UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1324
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

376
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 19.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.16 грн.
1€ = 1.15 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Життя вимірюється не кількістю зроблених вдихів і видихів,
а кількістю моментів, від щастя яких захоплює дух....

Неймовірне знайомство... Македонія + Албанія

Днів: 11, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 2
Курорт: Вльора

Львів – Скоп'є Вльора (6 ночей на морі)Охрид (1 ніч на озері) – Львів

Албанія
Північна Македонія
Назад

Травень '24

  12   31

Червень '24

  19

Липень '24

  8   27

Серпень '24

  15

Вересень '24

  3   22

Жовтень '24

  11
Вперед

6 днів відпочинку на морі + 1 день на озері 
У вартості туру екскурсія по Скоп'є та Охриду

День 1.

ЛьвівСтрийМукачево

Прибуття у Львів. Збір на залізничному вокзалі Львова. Відправлення в тур. Можлива підсадка в Стрию (+1 година з моменту відправлення в тур), Мукачево (+4 години з моменту відправлення в тур). Перетин кордону. Нічний переїзд у Північну Македонію.
День 2.

Скоп'єканьйон Матка

Переїзд в Скоп'є.

Столиця Македонії - Скоп'є

(входить у вартість туру)
місто яке серед тисячі вогнів виглядає ще більш загадково і привабливо. В місті панує приємна і дружня атмосфера, тут чудесним чином поєднуються різноманітні культури та релігії, а населення вражає своєю повагою і розумінням один до одного. Для того, щоб відчути все багатство містечка, ми відвідаємо найвідоміші пам'ятки, такі як чарівна фортеця Кале, що височіє над лівим берегом річки Вардар, древній Кам'яний міст, монастир Святого Пантелеймона, церква Святого Микити, соборний храм Святого Климента Охридського. Також ми побачимо православну церкву Святого Спаса, де знаходиться красивий іконостас, виконаний з горіхового дерева і покритий різьбою на біблійні мотиви. В місті знаходиться безліч мечетей, найвідомішими і найкрасивішими з яких є мечеть Іса-Бегова Джамія, або як її ще називають Візерункова мечеть, і чудова мечеть Мустафи Паши, побудована з мармуру. Доповнить нашу маленьку подорож огляд різноманітних музеїв і театрів, будівлі парламенту, пам'ятників Тарасу Шевченку і Марії Терези, ринку Бадестан.
Столиця Македонії - Скоп'є
Поселення в готелі. Вільний час.

Каньйон Матка

(Дорослий: 43€ / Діти: 36€)
Цей мальовничий каньйон був створений річкою Тріска, що проклала свій шлях через гірський масив. У 1938 році річку Тріску перегородили дамбою, завдяки чому утворилося напрочуд гарне озеро з водою бірюзового кольору. Поруч з озером можна побачити церкву святого Андрія, побудовану в XIV столітті. У каньйоні знаходиться десять печер, довжина яких становить від 20 до 200 метрів. Найвідомішою з них є печера Врело, її ми і відвідаємо на катері. Загальна довжина печери становить 176 метрів, в ній можна побачити два зали. Також в ній знаходиться величезний сталагміт заввишки близько трьох метрів і два озера, глибина одного з них, імовірно, може досягати 500 метрів.
Каньйон Матка - відеоогляд
Каньйон Матка - відеоогляд

Вечеря з національним колоритом

(Дорослий: 26€ / Діти: 23€)
Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 2 - Скоп'є – каньйон Матка
День 2 - Скоп'є – каньйон Матка
День 2 - Скоп'є – каньйон Матка
День 3.

Вльоравідпочинок на Адріатичному узбережжі

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у Вльору. Знайомтеся, перша столиця Албанії і один з кращих морських курортів країни - Вльора. Курорт оточений садами і оливковими гаями, які дозволяють відчути неповторну чарівність Адріатичного і Іонічного морів, красу прекрасної Албанської Рів'єри. Поселення в готелі. Відпочинок на морі. Ночівля в готелі.
День 4 - 8.

Вльоравідпочинок на Адріатичному узбережжі

Сніданок. Відпочинок на морі. Вільний час. У вільний час пропонуємо:

Берат

(Дорослий: 36€ / Діти: 31€)
місто-музей, відоме ще як "місто тисячі вікон", оскільки більшість старих будівель міста прикрашені вікнами. Місто розташоване біля підніжжя гори Томор зі старовинною фортецею на одному з пагорбів, звідки Вашому погляду відкриється чудовий вид на древнє місто. В самому місті є декілька мечетей XV століття і велика кількість візантійських православних церков. В деяких церквах і по сьогоднішній день збереглись фрески відомого художника Онуфрія і його школи, а також роботи інших пізніших відомих шкіл фресок та ікон балканського регіону.
Берат - відеоогляд

Гірокастра-Бутринт

(Дорослий: 43€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
Гірокастра - відоме, як «кам'яне місто» або «місто тисячі кроків», подарує нам чудові спогади про епоху лицарів і лицарських боїв. Пройшовши по вузьких, мощених каменем вуличкам з красивими будинками баштового типу - мимоволі відчуваєш епоху Середньовіччя. Переїзд в Бутринт. Бутринт - стародавнє місто в Албанії, заснований греками задовго до н.е. і став столицею невеликого царства Епір. Поселення знаходилося на березі затоки, має вихід в Іонічне і Адріатичне моря. Місто зберегло безліч пам'яток археології, що відбивають різні періоди розвитку міста. Далі, нас чекає переїзд на морський курорт Саранда і відпочинок на узбережжі Іонічного моря.
Гірокастра-Бутринт

Середньовічне місто Круя і столиця Албанії – Тірана

(Дорослий: 36€ / Діти: 28€ + вх. квиток)
На вершині гори Сарі Салатики розташоване місто Круя. Назва міста пов'язана з ім'ям національного героя Албанії - Георга Кастріота-Скандеберга. Поруч з містом побудована фортеця, яка стала Державним албанським музеєм, а на шляху до фортеці нас зустрічає старий базар. Переїзд до Тірани. У долині між гір на узбережжі річки Ішм розташована столиця Албанії - Тірана. Місто веде свою історію з мечетей закладених правителем Османської імперії Сулейманом Пашею на початку XVII ст. За 400 років, що минули з того знаменного моменту, Тірана встигла збагатіти спорудами помпезної турецької та витонченої італійської архітектури, ґрунтовно розширитися і перетворитися в цілком сучасне місто ... У вільний час любителі шопінгу зможуть відвідати один з найбільших торгово-розважальних центрів "CityPаrk", а цінителі природи піднятися по канатній дорозі на гору Дайті.
Середньовічне місто Круя і столиця Албанії Тірана - відеоогляд
Середньовічне місто Круя і столиця Албанії Тірана - відеоогляд

«Витаючі в повітрі Метеори»

(Дорослий: 55€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
Нас чекає знайомство з унікальним комплексом монастирів на вершині скель. Величезні скелі, на перший погляд, підпирають небо, як вдалося звести споруди на такій висоті до сих пір залишається загадкою. Колись місцеві монахи десятиліттями на своїх спинах тягали дошки, колоди і глину на верхівки цих гір. Вони зводили стіни, висікали ступені в твердому камені. І рік за роком, покоління за поколінням будували свої монастирі.
Факультативна екскурсія Ширяючі в повітрі Метеори - відеоогляд

Афіни

(Дорослий: 68€ / Діти: 60€)
колиска світової цивілізації, тут античність сусідить із сучасністю, церкви візантійської епохи з неокласицизмом минулого століття. Одночасно це найстаріша і наймолодша столиця Європи, життя в якій почалося більше п'яти тисячоліть назад, а свій новий етап розвитку розпочався близько 180 років тому, коли знову відродилася як столиця невеликої балканської держави. В ході оглядової екскурсії містом ми познайомимося з головною площею Афін - Синтагма, будівлею Парламенту, Панафінейським стадіоном, на якому в 1896 році проводилися перші сучасні Олімпійські ігри, Храмом Зевса та перлиною Афін - знаменитим Акрополем (вхідний квиток оплачується додатково).

Екскурсія на казковий острів Корфу

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
На відміну від материкової частини Греції і островів Егейського моря, Корфу вдалося уникнути турецького панування. Тут довгий час правили венеціанці, британці, італійці, за Наполеона острів входив до складу Франції, кожен з періодів залишив свій неповторний відбиток в історії острова. Під час оглядової екскурсії островом ми відвідаємо місто Корфу, де у нас буде можливість вдосталь нагулятися звивистими середньовічними вуличками, відвідати Кафедральний Собор і Собор Святого Спиридона - покровителя острова, побачити стару візантійську фортецю і Палац Михайла і Георгія, знамениту на всю Європу площу Спіанада і вулицю Лістон, ідентичну Де Ріволі в Парижі.

Боко-Которська затока

(Дорослий: 60€ / Діти: 48€)
В затоку входять чотири протоки і сім островів, а вздовж Боко-Которської бухти проходить ланцюг старовинних середньовічних міст, серед них Котор - місто з більш ніж двотисячною історією. За його фортечними стінами знаходяться справжні архітектурні шедеври, такі як годинникова вежа 17 століття, собор Святого Трифона - покровителя і захисника міста, церква Св. Луки, церква Св. Анни, церква Св. Марії, палац герцога і театр Наполеона, які представляють лише невелику частину багатства Котору. Вільний час. Можна піднятись кам'яними сходами з крутими східцями до фортеці, яка знаходиться на висоті 260 м, і з якої відкривається неймовірно красивий вид на місто.
Екскурсія однією з найкрасивіших заток у світі - Боко-Которською - відеоогляд
День 4 - 8 - Вльора – відпочинок на Адріатичному узбережжі
День 4 - 8 - Вльора – відпочинок на Адріатичному узбережжі
День 4 - 8 - Вльора – відпочинок на Адріатичному узбережжі
День 9.

Сніданок. Відпочинок на морі. Виселення з готелю до 12:00 (речі можна залишити в камері схову готелю). Вільний час. У вільний час пропонуємо:

Термальні джерела Пермет

(Трансфер: 23€ + вх. квиток)
Прямо під відкритим небом, в оточенні мальовничих пейзажів на поверхню виходять відразу шість термальних джерел, збагачених сіркою та іншими мікроелементами. Одне з джерел оптимально при захворюваннях шлунку, вода другого джерела допоможе людям з проблемами зі шкірою, а чотири інших будуть корисні людям з ревматичними та іншими хронічними захворюваннями.
Орієнтовно о 18:00 виїзд з Албанії. Переїзд в Охрид. Поселення в готелі. Ночівля в готелі.
День 10.

Охрид

Сніданок.
Екскурсія

Екскурсія одним з найпрекрасніших балканських міст – Охридом

(входить у вартість туру)
з захоплюючим  видом на чисте, прозоре озеро. Історія міста налічує більше 2500 років, багато істориків і мистецтвознавців називають місто «слов'янським Єрусалимом», оскільки на узбережжі Охридського озера розташовано 365 діючих православних церков.
Екскурсія одним з найпрекрасніших  балканських  міст – Охридом - відеоогляд
Виселення з готелю. Відпочинок на озері. У вільний час пропонуємо відвідати:

Прогулянка на катері по Охридському озеру

(Дорослий: 33€ / Діти: 23€)
Наша екскурсія почнеться з гавані Охрид, звідки ми зробимо цікаву прогулянку на борту екскурсійного човна вздовж берегів озера. Ми зможемо насолодитись живописним видом узбережжя з високими скелями та скуштувати місце вино.
Орієнтований час виїзду в Україну –18:00. Нічний переїзд в Україну.
День 10 - Охрид
День 10 - Охрид
День 10 - Охрид
День 11.

Орієнтовне прибуття (залежить від проходження кордону) в Мукачеве - 17:00, до Львова - 21:00 зал. вокзал.
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".

Важливо:

• Місця посадки і висадки туристів за маршрутом:
Одеса - площа Куликове поле 1;
Ізмаїл – кафе «Брос Анджелес» (вул. Болградська Броска);
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах .
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.
• Турист несе повну матеріальну відповідальність за втрату та/або пошкодження аудіотехніки (аудіогіда) наданої перед та/або в ході туру. У разі втрати/пошкодження аудіотехніки (аудіогіда) турист відшкодовує його вартість у розмірі 1580 грн.

 
 
Додатково оплачується:
• проїзд в громадському транспорті;
• рекомендовані програми;
• city tax (міський туристичний податок)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638