UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Море хвилюється, манить до себе,
Вдалину тікає недбало ...
Вітер відносить печаль без нічого,
Хвилі вселяють надію.

Сонячні канікули біля берегів Тоскани:
відпочинок на Лігурійському морі Італії!

Днів: 8, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 3
Львів – Будапешт – Трієст – Чінкве-Терре – Масса-Каррара – о. Ельба – Сієна – Вольтерра – Сан-Джиминьяно – К'янті – Флоренція – Піза – Венеція – Егер – Львів
Італія
Угорщина

БЕЗ нічних переїздів
4 ночі відпочинку на Лігурійському морі
Екскурсії по Трієсту, Флоренції та Венеції у вартості туру

для найвимогливіших туристів!

Сертифікат вакцинації + тест

День 1.

ЛьвівБудапешт

Для поїздки в тур необхідно надати такі обов’язкові документи:
довідку про негативний результат молекулярного або антигенного тестування на Covid-19, який має бути зроблений не раніше, ніж за 72 години до приїзду. Можливість відвідати медичну лабораторію для проходження тестування на SARS-CoV-2. (за додаткову плату).
«зелений» сертифікат (Green Pass) європейського зразка про завершення повного курсу вакцинації (підходять: Pfizer, Johnson and Johnson, Moderna, AstraZeneca).
Джерело: https://trip.gov.ua/?location=it
Виїзд в тур відбувається із Львівського залізничного вокзалу.
Перетин кордону. Переїзд по території Угорщини. Переїзд в Будапешт.
Незалежно від вашого настрою або погоди Будапешт прекрасний. Прекрасний своїми старовинними площами, скульптурами, десятками вишуканих соборів і храмів часів Австро-Угорської імперії.

Ажурна прикраса Будапешту

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Річкова прогулянка - незабутня водна подорож по Дунаю...
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Поселення в готелі. Ночівля.
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 2.

ТрієстМірамаре

Сніданок.
Екскурсія

Несподіваний Трієст

(входить у вартість туру)
Зазвичай європейські портові міста - це завжди метушня, галас, вузькі вулиці і натовпи жебраків, однак Трієст - абсолютне виключення з правил і поєднує в собі риси трьох абсолютно різних культур. Понад шість століть Трієст перебував під владою Австрії, величезний вплив на нього здійснила сусідня Словенія, і всі ці неповторні риси нерозривно сплелися з культурою витонченої Італії. Цей прикордонний світ збиває з пантелику і дарує цілу гаму суперечливих, але захоплених відчуттів.
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Grotta Gigante

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Розташована в італійській провінції Трієст, в самому центрі відомого карстового району, на глибині 101 м. Це одна з найбільших природних печер в світі. Під час її відвідин можна побачити химерні сталактити і сталагміти «Пальма», «Палац Німф», «Гном», «Вівтар» і, звичайно ж, знамениту 12-метрову колону Руджеро.

Той, що дивиться в море - Мірамаре

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Замок, завжди залишає незабутнє враження: парк і палац, історія та романтика, природа і архітектура, білизна стін і синє море, (які, між іншим, видно з усіх залів резиденцій) ... і все це на одному місці! Коли ерцгерцог Максиміліан Габсбургський, брат австрійського імператора Франца Йосифа, приїхав у Трієст у 1852 р. і побачив маленьку бухту недалеко від міста, він так закохався в це місце, що вирішив тут побудувати замки для себе і для своєї майбутньої дружини Шарлотти Бельгійської. Відвідуючи кімнати і зали в Мірамаре, ми зможемо ознайомитися не тільки з історичними подіями, які тут відбулися, але і також зі смаками, з інтересами, одним словом, з життям аристократичної молодої пари 19-ого століття.
Переїзд і поселення в готелі на узбережжі Лігурійського моря Ночівля.
День 2 - Трієст – Мірамаре
День 2 - Трієст – Мірамаре
День 2 - Трієст – Мірамаре
День 2 - Трієст – Мірамаре
День 3.

Відпочинок на Лігурійському узбережжі ІталіїЧинкве-ТерреКаррараострів Ельба

Сніданок.
Відпочинок на морі.
Пропонуємо відвідати екскурсії на вибір:

Чінкве-Терре - веселка емоцій

(Дорослий: 60€ / Діти: 55€)
Заповідник Чінкве-Терре - це природне багатство у всій своїй красі. Місце, відоме у всьому світі, як кілька маленьких середньовічних поселень в провінції Ла Спеції: Монтероссо, Вернацца, Манаролла і Ріомаджоре, вважаються світовим надбанням людства і знаходяться під охороною ЮНЕСКО. Старовинні церкви, яскрава палітра різнокольорових будиночків, величні скелі, покриті виноградниками, яскраве сонце і незвичайно прозоре синє море, а також відома «стежка любові», прорубані в скелястому березі - все це складає неповторний місцевий пейзаж. Переконайтеся в цьому самі ...

Чудове творіння природи

(Дорослий: 43€ / Діти: 38€)
Сьогодні у нас з Вами буде можливість помилуватись Дуомським собором і середньовічною фортецею в Массі, відвідати містечко Каррара, яке пишається своїм унікальним Музеєм мрамору, де представлені всілякі зразки благородного каменю, що добувається в Апуанських Альпах. Масса-Каррара – справжнє царство білого мармуру. Не випадково великий Мікеладжело із сортів мармуру віддавав перевагу саме каррарському, цей красивий природний матеріал прославив місто далеко за межами Італії. Також запрошуємо покупатися в Тірренському морі на курорті Форте дей Мармі, відомим своєю тишею і елегантністю…

Маленька імперія Наполеона - о.Ельба

(Дорослий: 60€ / Діти: 60€)
Острів Ельба багато хто називає дзеркальним відображенням Тоскани, в мініатюрі. І не випадково, - цей райський куточок за розмірами найбільший з усіх островів тосканського архіпелагу і третій за величиною італійських островів після Сицилії та Сардинії. Розташований далеко від багатолюдних морських курортів, сьогодні, він доступний всім. Бажаєте познайомитися з островом, його винами, з невеликими селищами і смарагдовими бухтами? Острів Ельба і його столиця Портоферрайо раптово став центром світової уваги, коли після підписання мирної угоди в Фонтенбло був оголошений незалежною державою і «маленькою імперією» Наполеона Бонапарта. Вся Ельба є доказом божевільної діяльності його правління протягом 9 місяців його перебування на острові. Але саме Портоферрайо наближає нас до життя Наполеона на Ельбі.
Повернення в готель. Ночівля.
День 3 - Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії – Чинкве-Терре – Каррара – острів Ельба
День 3 - Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії – Чинкве-Терре – Каррара – острів Ельба
День 3 - Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії – Чинкве-Терре – Каррара – острів Ельба
День 3 - Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії – Чинкве-Терре – Каррара – острів Ельба
День 4.

Відпочинок на Лігурійському узбережжі ІталіїСієнаВольтерра

Сніданок.
Відпочинок на морі.
Для бажаючих

Перлина в короні Тоскани

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Пересування по Сієні - на громадському транспорті.
Зручно розкинувшись на трьох пагорбах, Сієна вважається одним з найкрасивіших міст Тоскани. У середні століття тут було створено безліч архітектурних шедеврів, які сьогодні роблять Сієну сліпучим містом. Це невелике місто не схоже ні на будь-яке інше в Італії. Оточене стіною з кількома воротами, з середньовічних часів воно зберегло свій первісний образ суворої недоступності ...
У вільний час усім бажаючим рекомендуємо відвідати:

Подорож в минуле

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Місто Вольтерра, немов загубилось серед мальовничих тосканських пагорбів, далеко від туристичних маршрутів, колись було одним з головних Етруських міст-держав. Тут чудово поєднуються пам’ятники архітектури різних історичних епох – від етруських часів і періоду античного Риму до Відродження. Ми відвідаємо майстерню ремісника, який за пару хвилин перетворить шматочок алебастру в дуже симпатичний сувенір. Пройдемось по слідам вампіра Едварда і дівчини Белли, адже саме тут розвивається сюжет роману американської письменниці Стефані Майєр «Молодий міясць» з кінофільму «Сутінки». Потім ми поїдемо на сироварню, де нам покажуть як виробляються знамениті тосканські овечі сири. Добродушна італійська господиня запропонує продегустувати сири власного виробництва (дод. оплата).
Повернення в готель. Ночівля.
День 4 - Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії – Сієна – Вольтерра
День 4 - Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії – Сієна – Вольтерра
День 4 - Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії – Сієна – Вольтерра
День 4 - Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії – Сієна – Вольтерра
День 5.

Відпочинок на Лігурійському узбережжі ІталіїСан-ДжиміньяноК'янті

Сніданок.
Відпочинок на морі.
Всім бажаючим пропонуємо:

Хмарочоси середньовіччя

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
У самому серці італійського регіону Тоскана знаходиться чарівне містечко Сан-Джіміньяно. Місто чудово зберегло свій середньовічний вигляд, включаючи міські стіни і тринадцять кам’яних веж – «хмарочосів середньовіччя». Всіма своїми вежами Сан-Джіміньяно несамовито тягнеться в небо. Крім того, місто відоме білим вином Верначча, яке виготовляється із старого тосканського сорту винограду, що вирощується в околицях міста.
Хмарочоси середньовіччя - відеоогляд
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Подорож в К'янті

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Кьянті - область, що знаходиться в самому серці Тоскани. Вина вироблені тут відповідають найсуворішим вимогам DOCG і відрізняються більш високою якістю. На горлі пляшки Кьянті Класіко обов'язково повинен бути знак із зображенням чорного півня на червоному тлі, що свідчить про його справжнє походження. Чому саме Чорний півень є символом Кьянті Класіко? Про це розповідає кумедна легенда про суперництво двох одвічних ворогів Флоренції і Сієни в середні століття. Ми з Вами відвідаємо два виноробних господарства з багатою і давньою традицією виноробства. У кожному з цих гостинних будинків ви почуєте цікаву розповідь про народження вина починаючи з виноградника і закінчуючи погребами. Як правило виноробні передаються у спадок від батька до сина, тому у кожного з цих будинків своя особлива вікова історія. На вечерю, ми запрошуємо Вас до знаменитого м'ясника, який співає оперні арії готуючи свій знаменитий Флорентійський Стейк. Ви познайомитеся з ним і переконаєтесь, що він Майстер своєї справи.
Повернення в готель. Ночівля.
День 5 - Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії – Сан-Джиміньяно – К'янті
День 5 - Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії – Сан-Джиміньяно – К'янті
День 5 - Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії – Сан-Джиміньяно – К'янті
День 5 - Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії – Сан-Джиміньяно – К'янті
День 6.

ФлоренціяГалерея УффіціПіза

Сніданок.
Екскурсія

Флоренція - кам'яна квітка

(входить у вартість туру)
(пересування на громадському транспорті - оплачується додатково)
Символ епохи Відродження, - так кажуть про Флоренції. Її вулиці, площі, палаци та храми прикрашені творіннями великих італійських майстрів. Тут бере свій початок епоха Ренесансу. Це місто Мікеланджело і Макіавеллі, місто - скарбниця, повний пам'ятників мистецтва, культури та історії. Нашому погляду відкриються шедеври великих майстрів: Площа Синьорії, головний флорентійський собор Санта Марія - дель - Фьорі, дзвіницю Джотто, Баптистерій із прекрасними фресками і золотою "Брамою раю", старий міст Понте Веккьо із численними золотими крамничками. Ось воно - нескромна чарівність Флоренції ....
Вільний час у Флоренції. Для всіх бажаючих пропонуємо факультативні екскурсії:

Відвідування Галереї Уффіці

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Наш екскурсовод допоможе розібратись в найбільшій колекції живопису епохи Відродження.

Флоренція – квітка Ренесансу

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Флоренція це не тільки музей під відкритим небом, це ще й вузенькі вулички, середньовічні церкви і ремісничі майстерні. Сходи через сади троянд приведуть нас на Оглядовий майданчик Мікеланджело, звідки відкривається дивовижний вигляд на Флоренцію.

Поїздка в Пізу

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Колись Піза оскаржувала вплив Генуї і Венеції на морях. А тепер лише покірно пожинає лаври однієї комічної архітектурної помилки, завдяки якій місто стало брендом, листівкою, предметом національного надбання. Але не варто віддавати забавній вежі всю увагу. Адже є ще Площа Чудес, причали лунгарно і будинок Галілео Галілея.

Старий палац

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Цей палац-фортеця розташований в серці міста Флоренція з 13 століття, він як скринька з коштовностями зберігає в собі секрети міста. Політичний центр, місце, де здійснилися найважливіші політичні діяння... Але старий палац не тільки це, він був і будинком для сім'ї Медічі, яка залишила тут свій слід. Кожна кімната, кожний зал дихає історією і пристрастями цієї сім'ї, яка правила Флоренцією цілих 300 років.

Храм Святого Хреста

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Храм в готичному стилі, який належить францисканському релігійному ордену. Здається, що ми знову чуємо про черговий італійський монастир... Так чому його щороку відвідує море туристів і самі італійці говорять, що потрібно його відвідати хоч раз в житті? Тому що Санта Кроче у Флоренції це не просто храм, а пантеон великих особистостей. Тут спочивають такі великі люди як художник і скульптор Мікеланджело Буонарроті, математик Галілео Галілей, політик і філософ Нікколо Макіавеллі.
Переїзд і поселення в готель на території Італії. Ночівля.
День 6 - Флоренція – Галерея Уффіці – Піза
День 6 - Флоренція – Галерея Уффіці – Піза
День 6 - Флоренція – Галерея Уффіці – Піза
День 6 - Флоренція – Галерея Уффіці – Піза
День 7.

ВенеціяПалац дожівГранд Канал

Сніданок.
Екскурсія

Заручена з морем - Венеція

(входить у вартість туру)
Нас запрошує красуня на воді, «заручена з морем», - так кажуть про Венецію (додатк. оплач. громадський транспорт - 30€/26€) - найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто - прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко просто на долоню сідають голуби ....
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Таємниці венеціанських каналів

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
Венеціанські гондоли, немов чорні лебеді, ніжно гойдаються на хвилях. Вмілі гондольєри в смугастих футболках і капелюхах зможуть показати Вам всі красоти чудового міста. Вдалині від метушні Ви отримаєте насолоду куточками міста, які недоступні для погляду під час пішої прогулянки. Вперед, в плавання!

Палац Дожів

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
За задумом, палац своїм внутрішнім дизайном повинен був підкорювати іноземних послів. Саме цим пояснюється розкіш і багатство внутрішніх кімнат, над якими працювали найвидатніші художники того часу: Тіціан, Веронезе, Тінторетто, Белліні ...

Вся краса Венеції

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу - єдиній у світі "водній вулиці". Великий канал - символ блиску і розкоші Венеціанської республіки Ми побачимо "парад" понад 200 мармурових палаців, які оздоблюють звивистий водний шлях, збудованих протягом приблизно 500 років. Історично це нагадує перекличку старої аристократії, оскільки майже кожен палац має назву колись великих сімей ...
Вся краса Венеції - відеоогляд

Серед вод і землі Північної Лагуни

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Хочете відпочити в човні і насолодитися природною, живою красою лагуни зі стаканчиком доброго італійського вина "Fragolino"? Пропонуємо відправитися в подорож: ми пропливемо поруч з островом Святого Георгія, побачимо з води красивий острів Лідо, на якому у вересні кожного року проходить Міжнародний Венеціанський кінофестиваль. Будемо пропливати повз острів Мурано, на якому виробляють знамените в усьому світі венеціанське скло. І ще побачите багато, багато цікавого ...
Серед вод і землі Північної Лагуни - відеоогляд
Переїзд і поселення в готелі на території Угорщини. Ночівля.
День 7 - Венеція – Палац дожів – Гранд Канал
День 7 - Венеція – Палац дожів – Гранд Канал
День 7 - Венеція – Палац дожів – Гранд Канал
День 7 - Венеція – Палац дожів – Гранд Канал
День 8.

купальні ЕгерсалокДолина КрасуньЛьвів

Сніданок.

Купальні Егерсалок

(Дорослий: 10€ / Діти: 10€ + вх. квиток)
Термальні дива Угорщини, "Угорський Памуккале" –  місто Егерсалок! – для прекрасного відчуття бадьорості - відвідини Велнес-Комплексу. До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни...
Купальні Егерсалок - відеоогляд
АБО

Дуже смачний гуляш в Долині Красунь !!!

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Заїзд на дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!! Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Перетин кордону.
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 8 - купальні Егерсалок – Долина Красунь – Львів
День 8 - купальні Егерсалок – Долина Красунь – Львів
День 8 - купальні Егерсалок – Долина Красунь – Львів
День 8 - купальні Егерсалок – Долина Красунь – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• city tax (міський податок) в Італії від 1.5€ до 6€ з людини за ніч
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• факультативні екскурсії, рекомендовані програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638