UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1335
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 20.04.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Маленька французька подорож! 
Париж і Діснейленд!

Днів: 6, 2 нічних переїзди
Львів – Прага – Париж – Версаль – Діснейленд – Дрезден – Величка – Львів
Німеччина
Польща
Франція
Чехія

 Тур для тих, кому дуже хочеться в Париж !!!
Короткий і динамічний. Багато вражень і позитиву.
Можливість відвідати Діснейленд!
В вартості екскурсії: по Кракову, Празі і  Парижу !

День 1.

Львів - Краків - Прага

 
06:00-08:00 Безкоштовні трансфери «Залізничний вокзал - Термінал-А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів. Переїзд по Польщі.
По-можливості, в залежності від проходження кордону, екскурсія по Кракову«Королівський шлях»- шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди. 
Розміщення в готелі на території Чехії. Ночівля.

День 1 - Львів - Краків - Прага День 1 - Львів - Краків - Прага День 1 - Львів - Краків - Прага День 1 - Львів - Краків - Прага
День 2.

Прага

 Сніданок.
Екскурсія «Зустріч з Прагою». В лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта; Каролінум - перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші. Вільний час.  Для бажаючих:
"Таємниці королів"(18€/13€). Дізнатися про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань- в ім'я віри і держави. Все починається зі знаменитого Страговського монастиря. Далі Празька Лоретта, Градчанська площа, Шварценбергський палац і зміна варти в Празькому граді.
Прогулянка на кораблику по Влтаві (30€/23€). Аперативи, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей ... Ось вони незабутні миті в житті...
"Пивними дорогами Праги"(26€/діти без дегустації пива 18 €). Можливість відвідати знамениті пивні і послухати історії про них. Нас чекає також дегустація. 
"Український слід у історії Праги"(18€/13€). Відомі українці в Чехії, важливі події для України і для Чехії, цікаві факти і можливість почути і побачити все найцікавіше. Місце першого друку «Кобзаря» Шевченка, мова І.Франка на Слов'янському з'їзді, життя Івана Пулюя. Тісний зв'язок з історією Чехії: Храм Діви Марії Сніжної, Національний театр, Танцюючий будинок. Багато незвичайного дізнаємося ми на цій екскурсії.
"Прогулянка на історичному трамваї"(18€/13€). Перші трамваї в Празі з'явилися в 1875 році, тоді трамвайні склади тягли коні. Екскурсовод розповість цікаві історії, музикант зіграє нам національні мелодії, а ми зможемо подивитися на життя Праги з вікна через призму історії.
Нічний переїзд в Париж.

День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага
День 3.

Париж

 По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню).
І от Вона… довгоочікувана Франція – країна вишуканих вин, високої моди, дорогих парфумів, красивих жінок і багатьох таємниць…. Ми направляємося в саме серце цієї загадки – чарівний Париж… Оглядова пішохідна екскурсія "Магія Парижа!". Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, - все раптом оживає і наповнює серце трепетом! Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо. Готель де Віль, Лувр, Вандомська площа, Оперний театр. Продовжимо  наше  знайомство з Парижем  в світі ароматів музею Fragonard. Французські парфуми — елітні і вишукані. І напевне, немає в світі такої жінки, яка б не мріяла мати хоча б одні.
Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх. квитки).
“Таємниці річки Сена”(13€/10€). Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.
Вечірня програма "Вогні нічного Парижа"(26€/18€), під час якої ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні ... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівництво моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля і оглядовий майданчик Трокадеро, район Ла Де Фанс, і в закінченні екскурсії нас зачарує неперевершена красуня - мерехтлива Ейфелева вежа.  Поселення в готель. Ночівля.

День 3 - Париж День 3 - Париж День 3 - Париж День 3 - Париж
День 4.

Париж - Діснейленд

 Сніданок. Виселення з готелю. Для бажаючих екскурсії і додаткові програми:
“Легендарний Монмартр”(18€/13€). Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною - Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати ... Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого.
"Енциклопедія віків - Лувр" (26€+вх.квиток). Світ Мистецтва - світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври. Лувр - один з найбагатших музеїв в світі. Тут можна годинами милуватися роботами Леонардо Да Вінчі, Рембрандта, Тиціана, Рафаеля .... Мона Ліза, Богиня Ніка, Венера Мілоська ....
"Магічне серце Парижу – Латинський Квартал"(21€/16€). Самі відомі місця Парижу- Собор Паризької Богоматері і Латинський квартал. Захоплююча подорож розпочнеться від знаменитого Собору Паризької Богоматері, свідка легендарних подій французької історії. Закінчимо нашу екскурсію на площі всіх закоханих, можна сказати головній площі відомого Латинського кварталу!!!
Або «Діснейленд» (трансфер 23€ + вх. квиток). Тут завжди бажані не лише діти, а й…, тому що Діснейленд - це Країна вічних канікул, де ніколи не затихає музика, не слабшає свято і не вичерпуються веселощі...
Або "Сентиментальна Нормандія"(68€/46€). В цієї милої дами мінливий і суперечливий «портрет». Ми зможемо побувати на березі теплого перлового моря, де приголомшливо красиві скелі узбережжя змінюються розкішними піщаними пляжами і мальовничими портовими містечками ... Старовинний Руан - найбільше норманське місто. Ми вирушимо в Довіль - до господаря морського узбережжя, в місто- "подарунок", втомлений від метушні аристократії. І на завершення - древній і працьовитий Трувіль. Повернення в Париж. Нічний переїзд.

День 4 - Париж - Діснейленд День 4 - Париж - Діснейленд День 4 - Париж - Діснейленд День 4 - Париж - Діснейленд
День 5.

Дрезден

 Переїзд до Німеччини. По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню). Вільний час в Дрездені.
Для бажаючих екскурсія Дрезденом (21Є/16Є). Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Екскурсія по Старому місту - Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі. 
Можливість відвідати Дрезденську картинну галерею (доп.плата). 
«Правобережний Дрезден» (18Є/13Є). Незнайомий Дрезден? Який він? Сьогодні ми дізнаємося, здійснимо захопливу  екскурсію.
Подорож в Саксонську Швейцарію «Чарівність Ельби»(38€/26€). Немає меж захопленню ... там, де Ельба прорізає високі гори з пісковика, утворюючи глибокий каньйон, а прямовисні скелі найхимерніших форм нагадують іграшки велетня: кеглі, стовби і піраміди ... Спочатку відвідаємо скелястий парк «Бастай» - цілий лабіринт романтичних ущелин, красою яких можна безкінечно насолоджуватись, проходячи доріжками, місточками ... незабутнє враження!
Або вільний час для прогулянок і шопінгу. Німеччина - країна, яка може запропонувати своїм гостям чудові можливості для шопінгу. Тут можна купити модний одяг для дорослих і дітей, взуття, німецьку косметику, спортивні товари, а також шоколад і багато іншого-все ці товари відрізняються відмінною якістю при порівняно невисокій вартості. Хочете заглянути в Карштадт, C & A, Альтмаркталерею або Центральну Галерею - вибирайте самі. Покупки чекають Вас!  
Нічліг на території Чехії.

День 5 - Дрезден День 5 - Дрезден День 5 - Дрезден День 5 - Дрезден
День 6.

Величка - Львів

 Ранній сніданок. Можливість відвідування супермаркету. Переїзд по Польщі. 
Соляні Копальні "Велічки"(18€+ вх квиток). Це місце цікаве і тим, що тут зроблено все тут із солі: маленькі каплички і великі зали, чаруючі погляд підземні озера, всілякі скульптури - ціле підземне місто! Виїзд в Україну. 
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:30 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на поїзди на залізничний вокзал м. Львова.
До нових зустрічей!

День 6 - Величка - Львів День 6 - Величка - Львів День 6 - Величка - Львів День 6 - Величка - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелі 3* зі сніданками.
• Екскурсії, вказані в програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Консульський збір 35 €.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі.
При відмові НЕ повертається.
Візовий центр 25 €.
• Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
При відмові НЕ повертається.
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638