UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
                                                                                                                                                    Життя на потім не відкладають

Балканська авантюра: Скоп'є + Ніш + Белград

Днів: 6, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 3
Львів – Скоп'є (2 ночі) – каньйон Матка - Охридське озеро – Ніш - Хомольські гори – Белград (1 ніч) – Фрушка Гора – Нові Сад - Львів
Північна Македонія
Сербія


У вартості туру три оглядові екскурсії
по Скоп'є, Нішу і Белграду

День 1.

ЛьвівСтрийМукачево

Для поїздки необхідний негативний результат ПЛР-тесту або тесту на антиген (можливе групове відвідування медичної лабораторії – опл. додатково) або надання сертифікату про повну вакцинацію.
Виїзд в тур відбувається із Львівського залізничного вокзалу.
Можлива підсадка в Стрию (+1 година з моменту відправлення в тур), Мукачево (+4 години з моменту відправлення в тур).
Перетин кордону. Нічний переїзд у Північну Македонію.
День 2.

Скоп'єканьйон Матка

Прибуття в Скоп'є.
Екскурсія

Столиця Македонії - Скоп'є

(входить у вартість туру)
Сьогодні нас чекає столиця Македонії - Скоп'є, місто дружньої і теплої атмосфери. У столиці прекрасно поєднуються різні культури і релігії, а населення вражає своєю повагою і розумінням один до одного. Ми побачимо фортецю Скопско калі, що підноситься над лівим берегом річки Вардар, а також символ Скоп'є - кам'яний міст через річку Вардар, побудований візантійським імператором Юстиніаном. Турецька культура залишила свій незгладимий відбиток на історичному центрі і його архітектурі. Практично з будь-якої точки Старого Міста можна побачити відразу кілька мечетей. Найкрасивішими з яких є: мечеть Мустафи Паші і мечеть Султана Мурата. Відвідаємо ринковий район Чарши, який вважається кращим східним базаром Європи ...
Столиця Македонії - Скоп'є
У вільний час рекомендуємо:

Каньйон Матка

(Дорослий: 43€ / Діти: 36€)
Цей мальовничий каньйон був створений річкою Тріска, що проклала свій шлях через гірський масив. У 1938 році річку Тріску перегородили дамбою, завдяки чому утворилося напрочуд гарне озеро з водою бірюзового кольору. Поруч з озером можна побачити церкву святого Андрія, побудовану в XIV столітті. У каньйоні знаходиться десять печер, довжина яких становить від 20 до 200 метрів. Найвідомішою з них є печера Врело, її ми і відвідаємо на катері. Загальна довжина печери становить 176 метрів, в ній можна побачити два зали. Також в ній знаходиться величезний сталагміт заввишки близько трьох метрів і два озера, глибина одного з них, імовірно, може досягати 500 метрів.
Каньйон Матка - відеоогляд
Каньйон Матка - відеоогляд
Поселення в готелі. Ночівля.
День 2 - Скоп'є – каньйон Матка
День 2 - Скоп'є – каньйон Матка
День 2 - Скоп'є – каньйон Матка
День 2 - Скоп'є – каньйон Матка
День 3.

Охридське озероОхрид

Сніданок. Вільний час.
Всім бажаючим пропонуємо:

Охрид + Охридське озеро

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ми зробимо неквапливу пішохідну екскурсію по старовинному місту, яке в давнину носило ім'я Ліхнідос, що означає «місто світла». Назва ця, швидше за все, походить від кришталево чистої води Охридського озера, що відображає сонячні промені на стіни міста. На нас чекає відвідування старовинної візантійської фортеці, побудованої в 5 столітті, в якій прекрасно збереглися дві з половиною тисячі років православної історії міста, і піша прогулянка по старому місту, що розташоване на скелі над озером. Саме звідси відкривається чудовий вид, як на македонське, так і на албанське узбережжя. Історична забудова Охрида прекрасно збереглася, вулички старого кварталу забудовані дво- і триповерховими будиночками з сліпучо білими фасадами і червоними черепичними дахами.
Охрид - «слов'янський Єрусалим» - відеоогляд
Відпочинок на озері. Додатково пропонуємо:

Прогулянка на катері по Охридському озеру

(Дорослий: 33€ / Діти: 23€)
Наша екскурсія почнеться з гавані Охрид, звідки ми зробимо цікаву прогулянку на борту екскурсійного човна вздовж берегів озера. Ми зможемо насолодитись живописним видом узбережжя з високими скелями та скуштувати місце вино.
Повернення в готель.
Ночівля.
День 3 - Охридське озеро – Охрид
День 3 - Охридське озеро – Охрид
День 3 - Охридське озеро – Охрид
День 3 - Охридське озеро – Охрид
День 4.

НишРесавська печера

Сніданок.
Екскурсія

«Ніш - ворота між Сходом і Заходом»

(входить у вартість туру)
Найстаріше місто на Балканах - Ніш - з давніх часів вважалось воротами між Сходом і Заходом. Тут народився Костянтин Великий - перший християнський римський імператор, засновник Константинополя. У Ніші знаходиться одна з найстаріших християнських церков в Сербії, що датується IV століттям н.е. Головні пам'ятки Ніша: Нішський монастир Св. Богородиці, монастир і церква Хіландарських метох, а також монастирський комплекс храмів Св. Сави, Св. Параскеви Іверської і чимало інших. Старий центр міста - це зараз провулок ремісників - чудове місце для прогулянки з численними кав'ярнями і ресторанами по обидва боки вулиці. Місто, в якому життя йде розмірено і спокійно. Ми всі разом зможемо насолодитись затишною атмосферою цього милого сербського містечка.
У вільний час, всім бажаючим пропонуємо відвідати (на вибір):

Спа-центр Ждрело

(Дорослий: 13€ / Діти: 13€ + вх. квиток)
Запрошуємо Вас трішки розслабитися душею і тілом, потішити себе водними процедурами в спа-центрі Ждрело (трансфер 13€+вхідний квиток). Центр користується великою популярністю не тільки у гостей із Сербії, але і у туристів з усього світу. Тут Ви зможете в повній мірі насолодитися тишею, чудовими горами з захоплюючим видом, відпочити і провести час з користю для здоров'я. Вас чекає 8 басейнів з термальною лікувальною водою з температурою від 30 до 40ºC, басейн із солоною холодною водою і єдиний аквапарк в Сербії, який працює протягом усього року, з тобоганами висотою до 15 метрів для дітей і дорослих. А ще кілька видів масажу, солярій, сауна, парна, соляна кімната, тропічний дощ, турецька лазня, лікувальна грязь і т.д.

Хомольські гори – духовний і культурний центр середньовічної Сербії

(Дорослий: 38€ / Діти: 38€ + вх. квиток)
Рельєф і навколишня природа Хомольських гір нагадують Карпатські пейзажі - адже колись це був один гірський масив. Незвичайний монастир Горняк знаходиться недалеко від дороги, який можна проїхати, не помітивши його. Цікаві перекази про його створення. Багато хто приїжджає сюди за цілющою водою. Інший монастир - Манасія - його неможливо не помітити. Раптом виникає він перед вами за крутим поворотом під високою горою, як казковий замок. Два мальовничі водоспади тільки доповнюють відчуття, що ви перебуваєте в незвичному місці на планеті, і що ось-ось з'являться незвичні мешканці. Але найцікавіше нас чекає в Ресавській печері, де навіть скептики були захоплені неймовірними природними фантазіями. У Сербії цей край славиться смачним і ароматним медом, можна також покуштувати відомий хомольський качамак - традиційну страву в тутешніх селах, або свіжу форель з гірської садібні.
Переїзд в Белград. Поселення в готелі. Ночівля.
День 4 - Ниш – Ресавська печера
День 4 - Ниш – Ресавська печера
День 4 - Ниш – Ресавська печера
День 4 - Ниш – Ресавська печера
День 5.

БелградСремскі-КарловціНові Сад

Сніданок.
Екскурсія

Столиця Сербії - Белград

(входить у вартість туру)
Це одне з найстаріших європейських міст. Химерна суміш східної і західної культур створює неповторну чарівність міста. Сучасний Белград - це замки, палаци, середньовічні фортеці, розташовані поблизу сучасних будівель і торгових центрів. Белград - це нерозгадана таємниця в серці Балканського півострова. Саме сюди приїжджають за хвилюючими і незабутніми враженнями, саме тут панує неповторна і таємнича атмосфера взаємопроникнення Європи та Азії. Дивовижний, таємничий, багатокультурний - все це він, великий і стародавній Белград...
Вільний час. Для бажаючих:

Новий Белград

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Уявлення про місто буде не повним, якщо ви пропустите інші райони. Новий Белград - сучасне місто, з широкими проспектами, високими будинками, шикарними готелями, торговими центрами, концертними залами, новими мікрорайонами. Земун - історична частина міста. Колись вона належала Австро-Угорської імперії. В архітектурі досі збереглися будівлі з елементами бароко, ренесансу і навіть готики. Пройдемося по Земунський набережній на Дунаї. Особливе місце в Земуні - пагорб Гардош, на вершині якого стоїть Вежа Тисячоліття. Саме звідси відкривається шикарний вид на фортецю і на старе місто. Топчідер - резиденція сербських правлячих династій Караджорджевічей і Обреновичей. Це ж є і елітним районом міста, з шикарними особняками, оточеними затишними двориками - парками.

Прогулянка на кораблику по Саві і Дунаю

(Дорослий: 30€ / Діти: 18€)
Нас чекають: Гардош - старе ядро Земуна, Великий військовий острів - заповідник природи, Музей сучасного мистецтва і панорама вечірнього міста...

Музей Ніколи Тесли

(Дорослий: 18€ / Діти: 8€ + вх. квиток)
Єдиний офіційний музей великого винахідника Ніколи Тесли знаходиться в Белграді. У музеї зберігаються оригінали документів, особисті речі Ніколи Тесли, а також фотографії та щоденники великого винахідника.

Перлини Воєводини

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Воєводина - автономна область Сербії. На своєрідність культури і архітектури значною мірою вплинула Австро-Угорщина. Проте, цей край був осередком сербської культури довгі століття, до тих пір, коли сербська держава знову прийшла до своєї незалежності. По дорозі на Фрушку Гору проїдемо через декілька невеликих містечок, типових для цієї частини Сербії. Фрушку Гору часто називають Сербським Афоном, завдяки великій кількості монастирів. У 15-16 столітті багато чернечих братств, тікаючи від османів, покидали свої монастирі, несучи з собою найпотаємніші святині. Їх новим будинком стали фрушкогірські монастирі. Екскурсія по винному погребу з дегустацією вина в Сремських Карловцях. Ми відвідаємо Музей виноградарства і бджільництва, де проведуть тематичну лекцію про виноробство і бджільництво в приватному домогосподарстві. На дегустації буде можливість спробувати кілька видів вина і домашню медовуху, а також мед. Після смачного вина і меду все виглядатиме набагато яскравіше. Далі шлях нас приведе на берег Дунаю в Петроварадинську фортецю. Будівництво її почалося вкінці 17 століття і тривало майже сто років. Це одне з найбільших військових укріплень в Європі. Завдяки виникненню фортеці, на протилежному березі утворилося невелике поселення, яке згодом взяло перевагу - нині це місто Нові Сад, друге за величиною і важливістю місто в Сербії. Прогуляємось по центральних вулицях Нові Саду. І ще раз переконаємося, що незважаючи на невелику територію, Сербія дуже різноманітна країна.

Вечеря в традиційному сербському ресторані.

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
У районі Скадарлія, так званого белградського Монмартру, у нас буде унікальна можливість познайомиться із справжньою сербською кухнею. Кухня сербського народу увібрала в себе елементи середземноморської, близькосхідної та австро-угорської кухонь. Вона традиційна для Балкан - багато м'яса, овочів, вина і... прекрасного настрою...
Обід в традиційному сербському ресторані  - відеоогляд
Нічний переїзд.
День 5 - Белград – Сремскі-Карловці – Нові Сад
День 5 - Белград – Сремскі-Карловці – Нові Сад
День 5 - Белград – Сремскі-Карловці – Нові Сад
День 5 - Белград – Сремскі-Карловці – Нові Сад
День 6.

МукачевоЛьвів

Орієнтовне прибуття (залежить від перетину кордону) в Мукачево - 15:00, до Львова - 18:00. Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• груповий страховий поліс
• Факультативні екскурсії
• вхідні квитки в екскурсійні об’єкти;
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638