UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
Стародавні легенди, колоритні вулички, суворі фйорди,
водопади 
та справжня свобода – все це Скандинавія,
яка манить затятих шукачів пригод!


Твоя Скандинавія: 3 Фіорда + 3 Столиці!
+ льодовик Нігардсбрін та Язик Троля!!!

Днів: 8, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 2
Львів – Торунь - Гданськ - Стокгольм - Флом (Согнефіорд і Неройфіорд) – льодовик Нігардсбрін – Язик Троля - Берген - Осло (Ослофіорд) – Копенгаген –  Львів
Данія
Норвегія
Польща
Швеція
Назад
Всі дати
регулярного туру
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Люблін
 – 
Варшава

екскурсії у вартості туру по 
по Гданську, Стокгольму, Осло і Копенгагену!

2 незабутні ночі на поромах!!!
Шикарні кораблі-готелі, які пропонують все необхідне для того, щоб подорож запам'яталося надовго:
вишуканий комфорт і бездоганний сервіс, казино і клуби, ресторани і бари,
магазини і найголовніше - атмосферу запаморочливого свята, який назавжди залишиться з нами!
... гуляємо по палубах, танцюємо і радіємо морському повітрю,
насолоджуємося прекрасним зоряним небом і розуміємо - ми пливемо підкорювати Скандинавію!

Всього за 8 днів ми побуваємо та отримаємо насолоду від краси:
Согнефьорда, Неройфьорду і Ослофьорда; Фломської залізниці, площадки Стегастейн, неймовірного містечка Берген, 
кульмінацією подорожі стане незабутнє підняття на Язик Троля або підкорення льодовика Нігардсбрін!!! 


День 1.

Львів - Варшава - Торунь - Гданськ

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. 
Відправлення в тур. Перетин кордону. 
Переїзд в місто, де народився Микола Коперник - Торунь. Запрошуємо на екскурсію «Пряникове містечко - Торунь» (18Є): будинок і університет Коперніка, Староміська площа, ратуша, костел св. Яна, в якому зберігається знаменитий дзвін "Tuba Dei" (Сурма Господа), другий в країні за величиною після краківського Сигизмунда (7 тонн). Торунь славиться і єдиною в Польщі "пізанської" вежею, лише називається вона тут Krzywa Wieza (крива вежа). Рекомендуємо спробувати один із найсмачніших кулінарних символів Польщі - торунські пряники!
Переїзд в місто неповторної краси - Гданськ. Поселення і ночівля в готелі на території Польщі.

День 1 - Львів - Варшава - Торунь - Гданськ День 1 - Львів - Варшава - Торунь - Гданськ День 1 - Львів - Варшава - Торунь - Гданськ  
День 2.

Гданськ - Мальборк - Сопот

 Сніданок. Виселення з готелю. Нас запрошує прекрасний і старовинне місто в Польщі місто Гданськ. Розташований він на березі Гданської затоки біля південних берегів Балтики, і є світовою столицею бурштину. Разом з містами Гдиня і Сопот він утворює агломерацію, звану Труймясто (Трехградье). Гостинний Гданськ запрошує на чарівні вулиці і в історичні інтер'єри, на морські купальні пляжі, елегантні ресторани і ліричні кафе.
Запрошуємо відвідати екскурсії:
«Подорож по середньовіччю - величний замок Мальброк (30€+вх. білет)
, на березі річки Ногат. Середньовічна резиденція Великого Магістра Тевтонського ордена з 700-літньою історією підкорює архітектурною величчю і суворою красою: великі башти і маленькі башточки, фортечні стіни з переходами і бійницями, залізні ворота і підвісні мости - зберігають ауру загадковості і чарівності.
«Бурштинова перлина Балтики - курорт Сопот» (26€/21€). Неймовірно затишний і красивий Сопот - "музична перлина Балтики", містечко прекрасних піщаних пляжів, ласкавого сонечка і Міжнародного Пісенного Фестивалю. Прогулянка по найдовшому в Європі пірсом, який на кілька сотень метрів в море - вишукане місце для романтичних побачень, зустрічі заходів і сходів сонця...
Переїзд в порт. Розміщення на борту порома. Нас чекає Швеція - країна озер і бурхливих річок, високих гір і тисяч маленьких островів, невеликих сіл і метушливих міст. В одному з них жила велика казкарка Астрід Ліндгрен, дивак Карлсон і улюблениця всіх дітей Пеппі Довгапанчоха! Ніч на поромі.

День 2 - Гданськ - Мальборк - Сопот День 2 - Гданськ - Мальборк - Сопот День 2 - Гданськ - Мальборк - Сопот День 2 - Гданськ - Мальборк - Сопот
День 3.

Стокгольм

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). Нас чекає королівська столиця Швеції. Переїзд в Стокгольм.
Ми хотіли в казку... і тому ми тут. Пішохідна екскурсія по центральній частині міста «Gamla Stan -серце Стокгольму». Звідки виникла назва Старе місто, Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивних фактів.
Пропонуємо відвідати екскурсії на вибір:
«Місто на воді - Стокгольм» (30€/26€). Королівський палац, набереженая озера Мелером, фото на тлі озера і Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргарден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.
«Історії Стокгольмського Метро» (30Є/26Є). Для того, щоб описати метро Стокгольма, слів завжди буде замало. Його потрібно побачити на власні очі! Разом ми пройдемо по найцікавіших і найкрасивіших станціях, зануримося в таємничу атмосферу, гід розповість їх історію і покаже цікаві деталі. Метро Стокгольма - Tunnelbana - по праву вважається однією з головних визначних пам'яток міста. Красиво, незвично, дивно, заплутано, загадково. Кожна лінія оформлена по-своєму. Тут зустрічаються казкові гроти, грецькі скульптури, надсучасні відео-інсталяції, поп-арт і багато іншого.
парк-музей скульптур Міллеса (26€ + квиток). Стокгольм зачаровує своїм незвичайним розташуванням на островах, захоплює архітектурою і дивує різноплановими скульптурними композиціями. Запрошуємо отримати ні з чим незрівнянні враження, відвідавши перший музей скульптур під відкритим небом - незвичайний парк скульптур Міллесгорден, який розташований на крутій скелі Херсерюд острова Лідінге. Парк створений великим шведським скульптором Карлом Міллес. Ім'я Міллеса, завдяки його індивідуальному стилю і талановитому втілення ідей і сюжетів в камені та бронзі, відомо не тільки в скандинавських країнах, а й у всій Європі та Америці.
«Стокгольмська Ратуша» (18€ + квиток). Це не тільки місце засідань уряду міста, але і місце проведення знаменитого Нобелівського банкету.
«Королівський Стокгольм» (38€/30€). Найбільший за площею діючий Королівський палац Європи. Ми зайдемо в Скарбницю і зможемо дізнатися, чому Шведський король не носить корону на голові.
«Таємний Фрегат Vasa» (26€ + вхідний квиток). Нас чекає єдиний у світі зберігся до наших днів корабель 17-го століття. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але... Про це наша історія.
Переїзд у царство норвезьких фіордів.

День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм
День 4.

Льодовик Нігардсбрін - Берген

 Норвегія вабить своїми пейзажами, неповторними ландшафтами, засніженими вершинами, які відображаються в прозорій глибині моря. А ще грандіозними водоспадами, смарагдовою гладдю фіордів, які, виблискуючи на сонці, кружляють між застиглими у своїй величі горами...
Приїзд у Флом. Вільний час для відпочинку на фіорді. Рекомендуємо відвідати:
«Підкорення Норвегії - льодовик Нігардсбрін» (68€/55€). Нігардсбрін є найкрасивішим відгалуженням найбільшого континентального льодовика материкової Європи - Йостедалсбрін. Гірська дорога, поворот за поворотом, і ось він, сліпучий красень - льодовик Нігардсбрін, блакитні язики якого сповзають в зелені долини, перетворюючись в смарагдове озеро... Дорога до льодовика продовжиться поїздкою на моторному човні через смарагдове озеро Нігард або пішки. Кульмінація дня: пам'ятні фотографії біля найкрасивішого льодовика Норвегії - Нігардсбрін! (Важливо: необхідно мати зручне взуття і одяг)
"Столицю фьордів - місто Берген» (38€/30€). Екскурсія по казковому та чарівному місту королівства тролів, оточений сімома горами і сімома фіордами. Шарм міста не залишить байдужим нікого: вузькі покручені вулички, сотні «пряникових будиночків", які розсипані по всьому місту і на схилах гір. Старовинний купецький центр Брігген, Ганзейська набережна і рибний ринок Фіскеторге, ласощі якого потрібно обов'язково спробувати! У вільний час рекомендуємо прогулянку на фунікулері до оглядової площадки гори Флейєн (вх. квитки опл. дод.).
Переїзд в готель. Ночівля в готелі на території Норвегії.

День 4 - Льодовик Нігардсбрін - Берген День 4 - Льодовик Нігардсбрін - Берген День 4 - Льодовик Нігардсбрін - Берген День 4 - Льодовик Нігардсбрін - Берген
День 5.

Язик Троля - Флом - Согне-фіорд

 Сніданок. Вільний час для прогулянок, риболовлі та відпочинку! Рекомендуємо відвідати на вибір:
Норвезька "must do" - похід до язика Троля (68€+вх.білет). Наша подорож розпочнеться з проїзду уздовж прекрасного Хардангерфьорд, по шляху ми перетнемо найбільший в Європі підвісний міст, побачимо норвезькі фруктові сади. З Тісседала ми почнемо похід до однієї з найзнаменитіших і популярних пам'яток в світі - до Язика Троля. Завяжемо шнурки міцніше і підготуємо фотоапарат - ми вирушаємо в захоплюючу подорож, враження від якої не покинуть нас ще довгі роки! Язик Троля, знаходиться на висоті 1100 м, з нього відкривається запаморочливий пейзаж на озеро Рінгедальсватнет і унікальну норвезьку природу. Довжина маршруту 11км, шлях прокладені через круті лісові рельєфи, рівнину, що нагадує поверхню Місяця, болотисту місцевість, снігове поле і скелястий гірський ландшафт - Норвегія розкриється перед вами у всій своїй красі! (Важливо: необхідно мати зручне взуття і відповідний одяг).
«Панорамний майданчик Стегастейн» (38€/33€). Ми поїдемо з Флому через Еурланн до незвичайного, вражаючого майданчику Стегастейн. Майданчик на 30 метрів виступає зі скелі, на висоті 650 м. над фьордом, і дозволяє насолодитись ні з чим незрівнянною панорамою. Це просто фантастика! Захоплюючий дух пейзаж стане прекрасним фоном для приголомшливих фотографій, і залишиться у Вашій пам'яті назавжди.
• незабутній «Круїз на кораблику» (68€/55€). Два мальовничих рукава Согнефьорда обіймають нас своїми хвилями: вузький Нерейфьорд, обрамлений крутими скелями з водоспадами (фіорд внесений до списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО) та широкий і величний Еурлендфьорд.
поїздка по Фломській залізниці (68€/55€). 20 років будівництва, 20 тунелів протяжністю 20 кілометрів, 18 з яких прокладалися вручну. Ми побачимо все най-най - гори, річки, озера, водоспади і... фьорди... Під час зупинки у нас буде час насолодитися водної стихії неймовірної краси - водоспаду Кьосфоссен. І знову в дорогу ... Здається, що більшої краси годі уявити неможливо, але за кожним поворотом відкривається нова чудова картина, краща за попередню...
Переїзд в готель. Ночівля в готелі на території Норвегії.

День 5 - Язик Троля - Флом - Согне-фіорд День 5 - Язик Троля - Флом - Согне-фіорд День 5 - Язик Троля - Флом - Согне-фіорд День 5 - Язик Троля - Флом - Согне-фіорд
День 6.

Осло

 Сніданок. Переїзд в Осло.
Норвегія - це гори, фіорди, водоспади, північне сяйво і білі ночі .... В них краса і велич північної країни. Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут! Нас чекає «Столиця землі Вікінгів - Осло». В Осло з'єднана старовина і сучасність! Протягом століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми... Вільний час. Пропонуємо відвідати:
автобусну екскурсію "Велика прогулянка по Осло і парк скульптур Густава Вігеланна" (30€/26€). Ми побачимо чудові місця, будемо слухати цікаві історії і робити зупинки на фотопаузи. А далі нас чекає ні на що не схожий парк скульптур. Він вміщує понад 600 скульптур різного віку і настроїв. Наш екскурсовод знає, про що думають і чим живуть ці скульптури... Кульмінація екскурсії, гордість жителів Осло - трамплін Хольменколлен, якому більше ста років...
екскурсію «Осло-фіорд і музей Кон-Тікі» (30Є + вх. білет). Музейний острів - це вілли, що потопають в квітучих садах, пристанях з білосніжними яхтами і безліч музеїв... Ми в супроводі екскурсовода відвідаємо музей «Кон-Тікі» де знаходяться судна і предмети, які знаменитий мандрівник і антрополог використовував під час експедицій - «Кон-Тікі», «Фату-Хіва», «Ра» і «РаII», «Тигрис». Але головним експонатом музею безсумнівно є пліт «Кон-Тікі», на якому Тур Хейєрдал перетнув Тихий океан в 1947 році.
Нічний переїзд в столицю Данії - Копенгаген. 

День 6 - Осло День 6 - Осло День 6 - Осло День 6 - Осло
День 7.

Копенгаген - Кронборг - замок Фредеріксборг

 Приїзд в місто Ганса Християна Андерсена - Копенгаген. Запрошуємо поринути в казку! Пішохідна екскурсія «Копенгаген - місто королівських чудес»: для тих, хто хоче детально пізнати Копенгаген, відчути його ні на які інші міста несхожу атмосферу. Ратушна площа, подорож в Латинський квартал і знайомство з найстарішою гімназією міста. Резиденція єпископів, монумент Реформації, Кришталева вулиця і Синагога, Центральна бібліотека. Ми познайомимося з Круглої вежею, яка зберігає багато історій, з одним із символів міста, будівлею Біржі, церква Святого Миколая, побачимо будинок Андерсена...
У вільний час рекомендуємо на вибір:
• здійснити прогулянку на кораблику «По каналах Копенгагена» (18€).
• екскурсію «Є Данія на світі, друг Гораціо ...» (26Є/21Є). Почуємо історію Датського королівства і зробимо три основні зупинки для фотопаузи. Ми почнемо нашу подорож з символу Копенгагена - Русалочки, яка ось уже майже 100 років сидить на набережній Лангліньє. Далі ми відправимося в бік зимової королівської резиденції Амалієнборг. Наступною нашою зупинкою стане один з найбільш дорогих кварталів Копенгагена - Нова гавань, місце, що потрапляє на всі листівки про Копенгаген, Крістіансборг - датський Парламент.
«Крістіансборг - Королівські палати» (30€+ вхідний квиток). Палац унікальний не тільки своїм внутрішнім і зовнішнім оздобленням. Розкіш палацових залів, ефектні бальні кімнати і прекрасні апартаменти. Королівська сім'я часто користується цим замком для проведення прийомів.
«Королівський Копенгаген - замок Розенборг» (30€+вхідний квиток). Данська монархія - найстаріша в світі, і зараз столиця країни - це місто королеви. Нас чекають історії про королівської династії, замок Росенборг, Королівська скарбниця, найстаріші Королівські сади. Ми немов здійснимо подорож в минуле, відкриємо вікно, крізь яке можна заглянути в світ монархів Данії і побачити, як вони жили в далеко пішли від нас днями.
Переїзд в Швецію через протоку Балтійського моря по грандіозному Ересуннському мості з прилеглими до нього тунелями й естакадами (3,5 кілометра дороги проходить через тунель, 8 кілометрів над водою і 4,5 кілометра по штучному острову - ось воно, чудо інженерної думки !!! )
Переїзд в порт. Орієнтовно 20:00 розміщення на борту порому і відправлення в Польщу. 

День 7 - Копенгаген - Кронборг - замок Фредеріксборг День 7 - Копенгаген - Кронборг - замок Фредеріксборг День 7 - Копенгаген - Кронборг - замок Фредеріксборг День 7 - Копенгаген - Кронборг - замок Фредеріксборг
День 8.

Львів

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). Прибуття в порт.
Переїзд по території Польщі.
Повернення в Україну. Час прибуття до Львова орієнтовно 23:30 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова залізничний вокзал. До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд по маршруту автобусом єврокласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
• Проїзд в 4-х місцевій каюті економ - класу (спальне місце) без вікна на нижній палубі БЕЗ сніданку
на поромах Гдиня - Карлскруна - Гдиня.
• У каютах: душ, туалет. Послуга по підселення тільки в жіночі або чоловічі каюти не надається.
Приємний сюрприз від «Аккорд-туру» для туристів-іменинників в день народження!
Додатково оплачується:
• вхідні квитки і факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• страхування;
Доплата за розміщення в каютах більш високого класу на поромах Гдиня - Карлскруна - Гдиня:
в 2-х місній каюті - 60 євро/чол.
• Сніданок на поромах - 38 євро/чол. (два пароми).
Послуга по підселення тільки в жіночі або чоловічі каюти не надається

Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638