UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
«Щоб найкраще зрозуміти нову країну, треба відчути її на запах»

Любовне зізнання: Відень + Прага!

Днів: 5, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 2
Львів – Прага (2 ночі) - Відень (2 ночі) – Будапешт - Егер - Чоп - Львів
Австрія
Угорщина
Чехія
Назад

Грудень '24

НР 28 НР 30
Всі дати
регулярного туру
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Чехія:  
Брно

...БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ...

Ідеальне поєднання для романтичної подорожі та комфортного відпочинку:
2 ночі в Празі та 2 ночі у Відні!!!

День 1.

ЛьвівБрно

Збір групи на залізничному вокзалі. Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1).
Перетин кордону.
При швидкому проходженні кордону і бажанні групи можливість відвідати. Ввечері пропонуємо екскурсію:

Брно - столиця Моравії

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Це прекрасне чеське містечко храмів і монастирів, воно не схоже на інші чеські міста і тому дуже цікаве. Тут особливі люди, особливі характери, манера одягатись та й діалект інший - моравський... Це місто багате легендами та історичними пам'ятками.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 1 - Львів – Брно
День 1 - Львів – Брно
День 1 - Львів – Брно
День 1 - Львів – Брно
День 2.

Прага

Сніданок. Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Прага – місто легенд

(входить у вартість туру)
Прага вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати!!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Золота вуличка, Вацлавська площа, Карлова вулиця... Всього й не перерахувати! Усю цю красу ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима... 
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Прогулянка на кораблику по Влтаві

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Аперитиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода... Ось вони незабутні миті в житті...
Прогулянка на кораблику по Влтаві - відеоогляд

Королівські Градчани...

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду – резиденції чеських князів.
Таємниці королів - Градчани - відеоогляд

Під небом Праги

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Нас чекає продовження знайомства з Прагою, тепер уже не такий знайомої. 
Вечірні розваги

Тіні старого міста

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
На старовинних вуличках, серед затишних будинків та храмів оживають древні легенди. Від таємного служителя старого міста у тьмяному блиску вечірнього освітлення, Ви почуєте перекази, які передаються з вуст в уста лише вибраним. Тут з'являються добрі лицарі і привиди, вони кличуть і запрошують нас у своє життя.

Вечеря в середньовічній корчмі з розважальною програмою

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Вас чекає вечір в корчмі, який Вас перенесе на сотні років назад... в добу середньовіччя! Романтична і сувора атмосфера.
Повернення в готель. Ночівля.
День 2 - Прага
День 2 - Прага
День 2 - Прага
День 2 - Прага
День 3.

ВіденьПрага

Сніданок. Вільний час в Празі У вільний час рекомендуємо відвідати:

Королівський відпочинок – курорт Карлові Вари

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Наш шлях веде в одну з мальовничих долин в Західній Чехії, в курортне місто – Карлові Вари. Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровка, скла та порцеляни. Місто з чудовою архітектурою, спокійним дзюрчанням води, солодким запахом вафель та романтичною музикою курортних оркестрів...
Карлові Вари - відеоогляд

Кутна Гора і замок Штейнберг

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Це старовинне місто срібних рудокопів із затишними маленькими будиночками, кам'яною бруківкою та магазинчиками скла. Тут знаходиться королівський Монетний двір, де були викарбувані перші празькі срібні гроші. У передмісті міста розташований костел Всіх Святих – Костница. Незвичайна споруда, інтер'єр якого виконаний з людських кісток. Бажаючі увійти оплачують вхідний квиток самостійно. Далі замок – Чеський Штейнберг. Замок був заснований в XIII столітті предками сучасних Штернбергів і названий згідно геральдичного знаку роду – Золотої зірки. Ми побачимо репрезентативні покої замку, наповнені родовими колекціями Штернбергів.
Переїзд у Відень. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Відень – класика звуків

(входить у вартість туру)
Одна з найчарівніших і найпривабливіших столиць Європи... Місто відомих палаців і широких імперських площ, місто художників і великих музикантів, місто ароматної кави і знаменитого яблучного штруделя... Віденська опера, Хофбург – офіційна імператорська резиденція, Ринг, Ратуша, Парламент, собор святого Стефана... мистецтво і музика, цукерки і романтика... Ось такий Він – Відень!!!
Для бажаючих пропонуємо вечірню програму

Відень у вечірньому вбранні

(Дорослий: 38€ / Діти: 26€)
Прекрасне місто, готуючись до зустрічі, одягає своє вечірнє вбрання і запрошує на вечерю в ресторан-хойріген, де буде можливість продегустувати молоде вино, спробувати віденську кухню, почути знайомі мелодії австрійських композиторів! Саме тут про столицю Австрії можна дізнатись більше... Відень може бути не тільки аристократичним, але й розкутим, по-домашньому затишним...
Поселення в готель. Ночівля на території Австрії
День 3 - Відень – Прага
День 3 - Відень – Прага
День 3 - Відень – Прага
День 3 - Відень – Прага
День 4.

ВіденьВахау

Сніданок. Вільний день у Відні. У вільний час пропонуємо відвідати на вибір: Автобусна екскурсія

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, Єкруговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії – "відвідаємо" принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!

Скарбниця Габсбургів

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Корона Священної Римської імперії, всіяна коштовними каменями і перлами, хрест, священна піка, церемоніальний меч, реліквії герцогів Бургундських, знаки ордену Золотого Руна, монети, медалі, еталони, коштовності і прикраси – вартові тисячолітньої історії...

Перекази і легенди старого Відня

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Під час нашої прогулянки ми пройдемо по незвіданому туристичному маршруту і побачимо інший Відень – середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал, найстаровинніша церква Відня, що носить назву Святого Рупрехта; будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавісині перед знаттю; стара, середньовічна частина внутрішнього міста, де Бабенберг була заснована перша герцогська резиденція і де зосереджені найстаріші міські церкви і, звичайно-ж, "танцюючий годинник" – Анкерур, від якого кожну годину лунає дивний по звучанню передзвін.

Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Вже більше 300 років Шенбрунн – одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно – кайзерівський розмах.
Шенбрунн – розкішна резиденція Габсбургів - відеоогляд

Казки віденського лісу

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Під час екскурсії ми відвідаємо Абатство Святого Хреста, заснованого монахами в 12 столітті. Потім зупинимося біля середньовічного замку Ліхтенштейн, а ще - обов'язково відвідаємо милий і романтичний Баден, сповнений ідилії і чарівності, розташований всього в 26 км від Відня - близько і в той же час досить далеко, щоб дозволити відпочити від суєти і шуму великого міста. Здається, що час тут призупинив свій біг, щоб не турбувати спокій людини і дати йому можливість поринути у мрійливі роздуми...

Легенди Долини Вахау

(Дорослий: 46€ / Діти: 38€)
Прогулянка однією з найкрасивіших річкових долин Європи починається з відвідання містечка Дюрнштайн - справжнього оазису краси і гармонії на фоні величної природи ... У підніжжі неприступних гір, на березі мальовничого Дунаю, хвилі якого кудись так поспішають, підганяючи один одного, знаходиться замок-легенда, згідно з якою, тут довгий час був ув'язнений Річард Левове Серце... А яка ж екскурсія по знаменитому виноробному регіону без дегустації вина ?! - У кожного буде можливість спробувати не лише смачні місцеві вина, але й традиційний австрійський напій - шнапс - приємний і правильний сувенір з Австрії! А в завершення прогулянки ми відвідаємо Мельк - колись першу столицю Австрії, а зараз - місто, що занесене в список об'єктів ЮНЕСКО.

Розваги і веселощі

(Трансфер: 10€)
Наш маршрут приведе до Віденського дому мистецтва Хундертвасер - самому химерному житлового будинку Відня… Або одразу попрямуємо в міський парк "Пратер» - епіцентр галасливих веселощів! Тут не змовкає дитячий сміх, а дорослі на деякий час знову перетворюються в неслухняних непосид, радіючи гігантським атракціонам не менш малюків. Найвідомішим атракціоном Пратера є Віденське колесо огляду з кумедними вагончиками замість традиційних кабінок. Вільний час в парку для відвідування атракціонів (від 3€/атракціон).
Повернення в готель. Ночівля.
День 4 - Відень – Вахау
День 4 - Відень – Вахау
День 4 - Відень – Вахау
День 4 - Відень – Вахау
День 5.

Львів

Ранній сніданок Виселення з готелю.
Переїзд в Угорщину.
Запрошуємо відвідати

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... сам Королівський Палац!
Таємнича Буда - відеоогляд

Дегустація егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Для всіх учасників - найбільш відоме вино - "Бича кров" и найбільш приємне - "Егерська дівчина". І, звісно, справжній гуляш!
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Переїзд в сторону кордону.
Перетин кордону. Повернення в Україну.
Прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 5 - Львів
День 5 - Львів
День 5 - Львів
День 5 - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638