UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Відчуй цей ритм, ці миті, ці міста
І ця моя шалена мрія:
Гармонія, романтика й краса
і ми в Італії - лиш ти і я...

Шалений вікенд в Італії + парк розваг Гардаленд!!!
Венеція, Верона, Падуя! (для школярів)

Днів: 4, 2 нічних переїзди
Львів – Краків - Велічка - Венеція – Падуя - Верона - + парк розваг Гардаленд - о. Гарда (Сірміоне) - Будапешт – Егер - Чоп - Львів
Італія
Польща
Угорщина

3 екскурсії у вартості туру
по Венеції, Вероні та Кракові!!!


День 1.

Львів - Краків - Величка

 Збір на Львівському залізнічному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Перетин кордону. Переїзд до Кракова.
Оглядова екскурсія «Королівський шлях» - шлях, по якому протягом багатьох століть проїжджали польські королі, місце де переплітаються легенди ... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет; середньовічний центр торгівлі - торгові ряди , де Ви можете придбати сувеніри на пам'ять про проведені тут хвилини… Рекомендуємо екскурсії на вибір:
«Серце Кракова - Казімеж» (13€). Нас чекає прогулянка по Казімежу - сьогодні район Кракова, а коли - то окреме містечко, в якому прекрасно співіснували дві культури і дві релігії: християнство і іудаїзм. Під час екскурсії ми побачимо костел на Скелі, місце загибелі св. Станіслава - місце паломництва польських королів, костел св. Катерини, єврейський квартал, який оповитий цікавими історіями, і де присутній неповторна атмосфера. В ході екскурсії ми будемо проходити повз Фабрику Шиндлера, екскурсовод розповість важливі моменти та факти пов’язані з цією спорудою.
“Соляные Копи “Велички” (18€+вх. билет) - самое старое солеварное предприятие на польских землях, которое функционировало свыше 7 веков, глубокие девятиярусные тоннели, в которых построены подземные храмы, мостики, многочисленные скульптурные произведения. Здесь мы увидим чарующие взгляд подземные озера, гроты, прекрасные часовни и музейную экспозицию, рассказывающую об истории соляных разработок…
"Польский Акрополь" - Вавельский замок (13€). Расположенный на высоком берегу Вислы, "Вавель" включает в себя королевский замок, кафедральный собор, и систему замковых укреплений. Вавель - тот замок, в который охота идти, потому что величие, которое окутывает его, притягивает любого, кто оказывается рядом. Он возвышается над городом, такой изящный и монументальный одновременно. А когда попадаешь на территорию замка, кажется, что здесь собрана архитектура всех стран и народов.
Запрошуємо скуштувати «Ласощі польських королів» (26€/21Є) ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. 
Нічний переїзд в Венецію.

День 1 - Львів - Краків - Величка День 1 - Львів - Краків - Величка День 1 - Львів - Краків - Величка День 1 - Львів - Краків - Величка
День 2.

Венеція

 Переїзд в Королеву Адріатики – Венецію. Нас запрошує «красуня на воді», так кажуть про Венецію - найбільш витончене і таємниче місто Італії (26€/21€ - громадський транспорт).
Оглядова екскурсія «Заручена з морем – Венеція!». Серце Венеції - площа Сан-Марко, мереживний палац Дожів, церква Сан - Марко, вузькі вулички, безліч містків і каналів, прекрасні собори і розкішні кам'яні палаци - химерний і таємничий світ міста на воді! Венеція - вона підкорює з першого погляду...
У вільний час пропонуємо:
• здійснити прогулянку по каналам на гондолі «Таємниці венеціанських каналів!» (23€/18€)… лабіринтами каналів під склепіння мініатюрних містків ковзає по воді човен, даруючи нам казково - романтичну атмосферу і чари Венеції... Відкриємо для себе таємницю міста на воді, адже не дарма кажуть: "Хто на гондолі не катався, той у Венеції не був..."
• відвідати "Палац Дожів" (21€+вх. білет) - воістину загадкова споруда, яка береже середньовіччя секрети і легенди міста. Протягом багатьох століть він був резиденцією правителів Венеції, місця засідання Великої Ради, Сенату і Верховного Суду. Тут приймали закони, оголошували вироки, плели інтриги. Саме тут знаходиться знаменита Зала дель Маджоре Консільо - найбільше приміщення у світі, стеля якого не підтримується ні єдиної опорою!
• водний круїз «Вся краса Венеції!» (36€/30€) - прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу - єдиній у світі "водній вулиці". Великий канал - символ блиску і розкоші Венеціанської Республіки! Ми побачимо "парад" понад 200 мармурових палаців, які оздоблюють звивистий водний шлях, збудованих протягом приблизно 500 років. Історично це нагадує перекличку старої аристократії, оскільки майже кожен палац має назву колись великих і відомих сімей…
«Серед вод і землі Північної Лагуни» (30€/26€). Хочете відпочити в човні і насолодитися природною, живою красою лагуни зі стаканчиком італійського вина "Fragolino". Ми пропливемо поруч з островом Святого Георгія, де розташований собор Святого Георгія Побідоносця, побудованого в 16 столітті за проектом відомого архітектора Андрія Паладія. Побачимо з води красивий острів Лідо, який по-суті є пляжним районом міста. На острові у вересні кожного року проходить Міжнародний Венеціанський кінофестиваль. Побачимо вірменський острів Святого Лазаря, де жив лорд Байрон в 19 столітті. Будемо пропливати повз острів Мурано, на якому виробляють знамените в усьому світі венеціанське скло. І ще побачите багато, багато цікавого...
Переїзд в готель. Нічліг.

День 2 - Венеція День 2 - Венеція День 2 - Венеція День 2 - Венеція
День 3.

Верона - озеро Гарда - Падуя - парк розваг Гардаленд - Сірміоне

 Сніданок. Невеликий переїзд в чарівну і романтичну "Верону - столицю закоханих": легендарні будиночки Ромео і Джульєтти, амфітеатр "Арена ді Верона" - третій за величиною в світі, площа Бра, ринкова площа Ербе - найдавніша площа міста, над якою височить вежа Ламберті, елегантна площа синьорию, тріумфальна арка Гави, замок Кастель Веккіо. Сотні веж і дзвіниць, привабливі різнокольорові будиночки і затишні дворики, сотні закоханих пар і звичайно ж серця. Вони всюди, на всіх прилавках і сувенірах: одинарні та подвійні, цілі і пронизані, іграшкові і шоколадні.
У вільний час рекомендуємо відвідати:
Італійський Діснейленд (23€+ вх. квиток). Гардаленд - тут казка і реальність переплуталися так, що можна забути де знаходишся: вистава, в якій беруть участь дельфіни, балет на льоду, лицарські турніри, битви піратських вітрильників, американські гірки, таємниці пірамід майя, підземні річки, таємничий замок чарівника Мерліна... Цей величезний парк атракціонів і розваг на березі озера Гарда подарує яскравий калейдоскоп розваг і приведе в захват і великих, і маленьких.
"Неперевершений Скарб Італії - місто Падуя" (38€/30€). Падуя манить, дивує і закохує в свій облік з першого погляду!!! У старовинному Падуанському університеті викладав сам Галілей, у чудовій базиліці Св.Антонія зберігаються мощі одного з найбільш шанованих християнських святих - Св.Антонія Падуанського. Капела Скровеньи розписана фресками Джотто, опромінюючи її небесним синім кольором. Вже одних цих пам'яток вистачить на кілька міст, але Падуї все мало - архітектурні ансамблі чудових площ, кілометри критих галерей, старовинні церкви і палаццо - багацтво одного міста. Містки, статуї, вузькі вулички, звуки клаксонів і запах базиліка з піджареної скоринки створюють п'янку атмосферу.
насолодитися відпочинком в мальовничому куточку Італії - озеро Гарда (30€/23€)! Скелясті гори, що підносяться в альпійському пейзажі, переплітаються тут з піщаними пляжами і оливковими гаями, надаючи цій місцевості особливий середземноморський колоріт.Через ворота древнього замку, оточеного водою, ми потрапимо в дивне курортне містечко Сірміоне. Середньовічний вигляд міста і атмосфера середньовычної епохи надихали артистів і письменників. Тут кожен знайде щось для себе: затишні ресторанчики, таємничі вулички в старому місті, смачне морозиво, пляж і ласкаве сонечко, а може Ви бажаєте пікнік на березі озера!?! - все для Вас!!! Вільний час для відпочинку на озері.
Нічний переїзд в Будапешт.

День 3 - Верона - озеро Гарда - Падуя - парк розваг Гардаленд - Сірміоне День 3 - Верона - озеро Гарда - Падуя - парк розваг Гардаленд - Сірміоне День 3 - Верона - озеро Гарда - Падуя - парк розваг Гардаленд - Сірміоне День 3 - Верона - озеро Гарда - Падуя - парк розваг Гардаленд - Сірміоне
День 4.

Будапешт - Львів - Чоп - Купальні Сечені - Егер

 Зупинка в Будапешті. Рекомендуємо на вибір відвідати:
• екскурсію "Таємнича Буда" (18/13€). Це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... і сам Королівський Палац!
• ранкову прогулянку на кораблику по Дунаю (23€/18€). Під час, якої ми з чашкою кави/шампанськго познайомимося з містом витонченої культури, яка спокушає і зачаровує, нас чекає Будапешт !!! Єдине місто, розташований по обидва боки річки, береги якої прикрашені королівськими мостами і прекрасними будівлями. 
Термальні купальні графа Сечені (вх. квиток) - заряд бадьорості та енергії на цілий день!
Переїзд в сторону кордону.  При наявності часу та бажанні запрошуємо відвідати винний регіон Угорщини, де сотні років ростуть виноградники, і сотні років за традицією виготовляють вогненно червоні та ігристі білі вина ... Єгерський виноробний регіон запрошує нас на дуже смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долину Красунь (18Є)!
Переїзд в сторону кордону (Чоп). Повернення на Україну. Перетин кордону.
Час прибуття до Львова після півночі (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізничний вокзал. До нових зустрічей!

День 4 - Будапешт - Львів - Чоп - Купальні Сечені - Егер День 4 - Будапешт - Львів - Чоп - Купальні Сечені - Егер День 4 - Будапешт - Львів - Чоп - Купальні Сечені - Егер День 4 - Будапешт - Львів - Чоп - Купальні Сечені - Егер
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом єврокласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• Екскурсійна програма
• супровід гіда-керівника по маршруту ;
• Приємний сюрприз від «Аккорд-туру» для туристів-іменинників в день народження!
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
• Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують всі .
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПЕРЕДАЧУ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ (виняток для іменинників, у яких в подорож День народження - втрати покриває Аккорд-Тур ).

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638