UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Латвія, Литва та Естонія зливаються в одне ціле - Прибалтику або Балтію, як не називай.
Насправді ж це три сусідки, у яких відмінностей набагато більше, ніж схожості.
Тим вони і цікаві. А пов'язує їх всіх одне - Балтійське море!

Балтійська подорож 
Стокгольм та Гельсинки 
Вільнюс, Рига, Таллінн

Днів: 7, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
  Львів - Люблін - Варшава - Вільнюс - Таллінн - Стокгольм - Гельсінкі - Рига - Юрмала - Каунас - Львів
Естонія
Латвія
Литва
Польща
Фінляндія
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Варшава

Без нічних переїздів
4 екскурсії вже у вартості туру 
Вільнюс, Таллін, Стокгольм та Рига 
Можливість відвідати: середньовічний замок Тракай, продегустувати знамениті лікери,
побувати в Гельсінки, прогулятися по Юрмалі!!!
Країни Балтії  - це три різних  унікальних і цікавих країни!  Вони чекають нас….

День 1.

ЛьвівВаршава

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)
Переїзд по Польщі. Перетин кордонів.
При бажанні групи і наявності часу.

Пані Варшава- столиця Польщі

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Варшава - це столиця і найбільше місто Польщі, розташоване на берегах Вісли. Автобусна екскурсія з фотопаузами. Для тих, хто хоче познайомитися з історією, архітектурою та традиціями красуні-Варшави. Ми відвідаємо улюблені місця варшавян, почуємо місцеві легенди і кумедні історії, пройдемо по головним визначним пам'яткам і незвичайним куточкам міста. Варшава-дуже зелене місто і головний парк це Лазенки Королівські з літньою резиденцією короля Станіслава Августа Понятовського. Чудові ставки, мальовничі алеї, чудові фото.

Польська кухня

(дод. оплата)
Можливість спробувати місцеву кухню. Вона славиться відмінним журеком, бігосом і голонкою. Польські господині чудово вміють готувати торти і тістечка: маківці, серники та беза. Дуже популярний гарячий шоколад. Оплата по меню.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 2.

ВільнюсТракай

Сніданок.
Переїзд у Вільнюс.
Екскурсія

Побачення з Вільнюсом!

(входить у вартість туру)
Костел Св. Анни - шедевр готики, костел Св. Петра і Павла - перлина бароко, Кафедральний собор - приклад класицизму, знаменита Гостра Брама, ворота каплиці Аушрос Вартай (XVI століття), замкова вежа Гедемінаса, монастирі кармелітів і місіонерів, палаци Огінських і Радзивіллів викликають захоплення своєю красою і неповторністю. Надають місту аромат середньовічної давнини маленькі старовинні будиночки, чарівні затишні вулички, приємні ресторанчики і романтичні набережні, звідки відкриваються чудові панорами міста.
У вільний час рекомендуємо:

Середньовічний казковий замок – Тракай

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Примітне і унікальне місто з чотирма озерами і безліччю острівців, які ваблять своєю красою. А між ними височить гордість міста і Литви, знаменитий середньовічний Тракайський замок! Єдиний замок на воді у всій Східній Європі, розкішні зали якого прикрашають вітражі і фрески, а місцевий музей гордо зберігає пам'ять про історію країни.
Середньовічний казковий замок - Тракай - відеоогляд
Переїзд в Таллінн.
Можна відвідати знамениту пивоварню Beer House, часниковий ресторан Balthasar, ресторани зі середньовічною кухнею Peppersack, Kuldse Notsu Körts. Ресторан "Old Hansa" (оплата по меню).
Поселення в готель. Ночівля.
День 2 - Вільнюс – Тракай
День 2 - Вільнюс – Тракай
День 2 - Вільнюс – Тракай
День 2 - Вільнюс – Тракай
День 3.

Таллінн

Сніданок.
Екскурсія

Лицар Балтійського моря - Таллінн

(входить у вартість туру)
Таллінн захоплює гармонійним поєднанням старого і нового. Старе Місто - зачаровує середньовіччям, приваблює вузькими готичними будинками, флюгерами на них, черепичними дахами, і фортечною стіною з розсипом веж. Старе Місто Таллінна збереглось дуже добре і є пам'яткою старовини ЮНЕСКО. Старе місто ділиться на дві частини: Нижнє Місто, яке називають "будинком воску і льону" і Верхнє Місто - місто-лицар. 
Вільний час. Для бажаючих

Більше про Таллінн

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€)
Автобусна екскурсія. Під час екскурсії ми проїдемо поряд з цікавими районами міста: кварталом - Ротерманн, діловим районом city, побачимо дерев'яну архітектуру Таллінна початку 20-х століть. Прогуляємося по парку Кадріорг, побачимо діючу резиденцію Президента, відвідаємо знамените Співоче поле. Далі -прекрасний вид на затоку зі сходів дворянської садиби, де знімався фільм «Собака Баскервілів». Проїдемо колишнє олімпійське селище, адже в Таллінні проходила вітрильна олімпійська регатта, а ще вас чекає зупинка біля пам'ятника затонулого в кінці 19 століття броненосцю Русалка.
Більше про Таллінн - відеоогляд

Дегустація лікерів Таллінна

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)
На екскурсії ми дізнаємося, як багато в Таллінні пов'язано з виготовленням різних звеселяючих і міцних напоїв! Як і де варили і пили пиво городяни, як виробляли горілку барони, і як, вже в минулому столітті з'явилися відомі всім естонські лікери. Лікер Старий Таллінн – Vana Tallinn. Їдеш в Таллінн? – привези пляшечку лікеру Старий Таллінн. Солодкий і міцний естонський лікер завоював загальну популярність і залишається одним із символів Естонії. Лікер Півень на пеньку – Kannu Kukk. Найстаріший і найбільш елітний естонський лікер, з'явившись більше 70 років тому, втіливши в собі старовинні традиції приготування лікерів. Лікер Вежа Кію – Kiiu Torn. Лікер проводиться з натуральних компонентів та має дивовижно приємний смак, що нам і належить оцінити.

Таємниці міської Ратуші

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€ + вх. квиток)
Талліннська ратуша - єдина збережена середньовічна ратуша в Північній Європі. Старенька-ратуша, розташована в серці Старого міста, гідно відзначила своє 600-річчя і отримала нагороду Культурної спадщини Європейського Союзу. Перед нами розкриється багато таємниць .... Хто і як керував старовинним містом, чим торгувало місто, як і за якими законами жили люди в старовину.

Легенди Таллінна

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€)
За час цієї екскурсії ви дізнаєтеся талліннські легенди і перекази, ми побачимо будинки, де до сих пір показуються примари... А в кожній нашій легенді міститься частка правди.
Відплиття в Стокгольм на поромі
А тепер нас чекає подорож на поромі!!! Розважальні програми, ресторани – на будь-який смак, адже кулінарні враження - це дуже важлива частина морської подорожі. А ще магазини на поромі з унікальним асортиментом і вигідними цінами.
Ночівля на поромі.
День 3 - Таллінн
День 3 - Таллінн
День 3 - Таллінн
День 3 - Таллінн
День 4.

Стокгольм

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні).

Стокгольм - столиця Швеції, відома не тільки своєю красою, але й тим, що є найбільшим містом в Скандинавії. Ми хотіли в казку ... і тому ми тут.
Екскурсія

Серце Стокгольма – старе місто Gamla Stan

(входить у вартість туру)
Звідки виникла назва "Старе місто"? Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивовижних фактів
Вільний час. Для бажаючих рекомендуємо відвідати:

Місто на воді - Стокгольм

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Королівський палац, набереженая озера Мелером, фото на тлі озера та Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргорден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.

Історії Стокгольмського Метро

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Для того, щоб описати метро Стокгольма, слів завжди буде замало. Його потрібно побачити на власні очі! Разом ми пройдемо по найцікавіших і найкрасивіших станціях, зануримося в таємничу атмосферу, гід розповість їх історію і покаже цікаві деталі. Метро Стокгольма – Tunnelbana – по праву вважається однією з головних визначних пам'яток міста. Красиво, незвично, дивно, заплутано, загадково. Кожна лінія оформлена по-своєму. Тут зустрічаються казкові гроти, грецькі скульптури, надсучасні відео-інсталяції, поп-арт і багато іншого.

Таємний Фрегат Vasa

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Нас чекає єдиний у світі зберігся до наших днів корабель XVII століття. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але... Про це наша історія.
Таємний Фрегат Vasa - відеоогляд

Королівський Стокгольм

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Найбільший за площею діючий Королівський палац Європи – офіційна робоча резиденція короля Швеції Карла XVI Густава.
Пором в Таллінн.
Ночівля на поромі.
День 4 - Стокгольм
День 4 - Стокгольм
День 4 - Стокгольм
День 4 - Стокгольм
День 5.

ТалліннГельсінкі

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні).
Вільний час в Талліні. Для бажаючих

Гельсінкі - коктейль Сходу і Заходу

(Дорослий: 68€ / Діти: 50€)
Це одне з найдивовижніших міст світу - його вулиці і провулочки звиваються між затоками, мости перекинуті між островами, а в віддалені частини міста ходять пороми. Гельсінкі - це море, присутність якого відчувається навіть взимку. Це пам'ятки архітектури в стилях ампір і модерн і нові будівлі, що втілили в собі всі найсміливіші архітектурні рішення. Гельсінкі - місто фестивалів і свят, які не стихають круглий рік. Шанувальників дизайну не залишить байдужим Квартал дизайну, наповнений галереями, бутиками, антикварними магазинами і сувенірними крамничками. 

Історія Фінляндії і Острів Сеурасаарі

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Острів - це красивий заповідний парк і відкритий для прогулянок і відпочинку цілий рік. На острові знаходяться близько 100 дерев'яних будівель 17-19 століть з усією Фінляндії. У будинках зібрані предмети домашнього начиння і селянського побуту, за якими можна уявити повсякденне життя і традиційні заняття фінів. Є будинки заможних господарів, будинок священика, господарські будівлі, сауни, водяні і вітряні млини, смолокурню. Найстаріша будівля - дерев'яна церква Каруна, побудована в 1686 році, популярне місце для фінських весіль

Острів Свеаборг

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Пропонуємо екскурсію на острів Свеаборг  - перлину країни, мальовничий оазис, наповнений чистим морським повітрям і розташований біля входу в гавань Гельсінкі. Родзинкою острова вважають фортецю Суоменлінна, збудовану більше 250 років тому і по праву вона визнана найцікавішим історичним об'єктом Гельсінкі.
Повернення в Таллінн. Ночівля.
День 5 - Таллінн – Гельсінкі
День 5 - Таллінн – Гельсінкі
День 5 - Таллінн – Гельсінкі
День 5 - Таллінн – Гельсінкі
День 6.

РигаЮрмалаРундальський палац

Сніданок.
Переїзд в Латвію.
Екскурсія

Затишна Рига

(входить у вартість туру)
Столиця Латвії – Рига – одне із найзатишніших  старовинних міст Латвії. Натхнення для творчих натур, центр відпочинку, розваг і шопінгу. Рига – місто доброї кави, джазу, маленьких смачних тістечок і стильних кафе.
Душевна Рига - відеоогляд
Вільний час. Для бажаючих

Місто музикантів і квітів – Юрмала

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Історія популярного міста-курорту починалася з рибальських хатин. Сьогодні Юрмала найпопулярніший курорт на березі Балтійського моря з незвичайною аурою прибережного містечка. Дерев'яна архітектура Юрмали – спогади про минуле в стилі модерн... Ми прогуляємося по самим примітних місцях міста: пляж, концертний зал "Дзінтарі", парк Дзінтарі.
Місто музикантів і квітів - Юрмала - відеоогляд

Рундальский палац. Долина спокою.

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
«Долина спокою» - Руєнталі, зачаровує в будь-який час року. А палац в стилі бароко робить ці місця унікальними. Історія його виникнення нагадує захоплюючий роман. Ми познайомимося з інтер'єрами Рундальського палацу, бароковим парком і замком Лівонського ордену в Бауска. Дізнаємося про непросту історію герцогства Курляндського, долі Анни Іоанівни, роду фон Бірон, «Курлядскіх грація». Прогуляємося по мальовничому півострові, утвореному злиттям двох річок - Муси і Мемель.

Душевна Рига

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Найдушевніші розповіді про столицю Латвії. Рига – місто стародавнє йому більше 800 років. Район спікера, Центральний ринок – найбільший критий ринок в Європі! Мости Риги і район Пардаугава. Стиль Модерн – вулиці в стилі модерн, які складаються з прекрасних фасадів будинків, Еспланада і Верманський сад.
Душевна Рига - відеоогляд

Кіно і Рига

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
 Вузькі, повні спокою вулички Риги не раз служили знімальним майданчиком для кінематографістів. Неповторна атмосфера міста дозволяла глядачеві представити, як виглядає Лондон, Париж, Берлін, Копенгаген і Берн. На нашій екскурсії по місцях зйомок фільмів в Ризі, ми згадаємо про Шерлока Холмса, героїв казки «Снігова королева», комедії «Блакитний карбункул» і п'єсі «Старомодна комедія».
Переїзд на ночівлю. Ночівля.
День 6 - Рига – Юрмала – Рундальський палац
День 6 - Рига – Юрмала – Рундальський палац
День 6 - Рига – Юрмала – Рундальський палац
День 6 - Рига – Юрмала – Рундальський палац
День 7.

КаунасЛьвів

Сніданок.
При бажанні групи і наявності часу.

Друга столиця Литви - Каунас.

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Каунас мирно розташувався біля річок Нямунаса і Неріс. Дуже древнє місто, друга столиця Литви. Знайомство з містом.  
Виїзд в Україну. Перетин кордонів.
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 7 - Каунас – Львів
День 7 - Каунас – Львів
День 7 - Каунас – Львів
День 7 - Каунас – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• за бажанням можна добронювати категорію каюти вище, вартість під запит
• Консульський збір + Візового Центру = 35€ + 23€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
• Сity tax (міський податок)

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638