UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... “ Звучала музика і танула душа,
А почуття були різні, як фарби,
Мелодія пливла кришталево, не поспішаючи,
Квітковим вальсом з забутої казки! "...

Музичні серця!

Днів: 4, без нічних переїздів
Львів - Краків - Прага - Дьор - Відень - Будапешт - Егере - Чоп - Львів
Австрія
Польща
Угорщина
Чехія
День 1.

Краків - Львів - Прага

 Безплатні трансфери з залізничного вокзалу до Терминалу-А».
Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А». Переїзд до Польщі. Прибуття до Кракова.
Оглядова екскурсія «Магічний Краків» (16€/10€) - місто древніх легенд і оповідей, династій польських королів і видатного Міцкевича, народного героя Тадеуша Костюшко, вузьких вуличок з бруківкою і величних костелів. Про красоти древнього Кракова, про музейні скарби Вавельського замку, про дракона Смока відомо стільки легенд, що вже важко відрізнити правду від вигадки. Кажуть, магія Кракова полягає в тому, що в місті зберігається святий камінь - чакрам, один з семи світових джерел таємничої сили. Правда це чи ні, але дуже справедливо кажуть: «Хто хоче пізнати душу Польщі, нехай шукає її в Кракові!»
Переїзд в Прагу. Поселення і ночівля в готелі на території Чехії.

День 1 - Краків - Львів - Прага День 1 - Краків - Львів - Прага День 1 - Краків - Львів - Прага  
День 2.

Прага - Дьйор

 Сніданок. Виселення з готелю..
09:00 – Оглядова екскурсія «Прага - місто легенд» (18€/10€) - вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати !!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Вацлавська площа, Карлова вулиця. ... Всього й не перелічити! Всі ці краси ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима ... Для всіх бажаючих рекомендуємо:
«Таємниці королів» (18€/10€). Під час екскурсії ми дізнаємося про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань - в ім'я віри і держави. Все починається зі знаменитого Страговського монастиря. Далі вас очікують скарби Празької Лоретти, Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду.
• прогулянка на кораблику по Влтаві (30€/18€). Аперитиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода…. Ось вони незабутні миті в житті…
"Тіні старого міста"(18€/13€). Пропонуємо забути на цей вечір історичні дати і факти і повністю зануритись у казкову Прагу. Від таємного служителя старого міста у тьмяному блиску вечірнього освітлення, Ви почуєте перекази, які передаються з вуст в уста лише вибраним.
18:00 –Переїзд в гостинну Угорщину - країну термальних джерел, паприки і вина! Тут всупереч вихорам історії, збереглося чимало шедеврів, з якими варто познайомитися: стародавні пам'ятники Римської імперії сусідять з будівлями часів турецького ярма, романськими храмами з гордо-неприступними фортецями середньовіччя,.. Поселення і ночівля в готелі на території Угорщини.

День 2 - Прага - Дьйор День 2 - Прага - Дьйор День 2 - Прага - Дьйор День 2 - Прага - Дьйор
День 3.

Відень - Будапешт

 Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Дьорі.
Для всіх бажаючих рекомендуємо «Відень - столиця Габсбургів» (38€/18€). Відень - місто музики і великих музикантів, місто чарівне і прекрасне ... його по праву називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою ... Під час пішохідної екскурсії ми побачимо: площу Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончену Альбертіну! 
У вільний час рекомендуємо:«Величний Відень» (23€/18€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
"Блиск і занепад Великої Імперії" (16 € + вх. Квиток) - відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були повноправними володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників... Священна Чаша Грааля, Спис Долі... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут - в Скарбниці!
«Тут музика звучить всюди» (13€+вх. билет). Кажуть, що повітря Відня наповнене музикою. В численних концертних залах, в парках і на бульварах лунають вальси Штрауса і серенади Моцарта. Цей класичний коктейль, доповнений розміреним постукуванням фіакрів, створюють неповторну атмосферу австрійської столиці. Під час екскурсії ми познайомимося з особливим звучанням великого міста, дізнаємося більше про життя великих композиторів і відвідаємо Віденську Оперу.
«Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів» (16€+вх. билет). Вже понад 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах!
15:00 – Виїд з Відня. Повернення в Дьор і переїзд в Будапешт.
19:00 - Запрошуємо Вас на невелику вечірню екскурсію «Шарм нічного Будапешта». Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні! Сюди приходять не лише за покупками, а ще й погуляти, зустрітись з друзями і полюбуватись видом на Будайську фортецю. Ввечері, коли запалюються вогні, на фоні зоряного неба майорить Королівський палац, Рибацький бастіон і статуя єпископа Геллерта. Відчуйте – Ви в Будапешті!!!! У вечірній час рекомендуємо:
«У світлі тисячі вогнів» (23€/18€) з шампанським досхочу, на кораблику, і по Дунаю ...
• Під запальні акорди в національному ресторані «Пробуємо Угорщину на смак» (30€/18€).
Повернення в готель і ночівля (Будапешт).

День 3 - Відень - Будапешт День 3 - Відень - Будапешт День 3 - Відень - Будапешт День 3 - Відень - Будапешт
День 4.

Будапешт - Егер - Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. 
Зранку запрошуємо відвідати термальні купальні графа Сечені (вх. квиток) - заряд бадьорості і енергії на цілий день! (пересування на громадському транспорті)
Переїзд на Північ Угорщини. Для всіх бажаючих дегустація егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь !!! (16€). Саме відоме вино - «Бича Кров», а найприємніше - «Егерська Дівчина».
Повернення в Україну. Прибуття в Чоп орієнтовно в 18:00.
Прибуття до Львова в комплекс Терминал «А» орієнтовно в ~ 23: 00. Вільний час.
Для туристів, які вирушають на Львівський залізниці вокзал - трансфер з Комплексу Терминал «А» в 23.30

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд автобусом єврокласу
• проживання в готелях категорії Standart зі сніданками
• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи, страхування
• У разі якщо вік туриста становить понад 60 років або не досягає 6 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
Базові готелі категорії Standard в Празі:
Ilf, Juno, Abito та інші
Базові готелі категорії Standard в Будапешті:
Budapest, Eben та інші
Додатково оплачується:
• індивідуальне медичне страхування на період туру
• рекомендовані програми і вхідні квитки
• консульський збір - 35 € (окрім тих категорій громадян, які звільнені від оплати - пенсіонери, діти до 18 років ... згідно угоди про спрощення візового режиму)
• послуги Візового Центру - 22 € (якщо подача в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську)
• послуги банку - 25 грн (якщо подача в Берегово)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638