UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... і серце завмирає ...
... і, здається, музика лунає ...

Моя мрія: Берлін, Прага, Краків!!! (для школярів)

Днів: 4, 2 нічних переїзди
Львів – Берлін - Потсдам - Прага – Краков -  Львів
Німеччина
Польща
Чехія

У програмі чарівні та привабливі:
НІМЕЧЧИНА - ЧЕХІЯ - ПОЛЬЩА

3 екскурсії у вартості туру:

по чарівному Берліну, романтичній Празі, середньовічному Львову!!!

…незабутні враження...


День 1.

Львів

Для всіх бажаючих знайомство зі Львовом, збір на Львівському залізничному вокзалі.
10:00 пішохідна екскурсія по середньовічному місту «Лабіринтами львівських вулиць ...»: фортифікації XIV-XV ст., Ансамбль Успенської церкви; монастирський домініканський костел Божого тіла; підземелля аптеки-музей. Ансамбль площі Ринок - перлини епохи Відродження: міська Ратуша (вх. Квиток оплачується. Додатково), Латинська катедра в дуеті з каплицею Боїмів - усипальницею багатих міщан (вх. Квиток оплачується. Додатково); старовинний куточок Сходу - вірменський квартал з оглядом інтер'єру Вірменського собору XIV ст. (Вх. Квиток оплачується. Додатково). Львівська майстерня шоколаду - єдина, де кожна цукерка зроблена з любов'ю та натхненням, а головне вручну. Проспект Свободи - своєрідний ансамбль еклектики і модерну і його найбільша гордість - Оперний театр, який вважається найкрасивішим в Європі! Вільний час.
Запрошуємо відвідати екскурсію «Кавові підземелля Львова» (118 грн.): Кава у Львові - ні що інакше як корисна копалина, яку добувають так само, як вугілля або торф. Запрошуємо всіх в дивовижні кавові підземелля, почути все про цей ароматний напоый, спостерігати процес приготування самої дивної кави і, звичайно ж, спробувати чашечку кави за унікальним рецептом. П'янкий гірко-солодкий смак підземного світу кави полонить нас,і навіть тих, хто до цього не був кофеманом.Адже тільки у Львові, ми зможемо знайти це звання.Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Перетин кордону. Переїзд по території Польщі. Нічний переїзд в Берлін


День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів
День 2.

Берлін - Потсдам

Зупинка на сніданок (опл. доп.). Орієнтовно 08:00 приїзд в столицю Німеччини. Пішохідна екскурсія «Відвертість Берліну» по одному із найдивовижніших і найяскравіших міст на землі, де сучасність і традиції доповнюють одне одного дуже гармонійно, де найкрасивіші і таємничі куточки відкриті для нас. Нам буде здаватись, що ми подорожуємо у машині часу, бо тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому, а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами, ми зможемо побачити сучасне. Кожен, хто приїжджає до Берліна, так чи інакше, потрапляє під магічну чарівливість цього міста, його живого і невимушеного шарму ...
У вільний час є можливість відвідати:
автобусну екскурсію «Берлін крізь часи» (21€) Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський кафедральний собор, колона Перемоги, і - візитна картка Берліна - Бранденбурзькі ворота.
музей Пергамон (26€ + вх. Квиток) - архітектурні шедеври Стародавнього світу: знамениті ворота Іштар з Вавилону, ворота Мілетського ринку - і всі ці скарби в оригіналі!
екскурсію «Зачарований Берлін» (18€). Ми будемо насолоджуватися красою найсучаснішої площі Берліна - Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, а прогулюючись історичним центром міста, відчуємо себе гостями в колишніх століттях...
«В полоні королівських фантазій - парк Сан-Сусі та Потсдам!» (28€). 
Спочатку нас чекає прогулянка по одному з найкрасивіших парків в Європи - Сан-Сусі. На території парку знаходиться палац Сан-Сусі - саме відоме творіння Фрідріха Великого. В теперішній час Сан-Сусі став музеєм, який став одним з перших палаців-музеїв Німеччини. А далі нас чекає Потсдам - книжка з картинками: Голландський квартал, російське село Олександрівка, ворота Науенер Тор, Бранденбурзькі ворота - давніші, ніж у Берліні... Час ми проведемо прогулюючись по прекрасних вуличках, незрівнянно красивих площах, насолоджуючись розкішною красою міста і відпочиваючи в затишних кафе. Ми відчуємо те, по-справжньому, безтурботне життя, в якому жив Фрідріх Великий. 
Переїзд в готель. Ночівля на території Чехії.

День 2 - Берлін - Потсдам День 2 - Берлін - Потсдам День 2 - Берлін - Потсдам День 2 - Берлін - Потсдам
День 3.

Прага

Сніданок. Переїзд в Прагу. Пішохідна екскурсія "Прага - місто легенд" - вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати !!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Золота вулиця, Вацлавська площа, Карлова вулиця. ... Всього й не перелічити! Всі ці краси ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, хватить мріяти, пора все це побачити своїми очима ...
Рекомендуємо прогулянку на кораблику по Влтаві (26€). Аперитиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода .... Ось вони незабутні миті в житті ... Пропонуємо відвідати:
"Королівські Градчани ..." (13 €). Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду - резиденції чеських князів.
"Тіні старого міста" (13€) На старовинних вуличках, серед затишних будинків та храмів оживають древні легенди. Від таємного служителя старого міста у тьмяному блиску вечірнього освітлення, Ви почуєте перекази, які передаються з вуст в уста лише вибраним. Тут з'являються добрі лицарі і привиди, вони кличуть і запрошують нас у своє життя.
Повернення в Україну. Нічний переїзд.

День 4.

Краків - Львів

Переїзд по території Польщі. Ранкова зупинка в магічному Кракові! Рекомендуємо відвідати екскурсію «Легенди Королівського Кракова» (16Є/10Є). Нас чекають найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми зможемо придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини...
Всіх бажаючих запрошуємо відвідати:
"Соляні Копальні" Велічки" (18 € + вх. Квиток) - найстаріше соляне підприємство на польських землях, яке функціонувало понад 7 століть, глибокі дев'ятиярусні тунелі, в яких побудовані підземні храми, містки, численні скульптурні витвори. Тут ми побачимо чарівні підземні озера, гроти, прекрасні каплиці і музейну експозицію, яка розповість про історію соляних розробок ...
рекомендуємо розслабиться і відвідати Аквапарк (10 € + вхідний квиток) - одного з найбільших в Польщі аквапарків. Басейни з озонованою водою, гідромасажні ванни, гвинтові гірки, джакузі, сауна, солярій, фітнес-клуб.
Повернення в Україну. Перетин кордону.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізничний вокзал. До нових зустрічей!

 

Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Додаткове страхування, якщо вік туриста більше 60 років. Просимо додатково уточнити розмір доплати страхового платежу;
• доплата за одномісне розміщення +68 євро / тур;
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638