UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
Пізнавальний та розважальний тур

Королі пригод в Парижі  
Діснейленд, Європа-Парк, Леголенд

Днів: 6, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Будапешт- Мюнхен - Леголенд - Париж - Версаль - Діснейленд - Страсбург - Європа Парк - Будапешт - Долина красунь - Львів
Німеччина
Польща
Угорщина
Франція
Чехія
Назад

Квітень '24

  7   12   18   20   23 ТС 29

Травень '24

ТС 5 ТС 7   30

Червень '24

  1   26

Липень '24

  3   18   26

Серпень '24

  7   16   23
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
 – 
Мукачево
Угорщина:  
Будапешт

Чудовий тур для дітей, батьків та шкільних груп 
3 самі відомі парки  Діснейленд, Європа Парк,  Леголенд
3 екскурсії у вартості: Париж, Страбург, Будапешт

День 1.

ЛьвівМукачевоБудапешт

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Виїзд зі Львова. Переїзд по Україні. Перетин кордонів.
Можливість приєднатись до групи в Мукачево. Прибуття в Будапешт.
Екскурсія

Будапешт – перлина Дунаю

(входить у вартість туру)
О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Воно пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта – базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ...
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
При бажанні групи і наявності часу.

Казкове місто Сентендре

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Чудове і затишне містечко, де можна поринути в атмосферу старовинних вулиць, маленьких церков, музеїв і сувенірних крамничок. Саме тут варто спробувати справжні марципани та провести солодкі хвилини у світі казки!

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Нічний переїзд.
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 2.

МюнхенЛеголенд

Можливість поснідати (оплата самостійно, по меню)
При бажанні групи ранкова екскурсія:

Мюнхен – Легенда Баварії

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі. Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
Переїзд по Німеччині.

Парк розваг Леголенд

(вх. квиток)
Німецький "Леголенд" займає 140 га і розбитий на шість тематичних зон: "Міні-країна", "Лего-екстрим", "Країна пригод", "Королівство лицарів", "Місто Лего", "Уява". В "Мініленді" з деталей "Лего" в масштабі 1:20 відтворені райони Німеччини і її сусідів – Італії, Швейцарії та Голландії: Берлін, замок Нойшвайнштайн, Франкфурт, швабська село, мюнхенський аеропорт, Венеція та інші. Як тільки ми опинимося в парку Леголенд, нас зустрінуть захоплюючі і неймовірні атракціони, яких налічується близько сорока. Крім атракціонів, ви зможете поспостерігати за різними цікавими шоу, в яких беруть участь справжні артисти. У Леголенд ми зможемо взяти участь у різних змаганнях, які проходять в конструкторських студіях. Крім цього, на мить ми зможемо потрапити в джунглі або стати учасником лицарського турніру. Кожен день в парку проходять вистави лялькового театру і виступи клоунів.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Мюнхен – Леголенд
День 2 - Мюнхен – Леголенд
День 2 - Мюнхен – Леголенд
День 2 - Мюнхен – Леголенд
День 3.

ЛуврПарижріка СенаФрагонарЕйфелева вежа

Сніданок.
Переїзд в Париж.
Екскурсія

Магія Парижа!

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо.... Продовжимо наше знайомство з Парижем в світі ароматів музею Fragonard.

Музей парфумів Fragonard

(входить у вартість туру)
Відвідування парфумерного музею Фрагонар. Нам розкажуть про історію створення ароматів і процесів виробництва запашної продукції. Адже, "Парфуми - це пам'ять, яка не підводить".
Вільний час. Для бажаючих рекомендуємо відвідати:

Серце Парижа – Латинський Квартал

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Ми зможемо опинитися в обіймах самого Парижа, доторкнемся до його душі! Екскурсія дозволить нам зануритися в неповторну паризьку атмосферу, адже кожен квадратний метр просякнутий національним духом, темпераментом і неповторним шармом. Чи існують в світі ті, хто не чув про собор Нотр Дам де Парі? Кажуть, що це архітектурна споруда вважається справжнім серцем Парижа, джерелом його нескінченної енергії. Відомий фонтан Сен-Мішель! Розкішний палац Сен-Мішель, церква Сен-Северин. Люксембурзький палац багато інших значущих місць для цього популярного кварталу. Магазини грамплатівок, книжкові крамниці, винні погреби, кондитерські, пекарні – вирує життя латинського кварталу.

Лувр – енциклопедія століть

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Світ Мистецтва – світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври.
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд

Вогні нічного Парижа

(Дорослий: 33€ / Діти: 21€)
Ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівність моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля, оглядовий майданчик Трокадеро і район Дефанс, по закінченню екскурсії нас зачарує неперевершена красуня – мерехтлива Ейфелева вежа і шампанське.
Вечірня програма Вогні нічного Парижа - відеоогляд

Прогулянка на кораблику по річці Сена

(Дорослий: 18€ / Діти: 15€)
Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.
Ночівля.
День 3 - Лувр – Париж – ріка Сена – Фрагонар – Ейфелева вежа
День 3 - Лувр – Париж – ріка Сена – Фрагонар – Ейфелева вежа
День 3 - Лувр – Париж – ріка Сена – Фрагонар – Ейфелева вежа
День 3 - Лувр – Париж – ріка Сена – Фрагонар – Ейфелева вежа
День 4.

ДіснейлендВерсальМонмартр

Сніданок. Виселення з готелю.

Чарівний світ - Діснейленд

(Трансфер: 26€ + вх. квиток)
Чарівний світ Дісней Парку відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг – ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих – країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Відвідування Дісней студії за додаткову плату. Квитки допоможемо придбати (бронювати потрібно завчасно).
Діснейленд - відеоогляд
Або

Версаль. Банти і діаманти

(Дорослий: 33€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Королівська резиденція – Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль – символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Відвідування замку.
Версаль. Банти і діаманти

Сентиментальна Нормандія

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Нас чекає дивовижний за красою регіон – Нормандія. Тут все інше: архітектура іграшкових містечок, як зі сторінок дитячих казок; повітря, просочене ароматом океану; кухня з найсвіжіших морепродуктів, всесвітньо відомі сири. І пейзажі, від краси яких захоплює подих. Відвідування історичної столиці Нормандії – міста Руан. Старовинний Руан – найбільше нормандське місто. Екскурсія в Руанський собор і по історичних місцях, пов'язаних з історією Жанни Д'Арк. Довіль і Трувіль-их часто називають братами-близнюками. Хоча між ними немає нічого спільного, крім моста, який їх з'єднує. Трувіль – містечко рибальське, бідне і веселе. Прогулянка по місту Трувіль-сюр-Мер і відвідування ринку морепродуктів. Дегустація кавальдосу і сидру при бажанні. Під час дегустації ми дізнаємося про те, як проводиться першокласний нормандський сидр і оспіваний Ремарком кальвадос – гордість місцевих жителів. Такий кальвадос ми навряд чи знайдемо в Парижі! Можливість пообідати в одному з місцевих ресторанчиків. Відвідування Довиля, який вважається найкращим морським курортом в Нормандії. Довіль був побудований спеціально для того, щоб паризька знати знайшла персональний курорт. Прогулянка по місту, вільний час для відвідування набережної, яка омивається Ла-Манш. День, проведений в Нормандії це – день, довжиною в життя. Повернення в Париж.
Чарівність Нормандіі - відеоогляд

Легендарний Монмартр

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною – Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати. Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого. На Монмартрі безліч знаменитих і цікавих паризьких ресторанів. Французька класика: цибульний суп, страви із серії "кус-куса", морепродукти або органічні вегетаріанські страви – тут кожен знайде собі вечерю за смаком (оплата по меню).
Легендарний Монмартр - відеоогляд

Все про Париж

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)
Автобусна екскурсія по Парижу з фотопаузами.  Нас очікують: площа Конкорд, Великі та Малі палаци, будинок Інвалідів, величний Лувр, один з найкрасивіших театрів світу – Гранд Опера, церква Мадлен, парк Пале Рояль. Фотопауза на Марсовому полі - Ейфелева вежа тут як на долоні. Побачивши всю цю красу, розуміємо, що Париж – казкова скриня шедеврів, які віками створювались найвідомішими в світі архітекторами, художниками і скульпторами... і це прекрасно!!!

Вежа Монпарнас

(дод. оплата)
Запрошуємо відвідати оглядовий майданчик Монпарнас. Побачити Ейфелеву вежу з висоти пташиного польоту... Ось вона, красуня, як на долоні.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 4 - Діснейленд – Версаль – Монмартр
День 4 - Діснейленд – Версаль – Монмартр
День 4 - Діснейленд – Версаль – Монмартр
День 4 - Діснейленд – Версаль – Монмартр
День 5.

СтрасбургФрайбургЄвропа-парк

Сніданок.
Екскурсія

Страсбург – столиця Ельзасу

(входить у вартість туру)
Ельзас немов зійшов зі сторінок казки: будиночки з двосхилими дахами, побудовані з каменю і дерева, прикрашені квітами, на пічних трубах деяких з них звили гнізда лелеки. Пішохідна прогулянка по старому місту, острову, кварталу ремісників Petit de France, вузьких мальовничих переулочків, відвідування французького і німецького кварталів. Ми зануримося в незвичайну атмосферу двотисячолітнього міста. Широкі проспекти і вузькі вулички, невигадані історії та фантастичні легенди, паради і капітуляції, війна і мир – все змішалося в місті Страсбурзі. Місто прекрасне своїм неповторним Собором Нотр-Дам з дивно гармонійною площею навколо нього, каналами «малої Франції» з численними фахверковими будинками уздовж них, своїми мостами і ви в цьому переконаєтеся.Тут сліди багатьох відомих людей: Гутенберга, Моцарта, мадам Тюссо, Луї Пастера ...
У вільний час рекомендуємо:

Парк розваг Europa Park

(Трансфер: 18€ + вх. квиток)
Відвідування Європа-парк складається з тематичних регіонів, кожен з яких має свої атракціони. Ми з вами побуваємо в мальовничому замку Бальтазар в Німеччині, побачимо "Життя на сьомому небі" у Франції, насолоду від горнятка капучіно у тіні дерев і спробуємо справжню італійську піцу. Нас підкорить чарівність швейцарських Альп і політ на повітряній кулі. На справжньому альпійському експресі ми дістанемося до тірольської водної дороги в Австрії, звідки попадемо в печеру гномів. А ось ... чується переливчастий дзвін гітари і ... перед нами справжній танець фламенко-нас запрошує Іспанія. Ще кілька кроків і: ласкаво просимо в стару добру Англію! Далі нас очікують вітряні млини, Пітер Пен і катання у кавових чашках – ми в Нідерландах! Найсмачніша країна Шоколандія запросить нас на шоколадне шоу... Нас чекає незабутній день...

Середньовічний Кольмар

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ми відвідаємо середньовічний Кольмар, де побуваємо в незабутньому музеї під відкритим небом. Старе місто, Музей Унтерлінден, Будинок з головами, Унікальні будинку Старої гауптвахти і Старої Митниці нікого не залишать байдужими. А найстаріший будинок Кольмара – будинок Адольфа і чудовий будинок Пфістера незмінно викликають захоплення у гостей міста. На завершення нашої прогулянки, ми відвідаємо квартал "Маленька Венеція".
Нічний переїзд.
День 5 - Страсбург – Фрайбург – Європа-парк
День 5 - Страсбург – Фрайбург – Європа-парк
День 5 - Страсбург – Фрайбург – Європа-парк
День 5 - Страсбург – Фрайбург – Європа-парк
День 6.

БудапештЕгерДолина КрасуньЛьвів

Прибуття в Будапешт.
Вільний час на площі Героїв. Можливе відвідування Зоопарку (вх. квиток) або купалень графа Сечені (вх квиток).

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... сам Королівський Палац!
Таємнича Буда - відеоогляд
При бажанні групи і наявності часу.

Егер – скринька коштовностей

(Дорослий: 10€ / Діти: 10€)
Ми познайомимося з одним з найкрасивіших середньовічних міст Угорщини – містом квітів, студентів і знаменитого червоного вина. Егер також відомий як "місто - патріот", адже комендант Егерської фортеці Іштвана Добо – зробив історичний подвиг: він із невеликою кількістю воїнів цілий місяць протистояв туркам, які мали майже двадцятикратну перевагу!

Купальні Егерсалок

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Термальні дива Угорщини, "Угорський Памуккале" –  місто Егерсалок! – для прекрасного відчуття бадьорості - відвідини Велнес-Комплексу. До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни...
Купальні Егерсалок - відеоогляд

Дуже смачний гуляш в Долині Красунь !!!

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Заїзд на дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!! Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Виїзд в Україну. Пізнє прибуття у Львів. Після 01.00 Залежить від перетину кордонів.
День 6 - Будапешт – Егер – Долина Красунь – Львів
День 6 - Будапешт – Егер – Долина Красунь – Львів
День 6 - Будапешт – Егер – Долина Красунь – Львів
День 6 - Будапешт – Егер – Долина Красунь – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Сity tax (міський податок)
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• 6 обідо- вечерь (обід або вечеря, згідно програми туру) = 120 Є
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638