UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

… Хочеш, я подарую Тобі Північ? Я подарую її Тобі такою, якою її, рідко хто знає ....
І побачивши довгий полярний день, північне сяйво і безкраї простори,
Ти теж будеш прокидатися в захваті...
І Ти зможеш полюбити її так, як люблю її Я...

Подаруй мені зірки Півночі +  Фьорди
Виїзд з Києва

Днів: 8, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 3
Київ –Рига- Осло –Берген*- Льодовик*- Сегнефьорд-Стокгольм -Вільнюс*-Київ
Латвія
Литва
Норвегія
Швеція

ЕКОНОМНИЙ ТУР  НА ФЬОРДИ НОРВЕГІЇ.  КАЮТИ У ВАРТОСТІ ТУРУ.
У вартості екскурсії:  Столиця  Латвії Рига, Столиця землі Вікінгів- Осло, Серце Стокгольму Gamla Stan
Можливість побачити Вільнюс, Замок Тракай

День 1.

Київ

Виїзд з Києва із залізничного вокзалу. Південний термінал. Переїзд по Білорусі. Прибуття в Литву. Ночівля.
День 2.

ЮрмалаРига

Сніданок. Прибуття в Ригу.
Екскурсія

Затишна Рига

(входить у вартість туру)
Столиця Латвії – Рига – одне із найзатишніших  старовинних міст Латвії. Натхнення для творчих натур, центр відпочинку, розваг і шопінгу. Рига – місто доброї кави, джазу, маленьких смачних тістечок і стильних кафе.
Душевна Рига - відеоогляд

Місто музикантів і квітів – Юрмала

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Історія популярного міста-курорту починалася з рибальських хатин. Сьогодні Юрмала найпопулярніший курорт на березі Балтійського моря з незвичайною аурою прибережного містечка. Дерев'яна архітектура Юрмали – спогади про минуле в стилі модерн... Ми прогуляємося по самим примітних місцях міста: пляж, концертний зал "Дзінтарі", парк Дзінтарі.
Місто музикантів і квітів - Юрмала - відеоогляд
Повернення в Ригу.

Душевна Рига

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Найдушевніші розповіді про столицю Латвії. Рига – місто стародавнє йому більше 800 років. Район спікера, Центральний ринок – найбільший критий ринок в Європі! Мости Риги і район Пардаугава. Стиль Модерн – вулиці в стилі модерн, які складаються з прекрасних фасадів будинків, Еспланада і Верманський сад.
Душевна Рига - відеоогляд

Таємниці мореплавців

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€ + вх. квиток)
Один з кращих музеїв міста - історії Риги і мореплавства. Свій початок музей бере з приватної колекції лікаря Ніколауса фон Химзеля. Тут ми побачимо древні човни, прикраси і знаряддя праці, знайдені під час розкопок, численні карти і зображення Риги, статую Великого Крістапа, меч ката, дивовижний макет башти Святого Петра. Цікава Срібна колекція музею.
Відплиття в Стокгольм на поромі. А тепер нас чекає подорож на поромі!!! Розважальні програми, ресторани – на будь-який смак, адже кулінарні враження - це дуже важлива частина морської подорожі. А ще магазини на поромі з унікальним асортиментом і вигідними цінами. Ночівля.
День 2 - Юрмала – Рига
День 2 - Юрмала – Рига
День 2 - Юрмала – Рига
День 2 - Юрмала – Рига
День 3.

ОслоСтокгольм

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні). Прибуття до Стокгольму. Переїзд в Осло.
Екскурсія

Столиця землі вікінгів – Осло

(входить у вартість туру)
В Осло з'єднана старовина і сучасність! Протягом століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми... Пішохідна екскурсія по центру міста. Ми відвідаємо Ратушу, пройдемося уздовж Гавані, побачимо Королівський палац, фортеця Акерсхюс (без входу в замок), прогуляємося по найстарішій збереженій частині міста 17 століття. Пройдемо по головній вулиці Карл Йохан, побачимо Парламент, Національний театр, Університет.

Велика прогулянка по Осло і парк Вігеланда.

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Автобусна екскурсія Ми проїдемо вулицями старовинного кварталу Квадратурен, набережною, побачимо чудові місця, слухатимемо цікаві історії та робитимемо зупинки на фотопаузи. Незважаючи на свою давню історію Осло — місто дуже сучасне. І яскравий тому приклад - нова Опера в Осло. Будівля, що піднімається прямо з вод Осло-фіорду, за задумом архітектур має уособлювати саму душу норвезького народу. Лижний трамплін Хольменколлен, з якого відкриваються захоплюючі панорамні краєвиди на місто. І звичайно ж екскурсія Осло не була б повною без відвідування знаменитого парку скульптур Густава Вігеланда. Понад 200 композицій, розміщених у парку, дадуть нам можливість поміркувати над задумом автора.
Ночівля.
День 3 - Осло – Стокгольм
День 3 - Осло – Стокгольм
День 3 - Осло – Стокгольм
День 3 - Осло – Стокгольм
День 4.

ФломСогне-фіорд

Сніданок. Сьогоднішній день буде сповнений вражень, недарма кажуть, що Норвегія-це найдорожчий і найкрасивіший проект останнього століття. Починаємо цей прекрасний день .... Норвегія - це гори, фіорди, водоспади, північне сяйво і білі ночі, в них краса і велич північної країни. Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут! Нас чекають гори Хемседала, найдовший дорожній тунель у світі Лердальскій - 24,5 км, найдовший і вузький фьорд Норвегії - Согнефьорд. Знаменита Фломська залізниця, багатоступінчастий водоспад Твіннефосс, панорамний вид з висоти «пташиного польоту» з оглядового майданчика одного з найстаріших готелів Норвегії і багато-багато позитивних емоцій. Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут! Починаємо цей прекрасний день .... Відвідування всіх екскурсій по - бажанням.

Круїз на кораблику по Согнефіорд

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Два мальовничих рукава Согнефіорду обіймають нас своїми хвилями: вузький Нерейфіорд, обрамлений крутими скелями з водоспадами (фіорд внесений до списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО) та широкий і величний Аурландфіорд.
Круїз на кораблику по Согнефіорд - відеоогляд

Фломська залізниця

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Незабутня поїздка по "Фломській залізниці". Ми побачимо все най-най. Піднімемося на висоту 867 метрів над рівнем моря, оцінимо, як танцюють хюльдри – гірські феї, відомі норвезькі спокусниці, сфотографуємося біля мальовничого водоспаду Кьосфоссен. Здається, що більшої краси годі уявити, але за кожним поворотом відкривається нова чудова картина, краща за попередню...
Фломська залізниця - відеоогляд
Ночівля.
День 5.

БергенЛьодовик Нігардсбрін

Сніданок. Вільний час в одному з містечок Согнефіорд. Екскурсії на вибір:

Підкорення Норвегії – льодовик Нігардсбрін

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
По дорозі в царство льодовика нас чекають гомінкі водоспади, круті гори, засніжені дороги, озера, глибокі фіорди, на берегах яких, наче перлини, розсипані мальовничі села! Долина Юстедален... гірська дорога... поворот за поворотом, і ось він, сліпучий красень - льодовик Нігардсбрін, блакитні язики якого сповзають в зелені долини, перетворюючись на смарагдове озеро...
Підкорення Норвегії - льодовик Нігардсбрін - відеоогляд
Або

Берген – місто між сімома горами

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Берген – одне з великих міст Норвегії – ворота в світ фіордів. Місто оточене горами і водою і дихає чарівністю. Городяни пишаються своїм містом і з любов'ю показують його усім бажаючим. У гарну погоду ми піднімемося на фунікулері Floibanen (вхідний квиток оплачується самостійно). І побачимо прекрасний вид на місто, на його фіорди і на північні острови
Берген - місто між сімома горами - відеоогляд
Нічний переїзд в Швецію.
День 6.

Стокгольм

Прибуття до Стокгольму. По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню).

Купальні Cetralbadet

(вх. квиток)
Можливість відвідувати старинні купальні Cetralbadet. Це унікальне поєднання красивої архітектури в стилі арт-нуво з елементами романтизму, і цілющих якостей води, якими наповнені басейнами. Вона володіє здатністю дарувати почуття повної релаксації та спокою.
Екскурсія

Серце Стокгольма – старе місто Gamla Stan

(входить у вартість туру)
Звідки виникла назва "Старе місто"? Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивовижних фактів
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Місто на воді - Стокгольм

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Королівський палац, набереженая озера Мелером, фото на тлі озера та Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргорден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.

Королівський Стокгольм

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Найбільший за площею діючий Королівський палац Європи – офіційна робоча резиденція короля Швеції Карла XVI Густава.

Таємний Фрегат Vasa

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Нас чекає єдиний у світі зберігся до наших днів корабель XVII століття. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але... Про це наша історія.
Таємний Фрегат Vasa - відеоогляд

Стокгольмська Ратуша

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Це не тільки місце засідань уряду міста, але і місце проведення знаменитого Нобелівського банкету.
Відплиття на поромі в Латвію. Ночівля на поромі.
День 6 - Стокгольм
День 6 - Стокгольм
День 6 - Стокгольм
День 6 - Стокгольм
День 7.

ВільнюсТракай

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні). Переїзд у Вільнюс.

Побачення з Вільнюсом!

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Костел Св. Анни - шедевр готики, костел Св. Петра і Павла - перлина бароко, Кафедральний собор - приклад класицизму, знаменита Гостра Брама, ворота каплиці Аушрос Вартай (XVI століття), замкова вежа Гедемінаса, монастирі кармелітів і місіонерів, палаци Огінських і Радзивіллів викликають захоплення своєю красою і неповторністю. Надають місту аромат середньовічної давнини маленькі старовинні будиночки, чарівні затишні вулички, приємні ресторанчики і романтичні набережні, звідки відкриваються чудові панорами міста.

Середньовічний казковий замок – Тракай

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Примітне і унікальне місто з чотирма озерами і безліччю острівців, які ваблять своєю красою. А між ними височить гордість міста і Литви, знаменитий середньовічний Тракайський замок! Єдиний замок на воді у всій Східній Європі, розкішні зали якого прикрашають вітражі і фрески, а місцевий музей гордо зберігає пам'ять про історію країни.
Середньовічний казковий замок - Тракай - відеоогляд
Нічний переїзд.
День 7 - Вільнюс – Тракай
День 7 - Вільнюс – Тракай
День 7 - Вільнюс – Тракай
День 7 - Вільнюс – Тракай
День 8.

Київ

По дорозі зупинка на сніданок і обід (оплачується самостійно). Час прибуття до Києва орієнтовно 21:00 (залежить від проходження кордону). До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
• за бажанням можна добронювати категорію каюти вище, вартість під запит
• Консульський збір + Візового Центру = 35€ + 23€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638