UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Фантастична четвірка:
Амстердам, Брюссель, Прага та Берлін! (для щколярів)

Днів: 6, 2 нічних переїзди
Львів - Вроцлав - Берлін - Амстердам - парк «Кекенхоф» - Волендам - Антверпен - Брюссель - Гент - Брюгге - Прага - Краків - Львів
Бельгія
Нідерланди
Німеччина
Польща
Чехія

АМСТЕРДАМ, БРЮССЕЛЬ, ПРАГА, БЕРЛІН, КРАКІВ  -
5 ЕКСКУРСІЇ У ВАРТОСТІ ТУРУ!!!!! 

• У період з 21.03.19 по 19.05.19 запрошуємо відвідати Королівський парк квіткової розкоші - "Кекенхоф» !!!




День 1.

Вроцлав - Львів

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Переїзд по териториії Польщі.
По дорозі при наявності часу пропонуємо "Вроцлав місто сотні гномів" (13Є). Місто вважається одним з найзеленіших міст Польщі, яке вирізняється прекрасною архітектурою і мальовничими куточками. Старе Місто є одним з найкрасивіших в Польщі, чарівна Ратуша зі старовинним сонячним годинником, а площа вроцлавського ринку займає друге за величиною місце, після Краківського. Для більшості це місто чудес, де кожен знайде частинку своєї мрії.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Польші.

День 2.

Берлін

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в столицю Німеччини.
Орыэнтовно 11:00 оглядова екскурсія «Одкровення Берліну» по одному із найдивовижніших і найяскравіших міст на землі, де сучасність і традиції доповнюють одне одного дуже гармонійно, що найкрасивіші і таємничі куточки відкриті для нас. Кожен, хто приїжджає до Берліна, так чи інакше, потрапляє під магічну чарівливість цього міста, його живого і невимушеного шарму... У вільний час є можливість відвідати:
Берлінській зоопарк (13 € + вхідний квиток). Один з найбільших зоопарків Європи, а за кількістю видів тварин займає перше місце в світі. Чарівне слово «зоопарк» -тут зібрано близько 20000 тварин, птахів, рептилій, риб, комах. Для звірів створені комфортні зони проживання, а для людей - зручний огляд, що дозволяє Побачити і пірнає бегемота, і ведмежат, і хижаків, що ведуть нічний спосіб життя...
автобусну екскурсію «Берлін крізь часи» (21€) Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський кафедральний собор, колона Перемоги, і - візитна картка Берліна - Бранденбурзькі ворота.
«Вечірній зачарований Берлін» (18€). Ми будемо насолоджуватися красою найсучаснішою площі Берліна - Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, а прогулюючись історичним центром міста, відчуємо себе гостями в колишніх століттях...
Орієнтовно 22:00 нічний переїзд в Амстердам.

День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін
День 3.

Амстердам - Заансе Сханс - Волендам - Кекенгоф

Орієнтовно 08:00 приїзд в Амстердам. Оглядова екскурсія по місту - «Амстердам - скарби минулого і теперішнього» - старі "вигнуті" будівлі, бруківка, незліченні канали, набережні, які є на 3 метри нижче рівня океану, чудові парки і плаваючі квіткові ринки створюють особливу атмосферу. Площа Дам і Королівський палац, Райксмузеум і знаменитий Будинок Рембрандта, єврейський квартал і діамантова фабрика Coster Diamonds, спадкоємиця ювелірних традицій - вся ця крас6 подвоєна дзеркалом води, чарівним відображенням якого можна милуватися вічно! Рекомендуємо у вільний час відвідати:
прогулянку по мальовничим каналам "Лабіринтами Амстел
" (16 €).
парк квіткової розкоші - «Кекенхоф» (18€+вх.білет) - одне з найкрасивіших місць на планеті. Навряд чи можна словами передати всю красу, яка відкривається: алеї старих розлогих лип, струмки і мальовничі ставки, дзюрчання фонтанів, безперервний спів птахів і, звичайно, квіти!!! Квіти всюди - на клумбах, в павільйонах і оранжереях, і навіть на оточуючих парк полях. І все - таки це передати словами не можна, це потрібно побачити, відчути, вдихнути п'янкий аромат квітів і забрати з собою хоча б маленьку частинку цієї фантастичної квіткової феєрії! (в програмі туру в період з 22.03.18 до 13.05.18)
«По "глибинці" Голландії»! (30€). Фольклорне село вітряних млинів -Заансе Сханс і рибальське селище - Волендам - це дві перлини Північної Голландії. Заансе Сханс перенесе нас до Голландії 17 століття. П'ять старовинних вітряків прикрашають береги ріки Zaan, за допомогою яких місцеві жителі, як і їх предки, багато років тому, розпилюють дошки, збивають масло, виробляють знамениту заанську гірчицю. Млини в Нідерландах - це життя! Також ми подивимось, як в симпатичних зелених сільських будиночках робиться твердий голландський сир. На фабриці національного взуття, ми побачимо, як майстер вправно виріже дерев'яні черевички - кломпи, в яких голландці ходять до цих пір. Величезна колекція різних форм, розмірів та розмальовки - краще сувеніра годі шукати... Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище - Волендам - чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. 
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.

День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам - Кекенгоф День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам - Кекенгоф День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам - Кекенгоф День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам - Кекенгоф
День 4.

Антверпен - Брюссель - Гент - Брюгге

 Сніданок. Переїзд в Бельгію. При наявності часу знайомство з країною пропонуємо почати з діамантової столиці світу - Антверпену (18Є). Тут блиск дорогоцінних каменів вабить в «Алмазний квартал». Незвичайна таємничість мешкає в кожному будинку, вуличці, в кожному камінчику центральної площі «Гроті Маркт», в її серці - Старій ратуші і в старовинному замку Стеен. А ще ... Антверпен - скарбниця світових шедеврів Рубенса, полотна якого прикрашають гордість Бельгії - Кафедральний собор Св. Богоматері!
Переїзд в місто на семи пагорбах, збудоване в формі серця, столицю Королівства Бельгії - Брюссель. Екскурсія «Історія краси - Брюссель» - історія, яка творилася століттями. Симфонія тріумфуючого блиску панує в районі Європарламенту з просторими парками і вулицями, на площі біля королівського палацу, в міській Ратуші, а також одній з найкрасивіших площ Європи - Гранд Платс. Вдень площа нагадує театр квіткового ринку, а ввечері - п'єсу гарного кохання і захоплення! А головне, ми зможемо відчути добродушний і веселий характер бельгійців, недаремно одним із символів цього міста є знаменита бронзова скульптура - фонтан «Манекен Піс»...
Рекомендуємо відвідати екскурсію «Фландрія у всій красі: Гент, Брюгге» (38€) !! Унікальна екскурсія по Фландрії, відкриє нам різноманітність Королівської Бельгії. Вражає своєю розкішною оздобою чудове фламандське містечко Гент: дзвіниця Баффруа, висотою 90 метрів, з дзвоном "Клокке Роланд", могутня Ратуша в стилі квітучої готики, королівський палац Сінт-Йорисхоф, знаменитий Собор Святого Бавона, де зберігається загадковий Гентський вівтар - "Містичний Агнець ". Атмосфера давнини і таємничості не покидає це місто, наче в очікуванні чуда... Далі нас чекає поетичний і романтичний рай для закоханих, колодязь чудес для дітей та дорослих - чарівний, шоколадний Брюгге! Образ міста неповторний: Базиліка - хранителька реліквії Святої Крові, Ратуша, Церква Святої Діви, де зберігається образ Мадонни з немовлям на руках пензля знаменитого Мікеланджело! Брюгге схожий на пряникове містечко з вигадливими різнобарвними фасадами, тонкими шпилями, кам'яним мереживом і рікою темно - білого шоколаду.
Орієнтовно 22:00 нічний переїзд в Прагу.

День 4 - Антверпен - Брюссель - Гент - Брюгге День 4 - Антверпен - Брюссель - Гент - Брюгге День 4 - Антверпен - Брюссель - Гент - Брюгге День 4 - Антверпен - Брюссель - Гент - Брюгге
День 5.

Прага

 Зупинка на сніданок (опл. додатково). Приїзд в Прагу. Пішохідна екскурсія "Прага - місто легенд". Прага вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати!!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Золота вуличка, Вацлавська площа, Карлова вулиця... Всього й перерахувати! Усю цю красу ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима...
Рекомендуємо відвідати:
прогулянку на кораблику по Влтаві (31€/26€). Аперитиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода .... Ось вони незабутні миті в житті..
"Королівські Градчани..." (13€). Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду - резиденції чеських князів.
"Тіні старого міста" (13€) На старовинних вуличках, серед затишних будинків та храмів оживають древні легенди. Від таємного служителя старого міста у тьмяному блиску вечірнього освітлення, Ви почуєте перекази, які передаються з вуст в уста лише вибраним. Тут з'являються добрі лицарі і привиди, вони кличуть і запрошують нас у своє життя.
Переїзд в готель. Поселення та нічліг в готелі.

День 5 - Прага День 5 - Прага День 5 - Прага День 5 - Прага
День 6.

Львів - Краків

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Краків.
Оглядова екскурсія «Королівський шлях Кракова» - шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми зможемо придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини... Рекомендуємо відвідати на вибір:
«Серце Кракова - Казімеж» (13€). Нас чекає прогулянка по Казімежу - сьогодні район Кракова, а коли - то окреме містечко, в якому прекрасно співіснували дві культури і дві релігії: християнство і іудаїзм. Під час екскурсії ми побачимо костел на Скелі, місце загибелі св. Станіслава - місце паломництва польських королів, костел св. Катерини, єврейський квартал, який оповитий цікавими історіями, і де присутній неповторна атмосфера. В ході екскурсії ми будемо проходити повз Фабрику Шиндлера, а екскурсовод розповість важливі моменти та факти пов’язані з цією спорудою.
«Ласощі польських королів» (26€/21Є) ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. 
Повернення на Україну. Перетин кордону. Час прибуття до Львова орієнтовно 23:30 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А».  Трансфер на залізниці вокзал. До нових зустрічей!

Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Додаткове страхування, якщо вік туриста більше 60 років. Просимо додатково уточнити розмір доплати страхового платежу;
• доплата за одномісне розміщення +100 євро / тур;
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638