UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Країна Санта Клауса виїзд з Києва
Лапландська пригода 

Днів: 10, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 3
Київ- Житомир -Рівне-Луцьк-Люблін-Варшава*-Рига-Таллінн-Гельсінкі- Оулу- Рованьємі- Гельсінкі- Таллінн-Рига-Каунас-Варшава*-Люблін-Луцьк-Рівне-Житомир-Київ
Естонія
Латвія
Литва
Польща
Фінляндія
приєднатись до туру:
Україна:  
Київ
 – 
Житомир
 – 
Рівне
 – 
Луцьк
Польща:  
Люблін
 – 
Варшава
Латвія:  
Рига
Естонія:  
Таллінн
Фінляндія:  
Гельсінкі
Литва:  
Каунас
 – 
Вільнюс

Цікавий і пізнавальний тур для діточок
і їх батьків, чия мрія побачити Санта Клауса !!!!
Екскурсії по Таллінну, Ризі та Гельсінках в вартості туру!!!
БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

День 1.

КиївЖитомирРівнеЛуцькЛюблінВаршава

Збір на з.д вокзалі Київ. Термінал Південний.
Можливість приєднатись до туру в м. Житомир, Рівне.
Переїзд по Україні, перетин кордонів.

Старовинний Люблін

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Перше місто для знайомства - Люблін. Екскурсія по одному з відомих міст Польщі. Міста, як і люди, часто крім імен офіційних мають прізвиська. Жартівливі або поважні, вони ніби відображають тепле ставлення сусідів до цих краях. Мабуть, саме так ставляться до Любліна, який частенько величають «Малим Краковом» або «Козячим градом». Це чудове місто так само гарне і самобутнє, як і Краків, а ось «Козячим градом» Люблін називають через зображеного на його гербі білого козла, що збирається поласувати виноградною лозою. Серце Любліна Старе Місто з його багатовіковими кам'яницями, вузенькими вуличками, архітектурними пам'ятками: Краківська брама, Домініканський монастир, Кафедральний собор з ризницею та скарбницею, Старий театр, який є одним з найцінніших і цікавих в Європі.  
Рекомендуємо відвідати всім, хто хоче смачно поїсти і скоштувати польську кухню

Karczma BIDA

(дод. оплата)
Можливість спробувати місцеву кухню. Вона славиться відмінним журеком, бігосом і голонкою. Польські господині чудово вміють готувати торти і тістечка: маківці, серники та беза. Дуже популярний ресторан чекає в гості. 
При бажанні групи і наявності часу.

Варшава – місто королів

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Вечірня екскурсія по місту королівських резиденцій, місту музики Шопена, місту, в якому панує неповторна і унікальна атмосфера "Варшава – місто королів" – чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! Вся краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці – Варшавська Сирена. 
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 1 - Київ – Житомир – Рівне – Луцьк – Люблін – Варшава
День 1 - Київ – Житомир – Рівне – Луцьк – Люблін – Варшава
День 1 - Київ – Житомир – Рівне – Луцьк – Люблін – Варшава
День 1 - Київ – Житомир – Рівне – Луцьк – Люблін – Варшава
День 2.

РигаТракай

Сніданок.
При бажанні групи.

Середньовічний казковий замок - Тракай

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Відвідати колишню столицю Великого князівства Литовського. Примітне і унікальне місто з чотирма озерами і безліччю острівців, які ваблять своєю красою. А між ними височить гордість міста і Литви, знаменитий середньовічний Тракайський замок! Єдиний замок на воді у всій Східній Європі, розкішні зали якого прикрашають вітражі і фрески, а місцевий музей гордо зберігає пам'ять про історію країни.
Середньовічний казковий замок - Тракай - відеоогляд
Переїзд в Латвію.
Екскурсія

Рига – маленький Париж Півночі

(входить у вартість туру)
Так, так, саме так у 30-ті роки XX століття називали Ригу за її бурхливе нічне життя. Зберігаючи у собі безліч таємниць і загадок, з плином часу Рига стає все більш привабливою.
Душевна Рига - відеоогляд
Вільний час. Можливість спробувати місцеву кухню.

Центр відпочинку LIDO

(дод. оплата)
Оформлений в народному стилі комплекс має свій млин, ставки, пивоварню, невеликий дитячий розважальний парк. Lido Atputas Centrs - це цілий комплекс з бістро, кафе і затишним ресторанчиком. У центрі парку - сувенірні лавки, будиночки, безліч атракціонів для дітей і дорослих. У підвалах варять знамените латвійське пиво.

Душевна Рига

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Найдушевніші розповіді про столицю Латвії. Рига – місто стародавнє йому більше 800 років. Район спікера, Центральний ринок – найбільший критий ринок в Європі! Мости Риги і район Пардаугава. Стиль Модерн – вулиці в стилі модерн, які складаються з прекрасних фасадів будинків, Еспланада і Верманський сад.
Душевна Рига - відеоогляд
Ночівля.
День 2 - Рига – Тракай
День 2 - Рига – Тракай
День 2 - Рига – Тракай
День 2 - Рига – Тракай
День 3.

ЮрмалаТаллінн

Сніданок.
При бажанні групи ранкова екскурсія:

Місто музикантів і квітів – Юрмала

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Історія популярного міста-курорту починалася з рибальських хатин. Сьогодні Юрмала найпопулярніший курорт на березі Балтійського моря з незвичайною аурою прибережного містечка. Дерев'яна архітектура Юрмали – спогади про минуле в стилі модерн... Ми прогуляємося по самим примітних місцях міста: пляж, концертний зал "Дзінтарі", парк Дзінтарі.
Місто музикантів і квітів - Юрмала - відеоогляд
Переїзд в Таллінн.
Екскурсія

Лицар Балтійського моря – Таллінн

(входить у вартість туру)
Таллінн захоплює гармонійним поєднанням старого і нового. Старе Місто – зачаровує середньовіччям, приваблює вузькими готичними будинками, флюгерами на них, черепичними дахами, і фортечною стіною з розсипом веж. Старе Місто Таллінна збереглось дуже добре і є пам'яткою старовини ЮНЕСКО. Старе місто ділиться на дві частини: Нижнє Місто, яке називають "будинком воску і льону" і Верхнє Місто – місто-лицар.
Вільний час.

Lido в Таллінні

(дод. оплата)
Lido -  сітка ресторанів,  що працюють по принципу "шведский стіл". В країнах Балтії вона широко розповсюджена. Відвідувачі ресторану "Lido" зможуть скуштувати кращі страви національної кухні. Приємна атмосфера, демократичні ціни сподобаються відвідувачам. 

Легенди Талліна

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
За час цієї екскурсії ви дізнаєтеся талліннські легенди та перекази, ми побачимо будинки, де до сих пір показуються примари ... А в кожній нашій легенді міститься частинка правди.  Можна відвідати знамениту пивоварню Beer House, часниковий ресторан Balthasar, ресторани зі середньовічною кухнею Peppersack, Kuldse Notsu Körts. Ресторан "Old Hansa" (оплата по меню).
Ночівля.
День 3 - Юрмала – Таллінн
День 3 - Юрмала – Таллінн
День 3 - Юрмала – Таллінн
День 3 - Юрмала – Таллінн
День 4.

ГельсінкіФортеця Свеабор

Сніданок.
Переїзд в порт.
Відплиття порома в Гельсінкі.
Екскурсія

Знайомство з Гельсінкі

(входить у вартість туру)
Це одне з найдивовижніших міст світу - його вулиці і провулочки звиваються між затоками, мости перекинуті між островами, а в віддалені частини міста ходять пороми. Гельсінкі - це море, присутність якого відчувається навіть взимку. Це пам'ятки архітектури в стилях ампір і модерн і нові будівлі, що втілили в собі всі найсміливіші архітектурні рішення. Гельсінкі - місто фестивалів і свят, які не стихають круглий рік. Шанувальників дизайну не залишить байдужим Квартал дизайну, наповнений галереями, бутиками, антикварними магазинами і сувенірними крамничками. 
Вільний час.
Можливість пообідати (дод. оплата)

Golden Rax Pizzabuffet

(дод. оплата)
Golden Rax Pizzabuffet – сітка кафе,  що пропонують шведський стіл. Все приготовано  зі смаком, багато національних страв.  Великий вибір:  піца, салати, страви з курки, сосиски, картопля. Приємна  атмосфера та різноманітна кухня.
Для бажаючих

Науковий центр Еврика

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Тут всі експонати, у тому числі з новітніми досягненнями науки і техніки, можна чіпати руками, створено умови для проведення експериментів з ними і вирішення завдань. Всесвіт, розрахунок температури зірок, будова людини, хімічні досліди. Поруч розташована експозиція "Всесвітнє село", Для самих юних відвідувачів центру є можливість покататися на цирковому велосипеді, провести досліди з мильними бульбашками або побувати на Місяці. (16€ трансфер + вхідний квиток оплачується самостійно) Науковий центр Еврика
Науковий центр Еврика - відеоогляд

Острів Свеаборг

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Пропонуємо екскурсію на острів Свеаборг  - перлину країни, мальовничий оазис, наповнений чистим морським повітрям і розташований біля входу в гавань Гельсінкі. Родзинкою острова вважають фортецю Суоменлінна, збудовану більше 250 років тому і по праву вона визнана найцікавішим історичним об'єктом Гельсінкі.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 4 - Гельсінкі – Фортеця Свеабор
День 4 - Гельсінкі – Фортеця Свеабор
День 4 - Гельсінкі – Фортеця Свеабор
День 4 - Гельсінкі – Фортеця Свеабор
День 5.

Лапландія

Сніданок.
Далеко-далеко на півночі, за Полярним колом, там, де закінчуються Фінляндія, розташувалася зимова країна чудес з морозним повітрям, яке забарвлює щоки в червоний колір. Тут все інакше. Навіть пір року більше: крім традиційних зими, весни, осені і літа існує таємничний час опівнічних сутінків, час незвичайних фарб і спокою. Коли сонце не піднімається вище лінії горизонту, а небо осяває таємниче мерехтіння Північного сяйва. Тут, у фінській Лапландії, на горі Корватунтурі, разом з безліччю працьовитих гномів живе Санта Клаус. Ми поринемо в традиційну екзотику Фінляндії і красу північної природи.
Для бажаючих

Арктичний зоопарк Рануа

(Трансфер: 36€ + вх. квиток)
Нас чекає найпівнічніший зоопарк світу. Ми побачимо кілька десятків видів арктичних та північних диких тварин: білі і бурі ведмеді, рисі, вовки, лосі, сови, північні олені. Далі нас чекає магазин солодощів Санта Клауса і шоколадна лавка всесвітньо відомої марки Fazer. Бажаючі можуть відвідати винарню, а також вибрати і забрати з собою, вподобаного м'якого лапландського звіра, щоправда іграшкового.
Арктичний зоопарк Рануа - відеоогляд

У пошуках Північного сяйва

(Дорослий: 136€ / Діти: 130€)
(146€-дорослі, по 2-є на снігоході, 186€  - одна людина на сніхоході) Так що ж це за примарне сяйво в небі? Фіни називають його 'revontulet', що в перекладі означає «вогняні лисиці». Це ім'я бере свої витоки в культурі саамів, за легендою яких Aurora Borealis з'явилося через лисицю, яка пробігає по покритим снігом пагорбах і посилає своїм хвостом снігові іскри в небо. Кращий час для того, щоб його побачити, пізній вечір ... тільки уявіть собі ... сріблястий сніг, Лапландія, Дорогу нам спочатку висвітлюватимуть віддаляючі вогні міста, а потім фари снігоходів. Ми попрямуємо на зручне місце для спостереження за північним сяйвом, де вогні цивілізації не заважатимуть спостереженню за небом. Якщо нам пощастить, то ми побачимо захоплюючу гру світла!
У пошуках Північного сяйва - відеоогляд
Поселення в готель. Ночівля.
День 5 - Лапландія
День 5 - Лапландія
День 5 - Лапландія
День 5 - Лапландія
День 6.

РованіеміЛапландія

Сніданок.

У гості до Санта Клауса

(Дорослий: 46€ / Діти: 46€ + вх. квиток)
Кожен дорослий, і тим більше дитина знає, що Санта Клаус народився і живе в Лапландії. Село Санта Клауса знаходиться прямо на перетині з Полярним колом. У нас з вами буде можливість побачитися з Санта Клаусом, шепнути на вушко заповітне бажання, відвідати пошту Санта Клауса, відправити друзям листівки, завірені його особистою печаткою, і прогулятися по окрузі, де розташовано безліч цікавих розваг. Вільний час. Далі наш шлях лежить в Санта Парк (вхідний квиток оплачується самостійно). Тут ми зможемо перетнути Полярне коло під землею в печері Санта Клауса, викарбувати монету і відвідати кабінет, де приймає сам Санта Клаус, зустрітися з гномами і ельфами, проїхатись на підземному казковому поїзді через чотири пори року. У казковій кондитерській розфарбувати пряники і з'їсти прямо на місці, одягнути шубки і відвідати казкову крижану печеру, посидіти на кріслі Снігової королеви, навчитися основам магії і багато багато інших корисних речей.
У гості до Санта Клауса - відеоогляд

Snowland - казкова сніжна країна

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€)
Ми побачимо цілу країну, зроблену зі снігу, сніговий готель. У величезному сніжному ресторані, все - стільці, крісла, меблі, світильники, камін і навіть деякий посуд зроблені з льоду. Проведіть чарівний час в Snowland.

Музей "Арктикум"

(вх. квиток)
Історії про природу Арктики, корінних жителів півночі, їхні звичаї та традиції.

Хаскі - північні друзі

(Дорослий: 48€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
(вх. квиток в парк 10Є). Екскурсія в парк собак породи Хаскі. Порода Хаскі виведена спеціально для перевезення людей і вантажів в арктичних умовах. Ми познайомимося з цими дружелюбними тваринами. Катання на санках, запряжених хаскі (дод оплата).
Ночівля.
День 6 - Рованіемі – Лапландія
День 6 - Рованіемі – Лапландія
День 6 - Рованіемі – Лапландія
День 6 - Рованіемі – Лапландія
День 7.

Лапландія

Сніданок.

Подорож на оленячу ферму

(Дорослий: 46€ / Діти: 41€)
Хвилююча і незабутня пригода! Засніжений ландшафт, чудесне тепло оленячої шкури, веселий передзвін дзвіночків і щасливі обличчя ... Замерзли? Відігрійтесь біля вогню в найближчому чумі.
Подорож на оленячу ферму - відеоогляд

В гості до тролів

(дод. оплата)
(по-домовленості, в залежності від кількості людей). Ми вирушимо в засніжений ліс в гості до родини казкових Тролів. Ви потрапите в казку, де тролі живуть вже кілька тисячоліть. Ви побачите ціле сімейство лісових тролів, послухаєте розповіді найстарішого з них, прийміть участь в приготуванні місцевих традиційних страв і дегустації напоїв тролів, послухаєте балади у виконанні троля-трубадура і потанцюєте з маленькими трольчатамі.

У пошуках Снігової Королеви

(дод. оплата)
(по-домовленості, в залежності від кількості людей). Ми пройдемося по слідах Герди в Лапландії в пошуках замку Снігової Королеви. Шлях нам вкаже стара лапландка, а лісові розбійники, хоч і налякають, але допоможуть подолати цей шлях якомога швидше. Снігова Королева зустріне нас в своїх володіннях, але щоб потрапити в її замок, потрібно буде розгадати її ребуси.
Переїзд на нічліг.
Ночівля.
День 7 - Лапландія
День 7 - Лапландія
День 7 - Лапландія
День 7 - Лапландія
День 8.

ТалліннРига

Сніданок.
Переїзд на пором. Поромна переправа.
Прибуття в Таллінн. Переїзд в Латвію.
При бажанні групи.

Таємниці мореплавців

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€ + вх. квиток)
Один з кращих музеїв міста - історії Риги і мореплавства. Свій початок музей бере з приватної колекції лікаря Ніколауса фон Химзеля. Тут ми побачимо древні човни, прикраси і знаряддя праці, знайдені під час розкопок, численні карти і зображення Риги, статую Великого Крістапа, меч ката, дивовижний макет башти Святого Петра. Цікава Срібна колекція музею.

Кіно і Рига

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
 Вузькі, повні спокою вулички Риги не раз служили знімальним майданчиком для кінематографістів. Неповторна атмосфера міста дозволяла глядачеві представити, як виглядає Лондон, Париж, Берлін, Копенгаген і Берн. На нашій екскурсії по місцях зйомок фільмів в Ризі, ми згадаємо про Шерлока Холмса, героїв казки «Снігова королева», комедії «Блакитний карбункул» і п'єсі «Старомодна комедія».

Рундальский палац. Долина спокою.

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
«Долина спокою» - Руєнталі, зачаровує в будь-який час року. А палац в стилі бароко робить ці місця унікальними. Історія його виникнення нагадує захоплюючий роман. Ми познайомимося з інтер'єрами Рундальського палацу, бароковим парком і замком Лівонського ордену в Бауска. Дізнаємося про непросту історію герцогства Курляндського, долі Анни Іоанівни, роду фон Бірон, «Курлядскіх грація». Прогуляємося по мальовничому півострові, утвореному злиттям двох річок - Муси і Мемель.
Ночівля.
День 8 - Таллінн – Рига
День 8 - Таллінн – Рига
День 8 - Таллінн – Рига
День 8 - Таллінн – Рига
День 9.

КаунасВаршаваВільнюс

Сніданок.
При бажанні групи.

Побачення з Вільнюсом!

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Костел Св. Анни - шедевр готики, костел Св. Петра і Павла - перлина бароко, Кафедральний собор - приклад класицизму, знаменита Гостра Брама, ворота каплиці Аушрос Вартай (XVI століття), замкова вежа Гедемінаса, монастирі кармелітів і місіонерів, палаци Огінських і Радзивіллів викликають захоплення своєю красою і неповторністю. Надають місту аромат середньовічної давнини маленькі старовинні будиночки, чарівні затишні вулички, приємні ресторанчики і романтичні набережні, звідки відкриваються чудові панорами міста.

Друга столиця Литви - Каунас.

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Каунас мирно розташувався біля річок Нямунаса і Неріс. Дуже древнє місто, друга столиця Литви. Знайомство з містом.  

Аквапарк Suntago

(Трансфер: 18€ + вх. квиток)
Аквапарк  Suntago – найбільший критий аквапарк у Європі під Варшавою! Suntago – водна частина Park of Poland – займає поверхню площею 75 тисяч кв.м. Навколо знаходяться кілька сотень пальм, привезених із Флориди, Домінікани та Малайзії. Два басейни з водою 32-34 градуси, термальний басейн, п’ять звичайних басейнів і три із солоною водою. Зона Relax нагадує райський пляж. Зона Jamango – це 32 гірки загальною довжиною 3,2 кілометри. Тут працюють басейни, соляна печера, сніжна кімната, аромосауни...  Час відпочинути.

Польська кухня

(дод. оплата)
Можливість спробувати місцеву кухню. Вона славиться відмінним журеком, бігосом і голонкою. Польські господині чудово вміють готувати торти і тістечка: маківці, серники та беза. Дуже популярний гарячий шоколад. Оплата по меню.
Переїзд по Польщі. Ночівля.
День 9 - Каунас – Варшава – Вільнюс
День 9 - Каунас – Варшава – Вільнюс
День 9 - Каунас – Варшава – Вільнюс
День 9 - Каунас – Варшава – Вільнюс
День 10.

ЛуцькРівнеЖитомирКиїв

Сніданок.
Переїзд по Польщі. Перетин кордонів.
Переїзд по Україні.
Прибуття в Київ орієнтовно 22:00
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638