UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

У полоні Хорватії... Істрія + Макарська Рив'єра

Днів: 8, 3 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 2
Курорт: Макарська Рив'єра
Курорт: Істрія

Львів – Мукачево – Опатія – п-в Істрія – Хум* - Мотовун* - Крк* - Пореч* - Ровінь* - Рієка* - Спліт* - Трогір* - Задар* - Плітвицькі озера* - Хвар* – Брач* – Мостар* - Загреб – Берегово – Мукачево – Львів

Хорватія

ВСЯ ХОРВАТІЯ ЗА 8 ДНІВ 
Відпочинок на півострові Істрія та Макарській Рив'єрі 
6 днів на Адріатичному морі 

ЕКСКУРСІЯ ПО ФЕШЕНЕБЕЛЬНОМУ КУРОРТІ ОПАТІЇ В ЦІНІ ТУРУ 
Можливість відвідати острови Брач та Хвар 
столицю Хорватії - Загреб 
природне чудо Плітвицькі озера 
"Золотий острів" Хорватії - Крк
найменше місто у світі Хум  
послухати морський орган у Задарі
місто тисячі і однієї ночі - м.Мостар у Боснії та Герцоговині 

Екскурсія по м.Львів у подарунок 

День 1.

ЛьвівМукачево

Збір на залізничному вокзалі Львова, відвідування медичної лабораторії для проходження ПЛР тестування на SARS-CoV-2 (додатково оплачується). Вільний час. У вільний час усім бажаючим рекомендуємо відвідати:
Екскурсія

Лабіринтами львівських вулиць

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія по середньовічному місту: фортифікації XIV-XV ст., Ансамбль Успенської церкви; монастирський домініканський костел Божого тіла;  Площа Ринок – перлина епохи Відродження: міська Ратуша, Латинська катедра в дуеті з каплицею Боїмів; старовинний куточок Сходу – вірменський квартал. Львівська майстерня шоколаду – єдина, де кожна цукерка зроблена з любов'ю та натхненням, а головне – вручну. Проспект Свободи – своєрідний ансамбль еклектики і модерну і його найбільша гордість – Оперний театр, який вважається найкрасивішим в Європі! Всі вхідні квитки оплачуються самостійно.
Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)
Можливість приєднатись до групи в Стрию, Мукачево.
Нічний переїзд до Хорватії.
День 1 - Львів – Мукачево
День 1 - Львів – Мукачево
День 1 - Львів – Мукачево
День 1 - Львів – Мукачево
День 2.

Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії ІстріяОпатія

Прибуття в Хорватію – чарівну країну соснових лісів, евкаліптових рощ, співаючих водопадів і безлюдних островів. “Терра інкогніта” в самому центрі Європи. Що ж, в житті завжди є місце для відкриття!
Переїзд на найбільший півострів Хорватії – Істрію.

Опатія - курорт аристократів

(входить у вартість туру)

Опатія - чарівне містечко, яке іменують Першою дамою хорватського туризму. Чому? Бо саме звідси все починалось. Вже на початку минулого століття, завдяки унікальному розташуванню і прекрасному мікроклімату, Опатія була визнана кращим кліматичним курортом Європи, а її відвідини стали справою честі для будь-якого поважаючого себе європейця. Під час нашої екскурсії старовинним курортом ми прогуляємося променадом Лунгомара, подивимося на символ міста - статую «Дівчина з Чайкою», підійдемо до церкви Святого Якова, яка побудована на фундаменті бенедиктинського монастиря 15 століття і помилуємося розкішними віллами Анджеліни та Амалії в оточенні парку з прекрасними квітами.

Опатія - курорт аристократів

Рибний пікнік

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Поїздка на катері вздовж мальовничих берегів Істрії, її смарагдових лісів, бірюзових заток і містечок кольору топленого молока з дахами з червоної черепиці. Катер кине якір в одній із затишних бухт, і ми зможемо позасмагати і поплавати в надзвичайно чистих водах Адріатики. На цій екскурсії ми не лише від сонця і моря, але й зможемо по-справжньому розслабитись і скуштувати смачної риби, запивши її прекрасним місцевим вином...
Поселення в готелі (р-н Істрії).
Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії на півострові Істрія...
Вечеря*.
Ночівля в готелі.
День 2 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії  – Істрія – Опатія
День 2 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії  – Істрія – Опатія
День 2 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії  – Істрія – Опатія
День 2 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії  – Істрія – Опатія
День 3.

Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії КркХумМотовун

Сніданок.
Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії на півострові Істрія...
Для знайомства з Хорватією пропонуємо:

Два секрети Істрії - Хум і Мотовун

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€)

Відвідаємо найменше містечко в світі – Хум. Маленькі мощені вулички, кам`яні будівлі, види на навколишні міста – все це дуже приваблює і нагадує декорації до середньовічних фільмів ! А Мотовун – справжня насолода і для очей, і для смакових рецепторів! Місто-фортеця будувалось протягом декількох культурних епох і це помітно по стилях: готика межує з ренесансом, але в цілому дуже гармонійний ансамбль. Гурмани знають це містечко як «столицю трюфелів», які збирають на околицях міста і експортують в кращі ресторани світу. Звичайно, і ми з вами продегустуємо місцеві смаколики ( трюфелі, ракію і т.д.) за якими їдуть з різних куточків Європи!

Крк - перлина хорватських островів - острів

(Дорослий: 61€ / Діти: 46€)
Найбільший острів в Адріатичному морі і найближчий до Західної Європи. Для одних Крк - золотий острів. Інші називають його зеленим. І ті, і інші праві. Перші оцінюють його туристичні цінності, а для других вирішальним став колір його рослинності. Спочатку ми вирушимо в містечко під назвою Пунат, яке славиться виробництвом оливкової олії. З Пуната кораблик доставить нас на острів Кошлюн, де заплановані відвідини діючого Францисканського монастиря і музею. Далі пішохідна екскурсія містом Крк, і на завершення програми у справжньому Кркському ресторані буде можливість продегустувати знамените хорватське вино «жлахтіна» і хорватське копчене м'ясо " пршут»...
Крк - перлина хорватських островів - острів
Вечеря*.
Ночівля в готелі.
День 3 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії  – Крк – Хум – Мотовун
День 3 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії  – Крк – Хум – Мотовун
День 3 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії  – Крк – Хум – Мотовун
День 3 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії  – Крк – Хум – Мотовун
День 4.

РовіньПоречАрхіпелаг Бріуни

Сніданок.
Виселення з готелю (речі можна залишити в камері схову готелю).
Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії на півострові Істрія...
У вільний час є можливість відвідати:

Пореч і Ровінь - чарівність Середземномор'я

(Дорослий: 36€ / Діти: 23€)
Відвідування найвідоміших міст півострова Істрія  Пореча і Ровінь.
Пореч розташований в лагуні неймовірної краси з химерно порізаною береговою лінією. Місто пишається своєю красою та культурно - історичними традиціями і один з небагатьох в Середземномор'ї, де все ще помітний давньоримський характер побудови міста . Ровінь - йому можна сміливо присвоїти звання найромантичнішого міста Хорватії . Колись батько сучасної наукової фантастики Жюль Верн у пошуках унікальних місць для дії своїх романів зупинив свій вибір саме тут…

Архіпелаг Бріюні

(Дорослий: 33€ / Діти: 30€)
Резиденція президента Хорватії. Всі неофіційні міжнародні візити політиків в цю країну обов'язково включають в себе відвідування островів і знаменитої Білої вілли. А ще на острові розташований величезний сафарі- парку , в якому можна побачити зебр , антилоп , оленів , слонів і безліч інших тварин ...
Вечірній виїзд з курорту.

Колоритна Рієка

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€)

Серце Кварнера - красуня Рієка, третє за величиною місто Хорватії після Загреба і Спліта . Все тут змішалося: мови, звичаї, традиції, культура різних народів. Колись говорили, що «Рієка - угорське місто, де хорвати розмовляють італійською». Тут перетинається безліч цивілізацій - римська, італійська, австрійська, угорська та слов'янська. І кожна з них залишила свої сліди. Побачимо місцеву «Пізанську вежу», головну пішохідну вулицю Корзо, театральну площу і будівлю хорватського народного театру та багато, багато іншого.

Нічний переїзд на Макарську Рив'єру.
День 4 - Ровінь – Пореч – Архіпелаг Бріуни
День 4 - Ровінь – Пореч – Архіпелаг Бріуни
День 4 - Ровінь – Пореч – Архіпелаг Бріуни
День 4 - Ровінь – Пореч – Архіпелаг Бріуни
День 5.

Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії МакарськаЗадарСплітТрогір

Переїзд на Адріатичне узбережжя. Територія Далмації - вражаюча частина Хорватії. Вас чекає прозора смарагдова вода і затишні пляжі в багаточисленних бухточках в оточеннні хвойних лісів з цілющим повітрям. А острови так і заманюють на прогулянку!

Урочистий Спліт, затишний Трогір

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Спліт можна назвати самим урочистим містом Хорватії. Адже як же можна не захоплюватись палацом Діоклетіана, Золотими і Срібними воротами, кафедральним собором св. Дуе і храмом Юпітера? Тут все просякнуто духом історії - теплі камені доріг ще пам'ятають кроки римських легіонерів, а причали - могутні боки галер ... У 20 кілометрах північніше Спліта знаходиться затишний і чарівний Трогір, заснований в III столітті до н.е. Старе місто схоже на корабель, який готується до відплиття ... Ось уже кілька століть, щогли і вітрила якого замінили численні башти і дзвіниці.
Спліт і Трогір - відеоогляд

"Під звуки морського органу в Задарі..."

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Центр Задарського Рив'єри - Задар. Місцеві жителі місто називають «маленький хорватський Рим» і це не тільки через велику кількість церков в самому місті і в його околицях, але також через багату римську спадщину. Тут поєднується краса минулого і сьогодення: Морський Орган, Привітання Сонця, церква Св. Доната, площа п'яти колодязів ...
Макарська Рів'єра пропонує різноманітні можливості для відпочинку - від активних і цікавих екскурсій до релаксу під південним сонцем.
Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії.
Поселення (згідно з правилами готелю з 14:00).
Вечеря*.
Ночівля в готелі.
День 5 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії  – Макарська – Задар – Спліт – Трогір
День 5 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії  – Макарська – Задар – Спліт – Трогір
День 5 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії  – Макарська – Задар – Спліт – Трогір
День 5 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії  – Макарська – Задар – Спліт – Трогір
День 6.

Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії Плитвицькі озераострів Хварострів Брач

Сніданок.
Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії.
У вільний час рекомендуємо:

Природне чудо - Плітвицькі озера

(Дорослий: 46€ / Діти: 38€ + вх. квиток)
Національний парк Плітвіцькі озера - це візитна картка Хорватії, унікальне природне утворення і однозначне «must see». Хорвати часто називають це місце "восьмим чудом світу": 16 озер дивовижної чистоти і незвичайної краси пов'язані між собою за допомогою 92 водоспадів. Від каскадів озер і водоспадів незвичайного аквамаринового кольору неможливо відвести очей. Вони входять до переліку наймальовничіших місць не тільки на території Хорватії, а й по всій Європі. Мільйони туристів щороку відвідують і не втомлюються захоплюватися недоторканою величною природою цього парку. Не дарма ж в 1979 році всесвітня організація ЮНЕСКО включила їх у свій перелік об'єктів Всесвітньої спадщини.
Природне чудо - Плітвицькі озера

"Рибний пікнік на островах"

(Дорослий: 76€ / Діти: 66€)
Приємно в спекотній літній день здійснити морську прогулянку, ще й з обідом на кораблі, і відвідати два найкращі острови, щоб відчути розмірений ритм острівного життя ... Запрошуємо вас на Рибний пікнік з відвідуванням островів Хвар і Брач. Весела поїздка в приємній компанії, з напоями та смачною смаженою рибкою на обід ... і неймовірна природа навколо вас! Тримаємо курс на острів Хвар - острів, де найбільше сонця, і один з найпрестижніших курортів Хорватії, він привертає увагу гостей своєю унікальною природою і великою кількістю історичних пам'яток. Вільний час для прогулянки на острові. А після вирушаємо на не менш красивий острів Брач ​​зі знаменитим пляжем "Златний раг" - "хорватські Мальдіви". Після ситного обіду на кораблі буде достатньо часу для купання на фешенебельному курорті Бол, до тих пір, поки капітан яхти не дасть сигналу до відправлення.
Рибний пікнік на островах - відеоогляд

Мостар - місто тисяча і однієї ночі + водоспади Кравіца

(Дорослий: 60€ / Діти: 55€ + вх. квиток)
 На вас чекає знайомство з найкрасивішими місцями в Боснії і Герцеговині. Першим на нашому шляху буде містечко Мостар, яке зберігає свою балканську великодушність. Старовинні мечеті направляють свої мінарети в небо, православні церкви розливають дзвін на всю долину. Вмощені бруківкою вулиці, галасливий східний ринок і жваве життя центру - все це Мостар. Ну а культовим місцем, яке ми обов’язково відвідаємо, є Старий міст. Він вважається місцем зустрічі культур Заходу і Сходу. Далі нас чекає переїзд в природний парк Кравіца з красивими водоспадами, які розташовані півколом, наче декорації на сцені театру.
Вечеря*.
Ночівля в готелі.
День 6 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії  – Плитвицькі озера – острів Хвар – острів Брач
День 6 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії  – Плитвицькі озера – острів Хвар – острів Брач
День 6 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії  – Плитвицькі озера – острів Хвар – острів Брач
День 6 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії  – Плитвицькі озера – острів Хвар – острів Брач
День 7.

Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії МакарськаЗагреб

Сніданок.
Виселення з готелю до 11:00 (речі можна залишити в камері зберігання готелю).
Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії.
Вечірній виїзд з курорту.

«Загреб - столиця Хорватії»

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Столиця Хорватії гостинно запрошує! Прогуляємось Верхнім містом, відчуємо атмосферу старини - Кам'яні ворота, площа Св. Марка, церква Св. Катерини і вежі Лотшрчак. На Марковій площі побачимо унікальні укладання черепиці на даху: герби королівства Хорватії, міста Загреба, Далмації і Славонії. Загреб зачарує Вас, і Ви точно будете знати,  чому варто сюди повернутися.

Пивні пригоди в Загребі

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)

Запрошуємо на  дегустацію крафтових сортів пива у супроводі гіда. Поглибимось в історію пивоваріння, поспостерігаємо за цим процесом. І далі – насолода смаком пива та ароматом хмелю з вашого келиху  з хорватськими стравами. На здоров'я або по-хорватськи Živjeli!

Нічний переїзд в Україну.
День 7 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії  – Макарська – Загреб
День 7 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії  – Макарська – Загреб
День 7 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії  – Макарська – Загреб
День 8.

БереговоМукачевоЛьвів

Перетин кордону. Повернення в Україну.
За умови швидкого проходження кордону і бажанні групи:

Релакс по-закарпатськи

(Дорослий: 10€ / Діти: 10€ + вх. квиток)
Терми так і запрошують до відпочинку і релаксу… 

Релакс по-закарпатськи
Орієнтовне прибуття (залежить від перетину кордону) в Мукачево - 15:00, до Львова - 20:00.
Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 8 - Берегово – Мукачево – Львів
День 8 - Берегово – Мукачево – Львів
День 8 - Берегово – Мукачево – Львів
День 8 - Берегово – Мукачево – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
  Econom - апартаменти (без харчування),Standard - готель 3*(сніданки)
 
 
 
Додатково оплачується:
• Факультативні екскурсії, рекомендовані програми.
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Вечері - при замовленні разом з туром, 4 вечері 40Є
• City tax, курортний збір
• ПЛР-тестування на SARS-CoV-2 ( за дод. плату)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638