UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
При слові Відень серце так радіє і задихається в любові.
При слові Відень - музика Шопена, і Моцарта, і Штрауса, і, і ...

Відень, я вже їду! 

Днів: 4, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 2
Львів -Ярослав-Тарнув- Краків -Катовіце--Тарнув- Ярослав- Львів
Австрія
Польща
Угорщина
Чехія
Назад

Квітень '24

ТС 26

Травень '24

ТС 3
Всі дати
регулярного туру
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Краків
 – 
Катовіце
Австрія:  
Відень
Угорщина:  
Будапешт

Екскурсії у Кракові та Відні у вартості туру!

Відеоогляд: Відень, я вже їду! 
День 1.

ЛьвівКраківКраківський Аквапарк

Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)
Можливість приєднатись до туру у Львові. Залізничний вокзал: пл. Двірцева, 1.
Перетин кордону. Переїзд в Краків.
Екскурсія

Королівський шлях Краків

(входить у вартість туру)
Шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі – торгові ряди, де Ви можете придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини...

Ласощі польських королів

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
Ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. Екскурсовод розповість таємницю пивоваріння, покаже де варять дуже смачний напій і, звичайно, ж, завершальним акордом екскурсії буде хороша вечеря з келишком пшеничного пива, смак якого тут завжди найкращий ...
Ласощі польських королів - відеоогляд

Польський Акрополь Вавельський замок

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Розташований на високому березі Вісли, "Вавель" включає в себе королівський замок, кафедральний собор, і систему замкових укріплень. Вавель – той замок, в який хочеться йти, тому що велич, яка огортає його, притягує будь-якого, хто опиняється поруч. Він височить над містом, такий витончений і монументальний одночасно. А коли потрапляєш на територію замку, здається, що тут зібрана архітектура всіх країн і народів.

Аквапарк

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Рекомендуем посетить один из самых больших в Польше аквапарков. Бассейны с озонированной водой, гидромассажные ванны, винтовые горки, джакузи, сауна, солярий, фитнесс-клуб.
Переїзд на нічліг.
День 1 - Львів – Краків – Краківський Аквапарк
День 1 - Львів – Краків – Краківський Аквапарк
День 1 - Львів – Краків – Краківський Аквапарк
День 1 - Львів – Краків – Краківський Аквапарк
День 2.

ВіденьШенбруннПалац Бельведер

Сніданок. Прибуття до Відня.
Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Відень – класика звуків

(входить у вартість туру)
Одна з найчарівніших і найпривабливіших столиць Європи... Місто відомих палаців і широких імперських площ, місто художників і великих музикантів, місто ароматної кави і знаменитого яблучного штруделя... Віденська опера, Хофбург – офіційна імператорська резиденція, Ринг, Ратуша, Парламент, собор святого Стефана... мистецтво і музика, цукерки і романтика... Ось такий Він – Відень!!!
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, Єкруговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії – "відвідаємо" принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!

Блиск і занепад Великої Імперії

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були повноправними володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників... Священна Чаша Грааля, Спис Долі... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут – в Скарбниці!
Блиск і занепад Великої Імперії - відеоогляд

Шенбрунн – розкішна резиденція Габсбургів

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Вже більше 300 років Шенбрунн – одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно – кайзерівський розмах!
Шенбрунн – розкішна резиденція Габсбургів - відеоогляд

Перекази і легенди старого Відня

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Під час нашої прогулянки ми пройдемо по незвіданому туристичному маршруту і побачимо інший Відень – середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал, найстаровинніша церква Відня, що носить назву Святого Рупрехта; будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавісині перед знаттю; стара, середньовічна частина внутрішнього міста, де Бабенберг була заснована перша герцогська резиденція і де зосереджені найстаріші міські церкви і, звичайно-ж, "танцюючий годинник" – Анкерур, від якого кожну годину лунає дивний по звучанню передзвін.

Відень у вечірньому вбранні

(Дорослий: 38€ / Діти: 26€)
Прекрасне місто, готуючись до зустрічі, одягає своє вечірнє вбрання і запрошує на вечерю в ресторан-хойріген, де буде можливість продегустувати молоде вино, спробувати віденську кухню, почути знайомі мелодії австрійських композиторів! Саме тут про столицю Австрії можна дізнатись більше... Відень може бути не тільки аристократичним, але й розкутим, по-домашньому затишним...
Поселення в готель. Ночівля.
День 2 - Відень – Шенбрунн – Палац Бельведер
День 2 - Відень – Шенбрунн – Палац Бельведер
День 2 - Відень – Шенбрунн – Палац Бельведер
День 2 - Відень – Шенбрунн – Палац Бельведер
День 3.

ВіденьДолина КрасуньМелькзамок КройцштайнБаденБудапешт

Сніданок.
Вільний час. Пропонуємо відвідати екскурсії на вибір:

Казки віденського лісу

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Під час екскурсії ми відвідаємо Абатство Святого Хреста, заснованого монахами в 12 столітті. Потім зупинимося біля середньовічного замку Ліхтенштейн, а ще - обов'язково відвідаємо милий і романтичний Баден, сповнений ідилії і чарівності, розташований всього в 26 км від Відня - близько і в той же час досить далеко, щоб дозволити відпочити від суєти і шуму великого міста. Здається, що час тут призупинив свій біг, щоб не турбувати спокій людини і дати йому можливість поринути у мрійливі роздуми...

Легенди долини Вахау

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
Прогулянка однією з найкрасивіших річкових долин Європи починається з відвідання містечка Дюрнштайн – справжнього оазису краси і гармонії на фоні величної природи. У підніжжі неприступних гір, на березі мальовничого Дунаю, хвилі якого кудись так поспішають, підганяючи один одного, знаходиться замок-легенда, згідно з якою, тут довгий час був ув'язнений Річард Левове Серце ... А яка ж екскурсія по знаменитому виноробному регіону без дегустації вина ?! – У кожного буде можливість спробувати не лише смачні місцеві вина, але й традиційний австрійський напій - шнапс – приємний і правильний сувенір з Австрії! А в завершення прогулянки ми відвідаємо Мельк – колись першу столицю Австрії, а зараз – місто, що занесене в список об'єктів ЮНЕСКО.

Імператриця Елізабет

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідування імператорських покоїв Хофбурга і музею Сісі.

Кавовий Відень

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Свій розквіт віденські кав'ярні пережили в 19 столітті. У віденських кафе спілкувалися, читали газети, грали в доміно, писали листи, закохувалися і розходилися. Звичайно, у Відні є кафе зі світовим ім'ям. Наприклад, Захер, є містечко, де готують чудове печиво і макаруни, ми покажемо кондитерську, де найсмачніші шоколадні цукерки. Тут праліне з нугою, кокосом, шампанським, мигдалем і марципаном роблю вручну. Цукерки, як ювелірні вироби, продаються в шкатулочках. Солодке життя – воно прекрасне .... (напої та солодке оплачується самостійно).

Лицарський замок Кройценштайн

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Всього в 20 км від Відня в федеральній землі Нижня Австрія знаходиться один з найкрасивіших замків Австрії - Бург Кройценштайн. Виниклий як би з середньовічної казки, замок, своїм виглядом, доповнює фантастичну за красою природу, його навколишнє. Стародавні стіни Кройценштайн побачили чимало на своєму довгому віку. Колись ця споруда була римської фортецею, потім володінням Габсбургів. Внутрішні приміщення замку, лицарський зал, часто використовуються як декорації для зйомок багатьох художніх фільмів, зокрема «Три мушкетери».

Знайомство з Братиславою.

(Дорослий: 31€ / Діти: 26€)
Братислава чекає своїх гостей і пропонує здійснити захоплюючу прогулянку по історичній частині міста. Столиця Словаччини має за спиною дві тисячі років. Тут всіх зачарують старовинні вулички, надійна архітектура палаців і фортець, тиша парків і повноводний Дунай. Ми пройдемося по мальовничій головній площі, побачимо готичну Стару ратушу, церкву Францисканців, Оперний театр і палац Редута.
Переїзд через Угорщину.

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Поселення в готель. Ночівля.
День 3 - Відень – Долина Красунь – Мельк – замок Кройцштайн – Баден – Будапешт
День 3 - Відень – Долина Красунь – Мельк – замок Кройцштайн – Баден – Будапешт
День 3 - Відень – Долина Красунь – Мельк – замок Кройцштайн – Баден – Будапешт
День 3 - Відень – Долина Красунь – Мельк – замок Кройцштайн – Баден – Будапешт
День 4.

БудапештМукачевоЛьвів

Сніданок.

Для всіх бажаючих рекомендуємо Термальні купальні графа Сечені

(дод. оплата)
Заряд бадьорості та енергії на цілий день!

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Це одне із найромантичніших і старовинних куточків Будапешту... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... і сам Королівський Палац!
Таємнича Буда - відеоогляд

Будапешт з гори Геллерт

(Дорослий: 10€ / Діти: 8€)
У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі спорудження фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував майбутній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і закрут Дунаю. Тут все місто як на долоні!
Будапешт з гори Геллерт

Тропікарій – Океанарій

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Найбільший в Центральній Європі (знаходиться в торговому центрі "Кампона"). 8 залів! Де вирує життя тропіків і океанських глибин – алігатори, морські скати, великі пітони, сонні черепашки, симпатичні мавпочки, розумні папуги та ліниві ігуани. І все це в справжньому тропічному лісі під теплою тропічною зливою з громом і блискавкою...
Тропікарій – Океанарій - відеоогляд
Переїзд на Північ Угорщини.

Винний регіон Угорщини – Егер

(Дорослий: 21€ / Діти: 18€)
Де сотні років ростуть виноградники, і сотні років за традицією виготовляють вогненно червоні та ігристих білі вин... Єгерський виноробний регіон запрошуємо нас на дуже смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долину Красунь!
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд

Купальні Егерсалок

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Термальні дива Угорщини, "Угорський Памуккале" –  місто Егерсалок! – для прекрасного відчуття бадьорості - відвідини Велнес-Комплексу. До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни...
Купальні Егерсалок - відеоогляд
Повернення в Україну. Перетин кордону.
Можливість завершити тур в районі міста Мукачево.
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
День 4 - Будапешт – Мукачево – Львів
День 4 - Будапешт – Мукачево – Львів
День 4 - Будапешт – Мукачево – Львів
День 4 - Будапешт – Мукачево – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• доплата за одномісне розміщення
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638