами. Шарм міста не залишить байдужим нікого: вузькі покручені вулички, сотні «пряникових будиночків", які розсипані по всьому місту і на схилах гір. Старовинний купецький центр Брігген, Ганзейська набережна і рибний ринок Фіскеторге, ласощі якого потрібно обов'язково спробувати! У вільний час рекомендуємо прогулянку на фунікулері до оглядової площадки гори Флейєн (вх. квитки опл. дод.).
Переїзд в готель. Ночівля в готелі на території Норвегії.

День 4 - Льодовик Нігардсбрін - Берген День 4 - Льодовик Нігардсбрін - Берген День 4 - Льодовик Нігардсбрін - Берген День 4 - Льодовик Нігардсбрін - Берген
День 5.

Язик Троля - Флом - Согне-фіорд

 Сніданок. Вільний час для прогулянок, риболовлі та відпочинку! Рекомендуємо відвідати на вибір:
Норвезька "must do" - похід до язика Троля (68€+вх.білет). Наша подорож розпочнеться з проїзду уздовж прекрасного Хардангерфьорд, по шляху ми перетнемо найбільший в Європі підвісний міст, побачимо норвезькі фруктові сади. З Тісседала ми почнемо похід до однієї з найзнаменитіших і популярних пам'яток в світі - до Язика Троля. Завяжемо шнурки міцніше і підготуємо фотоапарат - ми вирушаємо в захоплюючу подорож, враження від якої не покинуть нас ще довгі роки! Язик Троля, знаходиться на висоті 1100 м, з нього відкривається запаморочливий пейзаж на озеро Рінгедальсватнет і унікальну норвезьку природу. Довжина маршруту 11км, шлях прокладені через круті лісові рельєфи, рівнину, що нагадує поверхню Місяця, болотисту місцевість, снігове поле і скелястий гірський ландшафт - Норвегія розкриється перед вами у всій своїй красі! (Важливо: необхідно мати зручне взуття і відповідний одяг).
«Панорамний майданчик Стегастейн» (38€/33€). Ми поїдемо з Флому через Еурланн до незвичайного, вражаючого майданчику Стегастейн. Майданчик на 30 метрів виступає зі скелі, на висоті 650 м. над фьордом, і дозволяє насолодитись ні з чим незрівнянною панорамою. Це просто фантастика! Захоплюючий дух пейзаж стане прекрасним фоном для приголомшливих фотографій, і залишиться у Вашій пам'яті назавжди.
• незабутній «Круїз на кораблику» (68€/55€). Два мальовничих рукава Согнефьорда обіймають нас своїми хвилями: вузький Нерейфьорд, обрамлений крутими скелями з водоспадами (фіорд внесений до списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО) та широкий і величний Еурлендфьорд.
поїздка по Фломській залізниці (68€/55€). 20 років будівництва, 20 тунелів протяжністю 20 кілометрів, 18 з яких прокладалися вручну. Ми побачимо все най-най - гори, річки, озера, водоспади і... фьорди... Під час зупинки у нас буде час насолодитися водної стихії неймовірної краси - водоспаду Кьосфоссен. І знову в дорогу ... Здається, що більшої краси годі уявити неможливо, але за кожним поворотом відкривається нова чудова картина, краща за попередню...
Переїзд в готель. Ночівля в готелі на території Норвегії.

День 5 - Язик Троля - Флом - Согне-фіорд День 5 - Язик Троля - Флом - Согне-фіорд День 5 - Язик Троля - Флом - Согне-фіорд День 5 - Язик Троля - Флом - Согне-фіорд
День 6.

Осло

 Сніданок. Переїзд в Осло.
Норвегія - це гори, фіорди, водоспади, північне сяйво і білі ночі .... В них краса і велич північної країни. Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут! Нас чекає «Столиця землі Вікінгів - Осло». В Осло з'єднана старовина і сучасність! Протягом століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми... Вільний час. Пропонуємо відвідати:
автобусну екскурсію "Велика прогулянка по Осло і парк скульптур Густава Вігеланна" (30€/26€). Ми побачимо чудові місця, будемо слухати цікаві історії і робити зупинки на фотопаузи. А далі нас чекає ні на що не схожий парк скульптур. Він вміщує понад 600 скульптур різного віку і настроїв. Наш екскурсовод знає, про що думають і чим живуть ці скульптури... Кульмінація екскурсії, гордість жителів Осло - трамплін Хольменколлен, якому більше ста років...
екскурсію «Осло-фіорд і музей Кон-Тікі» (30Є + вх. білет). Музейний острів - це вілли, що потопають в квітучих садах, пристанях з білосніжними яхтами і безліч музеїв... Ми в супроводі екскурсовода відвідаємо музей «Кон-Тікі» де знаходяться судна і предмети, які знаменитий мандрівник і антрополог використовував під час експедицій - «Кон-Тікі», «Фату-Хіва», «Ра» і «РаII», «Тигрис». Але головним експонатом музею безсумнівно є пліт «Кон-Тікі», на якому Тур Хейєрдал перетнув Тихий океан в 1947 році.
Нічний переїзд в столицю Данії - Копенгаген. 

День 6 - Осло День 6 - Осло День 6 - Осло День 6 - Осло
День 7.

Копенгаген - Кронборг - замок Фредеріксборг

 Приїзд в місто Ганса Християна Андерсена - Копенгаген. Запрошуємо поринути в казку! Пішохідна екскурсія «Копенгаген - місто королівських чудес»: для тих, хто хоче детально пізнати Копенгаген, відчути його ні на які інші міста несхожу атмосферу. Ратушна площа, подорож в Латинський квартал і знайомство з найстарішою гімназією міста. Резиденція єпископів, монумент Реформації, Кришталева вулиця і Синагога, Центральна бібліотека. Ми познайомимося з Круглої вежею, яка зберігає багато історій, з одним із символів міста, будівлею Біржі, церква Святого Миколая, побачимо будинок Андерсена...
У вільний час рекомендуємо на вибір:
• здійснити прогулянку на кораблику «По каналах Копенгагена» (18€).
• екскурсію «Є Данія на світі, друг Гораціо ...» (26Є/21Є). Почуємо історію Датського королівства і зробимо три основні зупинки для фотопаузи. Ми почнемо нашу подорож з символу Копенгагена - Русалочки, яка ось уже майже 100 років сидить на набережній Лангліньє. Далі ми відправимося в бік зимової королівської резиденції Амалієнборг. Наступною нашою зупинкою стане один з найбільш дорогих кварталів Копенгагена - Нова гавань, місце, що потрапляє на всі листівки про Копенгаген, Крістіансборг - датський Парламент.
«Крістіансборг - Королівські палати» (30€+ вхідний квиток). Палац унікальний не тільки своїм внутрішнім і зовнішнім оздобленням. Розкіш палацових залів, ефектні бальні кімнати і прекрасні апартаменти. Королівська сім'я часто користується цим замком для проведення прийомів.
«Королівський Копенгаген - замок Розенборг» (30€+вхідний квиток). Данська монархія - найстаріша в світі, і зараз столиця країни - це місто королеви. Нас чекають історії про королівської династії, замок Росенборг, Королівська скарбниця, найстаріші Королівські сади. Ми немов здійснимо подорож в минуле, відкриємо вікно, крізь яке можна заглянути в світ монархів Данії і побачити, як вони жили в далеко пішли від нас днями.
Переїзд в Швецію через протоку Балтійського моря по грандіозному Ересуннському мості з прилеглими до нього тунелями й естакадами (3,5 кілометра дороги проходить через тунель, 8 кілометрів над водою і 4,5 кілометра по штучному острову - ось воно, чудо інженерної думки !!! )
Переїзд в порт. Орієнтовно 20:00 розміщення на борту порому і відправлення в Польщу. 

День 7 - Копенгаген - Кронборг - замок Фредеріксборг День 7 - Копенгаген - Кронборг - замок Фредеріксборг День 7 - Копенгаген - Кронборг - замок Фредеріксборг День 7 - Копенгаген - Кронборг - замок Фредеріксборг
День 8.

Львів

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). Прибуття в порт.
Переїзд по території Польщі.
Повернення в Україну. Час прибуття до Львова орієнтовно 23:30 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова залізничний вокзал. До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд по маршруту автобусом єврокласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
• Проїзд в 4-х місцевій каюті економ - класу (спальне місце) без вікна на нижній палубі БЕЗ сніданку
на поромах Гдиня - Карлскруна - Гдиня.
• У каютах: душ, туалет. Послуга по підселення тільки в жіночі або чоловічі каюти не надається.
Приємний сюрприз від «Аккорд-туру» для туристів-іменинників в день народження!
Додатково оплачується:
• вхідні квитки і факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• страхування;
Доплата за розміщення в каютах більш високого класу на поромах Гдиня - Карлскруна - Гдиня:
в 2-х місній каюті - 60 євро/чол.
• Сніданок на поромах - 38 євро/чол. (два пароми).
Послуга по підселення тільки в жіночі або чоловічі каюти не надається

Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638