UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Секрет успіху! Він є без сумніву простий:
Ніщо не тішить так людину,
Як подорож в країну мрій...!

Секрети смаку: вся Швейцарія + Відень і Зальцбург!!! (Для дитячих груп)

Днів: 7, без нічних переїздів
Львів – Краків – Відень - Ліхтенштейн - Цюріх – Рейнский водоспад – Люцерн – Женева – Берн – Інтерлакен – Зальцбург – долина Зальцкаммергут - Будапешт - Чоп - Львів
Австрія
Польща
Франція
Швейцарія

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

День 1.

Краків - Львів - Брно

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону.
Переїзд по території Польщі. 
Переїзд в Краків. Екскурсія «Королівський шлях» - шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми зможемо придбати сувеніри на пам'ять про проведені тут хвилини... 
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.

День 2.

Відень

 Сніданок. Невеличкий переїзд до Відня одну з найчарівніших і найпривабливіших столиць Європи...
Орієнтовно 10:00 пішохідна екскурсія «Відень - столиця Габсбургів» місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне... Його заслужено називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою... Це незвичайне місто! - Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна! У вільний час рекомендуємо на вибір:
"Блиск і занепад Великої Імперії" (18€ + вх. квиток) - відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були повноправними володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників... Священна Чаша Граля, Спис Долі... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут - в Скарбниці!
автобусна екскурсія «Величний Відень» (21€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторна і прекрасна! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселіший пам'ятка - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
«Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів» (23€+вх. квиток). Вже понад 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.

День 2 - Відень День 2 - Відень День 2 - Відень День 2 - Відень
День 3.

Люцерн - Цюрих - Рейнський водоспад

 Сніданок. Невеличкий переїзд в чудову країну ... «Якщо на землі є рай, то це Швейцарія!» - Вигукнула колись королева Єлизавета, проїхавши по містах, подібним золотим скарбам, які лежать на срібних озерах. Переїзд в цю дивовижну країну. Знайомство з країною почнемо з одного з найбагатших міст Швейцарії - неповторного Цюріха. Тут життя вирує, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюріхське озеро надають місту дивовижного шарму.
Екскурсія «Пишність Швейцарії - Цюріх». Нас чекає чарівне старе місто, вузькі горбисті алеї, будинки 16 і 17 століть, старовинні ратуші і дворики, найдорожча вулиця Швейцарії - Банхофштрассе, церква Святого Петра, Гроссмюнстер, Фрауенмюнстер з вітражами Марка Шагала і фонтани ... фонтани, яких у місті налічується більше 1000 !!! І правду кажуть мешканці, що в Цюріху «все, крім гір - найбільше»!
Рекомендуємо відвідати:
чудо природи - «Рейнський водоспад» (30€). Найпотужніший і широкий водоспад в Європі чарує своєю грандіозністю! Перед нами відкриється захоплюючий дух спектакль: сила води ... яскраве сонце ... дивовижна веселка ...Про це місто можна розповісти - його потрібно побачити і неодмінно полюбити! Нас чекає столиця Швейцарії - чарівний Берн.
екскурсію «Люцерн - серце Швейцарії» (30€). Ніби вийшовши з дитячих снів, казкове місто Люцерн лежить на березі мальовничого озера чотирьох кантонів. Люцерн є місцем, де народилась швейцарська легенда - Вільгельм Телль, і сучасна Швейцарія. Місто Люцерн позначене ідеальним розташуванням саме в тому місці, яке в історичному та естетичному сенсах може вважатися "істинної" Швейцарією ... Люцерн також славиться своїми старими мостами, у кожного з яких своя неповторна історія. Під час вечірньої прогулянки ми побачимо все, чим знамените це чарівне місто...
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.

День 3 - Люцерн - Цюрих - Рейнський водоспад День 3 - Люцерн - Цюрих - Рейнський водоспад День 3 - Люцерн - Цюрих - Рейнський водоспад День 3 - Люцерн - Цюрих - Рейнський водоспад
День 4.

Женева - Монтре - Лозанна - Грюйєр

 Сніданок. Екскурсія «Женева - вишукана дама». Розташувалась на березі чарівного озера Женева, розповідає нам свою історію: Палац Націй, штаб-квартира ООН, Товариство Червоного Хреста. Женева постане перед нами в образі чарівної казки: надзвичайно вузькі вулички, крихітні площі з фонтанами, елегантні парки, унікальний квітковий годинник, найбільший в Європі фонтан.
Запрошуємо на екскурсію «Смак і аромат Швейцарії + Швейцарська Рів'єра» (48€). Ми вже багато чули про Швейцарію, про те чим по праву пишається країна: сир, шоколад, середньовічні замки, озера, гори, чарівні містечка і села... Однак, погодьтеся, що чути і бачити, пробувати на смак, вдихати аромат - це різні речі. Запрошуємо Вас насолодитися Швейцарією! Спочатку ми відвідаємо Грюйєр - всесвітньо відомий сироварний регіон, де виробляють швейцарський Грюйєрського сир, один з найулюбленіших сортів сиру в Швейцарії. Це середньовічне містечко розташоване на вершині пагорба біля підніжжя старовинного замку (на висоті 830 метрів). Старовинні вулички, будинки, оповиті плющем, горщики герані, бруківка, і на горі височить замок-фортеця - здається, час старанно обходив це крихітне містечко. З Грюйер відкривається приголомшливий вид на гори і на долину. Тут можна спробувати найкращі в Швейцарії фондю і раклет (національні страви), а також ягоди з грюйєрськими вершками. У вільний час рекомендуємо відвідати сироварню La Maison du Gruyère (вх. квиток опл. дод.). Дегустація 3-ох різних сортів сиру та демонстрація самого процесу виготовлення сирів. Далі нас чекає узбережжі Женевського озера - Швейцарська Рів'єра. Тут нас зачарує середньовіччя у вигляді Шильонского замку (зовнішній огляд), один з найвідоміших замків Європи, пальми, магнолії, прекрасні нарциси що ростуть навколо нього, стараються згладити суворий вигляд замку, який немов магніт притягує багатьох любителів пригод. На завершення ми відвідаємо перлину Рівери місто Монтре, скромне але чарівне Веве, а також побачимо виноградники Лаво, зі своїми пасторальними пейзажами... Бути в Швейцарії і не побувати в цих місцях даний злочин!
В другій половині дня рекомендуємо відвідати «Краса Франції – Івуар» (18€). Івуар - маленьке (в ньому живуть близько 900 осіб) середньовічне місто-фортеця, якому понад 700 років, більше двадцяти років входить в Асоціацію найкрасивіших міст Франції! А також носить титул квіткового міста, оскільки з травня по жовтень воно буквально потопає в квітах. Місто повністю зберегло свій середньовічний шарм, яким ми пропонуємо насолодитися!
Повернення в готель. Ночівля.

День 4 - Женева - Монтре - Лозанна - Грюйєр День 4 - Женева - Монтре - Лозанна - Грюйєр День 4 - Женева - Монтре - Лозанна - Грюйєр День 4 - Женева - Монтре - Лозанна - Грюйєр
День 5.

Базель - Берн - Інтерлакен

 Сніданок. Переїзд до столиці Швейцарії. Екскурсія «Берн - місто фонтанів, квітів і ... ведмедів!». Так-так, саме ведмідь є символом міста, він зображений на гербі і прапорі, прикрашає фонтани і вітрини магазинів. Берн має титул «квіткового міста». Мало не в кожному вікні можна побачити горщик з геранню! Все це в сукупності приємно тішить око, наповнює душу незвичайною радістю і спокоєм ...
Рекомендуємо відвідати у вільний час на вибір:
«Інтерлакен і Долину Лаутербруннен - світ краси і розкоші!» (38€). Спочатку ми відвідаємо курорт з багатими традиціями, в самому серці швейцарських Альп - Інтерлакен. …Хто знає, можливо, саме чарівність природи Інтерлакена надихнула маестро Мендельсона на створення весільного маршу. У всякому разі, саме звідси, з цього, за його словами, "казкового куточка землі" він писав: "Хто не бачив ландшафту Інтерлакену, той не бачив Швейцарії. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі ...". Мальовничі береги обох озер, які переходять в передгір'я. Безперечно, Інтерлакен - чарівне міжозер'я! Далі нас чекає Лаутербруннен одна з найкрасивіших долин в Європі, і в перекладі означає «безліч джерел». Уздовж долини налічується 72 водоспади, висота деяких з них досягає декількох сотень метрів.
А у вільний час рекомендуємо на вибір:
піднятися по канатній дорозі (опл.дод.) до мальовничого села - курорту Мюррен, яке розташоване 1650 м над рівнем моря!!! Чудовий вид на гори і долину Лаутербруннен не залишать байдужими нікого!!!
відвідати водоспад Трюммельбах (вх. кв. опл. дод.) - єдиний в світі льодовиковий водоспад, на який можна подивитися зсередини, піднявшись на ліфті, пройшовши по підземних галереями, тунелми, стежками і платформами. Він гарчить і гуркоче всередині скелі, він вирує, піниться і б'ється об каміння - це найбільший в Європі підземний водоспад розташований в долині Лаутербрюннен, яку часто називають долиною 72-х водоспадів.
«Базель - місто на кордоні трьох держав» (30€). Базель - третє за величиною місто Швейцарії. Ви побуваєте на прекрасній набережній Рейну, в міській Ратуші, в розпису якої брав участь сам Гольбейн-молодший, насолодіться чудовими фонтанами і пройдете по Старому місту. Базель - Мекка для любителів музеїв! Від Історичного і Музей Мистецтва до Музею Іграшок, Музею Гумору і мультиплікації!
Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Німеччини.

День 5 - Базель - Берн - Інтерлакен День 5 - Базель - Берн - Інтерлакен День 5 - Базель - Берн - Інтерлакен День 5 - Базель - Берн - Інтерлакен
День 6.

Зальцбург - Зальцкаммергут

 Сніданок. Переїзд в Австрию. Екскурсія «Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів». Зальцбург - місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають «сценою світу», завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті... Адже красу міста плекали століттями... Князі-архієпископи, які протягом багатьох століть правили Зальцбургом, хотіли не лише зробити своє місто одним з найбільш багатих та впливових міст Європи. Вони хотіли більшого - зробити із Зальцбурга «Рим Півночі».
Запрошуємо відвідати «Озерний рай - долина Зальцкаммергут» (48€) - регіон з первісною природою, місто цілорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські городки, як наприклад Санкт-Вольфганг, - улюблене місце відпочинку представників знатних родин та австрійської богеми ще з 19 століття. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. Років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах ... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз ... А в прозорій воді озера - відображаються величні Альпи ... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго...
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.

День 6 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 6 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 6 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 6 - Зальцбург - Зальцкаммергут
День 7.

Будапешт - Львів

 Сніданок. Коротка зупинка в Будапешті. Рекомендуємо на вибір:
екскурсію по Будапешту (18Є) - місту витонченої культури, яка спокушає і зачаровує. "Король Дунаю" - саме так називають його! Адже це єдине місто, розташований по обидва боки річки, береги якої прикрашені королівськими мостами і прекрасними будівлями...
ранкову прогулянку на кораблику по Дунаю (26€/18€). Під час, якої ми з чашкою кави/шампанського познайомимося з містом витонченої культури, яка спокушає і зачаровує... Нас чекає Будапешт - єдине місто розташоване по обидва боки річки, береги якої прикрашені королівськими мостами і прекрасними будівлями.
Переїзд в сторону кордону (Чоп). Повернення на Україну.
Перетин кордону. Час прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізниці вокзал. До нових зустрічей!

День 7 - Будапешт - Львів День 7 - Будапешт - Львів День 7 - Будапешт - Львів День 7 - Будапешт - Львів
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Додаткове страхування, якщо вік туриста більше 60 років. Просимо додатково уточнити розмір доплати страхового платежу;
• Дод. харчування: 6 обідів або вечерь = 160 евро.
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638