UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Балтійський бриз + Стокгольм і Хельсінкі… (для школярів)

Днів: 7, 1 нічний переїзд
Київ – Рига – Юрмала – Стокгольм (2 дні) – Таллінн – Хельсінкі – Київ
Естонія
Латвія
Фінляндія
Швеція

Латвия - Эстония - Швеция – Финляндия

День 1.

Київ

 Виїзд з Києва. Південний термінал.
Перетин кордонів. Проїзд по Білорусії. Поселення і ночівля на території Литви.

День 2.

Рига - Юрмала

 Сніданок. Переїзд до столиці Латвії - Риги. Пішохідна екскурсія «Місто черепичних дахів - Рига» (10 €). Багато зелені і води, чудова архітектура, безліч кафе і ресторанчиків - це і є Рига, частинка "старої доброї" Європи. В історичному центрі Риги помістилася майже вся історія архітектури від Середньовіччя і до початку ХХ століття. Це споруджена в XIII столітті церква св. Петра, церква св. Георгія, церква св. Іоанна, відреставрована частина міського валу і дивовижний середньовічний дворик Янясета. У вільний час рекомендуємо відвідати:
«Місто на хвилі - Юрмала» (18Є). Дивовижний містечко, де ніхто нікуди не поспішає, де всі із задоволенням насолоджуються чистим повітрям соснових лісів, архітектурою Ризького морського узбережжя, прогулюються піщаними білими пляжами і насолоджуються неймовірною красою Ризької затоки! Саме для цього і ми вирушаємо в Юрмалу ... Повернення в Ригу. Розміщення на борту порома. Нас чекає Швеція - країна озер і бурхливих річок, тисяч маленьких островів і жвавих міст. Ніч на поромі.

День 2 - Рига - Юрмала День 2 - Рига - Юрмала День 2 - Рига - Юрмала
День 3.

Стокгольм

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). Прибуття в порт. Переїзд в королівську столицю Швеції - Стокгольм. Нас вітає королівська столиця Швеції - Стокгольм. Ми хотіли в казку ... і тому ми тут. Пішохідна екскурсія по центральній частині міста «Gamla Stan - серце Стокгольма». Звідки виникла назва Старе місто? Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивних фактів.
Пропонуємо відвідати екскурсії:
Автобусна екскурсія з фотопауза «Місто на воді - Стокгольм» (18€/10€). Королівський палац, набереженая озера Мелером, фото на тлі озера і Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргарден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.
«Стокгольмська Ратуша» (13€+квиток). Це не тільки місце засідань уряду міста, але і місце проведення знаменитого Нобелівського банкету.
«Королівський Стокгольм» (38€/18€). Найбільший за площею діючий Королівський палац Європи. Ми зайдемо в Скарбницю і зможемо дізнатися, чому Шведський король не носить корону на голові.
«Таємний Фрегат Vasa» (18€+вхідний квиток). Нас чекає єдиний у світі зберігся до наших днів корабель 17-го століття. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але ... Про це наша історія. Поселення і ночівля на території Швеції.
Поселення і ночівля на території Швеції.

День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм
День 4.

Сигтуна

 Сніданок. Виселення з готелю. Запрошуємо відвідати:
екскурсію «Легендарні Сигтуна і Упсала» (38€/28€). На березі озера Меларен розташувалась перша столиця Швеції - Сігтуна - «місто-колиска» могутніх воїнів вікінгів. Чарівне провінційне містечко дбайливо зберігає давню культуру і історію ... Далі нас чекає знайомство з красунею Упсалі. Головна окраса міста - Упсальський кафедральний собор. Собор вважається одним з найстаріших храмів країни, а висота 118,7 м робить його найвищим в Скандинавії. Довгий час собор використовували для коронації правителів, а зараз тут проводить служби архієпископ Швеції. Грандіозний собор в готичному стилі вражає розкішшю інтер'єру і тонкістю ручних розписів, які покривають стіни і вівтар. І це ще не все ... адже нас чекає в гості ще й частина старої Упсали з множин старовинних будиночків, храмів і «шведських пірамід", які розкажуть нам свої історії. Переїзд в провінцію Даларна «саму шведську Швецію», де мальовничі вигини озера Силья і гірський ландшафт створюють незабутні краєвиди.
«Королівський Дротнінхольм» (38€/18€). Їдемо на прийом в літню резиденцію королівської сім'ї - палац Дроттнінгхольм Королівський острів - поєднання шарму і натхнення, він запрошує помилуватись шедеврами палацового ансамблю: фонтаном
Переїзд в порт. Розміщення на борту порома. Нас чекає столиця Естонії, місто-музей під відкритим небом - Таллінн.
Ніч на поромі.

День 4 - Сигтуна День 4 - Сигтуна День 4 - Сигтуна День 4 - Сигтуна
День 5.

Таллінн

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). Прибуття до Таллінна. Екскурсія «Лицар Балтійського моря - Таллінн». Талліннське Співоче поле, Олімпійське селище, відвідаємо пляж Балтійського моря, пам'ятник потонулого коробля, середньовічні оборонні стіни, Баськервіль-хол і відвідаємо найсучаснішу частина Таллінна. Древня архітектура, маленькі магазинчики, вузенькі вулички Старого міста, гамірні таверни і найголовніше - посмішки людей, які завжди раді гостям. Дух середньовіччя відчувається в цьому місті всюди - в вимощених бруківкою вуличках, черепичних дахах, шпилях церков, у полум'ї факелів, які кидають таємничі тіні на вкриту мохом кам'яну стіну замку Тоомпеа, в звуці прибою Балтійського моря ... У вільний час рекомендуємо відвідати:
екскурсія в Ратушу (18€ /10€). Таллінн пишається своєю міською ратушею.
Легенди Талліна "(16 € / 10 €). О першій годині, коли на старий Таллінн спускаються сутінки, будиночки огортає загадковий світ і місто занурюється в замислений сон. Ми з вами будемо гуляти там, де оживають легенди. Мелькают тіні тих, хто коли -то тут жив і творив. Станом любителями старовини і містики в Талліні.
Замок в Раквере (30 € / 18 €). На місці поселень естів середини XIII століття данці звели кам'яне укріплення, яке в подальшому німці, росіяни і шведи розбудували в могутню фортецю. У наші дні на території замку діє історичний музей, що включає капелу, приміщення зі зброєю та обладунками, зал історії Лівонського ордену, винний льох і зал магістра. На подвір'ї фортеці розташовані діюча гармата, вози з сіном, вівці, що пасуться, облогова баштя, в які можна постріляти з лука та багато інших предметів середньовічного побуту. Тут же розташовується і кузня, де відвідувачі можуть особисто викувати підкову на щастя або цвях.
«Палац і парк Кадріорг» (18 € / 10 €). Талліннський палац Кадріорг полонить нас своїм затишком. Палац і парк Кадріорг був закладений Петром I в «долині Катерини». Незабаром парк став одним з найулюбленіших місць для прогулянок жителів Таллінна. Таким він залишається і досі. Поселення і ночівля на території Естонії.

День 5 - Таллінн День 5 - Таллінн День 5 - Таллінн День 5 - Таллінн
День 6.

Гельсінкі

 Ранній сніданок. Рекомендуємо відвідати столицю Фінляндії - Гельсінкі (60 € / 48 €). Екскурсія «Гельсінкі - коктейль Сходу і Заходу» Це один з найдивовижніших міст світу - його вулиці і провулочки звиваються між затоками, мости перекинуті між островами, а в віддалені частини міста ходять пороми. Ми побачимо старий Гельсінкі, з його мереживними дерев'яними будиночками, парками і набережними, пам'ятник Маннергейму, будівля Ратуші і Успенський собор, який є найбільшою православною церквою в Північній Європі, відвідаємо елегантну Сенатську площу з величним Кафедральним лютеранським собором середини 19 століття і пам'ятником російському імператорові Олександру II.
У вільний час запрошуємо на екскурсію «Таємниці фортеці Свеаборг» (26 € / 16 €). На річковому трамвайчику вирушаємо в одну з найбільших морських фортець світу - Суоменлинна, побудовану на шести островах. Нас чекає справжній музей під відкритим небом - церква, що більше нагадує маяк і оточена старовинними гарматами, лабіринти в фортечних мурах, містки через протоки і підземні каземати. Фортеця з її виставками, музеями, романтичними кафе і затишними ресторанами залишає незабутні враження. Повернення в Таллінн. Нічний переїзд. Повернення в Україну.

День 6 - Гельсінкі День 6 - Гельсінкі День 6 - Гельсінкі День 6 - Гельсінкі
День 7.

Київ

 Зупинка на сніданок (оплачується. Додатково).
Переїзд по Білорусії. Час прибуття до Києва орієнтовно 22:00 (залежить від проходження кордонів).
Місце прибуття залізниці вокзал - Південний термінал.
До нових зустрічей!

Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
• Проїзд в 4-х місцевій каюті економ - класу (спальне місце) без вікна на нижній палубі БЕЗ сніданку на поромах Рига - Стокгольм - Таллінн.
• У каютах: душ, туалет. Послуга по підселення тільки в жіночі або чоловічі каюти не надається.
Приємний сюрприз від «Аккорд-тура» для туристів-іменинників в день народження!
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Доплата за розміщення в каютах більш високого класу на поромах Рига - Стокгольм -Таллін:
в 2-х місній каюті- 60 євро / чол.
в 1-но місній каюті - 180 євро / чол.
• Сніданок на поромах - 30 євро / чол. (два пароми).
Послуга по підселення тільки в жіночі або чоловічі каюти не надається
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638