UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
Що може зрівнятися з лагідним морем?
Неспішний плескіт бірюзових хвиль,
Помаранчеве сонце і шепіт прибою,
Про мрії й любов романтичні сни...

Мій літній романс або який солодкий шум прибою...
Албанія

Днів: 11, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 2
Курорт: Саранда
Курорт: Ксамиль
Одеса - Бухарест (1 ніч) - Ксаміль/Саранда (6 ноч. на море) – Салоніки – Санданскі(1 ніч) – Одеса
Готель: MARIKSEL (Ksamil) 3*
Готель: Driloni 3*
Готель: Chris Hotel 3*
Албанія
Болгарія
Греція
Північна Македонія
Румунія
Назад
Всі дати
регулярного туру
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Одеса
 – 
Ізмаїл
Румунія:  
Бухарест

!!! У вартості туру екскурсії по Бухаресту та Салонікам!!!

Є змога відвідати: найбільший термальний комплекс в Європі - Therme Bucurest, Рупіте і Мельник в Болгарії, Корфу, Метеори і Афіни в Греції, Бутринт, Крую, Тирану, Берат і Гірокастру в Албанії!!!

День 1.

ОдесаБухарестІзмаїл

Виїзд з Одеси. Перетин кордону. Переїзд в Бухарест. Поселення в готелі. Вільний час. У вільний час пропонуємо:

Therme Bucurest

(Трансфер: 16€ + вх. квиток)

В комплексі 8 басейнів з термальною водою багатою на мінеральні солі, 3-ри аромотерапевтичних басейни, сауни, джакузі, 16-ть водних гірок, pool bar, найбільший ботанічний сад в Румунії (500 пальм, 800 тис. Екзотичних рослин).

Ночівля в готелі.
День 1 - Одеса – Бухарест – Ізмаїл
День 1 - Одеса – Бухарест – Ізмаїл
День 1 - Одеса – Бухарест – Ізмаїл
День 2.

Бухарест

Сніданок. Виселення з готелю. Пересування в Бухаресті на громадському транспорті (квиток оплачується самостійно).

Екскурсія по столиці Румунії – Бухаресту

(входить у вартість туру)
Місто розташоване на Валашському плоскогір'ї, біля підніжжя Карпат, оточене Дунаєм, місто стало столицею Валахії під час правління легендарного Влада Цепеша. Місто парадоксів і контрастів, воно поєднує в собі традиції Заходу і Сходу, що надає йому особливого неповторного колориту. Оглядова екскурсія містом: Площа Конституції, Площа Революції, монумент Відродження і будівля уряду. Напроти нього розташований палац першого румунського короля Карла Першого, у якому знаходиться Музей мистецтв.
Вільний час. У вільний час пропонуємо:

Палац Парламенту

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Для всіх бажаючих відвідини Палацу Парламенту. Гігантське творіння колишнього румунського диктатора Миколи Чаушеску внесено до Книги рекордів Гіннеса як найбільша адміністративна будівля у світі після Пентагону. Безумовно, воно заслуговує на особливу увагу, вражаючи своєю масштабністю і незвичністю. Обсяги будівництва були настільки величезними, що виробництво килимів відбувалося прямо на місці. Чого варті, наприклад, гардини, які важать більше 3 тонн, або 5 - ти тонна люстра.
Виїзд з Бухаресту. Нічний переїзд в Албанію.
День 2 - Бухарест
День 2 - Бухарест
День 2 - Бухарест
День 2 - Бухарест
День 3.

СарандаКсаміль

Нас зустрічає Албанська Рив'єра... Ласкаве сонечко, теплий пісок, невеликі бухти, море з дивовижним бірюзовим відтінком, м'який шум хвиль - все це курорти Ксаміль і Саранда. Переїзд на один з курортів (в залежності від обраного готелю). Поселення в готелі. Вільний час. Відпочинок на Іонічному узбережжі. Ночівля в готелі.
День 4 - 8.

АфіниБутринтМетеориОхридТиранаГірокастра

Відпочинок на Адріатичному узбережжі. Сніданок. У вільний час пропонуємо відвідати екскурсії (оплачуються додатково):

Бутринт

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
стародавнє місто в Албанії, засноване греками задовго до н.е., столиця невеликого царства Епір. Поселення знаходилося на березі затоки, що має вихід в Іонічне і Адріатичне моря. Воно зберегло безліч пам'яток археології, що відображають різні періоди розвитку міста.

Екскурсія на казковий острів Корфу

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
На відміну від материкової частини Греції і островів Егейського моря, Корфу вдалося уникнути турецького панування. Тут довгий час правили венеціанці, британці, італійці, за Наполеона острів входив до складу Франції, кожен з періодів залишив свій неповторний відбиток в історії острова. Під час оглядової екскурсії островом ми відвідаємо місто Корфу, де у нас буде можливість вдосталь нагулятися звивистими середньовічними вуличками, відвідати Кафедральний Собор і Собор Святого Спиридона - покровителя острова, побачити стару візантійську фортецю і Палац Михайла і Георгія, знамениту на всю Європу площу Спіанада і вулицю Лістон, ідентичну Де Ріволі в Парижі.

Афіни

(Дорослий: 68€ / Діти: 60€)
колиска світової цивілізації, тут античність сусідить із сучасністю, церкви візантійської епохи з неокласицизмом минулого століття. Одночасно це найстаріша і наймолодша столиця Європи, життя в якій почалося більше п'яти тисячоліть назад, а свій новий етап розвитку розпочався близько 180 років тому, коли знову відродилася як столиця невеликої балканської держави. В ході оглядової екскурсії містом ми познайомимося з головною площею Афін - Синтагма, будівлею Парламенту, Панафінейським стадіоном, на якому в 1896 році проводилися перші сучасні Олімпійські ігри, Храмом Зевса та перлиною Афін - знаменитим Акрополем (вхідний квиток оплачується додатково).

«Витаючі в повітрі Метеори»

(Дорослий: 55€ / Діти: 48€)
Нас чекає знайомство з унікальним комплексом монастирів на вершині скель. Величезні скелі, на перший погляд, підпирають небо, як вдалося звести споруди на такій висоті до сих пір залишається загадкою. Колись місцеві монахи десятиліттями на своїх спинах тягали дошки, колоди і глину на верхівки цих гір. Вони зводили стіни, висікали ступені в твердому камені. І рік за роком, покоління за поколінням будували свої монастирі. 
Факультативна екскурсія Ширяючі в повітрі Метеори - відеоогляд

Охрид і Охридське озеро

(Дорослий: 46€ / Діти: 38€ + вх. квиток)
Нас зустрічає одне з найпрекрасніших балканських міст з чудовим видом на чисте прозоре озеро. Історія міста налічує більше 2500 років, багато істориків і мистецтвознавців називають місто «слов'янським Єрусалимом», оскільки на узбережжі Охридського озера розташовано 365 діючих православних церков.
Охрид - «слов'янський Єрусалим» - відеоогляд

Середньовічне місто Круя і столиця Албанії Тірана

(Дорослий: 60€ / Діти: 55€ + вх. квиток)
На вершині гори Сари Салтики розташоване місто Круя. Назва міста пов'язана з іменем національного героя Албанії - Георга Кастріота-Скандеберга. Поруч з містом побудована фортеця, яка стала Державним албанським музеєм, а на шляху до фортеці нас зустрічає старий ринок. Переїзд до Тірани. В долині між гір на узбережжі річки Ішм розташована столиця Албанії - Тірана. Місто веде свою історію з мечетей, закладених османським правителем Сулейманом Пашою на початку XVII ст. За 400 років, що минули з того знаменного моменту, Тірана встигла обрости спорудами помпезної турецької і витонченої італійської архітектури, ґрунтовно розширитися і перетворитися в цілком сучасне місто ...
Середньовічне місто Круя і столиця Албанії Тірана - відеоогляд
Середньовічне місто Круя і столиця Албанії Тірана - відеоогляд

Боко-Которська затока

(Дорослий: 60€ / Діти: 48€)
В затоку входять чотири протоки і сім островів, а вздовж Боко-Которської бухти проходить ланцюг старовинних середньовічних міст, серед них Котор - місто з більш ніж двотисячною історією. За його фортечними стінами знаходяться справжні архітектурні шедеври, такі як годинникова вежа 17 століття, собор Святого Трифона - покровителя і захисника міста, церква Св. Луки, церква Св. Анни, церква Св. Марії, палац герцога і театр Наполеона, які представляють лише невелику частину багатства Котору. Вільний час. Можна піднятись кам'яними сходами з крутими східцями до фортеці, яка знаходиться на висоті 260 м, і з якої відкривається неймовірно красивий вид на місто.
Екскурсія однією з найкрасивіших заток у світі - Боко-Которською - відеоогляд

Берат

(Дорослий: 36€ / Діти: 31€)
місто-музей, відоме ще як "місто тисячі вікон", оскільки більшість старих будівель міста прикрашені вікнами. Місто розташоване біля підніжжя гори Томор зі старовинною фортецею на одному з пагорбів, звідки Вашому погляду відкриється чудовий вид на древнє місто. В самому місті є декілька мечетей XV століття і велика кількість візантійських православних церков. В деяких церквах і по сьогоднішній день збереглись фрески відомого художника Онуфрія і його школи, а також роботи інших пізніших відомих шкіл фресок та ікон балканського регіону.
Берат - відеоогляд

Гірокастра

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Гірокастра - відома, як «кам'яне місто» або «місто тисячі кроків», подарує нам чудові спогади про епоху рицарів та рицарських турнірів. Пройшовшись вузькими, вимощеними каменем вуличках з красивими будинками баштового типу - мимоволі відчуваєш епоху Середньовіччя.
Гірокастра

Джип-Сафарі

(Дорослий: 88€ / Діти: 80€)
Нас очікує захоплююча подорож! Ця екскурсія гармонійно об'єднує в собі пригоди, веселощі, насолоду природою і відмінний відпочинок. Ми сповна зможемо насолодитися їздою по гірських дорогах, відвідати старовинні села, скуштувати страви місцевої національної кухні і скупатися на одному з найкрасивіших пляжів південної албанської Рів'єри. Сафарі закінчиться поїздкою в порт-Палермо.

Яхт пікнік

(Дорослий: 80€ / Діти: 43€)
це чудова можливість побувати у відкритому морі, скупатися в найчистішій воді, пообідати в хорошій компанії на палубі судна і просто красиво розслабитися.

Вечеря з національним колоритом

(Дорослий: 46€ / Діти: 38€)
Приємна атмосфера національного ресторану, багата вечеря з напоями. Цікава фольклорна програма познайомить нас зі звичаями і традиціями албанців.
Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 4 - 8 - Афіни – Бутринт – Метеори – Охрид – Тирана – Гірокастра
День 4 - 8 - Афіни – Бутринт – Метеори – Охрид – Тирана – Гірокастра
День 4 - 8 - Афіни – Бутринт – Метеори – Охрид – Тирана – Гірокастра
День 4 - 8 - Афіни – Бутринт – Метеори – Охрид – Тирана – Гірокастра
День 9.

Салоніки

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Салоніки.

«Столиця Північної Греції - Салоніки»

(входить у вартість туру)
 Місто було засноване в 314 р. до н.е. і пройшло тривалий історичний шлях. Сьогодні місто заслужено називають музеєм під відкритим небом, так як крім свого вражаючого віку, місто багате чудовими пам'ятками світової історії. Тут колись розташовувалася резиденція римського імператора Галерія. А згідно зі словами Апостола Павла, це місце є «золотими воротами християнства». Під час оглядової екскурсії по місту ми побачимо символ міста - Білу Вежу, Храм Святого Димитрія Солунського, Тріумфальну арку, Ротонду і інші цікаві місця.
«Столиця Північної Греції - Салоніки»
Переїзд в Болгарію. Поселення в готелі. Ночівля в готелі.
День 9 - Салоніки
День 9 - Салоніки
День 9 - Салоніки
День 9 - Салоніки
День 10.

РупитеМелник

Сніданок. Виселення з готелю. Відкрийте для себе дивовижне місце на Землі, затишне містечко на півдні Болгарії, на висоті 224 м над рівнем моря, в мальовничій сонячній долині, біля підніжжя одного з найвищих гірських масивів Пірінськіх - «Болгарський Баден-Баден - Санданські». Вільний час для покупки сувенірів і подарунків.

Рупіте і Мельник

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Рупите - містечко, розташоване біля кратера вулкана, з мальовничою природою, прекрасними термальними джерелами з температурою води 75 ° С. Місцевість по-справжньому гарна і насичена унікальною енергією. Славу цьому містечку принесла ясновидиця і цілителька Ванга. Рупите і термальні джерела нерозривно пов'язані з життям і діяльністю Ванги, тут знаходиться її будинок, в якому вона приймала своїх гостей, церква, побудована за ініціативою ясновидиці. Чудеса, що відбуваються в цьому краю, продовжують траплятися і після смерті віщунки, енергія Ванги відчувається і сьогодні... 
Повернення в Санданський. Нічний переїзд в Україну
День 10 - Рупите – Мелник
День 10 - Рупите – Мелник
День 10 - Рупите – Мелник
День 10 - Рупите – Мелник
День 11.

Одеса

Орієнтовне прибуття (залежить від проходження кордону) в Одесу - 16:00. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
Econom - SUNSHINE (Ksamil) 3*, Standard - MARIKSEL (Ksamil) 3*, Classic - EVAL (Saranda) 4*
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:

• Проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
• Проживання по маршруту в готелях на базі сніданків;
• Груповий страховий поліс;
• Супровід гіда керівника по всьому маршруту;
• Дві екскурсії, вказані в програмі туру..

Додатково оплачується:

• Проїзд в громадському транспорті;
• Рекомендовані програми;
• Особисті витрати (обіди, сувеніри)..

ВАЖЛИВО:
• Важливо! Без оплати замовлення документи НЕ приймаються;
• Туристи, що подорожують одні, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах, де третє ліжко - додаткове або диван;
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса;
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено;
• Місця збору, посадки і висадки туристів по маршруту:
Одеса - площа Куликове поле 1
• Компанія не відповідає за роботу митних і прикордонних служб, а також за корки на дорогах і погодні умови;
• Туристична компанія залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг.
Важливо! Візову підтримку під тур компанія туроператор не надає.
Власники біометричних паспортів України та закордонних паспортів старого зразка з актуальними шенген візами багаторазового в'їзду - не потребують візової підтримки під тур (можуть подорожувати на підставі вищевказаних документів).

 
 
Додатково оплачується:
• проїзд в громадському транспорті;
• рекомендовані програми;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638