UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
Пізнавальний та розважальний тур

Королі пригод в Парижі  
Діснейленд, Європа-Парк, Леголенд

Днів: 6, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Будапешт- Мюнхен - Леголенд - Париж - Версаль - Діснейленд - Страсбург - Європа Парк - Будапешт - Долина красунь - Львів
Німеччина
Польща
Угорщина
Франція
Чехія
Назад

Квітень '24

ТС 29

Травень '24

ТС 5
Всі дати
регулярного туру
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
 – 
Мукачево
Угорщина:  
Будапешт

Чудовий тур для дітей, батьків та шкільних груп 
3 самі відомі парки  Діснейленд, Європа Парк,  Леголенд
3 екскурсії у вартості: Париж, Страбург, Будапешт

День 1.

ЛьвівМукачевоБудапешт

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Виїзд зі Львова. Переїзд по Україні. Перетин кордонів.
Можливість приєднатись до групи в Мукачево. Прибуття в Будапешт.
Екскурсія

Будапешт – перлина Дунаю

(входить у вартість туру)
О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Воно пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта – базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ...
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
При бажанні групи і наявності часу.

Казкове місто Сентендре

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Чудове і затишне містечко, де можна поринути в атмосферу старовинних вулиць, маленьких церков, музеїв і сувенірних крамничок. Саме тут варто спробувати справжні марципани та провести солодкі хвилини у світі казки!

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Нічний переїзд.
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 2.

МюнхенЛеголенд

Можливість поснідати (оплата самостійно, по меню)
При бажанні групи ранкова екскурсія:

Мюнхен – Легенда Баварії

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі. Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
Переїзд по Німеччині.

Парк розваг Леголенд

(вх. квиток)
Німецький "Леголенд" займає 140 га і розбитий на шість тематичних зон: "Міні-країна", "Лего-екстрим", "Країна пригод", "Королівство лицарів", "Місто Лего", "Уява". В "Мініленді" з деталей "Лего" в масштабі 1:20 відтворені райони Німеччини і її сусідів – Італії, Швейцарії та Голландії: Берлін, замок Нойшвайнштайн, Франкфурт, швабська село, мюнхенський аеропорт, Венеція та інші. Як тільки ми опинимося в парку Леголенд, нас зустрінуть захоплюючі і неймовірні атракціони, яких налічується близько сорока. Крім атракціонів, ви зможете поспостерігати за різними цікавими шоу, в яких беруть участь справжні артисти. У Леголенд ми зможемо взяти участь у різних змаганнях, які проходять в конструкторських студіях. Крім цього, на мить ми зможемо потрапити в джунглі або стати учасником лицарського турніру. Кожен день в парку проходять вистави лялькового театру і виступи клоунів.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Мюнхен – Леголенд
День 2 - Мюнхен – Леголенд
День 2 - Мюнхен – Леголенд
День 2 - Мюнхен – Леголенд
День 3.

ЛуврПарижріка СенаФрагонарЕйфелева вежа

Сніданок.
Переїзд в Париж.
Екскурсія

Магія Парижа!

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо.... Продовжимо наше знайомство з Парижем в світі ароматів музею Fragonard.

Музей парфумів Fragonard

(входить у вартість туру)
Відвідування парфумерного музею Фрагонар. Нам розкажуть про історію створення ароматів і процесів виробництва запашної продукції. Адже, "Парфуми - це пам'ять, яка не підводить".
Вільний час. Для бажаючих рекомендуємо відвідати:

Серце Парижа – Латинський Квартал

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Ми зможемо опинитися в обіймах самого Парижа, доторкнемся до його душі! Екскурсія дозволить нам зануритися в неповторну паризьку атмосферу, адже кожен квадратний метр просякнутий національним духом, темпераментом і неповторним шармом. Чи існують в світі ті, хто не чув про собор Нотр Дам де Парі? Кажуть, що це архітектурна споруда вважається справжнім серцем Парижа, джерелом його нескінченної енергії. Відомий фонтан Сен-Мішель! Розкішний палац Сен-Мішель, церква Сен-Северин. Люксембурзький палац багато інших значущих місць для цього популярного кварталу. Магазини грамплатівок, книжкові крамниці, винні погреби, кондитерські, пекарні – вирує життя латинського кварталу.

Лувр – енциклопедія століть

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Світ Мистецтва – світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври.
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд

Вогні нічного Парижа

(Дорослий: 33€ / Діти: 21€)
Ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівність моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля, оглядовий майданчик Трокадеро і район Дефанс, по закінченню екскурсії нас зачарує неперевершена красуня – мерехтлива Ейфелева вежа і шампанське.
Вечірня програма Вогні нічного Парижа - відеоогляд

Прогулянка на кораблику по річці Сена

(Дорослий: 18€ / Діти: 15€)
Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.
Ночівля.
День 3 - Лувр – Париж – ріка Сена – Фрагонар – Ейфелева вежа
День 3 - Лувр – Париж – ріка Сена – Фрагонар – Ейфелева вежа
День 3 - Лувр – Париж – ріка Сена – Фрагонар – Ейфелева вежа
День 3 - Лувр – Париж – ріка Сена – Фрагонар – Ейфелева вежа
День 4.

ДіснейлендВерсальМонмартр

Сніданок. Виселення з готелю.

Чарівний світ - Діснейленд

(Трансфер: 26€ + вх. квиток)
Чарівний світ Дісней Парку відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг – ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих – країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Відвідування Дісней студії за додаткову плату. Квитки допоможемо придбати (бронювати потрібно завчасно).
Діснейленд - відеоогляд
Або

Версаль. Банти і діаманти

(Дорослий: 33€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Королівська резиденція – Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль – символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Відвідування замку.
Версаль. Банти і діаманти

Сентиментальна Нормандія

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Нас чекає дивовижний за красою регіон – Нормандія. Тут все інше: архітектура іграшкових містечок, як зі сторінок дитячих казок; повітря, просочене ароматом океану; кухня з найсвіжіших морепродуктів, всесвітньо відомі сири. І пейзажі, від краси яких захоплює подих. Відвідування історичної столиці Нормандії – міста Руан. Старовинний Руан – найбільше нормандське місто. Екскурсія в Руанський собор і по історичних місцях, пов'язаних з історією Жанни Д'Арк. Довіль і Трувіль-их часто називають братами-близнюками. Хоча між ними немає нічого спільного, крім моста, який їх з'єднує. Трувіль – містечко рибальське, бідне і веселе. Прогулянка по місту Трувіль-сюр-Мер і відвідування ринку морепродуктів. Дегустація кавальдосу і сидру при бажанні. Під час дегустації ми дізнаємося про те, як проводиться першокласний нормандський сидр і оспіваний Ремарком кальвадос – гордість місцевих жителів. Такий кальвадос ми навряд чи знайдемо в Парижі! Можливість пообідати в одному з місцевих ресторанчиків. Відвідування Довиля, який вважається найкращим морським курортом в Нормандії. Довіль був побудований спеціально для того, щоб паризька знати знайшла персональний курорт. Прогулянка по місту, вільний час для відвідування набережної, яка омивається Ла-Манш. День, проведений в Нормандії це – день, довжиною в життя. Повернення в Париж.
Чарівність Нормандіі - відеоогляд

Легендарний Монмартр

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною – Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати. Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого. На Монмартрі безліч знаменитих і цікавих паризьких ресторанів. Французька класика: цибульний суп, страви із серії "кус-куса", морепродукти або органічні вегетаріанські страви – тут кожен знайде собі вечерю за смаком (оплата по меню).
Легендарний Монмартр - відеоогляд

Все про Париж

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)
Автобусна екскурсія по Парижу з фотопаузами.  Нас очікують: площа Конкорд, Великі та Малі палаци, будинок Інвалідів, величний Лувр, один з найкрасивіших театрів світу – Гранд Опера, церква Мадлен, парк Пале Рояль. Фотопауза на Марсовому полі - Ейфелева вежа тут як на долоні. Побачивши всю цю красу, розуміємо, що Париж – казкова скриня шедеврів, які віками створювались найвідомішими в світі архітекторами, художниками і скульпторами... і це прекрасно!!!

Вежа Монпарнас

(дод. оплата)
Запрошуємо відвідати оглядовий майданчик Монпарнас. Побачити Ейфелеву вежу з висоти пташиного польоту... Ось вона, красуня, як на долоні.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 4 - Діснейленд – Версаль – Монмартр
День 4 - Діснейленд – Версаль – Монмартр
День 4 - Діснейленд – Версаль – Монмартр
День 4 - Діснейленд – Версаль – Монмартр
День 5.

СтрасбургФрайбургЄвропа-парк

Сніданок.
Екскурсія

Страсбург – столиця Ельзасу

(входить у вартість туру)
Ельзас немов зійшов зі сторінок казки: будиночки з двосхилими дахами, побудовані з каменю і дерева, прикрашені квітами, на пічних трубах деяких з них звили гнізда лелеки. Пішохідна прогулянка по старому місту, острову, кварталу ремісників Petit de France, вузьких мальовничих переулочків, відвідування французького і німецького кварталів. Ми зануримося в незвичайну атмосферу двотисячолітнього міста. Широкі проспекти і вузькі вулички, невигадані історії та фантастичні легенди, паради і капітуляції, війна і мир – все змішалося в місті Страсбурзі. Місто прекрасне своїм неповторним Собором Нотр-Дам з дивно гармонійною площею навколо нього, каналами «малої Франції» з численними фахверковими будинками уздовж них, своїми мостами і ви в цьому переконаєтеся.Тут сліди багатьох відомих людей: Гутенберга, Моцарта, мадам Тюссо, Луї Пастера ...
У вільний час рекомендуємо:

Парк розваг Europa Park

(Трансфер: 18€ + вх. квиток)
Відвідування Європа-парк складається з тематичних регіонів, кожен з яких має свої атракціони. Ми з вами побуваємо в мальовничому замку Бальтазар в Німеччині, побачимо "Життя на сьомому небі" у Франції, насолоду від горнятка капучіно у тіні дерев і спробуємо справжню італійську піцу. Нас підкорить чарівність швейцарських Альп і політ на повітряній кулі. На справжньому альпійському експресі ми дістанемося до тірольської водної дороги в Австрії, звідки попадемо в печеру гномів. А ось ... чується переливчастий дзвін гітари і ... перед нами справжній танець фламенко-нас запрошує Іспанія. Ще кілька кроків і: ласкаво просимо в стару добру Англію! Далі нас очікують вітряні млини, Пітер Пен і катання у кавових чашках – ми в Нідерландах! Найсмачніша країна Шоколандія запросить нас на шоколадне шоу... Нас чекає незабутній день...

Середньовічний Кольмар

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ми відвідаємо середньовічний Кольмар, де побуваємо в незабутньому музеї під відкритим небом. Старе місто, Музей Унтерлінден, Будинок з головами, Унікальні будинку Старої гауптвахти і Старої Митниці нікого не залишать байдужими. А найстаріший будинок Кольмара – будинок Адольфа і чудовий будинок Пфістера незмінно викликають захоплення у гостей міста. На завершення нашої прогулянки, ми відвідаємо квартал "Маленька Венеція".
Нічний переїзд.
День 5 - Страсбург – Фрайбург – Європа-парк
День 5 - Страсбург – Фрайбург – Європа-парк
День 5 - Страсбург – Фрайбург – Європа-парк
День 5 - Страсбург – Фрайбург – Європа-парк
День 6.

БудапештЕгерДолина КрасуньЛьвів

Прибуття в Будапешт.
Вільний час на площі Героїв. Можливе відвідування Зоопарку (вх. квиток) або купалень графа Сечені (вх квиток).

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... сам Королівський Палац!
Таємнича Буда - відеоогляд
При бажанні групи і наявності часу.

Егер – скринька коштовностей

(Дорослий: 10€ / Діти: 10€)
Ми познайомимося з одним з найкрасивіших середньовічних міст Угорщини – містом квітів, студентів і знаменитого червоного вина. Егер також відомий як "місто - патріот", адже комендант Егерської фортеці Іштвана Добо – зробив історичний подвиг: він із невеликою кількістю воїнів цілий місяць протистояв туркам, які мали майже двадцятикратну перевагу!

Купальні Егерсалок

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Термальні дива Угорщини, "Угорський Памуккале" –  місто Егерсалок! – для прекрасного відчуття бадьорості - відвідини Велнес-Комплексу. До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни...
Купальні Егерсалок - відеоогляд

Дуже смачний гуляш в Долині Красунь !!!

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Заїзд на дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!! Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Виїзд в Україну. Пізнє прибуття у Львів. Після 01.00 Залежить від перетину кордонів.
День 6 - Будапешт – Егер – Долина Красунь – Львів
День 6 - Будапешт – Егер – Долина Красунь – Львів
День 6 - Будапешт – Егер – Долина Красунь – Львів
День 6 - Будапешт – Егер – Долина Красунь – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Сity tax (міський податок)
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• 6 обідо- вечерь (обід або вечеря, згідно програми туру) = 120 Є
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638