UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Іспанська сієста... Відпочинок на морі!

Днів: 11, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Краків - Мюнхен - замок Нойшванштайн - Монпельє - узбережжя Іспанії (6 ночей) - Барселона - Андора - Монсеррат - Лігурійське узбережжя - Ніцца- Канни - Монако - Монте Карло - Зальцбург - долина Зальцкаммергут - Відень - Львів
Іспанія
Австрія
Андорра
Монако
Німеччина
Польща
Франція
Назад

Квітень '24

  14   22

Травень '24

ТС 5 СПО 14 СПО 25   30

Червень '24

  9   19   29

Липень '24

  9   19   29

Серпень '24

  8   18   28

Вересень '24

  7   17   27

Жовтень '24

  7 СПО 11 СПО 12 СПО 22 СПО 27
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Краків
Німеччина:  
Мюнхен
Швейцарія:  
Женева

Харчування на курорті Іспанії - напівпансіон (сніданок+вечеря)!
 
Базові Готелі
Fenals Garden 4*, Hotel Maria del Mar 4*,   
Hotel Don Juan Resort  4*,   Sun Village Hotel 4*


День 1.

ЛьвівКраків

Збір на Львівському залізничному вокзалі.
Перетин кордону.
Переїзд до Кракова. Оглядова екскурсія.

Краків -королівський шлях

(входить у вартість туру)
Шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де Ви можете придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини...
Усім бажаючим рекомендуємо відвідати:

Серце Кракова – Казімеж

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Нас чекає прогулянка по Казімежу – сьогодні це один з районів Кракова, а в давнину - це було окреме містечко, в якому прекрасно співіснували дві культури і дві релігії: християнство і іудаїзм. Під час екскурсії ми побачимо костел на Скелі, місце загибелі св. Станіслава – місце паломництва польських королів, костел св.Катерини, єврейський квартал, який оповитий цікавими історіями, і де присутня неповторна атмосфера.
Серце Кракова – Казімеж

Ласощі польських королів

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
Ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. Екскурсовод розповість таємницю пивоваріння, покаже де варять дуже смачний напій і, звичайно, ж, завершальним акордом екскурсії буде хороша вечеря з келишком пшеничного пива, смак якого тут завжди найкращий ...
Ласощі польських королів - відеоогляд
Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Чехії.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Сніданок. Переїзд в Мюнхен.
Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії...

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора... Нігде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
Рекомендуємо відвідати на вибір:

Дивовижний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову... Візитною карткою Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор... Під час екскурсії ми зробимо фотопаузу близько всесвітньо відомого музею BMW, який побудований у вигляді 4-х циліндрів, і є мрією всіх автолюбителів.

Фантазії короля Людвіга...

(Дорослий: 48€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казки і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ("Новий лебединий камінь") – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який заслужив шалену популярність у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді, джерелом натхнення музики Вагнера.

Мюнхенська резиденція

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Резиденція роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговують зал Антикваріум. 
Мюнхенська резиденція - відеоогляд

Баварський вечір

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Можливість відвідати одну з пивоварень. У місті здавна існують 6 головних броварень, які сьогодні відомі на весь світ: Хофброй, Августінер, Левенброй, Пауланер, Хакер-Пшор і Шпати. У мюнхенських пивних панує затишна і невимушена атмосфера. Ми смачно повечеряємо і продегустуємо пиво.
Нічний переїзд в Іспанію.
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 3.

Пон-дю-ГарЖеневаВідпочинок на Середземному морі Іспанії (Ллорет-де-Мар)

Переїзд через чудову країну.
«Якщо на землі є рай, то це Швейцарія!» - Вигукнула колись королева Єлизавета, проїхавши по містах, подібним золотим скарбам, які лежать на срібних озерах.
По дорозі, пропонуємо зупинку в одному з найчарівніших містечок Швейцарії – Женеві.

Женева - вишукана дама

(Дорослий: 23€ / Діти: 13€)
Розташувалась на березі чарівного озера Женева, розповідає нам свою історію: Палац Націй, штаб-квартира ООН, Товариство Червоного Хреста. Женева постане перед нами в образі чарівної казки: надзвичайно вузькі вулички, крихітні площі з фонтанами, елегантні парки, унікальний квітковий годинник, найбільший в Європі фонтан.
Женева - вишукана дама
Переїзд по території Франції. Проїхати Південь Франції і не доторкнутися до його краси справжній злочин.

Унікальний давньоримський акведук Пон-дю-Гар

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Який і сьогодні є найвищим серед побратимів, висота 50 м. Він є одним з чудес античності, який включений до Списку спадщини ЮНЕСКО.
Переїзд в яскраву і життєрадісну Іспанію - країну солодкого вина і ласкавого сонця, країну блакитного моря і величних гір, країну божевільних геніїв і відкритого, веселого народу.
Знайомство із сонячною і смачною країною почнемо в традиційній Іспанської бодеги. Тут можна познайомитися з кращими продуктами і винами іспанського виробництва. Ми продегустіруем іспанські вина, каву, лікери. Спробуємо хамон, місцеві ковбаси, оливки і туррон. При бажанні все продегустувати продукти можна придбати.
Поселення в готель на одному з курортів Середземного моря Іспанії.
Ночівля.
День 3 - Пон-дю-Гар – Женева – Відпочинок на Середземному морі Іспанії (Ллорет-де-Мар)
День 3 - Пон-дю-Гар – Женева – Відпочинок на Середземному морі Іспанії (Ллорет-де-Мар)
День 3 - Пон-дю-Гар – Женева – Відпочинок на Середземному морі Іспанії (Ллорет-де-Мар)
День 3 - Пон-дю-Гар – Женева – Відпочинок на Середземному морі Іспанії (Ллорет-де-Мар)
День 4.

БесалуЖиронаТосса-де-МарВідпочинок на морі ІспаніїЛьорет-де-Мар

Сніданок.
Відпочинок на морі. Усім бажаючим рекомендуємо відвідати:

Тосса-де-Мар - романтичне містечко та прогулянка на кораблику

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€)
Сьогодні нас чекає прогулянка на кораблику в одне з найгарніших міст Іспанії! Чаруюче і неповторне Тосса-де-Мар - дивовижне місце в Коста-Брава. Місто служило джерелом натхнення багатьом художникам. Тут знімали фільм «Пандора і Летючий Голландець», після якого, колись звичайне рибальське містечко стало шикарним курортом. Тосса розташувалось в затишній бухті зі скелястим берегом. Це місце для мрійників і романтиків! Тут і сонце, і пляжі, бухти, магазини, кафе, ресторани. Фортеця Вілла-Велла - символ Тосса-де-Мар. Пляжі Тосса-де-Мар вважаються одними з найкращих у всій Іспанії. Чиста вода, золотий пісок! Обов'язково потрібно спробувати найвідоміше блюдо регіону - "Simitomba". Прекрасне місце - вам тут сподобається. Вільний час для купання!
Тосса-де-Мар - романтичне містечко та прогулянка на кораблику

Жирона і Безалу – середньовіччя і легенди Іспанії

(Дорослий: 46€ / Діти: 38€)
Це старовинне, засноване ще римлянами місто оповите легендами, міфами, і населене казковими персонажами, часом досить оригінальними. Ми побачимо надзвичайно красивий історичний центр Жирони, прогулявшись над містом по міській стіні 9 століття. А також дізнаємося, як за допомогою одного лише поцілунку стати громадянином міста, чим роздратував Геракла Жирон, де залишив свій останній відбиток ноги Ісус Христос, де придумали каббалу і багато іншого про фантастичних героях цього міста. Далі на нас чекає музей під відкритим небом – Безалу, увійти в нього можна по романському мостику XII століття, сім різновеликих арок які слугують опорою. Місто зустрічає вузькими вуличками, квітковими горщиками, потужною кам'яною кладкою будинків. У Бесалу треба їхати, щоб зануритися в епоху, де час ніби завмер на позначці "середні віки", а жителі тільки додають штрихи і деталі – ковані дверні ручки, зігнуті ліхтарі і чудернацькі вивіски...
Повернення в готель.
Вечеря. Ночівля на території Іспанії.
День 4 - Бесалу – Жирона – Тосса-де-Мар – Відпочинок на морі Іспанії – Льорет-де-Мар
День 4 - Бесалу – Жирона – Тосса-де-Мар – Відпочинок на морі Іспанії – Льорет-де-Мар
День 4 - Бесалу – Жирона – Тосса-де-Мар – Відпочинок на морі Іспанії – Льорет-де-Мар
День 4 - Бесалу – Жирона – Тосса-де-Мар – Відпочинок на морі Іспанії – Льорет-де-Мар
День 5.

БарселонаВідпочинок на морі Іспанії

Сніданок.
Відпочинок на морі.

Сьогодні запрошуємо познайомитись із морською столицею сонячної Іспанії - Барселоною

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Оглядова екскурсія "Барселона - місто, яке примушує посміхатися". Ми побуваємо у другому за величиною місті Іспанії, вічний суперник Мадрида, столиця моди, мистецтва і дизайну. Барселона вишукана, елегантна і романтична, і в той же час має енергію і безпутність портового міста. У рейтингу найщасливіших міст світу, за версією Forbes, Барселона займає третє місце. Можливо завдяки яскравому іспанському сонцю, ласкавому Середземному морю, фантастичній архітектурі... можна дуже довго перераховувати усі чинники, але усі вони разом дають можливість відчути себе в цьому місті по-справжньому "HAPPY".
Вільний час. Усі нижче наведені екскурсії можна відвідати, але тільки при придбанні трансферу в Барселону:

Готичний квартал і бульвар Рамблас

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
У кожного міста є свої секрети: великі і маленькі. У Барселоні ці секрети надійно охороняють вузенькі вулички Готичного Кварталу. Століттями спостерігав цей район за течією життя міста, за зміною поколінь. Захоплююча прогулянка по вуличках Середньовічної Барселони. Перлина кварталу - Кафедральний собор Барселони з розкішним Готичним фасадом. Історичний центр готичного кварталу - площа Короля-диво готики і місце дії незліченних подій щоденної історії Барселони. Одним з кращих місць для художників і богеми є Площа дель-Пі, з її чарівною церквою Санта-Марія-дель-Пі. Прогулянка по бульвару Рамблас, зупинка на площі Св. Якова, де знаходяться найбільш значущі будівлі Барселони-її мерія і палац Уряду. Душевна екскурсія познайомить нас з чудовим містом. А якщо нам пощастить ми почуємо в готичному кварталі іспанські гітари. Незвичайна атмосфера, стародавні кам'яні стіни, що зберігають історію поколінь і ніжні ритми гітари - все це зіллється воєдино і зробить вечір чарівним.
Готичний квартал і бульвар Рамблас

Гауді і його творіння

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Воістину, генії божевільні. Нас чекає нестримний політ думки і продуманість найдрібніших деталей Собору Святого Сімейства, Парк Гуель – місце казкової чарівності, зовні схожий на кам'яний пиріг Будинок Міла, Палац Гуель...
Гауді і його творіння  - відеоогляд
Гауді і його творіння  - відеоогляд

Вечірні Вогні Барселони

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
 Барселона при світлі дня і Барселона вечірня - два абсолютно різних міста. Що може бути краще, ніж проїхатись вулицями вечірньої Барселони. Вогні нічного міста зачаровують і зачаровують. Ми відвідаємо найрозкішніший променад Барселони: Пассейдж де Граса, який називають Єлисейськими Полями Барселони. Потім нас чекають чарівні фонтани. Струмені води ніби оживають і виконують танці під класичну музику. Панорама, буйство кольору і музики - спогади про це залишаються на все життя! І закінчимо екскурсію, заїхавши на найвищу точку Барселони, гору Тібідабо, де перед нами відкриється неповторний вигляд нічного міста. На горі засяє золота корона Храму Святого серця-Ось вона - Барселона Вечірня!!!
Повернення в готель.
Вечеря. Ночівля на території Іспанії.
День 5 - Барселона – Відпочинок на морі Іспанії
День 5 - Барселона – Відпочинок на морі Іспанії
День 5 - Барселона – Відпочинок на морі Іспанії
День 5 - Барселона – Відпочинок на морі Іспанії
День 6.

Відпочинок на морі ІспаніїКадакесФіґерасЕмпуріабрава

Сніданок.
Відпочинок на морі. Рекомендуємо відвідати

Королівський пляж та Каталонська Венеція – Емпуріабрава

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
В Іспанії є своя каталонська Венеція. Ми заїдемо в гості туди, де довжина штучних каналів більше 30 км, жителі причалюють на яхтах прямо до під'їзду будинку і переміщаються на човнах по місту. Емпуріабрава – каталонська рукотворна Венеція на узбережжі Коста-Брава, де величні Піренеї спускаються в безкрає море. Чарівні гірські пейзажі тут є сусідами з смарагдовими водами моря, створюючи унікальне, ні з чим незрівнянне відчуття раю на землі. А ще тут чудові пляжі, білий пісок, чистота і кришталева вода.

Світ Сальвадора Далі – Фигерес

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Відвідування музею Сальвадора Далі в містечку Фігерес. Музей Далі вражає, ми неначе раптово опинимося в казці в будиночку Шалтая-Базікаючи. Тут кожен зможе сам відчути своєрідність творчості великого сюрреаліста. Таємничі і загадкові картини, скульптури незрозумілої форми, безліч сюрпризів від великого містифікатора нашого століття.
Світ Сальвадора Далі – Фигерес

Перлина Іспаніі – Кадакес

(Дорослий: 43€ / Діти: 38€)
Ми відвідаємо одне з наймальовничіших містечок на знаменитому узбережжі Коста-Брава – Кадакес. Відрізане від решти Каталонії гірським масивом рибальське селище, на початку ХХ століття стало улюбленим місцем художників і поетів. Сальвадор Далі провів в Кадакесі значну частину свого дитинства. Також в Кадакесі любили бувати Жоан Міро, Марсель Дюшан, Гарсіа Лорка, Рене Магрітт, Пабло Пікассо... Крім красивих пейзажів і спадщини Далі, Кадакес славиться своїми рибними ресторанами, одними з кращих в Каталонії. А далі ми відправимося на мис Кап де Креус – найсхіднішу точку Іспанії – з його воїстину неземними пейзажами.
Повернення в готель.
Вечеря. Ночівля на території Іспанії.
День 6 - Відпочинок на морі Іспанії – Кадакес – Фіґерас – Емпуріабрава
День 6 - Відпочинок на морі Іспанії – Кадакес – Фіґерас – Емпуріабрава
День 6 - Відпочинок на морі Іспанії – Кадакес – Фіґерас – Емпуріабрава
День 6 - Відпочинок на морі Іспанії – Кадакес – Фіґерас – Емпуріабрава
День 7.

АндорраВідпочинок на морі ІспаніїМонсеррат

Сніданок. Відпочинок на морі.
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Священне місце - Гора Монсеррат

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Нас ждет экскурсия в священное место – гора Монтсеррат, одно из немногих мест на Земле, которые, стоит их однажды увидеть, врезаются намертво в память и остаются там навсегда. Мы совершим подъем на священную для каталонцев гору. Старинный монастырь хранит изображение главной святой этих мест - Черной девы Монтсеррат. У Черной девы просят здоровья, семейного счастья и благополучия. Монсеррат меняет человека, делает его другим. Потрясающие пейзажи, необычная атмосфера мистики, овевающая чудотворное изображение Богоматери, сделают экскурсию незабываемой… Главная святыня Каталонии расположена в окружении бескрайних виноградников. Возможность продегустировать местные ликеры, сыры, мед и другие вкусности.
Священне місце - Гора Монсеррат
Священне місце - Гора Монсеррат

Столиця гірського князівства – Андорра

(Дорослий: 60€ / Діти: 50€)
Зона безмитної торгівлі, тут можна купувати що завгодно і скільки завгодно. Андорра-ла-Велья зручно розташувалася в мальовничій западині між гір на висоті близько тисячі метрів над рівнем моря. Пішохідна екскурсія "Старі квартали столиці". Тут час зупинився і застив. Ми перенесемося за часів міжусобиць, панування інквізиції і аскетичного чернецтва. У центрі Старого кварталу знаходиться Будинок Долин або Замок на семи ключах. Відвідавши Андорру, ми заберемо  додому масу приємних спогадів.
Повернення в готель.
Вечеря. Ночівля на території Іспанії.
День 7 - Андорра – Відпочинок на морі Іспанії – Монсеррат
День 7 - Андорра – Відпочинок на морі Іспанії – Монсеррат
День 7 - Андорра – Відпочинок на морі Іспанії – Монсеррат
День 7 - Андорра – Відпочинок на морі Іспанії – Монсеррат
День 8.

Порт АвентураВідпочинок на морі ІспаніїЛьорет-де-Мар

Сніданок.
Відпочинок на морі. Сьогодні день розваг та шопінгу!!! Пропонуємо відвідати:

За покупками в La Roca Village outlet

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Ну, який відпочинок за кордоном без шопінгу? Хіба вам не доводилося купувати новий чемодан на відпочинку тому, що в старий всі покупки не вміщалися? А якщо ви потрапили в магазин розпродажів? А якщо вам попалася ціле село магазинів зі знижками до 60%? Ось, де можна розгулятися! Тут представлено понад 50 фірмових магазинів національних та інтернаціональних марок, які запропонують товари зі знижкою до 60%. ...Versace, Polo Ralph Lauren, Gianfranco Ferre, Tommy Hilfiger, Levi's, Stefanel, Quiksilver, Villeroy & Boch, Antonio Miro, Farrutx, Acosta, Yanco, Lottusse - новий чемодан Вам точно знадобитися!!!

Три в одному - парк розваг Marineland

(дод. оплата)
місце, де за один день можна побачити і польоти дельфінів, і сальто різнокольорових папуг, і покататися на безлічі водних гірок і серпантинів !!! Нас чекає дельфінарій + морський зоопарк + Аквапарк - ідеальне місце для розваг всієї родини!!!

Парк розваг Порт Авентура

(дод. оплата)
Готуйтеся до сміху, задоволення, сюрпризів... П'ять світів - Полінезія, Мексика, Китай, Дикий Захід і Середземномор'ї зі своїми таємницями і пам'ятками, традиціями та історією вмістилися на території цього парку.
Відпочивати в Іспанії і не побачити палкий танець - Фламенко, неможливо!

Фламенко-шоу

(Дорослий: 48€ / Діти: 41€)
Прекрасне музичне представлення, ні на що не схожий вид мистецтва, що притягує своєю емоційною виразністю. У фламенко є своя мова, виткана із слів, музики і рухів, і кожен по-своєму говорить на нім, розповідаючи про свої почуття. Це не просто танець, в нім душа, характер, історія і стиль життя Іспанії!
Фламенко-шоу
Повернення в готель. Вечеря. Ночівля на території Іспанії.
День 8 - Порт Авентура – Відпочинок на морі Іспанії – Льорет-де-Мар
День 8 - Порт Авентура – Відпочинок на морі Іспанії – Льорет-де-Мар
День 8 - Порт Авентура – Відпочинок на морі Іспанії – Льорет-де-Мар
День 8 - Порт Авентура – Відпочинок на морі Іспанії – Льорет-де-Мар
День 9.

КанниМонакоНіццаВідпочинок на лазурному березіМонте-Карло

Ранній сніданок (або ланч бокс), виїзд у Францію.
Сьогодні ми будемо насолоджуватись Французькою Рів'єрою... Ця назва звучать як обіцянка розкоші та краси, втілення мрії про безтурботний відпочинок, коли повсякденні справи залишаються в іншому, такому далекому і нереальному світі, а оточуюче середовище настільки чудове, що час тут завмирає, боячись порушити таку тендітну гармонію...Відпочинок на морі на Лазурному узбережжі!!!
Приїз дта відпочинок на морі на Лазурному березі!
Екскурсія

Ніцца – королева Лазурного Берега

(входить у вартість туру)
Чарівна, витончена і ніжна: Англійський берег, Квітковий ринок, Площа Массена, старе місто, Замкова гора, Сад Альберта Першого, Набережна Сполучених Штатів... Вузькі вулички, будинки, які піднімаються вгору, арки з надбудованими над ними поверхами, сходи, що з'єднують хаотичні різного рівня споруди, крихітні площі з терасами ресторанів. Архітектура Ніцци наскрізь просякнута італійським духом. Маленькі магазинчики пахнуть духмяними травами Провансу, невеличкі ресторанчики кличуть своїми затишними залами, тераси піцерій захоплюють тротуари.
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Розкіш і краса Французької Рів’єри

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Нас запрошує князівство Монако - напівказкове королівство, оточене скелями і морем. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені.
Розкіш і краса Французької Рів’єри - відеоогляд

Зіркове місто – Канни

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Нас чекають Канни – оазис міжнародної еліти, рай для гурманів і кінозірок, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців, розташований на березі затоки Ля Напуль. Канни відкриті для бажаючих цілий рік. Девіз Канн "Життя – це свято". Саме час заглянути на це свято...
Нічний переїзд.
День 9 - Канни – Монако – Ніцца – Відпочинок на лазурному березі – Монте-Карло
День 9 - Канни – Монако – Ніцца – Відпочинок на лазурному березі – Монте-Карло
День 9 - Канни – Монако – Ніцца – Відпочинок на лазурному березі – Монте-Карло
День 9 - Канни – Монако – Ніцца – Відпочинок на лазурному березі – Монте-Карло
День 10.

Відпочинок на Альпійських озерах ЗальцкаммергутаЗальцбургЗальцкаммергутМузей Сваровскі

Переїзд до Зальцбурга.
По дорозі відвідаємо королівство кришталю «Чарівний світ Сваровскі» (вхідний квиток опл. дод.). Фантастичний світ кольору, таємниці і витонченості: найбільший і найменший кристали у світі, стіна з 12 тонн кришталевих кристалів, чудовий кришталевий лабіринт із семи кімнат - все виблискує і чарує сяючим блиском... Опинившись в казковому світі кришталю, ми потрапляємо в країну чудових відкриттів, де кристали постійно змінюються, ніби "чарівна казка, яка ніколи не закінчитися". Після відвідин королівства в торговому центрі можна придбати подарунки і кришталеві сувеніри на пам'ять.
Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Зальцбург – симфонія звуків і пейзажів

(входить у вартість туру)
Зальцбург – місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають "сценою світу", завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті... Адже красу міста плекали століттями... Князі-архієпископи, які протягом багатьох століть правили Зальцбургом, хотіли не лише зробити своє місто одним з найбільш багатих та впливових міст Європи. Вони хотіли більшого – зробити із Зальцбурга "Рим Півночі".
Пропонуємо відвідати:

Озерний рай – долина Зальцкаммергут

(Дорослий: 68€ / Діти: 48€)
Регіон з первісною природою, місто цілорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські городки, як наприклад Санкт-Вольфганг, – улюблене місце відпочинку представників знатних родин та австрійської богеми ще з 19 століття. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. Років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз... А в прозорій воді озера - відображаються величні Альпи... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго...

Августинська пивоварня

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€)
Найбільша пивоварня в  Австрії! Окрім клопотів про спасіння душ віруючих, монахи займались продуктами харчування. Вважалось, що пиво робить контакт з Богом легшим і замінює під час посту деякі продукти харчування. Спочатку монахи варили пиво в невеликих кількостях для власного споживання, а потім стали продавати його "спраглим" біля воріт монастиря. Через 2 роки пиво августинців настільки сподобалось населенню Зальцбурга, що монахам довелось відкрити пивну таверну, яка до сих пір, ось уже 400 років, приймає щодня до 5000 істинних знавців хмільного напою.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 10 - Відпочинок на Альпійських озерах Зальцкаммергута – Зальцбург – Зальцкаммергут – Музей Сваровскі
День 10 - Відпочинок на Альпійських озерах Зальцкаммергута – Зальцбург – Зальцкаммергут – Музей Сваровскі
День 10 - Відпочинок на Альпійських озерах Зальцкаммергута – Зальцбург – Зальцкаммергут – Музей Сваровскі
День 10 - Відпочинок на Альпійських озерах Зальцкаммергута – Зальцбург – Зальцкаммергут – Музей Сваровскі
День 11.

ВіденьЛьвів

Сніданок.
Для всіх бажаючих:

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, Єкруговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії – "відвідаємо" принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
Переїзд по території Польщі. Повернення в Україну. Перетин кордону.
Час прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 11 - Відень – Львів
День 11 - Відень – Львів
День 11 - Відень – Львів
День 11 - Відень – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення
• індивідуальний страховий поліс (при самостійній подачі)
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638