UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Оперний, музика, арії...
Музи з пеленок люблю,
Мюнхен не тільки Баварії -
Центр Німеччини він…

Баварські вихідні:
Мюнхен+Відень+Зальцбург!!! (для школярів)

Днів: 5, 2 нічних переїзди
Львів – Чоп - Егер - Будапешт - Відень - Мюнхен – замок Нойшванштайн – Зальцбург – долина Зальцкамергуд - Краків - Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Угорщина

5 днів - 5 незабутніх міст:
Будапешт + Відень + Мюнхен + Зальцбург + Краків
...незабутні враження чекають Вас...

3 екскурсії вже у вартості туру:
чарівний Мюнхен, ароматний Відень і ажурний Будапешт!

День 1.

Будапешт - Львів - Чоп - Егер

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А». 
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». 
Перетин кордону. Переїзд по території Угорщини. 
Переїзд в Будапешт. Запрошуємо поринути у красу нічного Будапешту! Прогулянка «Шарм казкового Будапешту». О, це місто... Незабутнє... Неповторне... Чарівне... Він пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку.
Для бажаючих пропонуємо вечірню програму "В світлі тисячі вогнів" на кораблику, і по Дунаю (30€/діти до 16років (сік) 23 €).
Поселення в готель. Ночівля на території Угорщини.

День 1 - Будапешт - Львів - Чоп - Егер
День 2.

Відень

 Сніданок. Невеличкий переїзд до Відня одну з найчарівніших і найпривабливіших столиць Європи...
Пішохідна екскурсія «Відень - столиця Габсбургів» місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне... Його заслужено називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою... Це незвичайне місто! - Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна! У вільний час рекомендуємо:
«Величний Відень» (21€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторна і прекрасна! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселіший пам'ятка - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
• отримати насолоду від неперевершеної краси Скарбниці Габсбургів (23€+вх. квиток): корона Священної Римської імперії, всіяна коштовними каменями і перлами, хрест, священна піка, церемоніальний меч, реліквії герцогів Бургундських, знаки ордену Золотого Руна, монети, медалі, еталони, коштовності і прикраси - хранителі тисячолітньої історії...
«Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів» (23€+вх. квиток). Вже понад 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах.
У вечірній час рекомендуємо - «Відень у вечірньому вбранні!» (26€). Прекрасне місто, готуючись до зустрічі, одягає свій вечірнє вбрання і запрошує на вечерю в ресторан-хойріген, де буде можливість продегустувати молоде вино, спробувати віденську кухню, почути знайомі мелодії австрійських композиторів! Саме тут про столицю Австрії можна дізнатись більше ... Відень може бути не тільки аристократичним, але й розкутим, по-домашньому затишним…
Орієнтовно 23:00 н
ічний переїзд в Мюнхен.

День 2 - Відень День 2 - Відень День 2 - Відень День 2 - Відень
День 3.

Замок Нойшванштайн - Мюнхен

 Зупинка на сніданок (опл. дод.). Приїзд в столицю Баварії - місто Мюнхен. Екскурсія «Мюнхен - Легенда Баварії ...». Нас запрошує "Німецький Рим" - місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора... Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест". У вільний час в Мюнхені запрошуємо відвідати:
«Мюнхенську резиденцію» (26€+вх.Квиток) роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговують зал Антикваріум.
«Фантазії Короля Людвіга ...» (48€+вх. квиток). На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ("Новий лебединий камінь") - це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який набув шаленої популярності у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді, джерелом натхнення Чайковського для балету "Лебедине озеро" і втіленням любові Людвіга II до музики Вагнера.
• автобусна екскурсія «Дивовижний Мюнхен» (21€). Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову ... Ви побачите місто епохи Людвіга I, знаменитий мюнхенський квартал музеїв - перші музеї, побудовані в світі! Ми побачимо чудовий палац і парк Німфенбург - Замок Німф ... І на завершення нас чекає стадіон і олімпійський парк 1972 року - трагічна і повчальна історія тієї далекої олімпіади. І поруч зі стадіоном - завод, виставковий центр і музей БМВ.  
«Мюнхенську резиденцію» (26€+вх. квиток) роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочист
Поселення і ночівля на території Німеччини.

День 3 - Замок Нойшванштайн - Мюнхен День 3 - Замок Нойшванштайн - Мюнхен День 3 - Замок Нойшванштайн - Мюнхен День 3 - Замок Нойшванштайн - Мюнхен
День 4.

Леголенд - Мюнхен - Зальцбург - Зальцкаммергут

 Сніданок. Вільний час в Мюнхені. Рекомендуємо відвідати екскурсії на вибір:
«Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів Австрії» (26€). Зальцбург - місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають «сценою світу», завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті... Адже красу міста плекали століттями... Князі-архієпископи, які протягом багатьох століть правили Зальцбургом, хотіли не лише зробити своє місто одним з найбільш багатих та впливових міст Європи. Вони хотіли більшого - зробити із Зальцбурга «Рим Півночі». У вільний час запрошуємо відвідати "Озерний рай - долина Зальцкаммергут" (48€/38€) - регіон з первісною природою, місто цілорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські городки, як наприклад Санкт-Вольфганг, - улюблене місце відпочинку представників знатних родин та австрійської богеми ще з 19 століття. Ми выдвыдаэмо візитну картку Австрії - чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. Років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз ... А в прозорій воді озера - відображаються величні Альпи ... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго...
• «Баварський Версаль - Палац Херренкімзеє» (33€/23€). Найрозкішніше творіння баварського короля Людвіга II на маленькому острові посеред «Баварського моря». Король хотів побудувати Версаль на баварській землі і його проект по пишноті перевершив французький «зразок»!!! Інтер'єри залів вражають: неймовірною кількістю кришталю, порцеляни і золота і колекція годинників. Парк палацу з міфологічними персонажами, фонтанами і водним каналом захопить навіть досвідчених мандрівників.
• парк розваг Леголенд (38Є + вхідні квитки). Німецький "Леголенд" займає 140 га і розбитий на шість тематичних зон: "Міні-країна", "Лего-екстрим", "Країна пригод", "Королівство лицарів", "Місто Лего", "Уява". В "Мініленді" з деталей "Лего" в масштабі 1:20 відтворені райони Німеччини і її сусідів - Італії, Швейцарії та Голландії!!! Як тільки ми опинимося в парку Леголенд, нас зустрінуть захоплюючі і неймовірні атракціони, яких налічується близько сорока. А ще на мить ми зможемо потрапити в джунглі або стати учасником лицарського турніру, адже кожен день в парку проходять вистави лялькового театру і виступи клоунів (працює з квітня до жовтня).
Нічний переїзд у Краків.

День 4 - Леголенд - Мюнхен - Зальцбург - Зальцкаммергут День 4 - Леголенд - Мюнхен - Зальцбург - Зальцкаммергут День 4 - Леголенд - Мюнхен - Зальцбург - Зальцкаммергут День 4 - Леголенд - Мюнхен - Зальцбург - Зальцкаммергут
День 5.

Краків - Львів - Величка

 Зупинка на сніданок (опл. дод.). Приїзд у Краків.
Запрошуємо на екскурсію «Королівський шлях Кракова» (18€/10€) - шлях, по якому протягом багатьох століть проїжджали польські королі: місце, де переплітаються легенди... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди , де Ви можете придбати сувеніри на пам'ять про проведені тут хвилини…
Рекомендуємо відвідати на вибір:
«Серце Кракова - Казімеж» (13€). Нас чекає прогулянка по Казімежу - сьогодні район Кракова, а коли - то окреме містечко, в якому прекрасно співіснували дві культури і дві релігії: християнство і іудаїзм. Під час екскурсії ми побачимо костел на Скелі, місце загибелі св. Станіслава - місце паломництва польських королів, костел св. Катерини, єврейський квартал, який оповитий цікавими історіями, і де присутній неповторна атмосфера. В ході екскурсії ми будемо проходити повз Фабрику Шиндлера, а екскурсовод розповість важливі моменти та факти пов’язані з цією спорудою.
«Ласощі польських королів» (26€/21Є) ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. 
"Соляні Копальні "Велички" (18€+вх.квиток) - найстаріше соляне підприємство на польських землях, яке функціонувало понад 7 століть, глибокі дев'ятиярусні тунелі, в яких побудовані підземні храми, містки, численні скульптурні твори. Тут ми побачимо чаруючий погляд підземні озера, гроти, прекрасні каплиці і музейну експозицію, яка розповість про історію соляних розробок
Переїзд в сторону кордону. Перетин кордону.
Прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». 23:30 Трансфер на залізничний вокзал. До нових зустрічей!

День 5 - Краків - Львів - Величка День 5 - Краків - Львів - Величка День 5 - Краків - Львів - Величка День 5 - Краків - Львів - Величка
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Додаткове страхування, якщо вік туриста більше 60 років. Просимо додатково уточнити розмір доплати страхового платежу;
• доплата за одномісне розміщення +55 євро / тур;
• Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638