UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

… Хочеш, я подарую Тобі Північ? Я подарую її Тобі такою, якою її, рідко хто знає ....
І побачивши довгий полярний день, північне сяйво і безкраї простори,
Ти теж будеш прокидатися в захваті...
І Ти зможеш полюбити її так, як люблю її Я...

Подаруй мені зірки Півночі 
Скандинавія + Фіорди 

Днів: 8, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 4
Львів – Варшава - Рига - Юрмала -  Осло – Берген - Льодовик Нігардсбрін - Согнефіорд - Нерейфіорд - Стокгольм - Вільнюс - Тракай - Львів
Норвегія
Німеччина
Польща
Швеція
Назад

Квітень '24

  7   18   22 ТС 27

Травень '24

  24   29

Червень '24

  7   11   18   25

Липень '24

  8   14   18   22   25   28

Серпень '24

  4

Вересень '24

  3   10   16   26

Жовтень '24

  4   15   29

Листопад '24

  3
Вперед
приєднатись до туру:
Польща:  
Люблін
 – 
Варшава
 – 
Гданськ
 – 
Гдиня
Швеція:  
Гетеборг
Норвегія:  
Осло

 ТУР  НА ФІОРДИ НОРВЕГІЇ!  КАЮТИ У ВАРТОСТІ ТУРУ!
Три екскурсії вже у вартості туру  Рига, Осло і Стокгольм 
Можливість побачити Норвезькі фіорди і льодовики, Берген, Вільнюс і Тракай

День 1.

ЛьвівВаршава

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)
При бажанні групи і наявності часу.
Екскурсія

Варшава – місто королів

(входить у вартість туру)
Вечірня екскурсія по місту королівських резиденцій, місту музики Шопена, місту, в якому панує неповторна і унікальна атмосфера "Варшава – місто королів" – чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! Вся краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці – Варшавська Сирена. 

Польська кухня

(Дорослий: 0€ / Діти: 0€)
Можливість спробувати місцеву кухню. Вона славиться відмінним журеком, бігосом і голонкою. Польські господині чудово вміють готувати торти і тістечка: маківці, серники та беза. Дуже популярний гарячий шоколад. Оплата по меню.
Ночівля.
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 2.

ВаршаваГданськГдиняМальборк

Сніданок.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Варшавський центр науки "Коперник"

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Унікальне освітній простір, сучасний інтерактивний музей, в якому є виставки, цікаві і для дітей, і для дорослих. На території наукового центру знаходиться кілька постійних експозицій. Серед них лабораторії, де проводять цікаві заняття для дітей, театр високих напруг, де можна дізнатися про природу електрики, не менше барвистий і захоплюючий театр роботів. Для самих маленьких створено ігрове і експериментальний простір "Бззз!". Крім того, в центрі працює 3D-планетарій, де показують барвисті наукові фільми, що розповідають не тільки про космос і зірки.

Палац Вілянув

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Розкішний палац Варшави, королівську резиденцію Яна ІІІ Собеського й Августа ІІ. «Захопленнню немає межі!» ... Саме ці слова ми згадуємо, насолоджуючись витонченістю та неповторним декором палацу ... Зали з чудовими інтер'єрами, шедеври живопису XVI-XIX століть. Нас чекає світ королівської розкоші!

Старовинний Гданськ

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Нас запрошує прекрасне і старовинне місто у Польщі місто Гданськ. Розташований він на березі Гданської затоки біля південних берегів Балтики, і є світовою столицею бурштину. Разом з містами Гдиня і Сопот він утворює агломерацію, звану Труймясто (Трехградье). Гостинний Гданськ запрошує на чарівні вулиці і в історичні інтер'єри, на морські купальні пляжі, елегантні ресторани і ліричні кафе.

Подорож по середньовіччю замок Мальборк

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Запрошуємо в величний замок Мальборк, на березі річки Ногат. Середньовічна резиденція Великого Магістра Тевтонського ордена з 700-літньою історією підкорює архітектурною величчю і суворою красою: великі башти і маленькі башточки, фортечні мури з переходами і бійницями, залізні ворота і підвісні мости - зберігають ауру загадковості і чарівності.
Подорож по середньовіччю - відеоогляд
А тепер нас чекає подорож на поромі!!! Розважальні програми, ресторани – на будь-який смак, адже кулінарні враження - це дуже важлива частина морської подорожі. А ще магазини на поромі з унікальним асортиментом і вигідними цінами.
Ночівля.
День 2 - Варшава – Гданськ – Гдиня – Мальборк
День 2 - Варшава – Гданськ – Гдиня – Мальборк
День 2 - Варшава – Гданськ – Гдиня – Мальборк
День 2 - Варшава – Гданськ – Гдиня – Мальборк
День 3.

Осло

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні).
Прибуття в Швецію. Порт Кальскроне.
Переїзд в Осло.
Екскурсія

Столиця землі вікінгів – Осло

(входить у вартість туру)
В Осло з'єднана старовина і сучасність! Протягом століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми... Пішохідна екскурсія по центру міста. Ми відвідаємо Ратушу, пройдемося уздовж Гавані, побачимо Королівський палац, фортеця Акерсхюс (без входу в замок), прогуляємося по найстарішій збереженій частині міста 17 століття. Пройдемо по головній вулиці Карл Йохан, побачимо Парламент, Національний театр, Університет.
Можливість спробувати скандинавську кухню.

Велика прогулянка по Осло і парк Вігеланда.

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Автобусна екскурсія Ми проїдемо вулицями старовинного кварталу Квадратурен, набережною, побачимо чудові місця, слухатимемо цікаві історії та робитимемо зупинки на фотопаузи. Незважаючи на свою давню історію Осло — місто дуже сучасне. І яскравий тому приклад - нова Опера в Осло. Будівля, що піднімається прямо з вод Осло-фіорду, за задумом архітектур має уособлювати саму душу норвезького народу. Лижний трамплін Хольменколлен, з якого відкриваються захоплюючі панорамні краєвиди на місто. І звичайно ж екскурсія Осло не була б повною без відвідування знаменитого парку скульптур Густава Вігеланда. Понад 200 композицій, розміщених у парку, дадуть нам можливість поміркувати над задумом автора.
Ночівля.
День 3 - Осло
День 3 - Осло
День 3 - Осло
День 3 - Осло
День 4.

БергенЛьодовик Нігардсбрін

Сніданок.
Сьогоднішній день буде сповнений вражень, недарма кажуть, що Норвегія-це найдорожчий і найкрасивіший проект останнього століття. Починаємо цей прекрасний день .... Норвегія - це гори, фіорди, водоспади, північне сяйво і білі ночі, в них краса і велич північної країни. Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут! Нас чекають гори Хемседала, найдовший дорожній тунель у світі Лердальскій - 24,5 км, найдовший і вузький фьорд Норвегії - Согнефьорд. Знаменита Фломська залізниця, багатоступінчастий водоспад Твіннефосс, панорамний вид з висоти «пташиного польоту» з оглядового майданчика одного з найстаріших готелів Норвегії і багато-багато позитивних емоцій. Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут! Починаємо цей прекрасний день .... Відвідування всіх екскурсій по - бажанням.
Вільний час в одному з містечок Согнефіорд.

Підкорення Норвегії – льодовик Нігардсбрін

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
По дорозі в царство льодовика нас чекають гомінкі водоспади, круті гори, засніжені дороги, озера, глибокі фіорди, на берегах яких, наче перлини, розсипані мальовничі села! Долина Юстедален... гірська дорога... поворот за поворотом, і ось він, сліпучий красень - льодовик Нігардсбрін, блакитні язики якого сповзають в зелені долини, перетворюючись на смарагдове озеро...
Підкорення Норвегії - льодовик Нігардсбрін - відеоогляд

Берген – місто між сімома горами

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Берген – одне з великих міст Норвегії – ворота в світ фіордів. Місто оточене горами і водою і дихає чарівністю. Городяни пишаються своїм містом і з любов'ю показують його усім бажаючим. У гарну погоду ми піднімемося на фунікулері Floibanen (вхідний квиток оплачується самостійно). І побачимо прекрасний вид на місто, на його фіорди і на північні острови
Берген - місто між сімома горами - відеоогляд
Ночівля.
День 4 - Берген – Льодовик Нігардсбрін
День 4 - Берген – Льодовик Нігардсбрін
День 4 - Берген – Льодовик Нігардсбрін
День 4 - Берген – Льодовик Нігардсбрін
День 5.

ФломСогне-фіордСталхейм

Сніданок.
Вільний час в одному з містечок Согнефіорд.

Романтичне ущелині Сталхейм

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Нас чекає захоплюючий дух вид на ущелину Сталхейм.

Панорамні види Еурланнфіорд – майданчик Стегастейн

(Дорослий: 36€ / Діти: 36€)
Ми поїдемо з Флома через Еурланн до незвичайної, вражаючою майданчику Стегастейн. Майданчик на 30 метрів виступає зі скелі, знаходиться на висоті 650 м. Над фіордом, і дозволяє насолодитися ні з чим незрівнянну панорамою. Це просто фантастика! Захоплюючий дух пейзаж стане прекрасним фоном для приголомшливих фотографій, і залишиться у Вашій пам'яті назавжди.

Круїз на кораблику по Согнефіорд

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Два мальовничих рукава Согнефіорду обіймають нас своїми хвилями: вузький Нерейфіорд, обрамлений крутими скелями з водоспадами (фіорд внесений до списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО) та широкий і величний Аурландфіорд.
Круїз на кораблику по Согнефіорд - відеоогляд

Фломська залізниця

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Незабутня поїздка по "Фломській залізниці". Ми побачимо все най-най. Піднімемося на висоту 867 метрів над рівнем моря, оцінимо, як танцюють хюльдри – гірські феї, відомі норвезькі спокусниці, сфотографуємося біля мальовничого водоспаду Кьосфоссен. Здається, що більшої краси годі уявити, але за кожним поворотом відкривається нова чудова картина, краща за попередню...
Фломська залізниця - відеоогляд
Нічний переїзд.
День 5 - Флом – Согне-фіорд – Сталхейм
День 5 - Флом – Согне-фіорд – Сталхейм
День 5 - Флом – Согне-фіорд – Сталхейм
День 5 - Флом – Согне-фіорд – Сталхейм
День 6.

Копенгаген

Переїзд по території Норвегії до Швеції.

Ересуннський міст

(входить у вартість туру)
Міст між Данією і Швецією - унікальна споруда, яка не має аналогів в світі. 
Переїзд по Данії

Казкова Данія

Данія у нас асоціюється з казками Андерсена, грізними вікінгами і данськими королями. Одна з перлин Скандинавії, в ній є незрозуміла принадність приголомшливих закатів, доглянутих полів, м'якість клімату і своєрідність датчан. Для жителів Північної Європи вони - "темпераментні жителі півдня", а Копенгаген - "південна столиця".
Екскурсія

Копенгаген - місто королівських чудес

(входить у вартість туру)
Для тих, хто хоче детально пізнати Копенгаген, відчути його неповторну атмосферу. Площа біля ратуші, подорож в Латинський квартал і знайомство з найстарішою гімназією міста. Резиденція єпископів, монумент Реформації, Кришталева вулиця і Синагога, Центральна бібліотека. Ми познайомимося з Круглою вежею, яка зберігає багато історій, одним із символів міста - будівлею Біржі, церквою Святого Миколая, побачимо будинок Андерсена...
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Є Данія на світі, друг Гораціо

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Автобусна екскурсія з фотопаузами. Ми почуємо історію Данського королівства і зробимо три основні зупинки для фотопаузи. Ми почнемо нашу подорож з символу Копенгагена – Русалочки, яка ось уже майже 100 років сидить на набережній Ланглінье. Далі ми відправимося в бік зимової королівської резиденції Амалієнборг. Наступною нашою зупинкою стане один з найбільш дорогих кварталів Копенгагена – Нова гавань, місце, що потрапляє на всі листівки про Копенгаген, Крістіансборґ – данський парламент.

Крістіансборг - Королівські палати

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Палац унікальний не тільки своїм внутрішнім і зовнішнім оздобленням. Розкіш палацових залів, ефектні бальні кімнати і прекрасні апартаменти. Королівська сім'я часто користується цим замком для проведення прийомів.

Розенборг – замок троянд

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Це справжній замок, представник епохи Відродження. Замок витончений, ніжний, повітряний, схожий на казковий палац. Слово «троянда» лягло в основу назви палацу "Розенборг" – "замок троянди". Король Крістіан IV захоплювався розведенням троянд.

Таємниці і легенди Королівських Замків

(Дорослий: 46€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Замок «Гамлета» - Кронборг, а також неймовірної краси - Фредеріксборг -дацький Версаль !!! Переїзд в літню резиденцію королеви Маргарет II - палац Фредеріксборг, розкішний замок на трьох островах. Історичний музей, Національна портретна галерея з колекціями датських майстрів, чудовий фонтан, який увінчує володар морів Нептун, привідкриють Вам дверцята в історію. А витонченість королівського смаку ми зможемо оцінити, прогулявшись по розкішному королівському парку: плакучі верби, білосніжні лебеді і лабіринти доріжок навколо водойм - романтика тут всюди ... Морські хвилі і зелені береги, а над ними височить могутній і неприступний, величний і романтичний замок Кронборг - " Коронний замок "датських королів.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 6 - Копенгаген
День 6 - Копенгаген
День 6 - Копенгаген
День 6 - Копенгаген
День 7.

Берлін

Сніданок.
Переїзд по Німеччині Прибуття в Берлін.

Берлін – подорож в машині часу

(дод. оплата)
Невеличка екскурсія по місту з урахуванням сприйняття маленьких мандрівників. Дітей вражає яскраве і незвичне, тому наш екскурсовод покаже найцікавіші памятники і розкаже про них. Нам може здатися, що ми переміщуємося в машині часу, тут можна потрапити в майбутнє і опинитися в минулому, а прогулюючись по шикарних вулицях і проспектах, зможемо побачити справжнє.

Берлін і пиво

(дод. оплата)
У Берліні вміють варити старе добре пиво і ми зможемо познайомитися з більш, ніж віковою традицією пивоваріння. Історія пивоваріння, основи традицій, відвідування пивоварні.

Берлін крізь часи

(дод. оплата)
Автобусна екскурсія с фотопаузами. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський собор, колона Перемоги, і – візитна картка Берліна – Бранденбурзькі ворота.
Берлін крізь часи - відеоогляд

Зустріч з Берліном і Олімпійський стадіон

(дод. оплата)

Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський собор, колона Перемоги, і - візитна картка Берліна - Бранденбурзькі ворота. Фотопауза біля одного з найкращих стадіонів Європи - «Олімпійського». На сьогодні це домашня арена футбольного клубу «Герта».

Безтурботний місто - Потсдам!

(дод. оплата)
Потсдам - це книжка з картинками: Голландський квартал, російське село Олександрівка, ворота Науенер Тор, Бранденбурзькі ворота - давніші, ніж у Берліні (!)... Термін ми проведемо прогулюючись по прекрасних вуличках, незрівнянно красивих площах, насолоджуючись розкішною красою міста і відпочиваючи в затишних кафе. Ми відчуємо ту, по-справжньому, безтурботне життя, в якій жив Фрідріх Великий.

В полоні королівських фантазій – парк Сан-Сусі та Потсдам

(дод. оплата)
Спочатку нас чекає прогулянка по одному з найкрасивіших парків в Європи - Сан-Сусі. На території парку знаходиться палац Сан-Сусі – саме відоме творіння Фрідріха Великого. В теперішній час Сан-Сусі став музеєм, який став одним з перших палаців-музеїв Німеччини. А далі нас чекає Потсдам – книжка з картинками: Голландський квартал, ворота Науенер Тор, Бранденбурзькі ворота– давніші, ніж у Берліні... Час ми проведемо прогулюючись по прекрасних вуличках, незрівнянно красивих площах, насолоджуючись розкішною красою міста і відпочиваючи в затишних кафе. Ми відчуємо те, по-справжньому, безтурботне життя, в якому жив Фрідріх Великий.
Нічний переїзд.
День 7 - Берлін
День 7 - Берлін
День 7 - Берлін
День 7 - Берлін
День 8.

Львів

Час прибуття до Львова орієнтовно 16:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
Для охочих:

Серце Львова – Старе місто

(дод. оплата)
Львів - прекрасний і романтичний, в ньому свій шарм і краса. Сьогодні ми пройдемо старовинними вузькими вуличками, де зможемо відчути дух та атмосферу середньовічних кварталів, помилуватися архітектурними шедеврами, які створювалися багатьма поколіннями талановитих львів’ян. Площа Ринок, Італійський дворик, Величний Латинський Кафедральний Собор, Вірменська церква, Оперний театр…. Доповнять нашу прогулянку ніжні мелодії саксофонів і гитар, танці на вулицях, свічки за вікнами ресторанчиків і кав’ярень, аромати кави і шоколаду…  І це все в супроводі цікавих розповідей... Ось вони незабутні миті в житті... У нашому місті є все, щоб воно полонило вас назавжди. 
Вільний час, випити філіжанку каву, повечеряти і довго довго гуляти по місту.

Вогні нічного Львова.

(дод. оплата)

Автобусна екскурсія з фотопаузами і бокалом шампанського. Вечірній Львів захоплює і дивує. Закоханий в своє місто екскурсовод розкаже самі цікаві історії, а нічна підсвітка створить атмосферу нереальної краси і затишку. Бокал шампанського і фотопаузи в самих неочікуваних місцях з виглядом на нічне місто. Вечірні вулиці Львова, Залізничний вокзал, Костел Св Єльжбети, Собор Святого Юра, Львівська Політехніка, вулиця Коперника, проспект Свободи і його родзинки. Ми багато почуємо про місто Лева, про щасливі і закохані пари, про життя у Львові старовинному і сучасному. І побачимо Львів  його з висоти вечірнього Високого Замку. 

День 8 - Львів
День 8 - Львів
День 8 - Львів
День 8 - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
• за бажанням можна добронювати категорію каюти вище, вартість під запит
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638