UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... Я прагну до щастя ... Ви прагнете до щастя ...
Ми всі прагнемо до щастя ...

Захоплююча подорож до Британії + Ірландія...

Днів: 18, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 12
Львів - Кведлінбург - Гаага - Йорк - Единбург - Інвернесс - Глазго - Дублін - Ліверпуль - Уельс - Стратфорд-на-Евоне - Лондон - Брюссель - замки Рейну* - Львів
Ірландія
Бельгія
Велика Британія
Нідерланди
Німеччина

Шотландія, Ірландія, Англія і Уельс!!!

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ !!!

Самий насичений тур по Великобританії!
Екскурсії по Йорку, Единбургу, Глазго, Дубліну, Ліверпулю, Уельсу, Стратфорд-на-Евоні, Лондону в вартості туру! А ще по: Кведлінбург, Гаазі, Брюсселю і Замкам Рейну.
Нас очікують незабутні красоти шотландських гір і озер,
чарівність Уельсу і гостинність Англії.
Let's go !

День 1.

Львів

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А». Відправлення в тур відбувається з Комплексу Термінал "А". Розміщення в готелі на території Німеччини. Ночівля.
День 2.

ГарцКведлінбургГослар

Сніданок.
Екскурсія

Загадковий Харц

(входить у вартість туру)
Переїзд в казковий край , тут можна зустріти Червону Шапочку, Кота в чоботях, Білосніжку і замок Сплячої Красуні, стати гостем Вальпургієвої ночі. Ми запрошуємо Вас в подорож. Перша зустріч - і, звичайно, любов з першого погляду - місто Кведлінбург. Сходинки, хвіртки, вузенькі вулички, середньовічний замок, будиночки для яких час наче просто не існує ... Дивовижне Місто майстрів, яке наче застигло в середньовіччі. Понад 1300 старовинних фахверкових будинків, які зачаровують своєю красою і приваблюють непідробною розкішшю.
Запрошуємо відвідати екскурсію:

Перлина Харца - Гослар

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
 Гослар - старовинне місто з середньовічним замком, резиденцією кайзера. Гуляючи по його вулицях, важко позбутися відчуття, що блукаєш десь в казці чи, принаймні, по величезній декорації із затишними фахверковими будинками, віковою бруківкою, загадковими погребами ... Місце чарівне, стільки краси, зібраної в одному місці дуже дивує. Старовинні вікна з широко розкритими очима здивовано дивляться на сучасний світ. І запрошують нас у загадки часу і доль ...
Ночівля.
День 2 - Гарц – Кведлінбург – Гослар
День 2 - Гарц – Кведлінбург – Гослар
День 2 - Гарц – Кведлінбург – Гослар
День 2 - Гарц – Кведлінбург – Гослар
День 3.

ГаагаДелфтКіндердайкРоттердам

Сніданок. Переїзд в Нідерланди.
Екскурсія

Гаага

(входить у вартість туру)
Цей день ми почнемо з вами з відвідин Гааги - особливого міста, неформальної столиці Нідерландів, місто -резіденція королеви Беатрікс. А поруч найвишуканіший морський курорт Північної Європи - Схевіненген. У цього містечка є дві абсолютно різні обличчя, тут з'єдналися традиційне голлендське селище і модний курорт .. 
Вільний час. Для бажаючих

Дельф і млини Кіндердяйка

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Приємним контрастом широких вулиць і висотками Роттердама стане старовинне містечко Дельфт, де жив і писав свою «Дівчину з перловою сережкою» великий голландський художник Ян Вермер. Невеликий переїзд і ми в унікальному місці під Роттердамом, включеного до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО - млинів в Кіндердяйке. Доріжкою вздовж млинів можна погуляти або оглянути млини з води. Після цього ми заїдемо в центр Роттердама, з його знаменитим вантовим мостом Еразма, «кубічними будинками» і різноманітністю сучасної архітектури.
Посадка на пором Rotterdam - Hull. Ночівля на поромі в каютах.
День 3 - Гаага – Делфт – Кіндердайк – Роттердам
День 3 - Гаага – Делфт – Кіндердайк – Роттердам
День 3 - Гаага – Делфт – Кіндердайк – Роттердам
День 3 - Гаага – Делфт – Кіндердайк – Роттердам
День 4.

ЙоркГретна-Грін

Сніданок оплачується додатково. Прибуття в порт Халл. Переїзд в місто Йорк.
Екскурсія

Йорк

(входить у вартість туру)
Йорк знаходиться в графстві Північний Йоркшир. Це дуже гарне і древнє місто, історія якого сягає часів, що передували Римської Імперії. Йорк - місто, в якому ми зможемо відчути справжній дух старовинної Англії. Він дуже цікавий своєю історією та архітектурою. Тутешні собори, церкви, кріпосні стіни, вулички і музеї дбайливо зберігають атмосферу середньовіччя. Йорк входить до числа найважливіших міст Англії. Тут знаходиться резиденція архієпископа, який очолює церкви провінції Йорк. Під час прогулянки побачимо Кафедральний собор, пройдемося старими середньовічними вуличками. Цікавий Музей Вікінгів "Йорвік" - археологи вирішили відтворити все місто вікінгів, яким належали колись ці місця. Їм вдалося це зробити, крім того вони наповнили це місто людьми і змогли відтворити давні часи. Ми з вами зануримося в 10 століття і станемо учасниками життя далеких предків (Вхідний квиток оплачується додатково) 
Вільний час.

Гретна Грін

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Для бажаючих зупинка в чарівному селі Гретна Грін. Історично склалося так, що це місце є священним для закоханих пар і понині залишається одним з найбільш відомих і популярних для проведення весіль.
Переїзд до Шотландії.
Екскурсія

Велична Шотландія

(входить у вартість туру)
Країна мальовничих гір, вкритих вереском, глибоких і льодових гірських озер, широко розкинулись серед казкових замків і теплого душевного гостинності. Шотландія - це стакан віскі, який ви повільно потягує біля каміна з потріскують торфом, Шотландія - це чарівні звуки волинки, давні перекази про героїв Горянах, то Непереможені клани, кілти, і величні замки.
Ночівля в Шотландії
День 4 - Йорк – Гретна-Грін
День 4 - Йорк – Гретна-Грін
День 4 - Йорк – Гретна-Грін
День 4 - Йорк – Гретна-Грін
День 5.

Едінбург

Сніданок.
Екскурсія

Едінбург

(входить у вартість туру)
Одне з найкрасивіших міст Європи, розкинулося на пагорбах біля Північного моря. Його палаци і пам'ятники побудовані на скелях, велично підносяться над містом і над навколишнім пейзажем. Едінбург- це ряди середньовічних будинків на Королівській Милі, старовинні вежі на тлі неба, замок побудований на вершині скелі в самому центрі міста. У Старому місті відчуваєш себе так, як ніби останні двісті років пройшли повз Едінбург. Нас чекає екскурсія по Едінбургу. Едінбург це не тільки середньовічна архітектура і пам'ятники. Це і переповнені галасливі паби і ресторани відкриті до пізньої ночі, вулиці з безліччю музикантів, художників і комедіантів. Місто живе своїм життям і нас запрошує в неї зануритися.
Для бажаючих

Единбурзький замок

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідування Единбурзького замку.
Вільний час. Пропонуємо відвідати екскурсії:

Королівська резиденція

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Заснована як монастир, палац Холіруд в Едінбурзі є офіційною резиденцією королеви в Шотландії. Розташований в кінці Королівської Милі, палац Холіруд тісно пов'язаний з бурхливим минулим Шотландії, в тому числі з Марією Стюарт, королевою шотландців

Королівська Яхта Британія

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€)
 Це плавучий палац, який служив британській королівській сім'ї протягом більш як сорока років. На палубах розташовуються елегантні апартаменти, приміщення екіпажу, машинне відділення. На королівській палубі знаходиться Royal Tea Room - Королівська Чайна.

Національна картинна галерея

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Дуже стара картинна галерея. У ній представлена багатюща колекція європейського живопису і скульптури.

Scottish Evening

(Дорослий: 96€ / Діти: 91€)
Популярне шоу Scottish Evening, де можна скуштувати національні страви, приготовані за традиційними рецептами а також подивитися виступ артистів, які будуть розважати нас весь вечір.
Ночівля в Шотландії
День 5 - Едінбург
День 5 - Едінбург
День 5 - Едінбург
День 5 - Едінбург
День 6.

ІнвернессХайленд

Сніданок. Виселення з готелю.

Південна Шотландія - романтика середньовіччя

(Дорослий: 68€ / Діти: 60€ + вх. квиток)
Століття йдуть, а Південна Шотландія не змінюється. Стародавні замки, тихі озера і безкраї зелені долини на межі з Англією, оспівані Вальтером Скоттом, - як і раніше її головне багатство. На горизонті з'являється містечко Мелроуз. Ми їдемо до легендарного маєтку Abbotsford House, де Скотт жив з сім'єю. Він називав свій будинок «Даліла моєї уяви». Далі Віскікурня Гленкінчі - одна з найвідоміших віскікурень Шотландії. На віськікурні нам розкажуть про всі етапи виробництва і зберігання віскі, після чого ми зможемо самі оцінити смак і аромат «води життя» - так з гельської мови перекладається слово віскі. І ще одне місце, яке не можна не відвідати, перебуваючи в Шотландії - Рослінська каплиця . Про неї пише Ден Браун у своєму «Коді да Вінчі». - унікальну будову середини 15 століття, до сих пір зберігає таємницю сім'ї Ст Клер, лицарів таємничого і могутнього ордену Темпліеров і массонства. Нас чекає незабутній день.
Або

Північна Шотландія ...

(Дорослий: 68€ / Діти: 60€ + вх. квиток)
Сьогоднішній день назвемо віршами шотландського поета Роберт Бернса «Моє серце в горах Шотландії». Прекрасний день для тих, хто хоче побачити все "шотландське" і побути на природі. Прогулянка по місту Стірлінг. Заїдемо в одну з місцевих віскікурень. Ми відвідаємо живописне село Luss. Сьогодні Luss зберігається як пам'ятник середньовічної архітектури. У селі шиють кілти і роблять волинки. Наш шлях веде нас уздовж найбільшого і найгарнішого озера Шотландії Лох Ломонд, названого "королевою шотландських озер". «Лох» в Шотландії перекладається як «вода», і Статуї коня Kelpies. 
Ночівля в Шотландії
День 6 - Інвернесс – Хайленд
День 6 - Інвернесс – Хайленд
День 6 - Інвернесс – Хайленд
День 6 - Інвернесс – Хайленд
День 7.

Глазго

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Глазго.
Екскурсія

Знамените місто Глазго

(входить у вартість туру)
 Нас чекає панорамна екскурсія по Глазго- самому великому місту Шотландії. Екскурсія починається з центральної площі міста - площі короля Георга, потім ви побуваєте в новому місті, побачите будівлі шотландського архітектора Чарлза Рене Макінтоша, побачите величну будівлю Університету Глазго, побудоване в 70-х роках 19 століття, галерею і музей Келвінгроув, парки та інноваційний підхід до забудови портових районів. музей транспорту і знамениту колекцію Вільяма Баррела
Такі райони як Мерчант-сіті або Торгове місто, Вест-Енд і Іст-Енд, північні і південні квартали порадують мандрівника великою кількістю музеїв і галерей, архітектурною спадщиною XIX-XX ст., Рідкісними середньовічними будинками і численними парками.
Поромна переправа в Ірландію. Для бажаючих екскурсія по Белфасту (18€) Ночівля в Ірландії.
День 7 - Глазго
День 7 - Глазго
День 7 - Глазго
День 7 - Глазго
День 8.

Сніданок. Для бажаючих

Узбережжя Північної Ірландії

(Дорослий: 68€ / Діти: 46€)
У Північній Ірландії величезна кількість пам'яток, які неодмінно повинен побачити кожен, хто приїжджає в цю країну. На узбережжі Козуей Коуст (Causeway Coast) знаходяться деякі з найбільш популярних туристичних об'єктів, включаючи унікальне творіння природи "Дорогу гігантів" (Giant's Causeway) і підвісний канатний міст Carrick-a-Rede, що з'єднує крихітний острів з "великою землею". Стародавнє місто Лондондеррі, обнесений фортечною стіною, традиційно приваблює численних туристів: мальовничі околиці міста, його чудова архітектура і знамениті кріпосні стіни гарантують незабутні враження.
Переїзд в Дублін. Ночівля в Ірландії.
День 9.

Дублін

Сніданок.
Екскурсія

Дублін

(входить у вартість туру)
Пішохідна оглядова екскурсія по центру Дубліна, з відвідуванням основних визначних пам'яток: Трініті-коледж -самий старий університет Ірландії, богемний район Темпл Бар, Георгіанський Дублін, з його неповторними дверима, статуя Оскара Вайлда, Парк Св. Стівена, Собор Св. Патріка ....

Дублін з фото паузами

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
Автобусна екскурсія з фото паузами по Дубліну. Митний Палац, георгианські площі Мерріон і Фітцуільям, Собор Крайстчерч, пивний завод Гіннес, парк Фінікс ... відвідування рибальського села Хоут. Хоут - мальовниче село на узбережжі Ірландського моря, де можна погодувати морських котиків, прогулятися по портовій набережній і морському піщаному пляжу, піднятися на найвищу точку Дубліна і помилуватися дублінською затокою, облямовану горами Уіклоу.
Екскурсія в найромантичніший замок королівства Ленстер - замок Малахайд (30€+вх.квиток).

Завод Джеймсон

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Пішохідна екскурсія на завод Джеймсон. Екскурсія на завод найвідомішого в світі Ірландського віскі Jameson. Під час екскурсії буде розказана історія створення заводу, показаний процес виробництва віскі. У барі Jamison Discovery можна буде спробувати віскі і навіть спробувати стати сертифікованим дегустатором Jameson Irish Whiskey Taster.
Ввечері пропонуємо за бажанням відвідати Ірландське фольклорне шоу з вечерею в традиційному пабі «Веселий Орач» (Тhe Merry Ploughboy) (дод оплата). Ночівля в Ірландії.
День 9 - Дублін
День 9 - Дублін
День 9 - Дублін
День 9 - Дублін
День 10.

Кілкенні

Сніданок. Вільний час в Дубліні. Для бажаючих

Кілкенні + пивоварня Смітсвік

(Дорослий: 60€ / Діти: 30€)
 Середньовічне місто Кілкенні- оглядова екскурсія по місту, з відвідуванням замку Кілкенні (KilkennyCastle), зведеного в 1190-х роках і до недавнього часу належав володарю роду Батлер. Гордістю замку є Довга галерея, створена для зборів картин Батлер. Потім передбачено відвідування собору Святого Канішес (St.Canices Cathedral). Потім екскурсія на пивоварний завод з 300-річною історією Smithswick, знаменитий в Ірландії своїм червоним елем.
Або

Графство Віклов

(Дорослий: 60€ / Діти: 30€)
Поїздка в Графство Віклов, де знаходиться однойменний Національний Парк і чудова льодовикова долина Глендалох. Тут є побудований в 6 ст. монастир Св. Кевіна - перлина національного парку в горах Віклов. Гори Віклов (Wicklow Mountains) - гірський хребет, що тягнеться від Дубліна до Вексфорда. В горах Віклов безліч невеликих озер. Тут знаходиться Пауерскут, найвищий водоспад в країні.
Поромна переправа до Великобританії. При бажанні групи заїзд в містечко з найдовшою назвою в Європі і другою у світі (8€). Ночівля в Великобританії.
День 10 - Кілкенні
День 10 - Кілкенні
День 10 - Кілкенні
День 11.

Уельс

Сніданок. Вільний час. Для бажаючих поїздка в Уельс

Північний Уельс- подорож у часі

(Дорослий: 68€ / Діти: 51€)
  Уельс - це невимовної краси гірські ландшафти і широкі піщані пляжі, монастирі і старовинні замки, дрімучі ліси і кристально чисті озера. Сьогодні п'ята частина території Уельсу зайнята Національними парками, що володіють винятковою природною красою.
Морські узбережжя і затишні курортні містечка, похмурі гори Сноудон з сивими водоспадами, потужні замки.
Перлиною регіону по праву визнаний Національний парк Сноудонія. Ми відвідаємо один з курортів Уельсу, де ми зможемо відпочити і скупатися. Нас чекає місто Карнарвон і його масивний замок, де з 13 століття і до сих пір коронуються принци Уельсу. Незвичайні луки зі справжніми фазанами і лелеками прямо біля дороги. Обов'язково заїдемо в один з містечок острова Англсі, щоб побачити Ірландське море. А знайомство з валлійцями - корінним населенням Уельсу, з їх звичаями, традиціями і життєвим укладом, подарують незабутні враження від поїздки. Уельс підкуповує і заворожує всіх, навіть м'яким воркуванням місцевих жителів, які до сих пір активно говорять на валлійській мові. Всі вхідні квитки оплачуються самостійно.
Повернення в готель. Ночівля в Великобританії.
День 11 - Уельс
День 11 - Уельс
День 12.

Ліверпуль

Сніданок.
Екскурсія

Ліверпуль - прекрасний куточок Англії

(входить у вартість туру)
Яскраве життя міста, а також його пам'ятки приваблюють сюди величезну кількість туристів з усього світу! Під час екскурсії ми з Вами побачимо Ліверпульський собор - за величиною п'ятий в світі і найбільший у Великобританії, Китайську арку, Альберт Док, а також інші визначні пам'ятки міста. Вільний час в Ліверпулі. 
Екскурсії на вибір:

The Beatles

(Дорослий: 30€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
 The Beatles - культова британська рок група з Ліверпуля, заснована в 1960 році. Хлопці своєю творчістю дали початок глобальному явищу під назвою "Бітломанія". Ми побачимо безліч місць в міському центрі, пов'язаних з групою Бітлз, коледж, де навчався Маккартні, паб, де відзначав перше весілля Леннон. Ми відвідаємо Каверн квартал, відомий пабами, в яких співали Бітлз, побуваємо в Каверн пабі. Закінчимо візитом в приватний музей Бітлз - Бітлз сторі.

Честер- столиця Чешира

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Переїзд через найвідвідуваніший національний парк Англії Озерний Край в Честер, який знаменитий своїми чорно-білими будинками. Місто відрізняється надзвичайною мальовничістю - тут безліч старовинних будівель і безсумнівною його родзинкою є річка Ді. Ми з Вами прогуляємося по старій міській стіні, з якої відкривається огляд на головні визначні пам'ятки. 
Ночівля в Великобританії.
День 12 - Ліверпуль
День 12 - Ліверпуль
День 12 - Ліверпуль
День 12 - Ліверпуль
День 13.

Стратфорд-на-ЕйвоніОксфорд

Сніданок. Виселення з готелю.
Екскурсія

Стратфорд-на-Ейвоні

(входить у вартість туру)
Переїзд в місто Стратфорд-на-Ейвоні - батьківщину Вільяма Шекспіра. Стретфорд на Евоні - місто, якого не торкнулася рука часу, культове місце, найважливіше в житті не тільки Великобританії, але і всього світу. І не важливо, «чи був Шекспір?», Головне, що тут все пов'язано з ім'ям великого майстра. За пішохідними прогулянками, оглядом найкрасивіших пейзажів, відвідуванням музеїв, цікавою розповіддю екскурсовода, час пролітає непомітно на цій екскурсії. Миле затишне містечко, куди теж можна подіти себе на цілий день, статут, засісти в пабі з кухлем Еля і відомого англійського м'ясного паю.
Вільний час.

Науковий підхід в Оксфорді

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Оксфорд- це чудове місто відоме на весь світ своїм найстарішим у всьому світі університетом, який був закладений ще в 11 столітті. Чудова архітектура, захоплюючі історії, унікальна атмосфера студентського середовища робить Оксфорд неповторним і цікавим для людей будь-якого віку.
Прибуття в Лондон. Ночівля в Великобританії.
День 13 - Стратфорд-на-Ейвоні – Оксфорд
День 13 - Стратфорд-на-Ейвоні – Оксфорд
День 13 - Стратфорд-на-Ейвоні – Оксфорд
День 13 - Стратфорд-на-Ейвоні – Оксфорд
День 14.

Лондон

Сніданок. ПЕРЕСУВАННЯ ПО ЛОНДОНУ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ. ОПЛАЧУЄТЬСЯ САМОСТІЙНО.
Екскурсія

Лондон

(входить у вартість туру)
Сьогодні нас чекає перше знайомство з Лондоном – автобусно-пішохідна екскурсія, в ході якої ми побачимо прекрасний Гайд Парк, знаменитий на весь світ Біг Бен, а нині "Вежа Єлизавети", Букінгемський палац, унікальний Тауерський міст, Кафедральний собор Святого Павла...

Букінгемський палац

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
У період з 1 серпня по 25 вересня можливість відвідати головну королівську резиденцію країни – Букінгемскій палац. Букінгемський палац – офіційна лондонська резиденція британських монархів і головна визначна пам'ятка Лондона. Під час екскурсії ми побачимо багато обставлені королівські покої і зали для прийомів, де і сьогодні глави держав удостоюються аудієнції королеви.

Вестмінстерське абатство

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Це не тільки цікавий з архітектурної точки зору пам'ятник, але і унікальна історична пам'ятка. Тут з XI століті коронувалися майже всі англійські монархи. Британська історія спочиває у Вестмінстерському абатстві. Тут поховані багато королів і королев, державні діячі та винахідники, поети і письменники. Це місце більше, ніж просто діюча церква – це священне місце...

Лондонський Тауер

(Дорослий: 30€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Один з найдавніших і найпопулярніших символів Лондона, який був недоступною фортецею, палацом, сховищем королівських коштовностей, монетним двором, в'язницею для в'язнів шляхетного походження... А зараз це місце привертає увагу величезної кількості туристів.

Лондонське Око

(Дорослий: 33€ / Діти: 33€)
Лондонське око, London Eye, Колесо Тисячоліття – як би не називали колесо, а залишається воно одним з найпопулярніших місць Лондона. Колесо огляду, побудоване до святкування міленіуму запрошує нас піднятися на борт вагончика, щоб помилуватися панорамним видом всього Лондона. Цей тур дозволить нам поглянути на місто з унікального ракурсу: Біг Бен, Собор св.Павла, Вестмінстер... і багато іншого!

На кораблику по Темзі Грінвіч і Нульовий Меридіан

(Дорослий: 30€ / Діти: 30€)
Темза – рушійна сила Лондона. У ній як в дзеркалі відбивається дійсність міського життя. Її ще називають найвеличнішою річкою Європи і водної історією Лондона. Грінвіч, це один з найвідоміших у всьому світі районів Лондона. Цей район грає, важливу роль в житті всієї планети. Відомий він в першу чергу тим, що через нього проходить нульовий меридіан, від якого починається відлік часових поясів Землі на схід і на захід. Грінвіч по праву вважається одним з найкрасивіших лондонських районів.
Ночівля в Великобританії.
День 14 - Лондон
День 14 - Лондон
День 14 - Лондон
День 14 - Лондон
День 15.

Лондон

Сніданок. Вільний час в Лондоні. ПЕРЕСУВАННЯ ПО ЛОНДОНУ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ. ОПЛАЧУЄТЬСЯ САМОСТІЙНО.

Парламент Сполученого королівства

(Дорослий: 33€ / Діти: 33€)
Парламент, він же Вестмінстерський Палац, знаходиться в самому центрі Лондона на площі Парламенту. Перший варіант палацу був початий в XI столітті при королеві Едуардові. Йшли роки і палац перетворився в заплутаний лабіринт будівель і приміщень, використання яких визначалося не менше заплутаними традиціями. Під час екскурсії у нас буде можливість заглянути в Палату Лордів (Lords Chamber), Палату Громад (Commons Chamber) та інші державні зали. Ми також зайдемо в кімнату, де королева надягає коштовності перед тим як вийти до лордів, а також кімнату, де висять портрети Генріха VIII і всіх його восьми дружин. Екскурсія завершиться в залі Вестмінстер -в ньому проводяться численні церемоніальні події.

П'ять століть Хемптон Корта і Віндзорський замок

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
Ми відвідаємо два дивовижні місця. Літню резиденцію Її Величності Королеви. Ми побачимо колекцію картин королівської династії, серед яких полотна Рембрандта і Рубенса, унікальні меблі, зайдемо в каплицю, почуємо цікаві розповіді про монархів Великобританії. Палац Хемптон Корт 500 років королівської історії та садового дизайну. Величні апартаменти Генріха VIII, де розгулюють примари його дружин, 24 гектара чудових садів. Лабіринт, посаджений в 1702 році, найстаріша виноградна лоза у світі. Нас чекає незабутній день.
Або

Містика Бат Сіті і Стоунхендж

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€ + вх. квиток)

Немає ніякої іншої екскурсії, яка дозволила б нам доторкнутися так близько до історії стародавньої Британії, як відвідування Стоунхенджа, яке називають восьмим чудом світу. Стоунхендж  місце, оповите пеленою таємниць і загадок, яке протягом багатьох століть намагаються розгадати вчені і любителі всього таємничого. На зведення Стоунхенджа знадобилося не одне сторіччя і праця величезної кількості людей. Камені, розташовані у вигляді концентричних кілець, досягають ваги 30 тонн. Це кам'яна мегалітична споруду можна сміливо назвати найвідомішим пам'ятником давнини, збереглися до наших днів. А тепер екскурсія в Солсбері. Місто-один з найдавніших в Англії, а кафедральний собор Солсбері один з найкрасивіших в країні.

Ночівля в Великобританії.
День 15 - Лондон
День 15 - Лондон
День 15 - Лондон
День 15 - Лондон
День 16.

Брюссель

Сніданок. Переїзд на пором. Поромна переправа.
Екскурсія

Брюссель – столиця Європи

(входить у вартість туру)
Екскурсія по центральній частині міста. Кипуча сучасність уживеться в Брюсселі з тисячолітньою історією, утворюючи чарівну, але своєрідну суміш середньовічних будинків і укріплень, готичних соборів, скляних хмарочосів і неокласичних палаців. Виникло місто на березі річки Зенне, через століття, пройшовши кривавими шляхами хрестових походів, переживши чуму, голод і війни, місцевий народ нарешті заспокоївся, пофарбував свої будиночки в різні кольори і зажив собі спокійно і щасливо.
Брюссель – столиця Європи
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Королівський музей витончених мистецтв

(Дорослий: 30€ / Діти: 16€)
 Головний музей країни - Королівський музей витончених мистецтв у Брюсселі має найбагатшу колекцію живопису, як старовинної. так і сучасної. Але, звичайно, найцінніше, це колекція старовинної фламандського живопису епохи відродження.
Ночівля.
День 16 - Брюссель
День 16 - Брюссель
День 16 - Брюссель
День 16 - Брюссель
День 17.

Рейнський водоспад

Сніданок.
Екскурсія

Романтичний Рейн

(входить у вартість туру)
Сьогодні нас чекає долина романтичного Рейну. Велична річка, обрамлена середньовічними замками та старовинними фортецями, прославлена численними легендами і оповідями, протікає серед рейнських гір, в одному з кращих винних ландшафтів Німеччини. Романтичний Рейн - це також долина прекрасної німфи Лорелеї. Неприступний замок Марксбург (дод оплата), легенди про гордих дів з Обервезель, семи велетнів, хороброго лицаря Зигфриде, ворожих братів, дівчину Гуті і бідного лицаря Рихарде запрошують познайомитися з цим чарівним і неповторним ландшафтом. Для бажаючих прогулянка на кораблику (дод оплата).
Ночівля.
День 17 - Рейнський водоспад
День 17 - Рейнський водоспад
День 17 - Рейнський водоспад
День 18.

Львів

Сніданок. Виїзд в Україну. Час прибуття до Львова орієнтовно 21:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». Трансфер на поїзди на залізничний вокзал м. Львова. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.

 

 
 
Додатково оплачується:
• факультативні екскурсії, рекомендовані програми
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Консульський збір Великобританії (оплачують всі, пільгових категорій немає) - 110€
• оплачують всі, пільгових категорій немає
• Консульський збір Німеччини + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
• Сity tax (міський податок)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638