UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Ви усміхнулись, одже все гаразд.
Частіше усміхайтеся, радійте, і в дорогу)))
Усмішка зранку – це бадьорості заряд!

SPO №6 UEFA EURO Футболу 2020
Матч збірної України 14 червня в Амстердамі в турі:
Вікенд в Амстердамі!

Днів: 5, 2 нічних переїзди
Львів – Краків - Берлін – Амстердам – Заансе Сханс – Волендам – Прага - Брно - Львів
Нідерланди
Німеччина
Польща
Чехія
У вартості туру
Амстердам + Матч = море задоволення!!!



День 1.

Львів - Краків

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Перетин кордону. Переїзд до Кракова. Оглядова екскурсія «Королівський шлях» (13Є) - шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди ... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми зможемо придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини... Рекомендуємо відвідати на вибір:
«Серце Кракова - Казімеж» (18€/13€). Нас чекає прогулянка по Казімежу - сьогодні район Кракова, а коли - то окреме містечко, в якому прекрасно співіснували дві культури і дві релігії: християнство і іудаїзм. Під час екскурсії ми побачимо костел на Скелі, місце загибелі св. Станіслава - місце паломництва польських королів, костел св. Катерини, єврейський квартал, який оповитий цікавими історіями, і де присутній неповторна атмосфера. В ході екскурсії ми будемо проходити повз Фабрику Шиндлера, а екскурсовод розповість важливі моменти та факти пов’язані з цією спорудою.
«Ласощі польських королів» (26€/21Є) ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. Екскурсовод розповість таємницю пивоваріння, покаже, де варять дуже смачний напій і, звичайно, ж, завершальним акордом екскурсії буде хороший вечеря з келишком пшеничного пива, смак якого тут завжди найкращий...
Поселення і ночівля в готелі на території Польщі.

День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків
День 2.

Берлін

 Сніданок. Виселення з готелю. Невеличкий переїзд в столицю Німеччини.
Орієнтовно 11:00 пішохідна екскурсія «Відвертість Берліну» (18Є) по одному із найдивовижніших і найяскравіших міст на землі, де сучасність і традиції доповнюють одне одного дуже гармонійно, де найкрасивіші і таємничі куточки відкриті для нас. Кожен, хто приїжджає до Берліна, так чи інакше, потрапляє під магічну чарівливість цього міста, його живого і невимушеного шарму... У вільний час є можливість відвідати:
• екскурсію «Берлін крізь часи» (26€/21€) Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський кафедральний собор, колона Перемоги, і - візитна картка Берліна - Бранденбурзькі ворота.
 Всім любителям пива рекомендуємо екскурсію «Пива багато не буває» (26€/21€). Під час, якої ми познайомимося з історією пивоваріння та процесом виготовлення, дізнаємося що таке «метр пива» і спробуємо його на смак! Також нам розкажуть, ніж берлінське пиво відрізняється від баварського, а закріпити свої пивні пізнання нам допоможе келих прохолодного пива і смачний вечерю в кращих німецьких традиціях!  Переїзд в Амстердам.

День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін
День 3.

Амстердам - Волендам - Заансе Сханс

Приїзд в Амстердам. Екскурсія по столиці Нідерландів Амстердамі - «Скарби Амстердаму». Старі "вигнуті" будівлі, бруківка, незліченні канали, набережні, які є на 3 метри нижче рівня моря, чудові парки і плаваючі квіткові ринки створюють особливу атмосферу. Площа Дам і Королівський палац, Райксмузеум і знаменитий Будинок Рембрандта, єврейський квартал і діамантова фабрика, спадкоємиця ювелірних традицій - вся ця краса подвоєна дзеркалом води, чарівним відображенням якого можна милуватися вічно! У вільний час є можливість відвідати:
• прогулянку по мальовничим каналам "Лабіринтами Амстелу" (16 €).
«По "глибинці" Голландії»! (трансфер 21€). Трансфер у фольклорне село вітряних млинів - Заансе Сханс і рибальське селище - Волендам - це дві перлини Північної Голландії. Заансе Сханс перенесе нас до Голландії 17 століття. П'ять старовинних вітряків прикрашають береги ріки Zaan, за допомогою яких місцеві жителі, як і їх предки, багато років тому, розпилюють дошки, збивають масло, виробляють знамениту заанську гірчицю. Млини в Нідерландах - це життя! Також ми подивимось, як в симпатичних зелених сільських будиночках робиться твердий голландський сир. На фабриці національного взуття, ми побачимо, як майстер вправно виріже дерев'яні черевички - кломпи, в яких голландці ходять до цих пір. Величезна колекція різних форм, розмірів та розмальовки - краще сувеніра годі шукати ... Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище - Волендам - чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Селище, жителі якої живуть досьогодні в дерев'яних будиночках і ходять в національних костюмах.
Відвідування матчу збірної України. Чемпіонат Європи з футболу 2020. (вх. квиток)

Переїзд в Прагу.

День 3 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс День 3 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс День 3 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс День 3 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс
День 4.

Прага

Приїзд в Прагу. Пішохідна екскурсія "Прага - місто легенд" (13Є). Прага вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати!!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Золота вуличка, Вацлавська площа, Карлова вулиця... Всього й перерахувати! Усю цю красу ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима...
Вільний час. Пропонуємо відвідати:
прогулянку на кораблику по Влтаві (31€/23€). Аперитиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода .... Ось вони незабутні миті в житті...
"Празьке пиво" (26євро/21євро). З незапам'ятних часів пиво для чехів було традиційним і улюбленим напоєм. У Чехії пивовар - важлива персона, без нього не обходяться, як і без лікаря, пекаря або священика! Національна гордість - «півічко» - сьогодні налічує величезну кількість рецептів приготування. Кожен гурман знайде свій смак світлого, темного, нефільтрованого або різаного пива.
Поселення в готель. Нічліг в готелі (Прага).

День 4 - Прага День 4 - Прага День 4 - Прага День 4 - Прага
День 5.

Брно - Моравський Крас - Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. По дорозі, пропонуємо відвідати:
«Брно - столицю Моравії» (13€). Це прекрасне чеське містечко храмів і монастирів, воно не схоже на інші чеські міста і тому дуже цікаве. Тут особливі люди, особливі характери, манера одягатись; та й діалект інший: моравський... Це місто багате легендами та історичними пам'ятками.
"Унікальна краса Моравії - Моравський Крас" (18€/13€ + вх. квиток). На північному сході Чехії є природний заповідник - Моравський Крас. Тут, в надрах моравської землі ховається цілий світ підземних палаців і галерей, прикрашений химерними візерунками сталактитів і сталагмітів. Відвідування карстових печер, прірви Мацоха, подорож по підземній ріці Пунква. Ось воно - царство вічної ночі, де час зупинився на тисячоліття, скільки таємниць і легенд знають печери, скільки незліченних багатств вони приховують!
екскурсія "Винне багатство Моравії" (23Є/13Є). Ми відвідаємо старовинні винні підземелля, де з середніх віків виробляють знамениті моравські вина. Вас чекає екскурсія по винних підвалах з розповіддю про моравському виноробстві і особливості місцевих вин, а також дегустація марочних вин, супроводжувана невеликими закусками. У виноробні ви також зможете придбати головні скарби Моравії - високоякісні білі і червоні вина, включаючи знамениті напівсолодкі льодові і солом'яні.
Час прибуття до Львова після опівночі
 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізничний вокзал. До нових зустрічей!

День 5 - Брно - Моравський Крас - Львів День 5 - Брно - Моравський Крас - Львів День 5 - Брно - Моравський Крас - Львів День 5 - Брно - Моравський Крас - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25€
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638