UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1335
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 20.04.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Країни Балтії 
Литва, Латвія, Естонія, Швеція і Фінляндія

Днів: 8, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 6
Київ - Вільнюс - Рига - Юрмала - Стокгольм - Гельсинки - Таллін - Мінськ - Київ
Білорусь
Естонія
Латвія
Литва
Фінляндія
Швеція

Без нічних переїздів!
Всі країни Балтії в одному турі. 
Вільний час для  прогулянок і шоппінгу.  Подорож на паромах!
Екскурсії по Вільнюсу, Ризі, Стокгольму, Гельсинкі, Талліну у  вартості туру!!!
Бєларусь в програмі туру!

День 1.

Київ

Виїзд з Києва із залізничного вокзалу. Південний термінал. Переїзд по Білорусі. Ночівля.
День 2.

ВільнюсТракайРига

Сніданок.
Екскурсія

Побачення з Вільнюсом!

(входить у вартість туру)
Костел Св. Анни - шедевр готики, костел Св. Петра і Павла - перлина бароко, Кафедральний собор - приклад класицизму, знаменита Гостра Брама, ворота каплиці Аушрос Вартай (XVI століття), замкова вежа Гедемінаса, монастирі кармелітів і місіонерів, палаци Огінських і Радзивіллів викликають захоплення своєю красою і неповторністю. Надають місту аромат середньовічної давнини маленькі старовинні будиночки, чарівні затишні вулички, приємні ресторанчики і романтичні набережні, звідки відкриваються чудові панорами міста.

Середньовічний казковий замок – Тракай

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Примітне і унікальне місто з чотирма озерами і безліччю острівців, які ваблять своєю красою. А між ними височить гордість міста і Литви, знаменитий середньовічний Тракайський замок! Єдиний замок на воді у всій Східній Європі, розкішні зали якого прикрашають вітражі і фрески, а місцевий музей гордо зберігає пам'ять про історію країни.
Середньовічний казковий замок - Тракай - відеоогляд
Переїзд в Ригу. Ночівля.
День 2 - Вільнюс – Тракай – Рига
День 2 - Вільнюс – Тракай – Рига
День 2 - Вільнюс – Тракай – Рига
День 2 - Вільнюс – Тракай – Рига
День 3.

РигаЮрмала

Сніданок. Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Затишна Рига

(входить у вартість туру)
Столиця Латвії – Рига – одне із найзатишніших  старовинних міст Латвії. Натхнення для творчих натур, центр відпочинку, розваг і шопінгу. Рига – місто доброї кави, джазу, маленьких смачних тістечок і стильних кафе.
Душевна Рига - відеоогляд
Для бажаючих

Душевна Рига

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Найдушевніші розповіді про столицю Латвії. Рига – місто стародавнє йому більше 800 років. Район спікера, Центральний ринок – найбільший критий ринок в Європі! Мости Риги і район Пардаугава. Стиль Модерн – вулиці в стилі модерн, які складаються з прекрасних фасадів будинків, Еспланада і Верманський сад.
Душевна Рига - відеоогляд

Місто музикантів і квітів – Юрмала

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Історія популярного міста-курорту починалася з рибальських хатин. Сьогодні Юрмала найпопулярніший курорт на березі Балтійського моря з незвичайною аурою прибережного містечка. Дерев'яна архітектура Юрмали – спогади про минуле в стилі модерн... Ми прогуляємося по самим примітних місцях міста: пляж, концертний зал "Дзінтарі", парк Дзінтарі.
Місто музикантів і квітів - Юрмала - відеоогляд
Повернення в Ригу. Відплиття в Стокгольм на поромі А тепер нас чекає подорож на поромі!!! Розважальні програми, ресторани – на будь-який смак, адже кулінарні враження - це дуже важлива частина морської подорожі. А ще магазини на поромі з унікальним асортиментом і вигідними цінами. Ночівля на поромі.
День 3 - Рига – Юрмала
День 3 - Рига – Юрмала
День 3 - Рига – Юрмала
День 3 - Рига – Юрмала
День 4.

СтокгольмТурку

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні). Прибуття до Стокгольму.
Екскурсія

Серце Стокгольма – старе місто Gamla Stan

(входить у вартість туру)
Звідки виникла назва "Старе місто"? Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивовижних фактів
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Місто на воді - Стокгольм

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Королівський палац, набереженая озера Мелером, фото на тлі озера та Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргорден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.

Стокгольмська Ратуша

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Це не тільки місце засідань уряду міста, але і місце проведення знаменитого Нобелівського банкету.

Таємний Фрегат Vasa

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Нас чекає єдиний у світі зберігся до наших днів корабель XVII століття. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але... Про це наша історія.
Таємний Фрегат Vasa - відеоогляд
Ночівля на поромі.
День 4 - Стокгольм – Турку
День 4 - Стокгольм – Турку
День 4 - Стокгольм – Турку
День 4 - Стокгольм – Турку
День 5.

ГельсінкіТаллінн

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні). Прибуття в Турку. Переїзд в Гельсінкі.
Екскурсія

Гельсінкі - коктейль Сходу і Заходу

(входить у вартість туру)
Це одне з найдивовижніших міст світу - його вулиці і провулочки звиваються між затоками, мости перекинуті між островами, а в віддалені частини міста ходять пороми. Гельсінкі - це море, присутність якого відчувається навіть взимку. Це пам'ятки архітектури в стилях ампір і модерн і нові будівлі, що втілили в собі всі найсміливіші архітектурні рішення. Гельсінкі - місто фестивалів і свят, які не стихають круглий рік. Шанувальників дизайну не залишить байдужим Квартал дизайну, наповнений галереями, бутиками, антикварними магазинами і сувенірними крамничками. 
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Історія Фінляндії і Острів Сеурасаарі

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Острів - це красивий заповідний парк і відкритий для прогулянок і відпочинку цілий рік. На острові знаходяться близько 100 дерев'яних будівель 17-19 століть з усією Фінляндії. У будинках зібрані предмети домашнього начиння і селянського побуту, за якими можна уявити повсякденне життя і традиційні заняття фінів. Є будинки заможних господарів, будинок священика, господарські будівлі, сауни, водяні і вітряні млини, смолокурню. Найстаріша будівля - дерев'яна церква Каруна, побудована в 1686 році, популярне місце для фінських весіль

Замок Фінляндії або морська фортеця Суоменлінна

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Це перлина Гельсінкі і внесена в список пам'ятників світової спадщини ЮНЕСКО. На шести островах розташувалися зміцнення для захисту фортеці і міста. Первісне - шведське - назва фортеці Свеаборг було змінено на фінське Суоменлинна. Сьогодні Суоменлинна - унікальний військовий пам'ятник світового масштабу, історичний і військовий музей, на території якого проживає більше 900 осіб. На території Суоменліна до ваших послуг численні кафе і ресторани.
Кухня Фінляндії різноманітна, унікальна й дивовижна. Ми побуваємо в найстарішому кафе одного з найвідоміших фінських кондитерів, і в невеликій відродженої пекарні, з оригінальними старовинними рецептами. І зможемо купити собі до чаю «торт дружини президента».
Пором в Таллінн. Ночівля.
День 5 - Гельсінкі – Таллінн
День 5 - Гельсінкі – Таллінн
День 5 - Гельсінкі – Таллінн
День 5 - Гельсінкі – Таллінн
День 6.

Таллінн

Сніданок.
Екскурсія

Лицар Балтійського моря – Таллінн

(входить у вартість туру)
Таллінн захоплює гармонійним поєднанням старого і нового. Старе Місто – зачаровує середньовіччям, приваблює вузькими готичними будинками, флюгерами на них, черепичними дахами, і фортечною стіною з розсипом веж. Старе Місто Таллінна збереглось дуже добре і є пам'яткою старовини ЮНЕСКО. Старе місто ділиться на дві частини: Нижнє Місто, яке називають "будинком воску і льону" і Верхнє Місто – місто-лицар.
Вільний час. Для бажаючих

Більше про Таллінн

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€)
Під час екскурсії ми проїдемо поряд з цікавими районами міста: кварталом – Ротерманн, діловим районом міста, побачимо дерев'яну архітектуру Таллінна XIX – початку XX століть. Прогуляємося по парку Кадріорг, з чудовим бароковим палацом, побачимо діючу резиденцію Президента, відвідаємо знамените Співоче поле. Ще вас чекає прекрасний вид на затоку зі сходів дворянської садиби, де знімався фільм "Собака Баскервілів", далі походіть по руїнах середньовічного монастиря св.Брігітти. Проїдемо колишнє олімпійське селище, адже в Таллінні проходила вітрильна олімпійська регатта, зупинка біля пам'ятника затонулого в кінці 19 століття броненосцю Русалка.
Більше про Таллінн - відеоогляд

Таємниці міської Ратуші

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€ + вх. квиток)
Талліннська ратуша - єдина збережена середньовічна ратуша в Північній Європі. Старенька-ратуша, розташована в серці Старого міста, гідно відзначила своє 600-річчя і отримала нагороду Культурної спадщини Європейського Союзу. Перед нами розкриється багато таємниць .... Хто і як керував старовинним містом, чим торгувало місто, як і за якими законами жили люди в старовину.

Дегустація лікерів Таллінна

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
На екскурсії ми дізнаємося, як багато в Таллінні пов'язано з виготовленням різних звеселяючих і міцних напоїв! Як і де варили і пили пиво городяни, як виробляли горілку барони, і як, вже в минулому столітті з'явилися відомі всім естонські лікери. Лікер Старий Таллінн - Vana Tallinn. Їдеш в Таллінн? - привези пляшечку лікеру Старий Таллінн. Солодкий і міцний естонський лікер завоював загальну популярність і залишається одним із символів Естонії. Лікер Півень на пеньку - Kannu Kukk. Найстаріший і найбільш елітний естонський лікер, з'явившись більше 70 років тому, втіливши в собі старовинні традиції приготування лікерів. Лікер Вежа Кію - Kiiu Torn. Лікер проводиться з натуральних компонентів та має дивовижно приємний смак, що нам і належить оцінити.
Можна відвідати знамениту пивоварню Beer House, часниковий ресторан Balthasar, ресторани зі середньовічною кухнею Peppersack, Kuldse Notsu Körts. Ресторан "Old Hansa" (оплата по меню). Ночівля в Латвії.
День 6 - Таллінн
День 6 - Таллінн
День 6 - Таллінн
День 6 - Таллінн
День 7.

Рундальський палацСігулдаТурайда

Сніданок. Вільний час.

Божественний сад. Сігулда і Турайда

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Місця, в які ми з Вами вирушимо на екскурсію були відомі людям здавна. Відпочиваючі і охрестили курорт "Лівонської Швейцарією". Лікували тут не травами і пігулками, а свіжим повітрям, прогулянками по горбах з паличками і чарівними видами. Турайдский замок, розташований на одному з крутих схилів – найбільш вивчений археологами. "Маленьку Трою" розкопували 25 сезонів. Орденський Сигулдский замок приваблює грубої красою стін, складених з валунів. У нього є двійник – Новий замок князя Кропоткіна. Легенди сивої давнини зберігає найвища печера-грот – Печера Гутманя. Екскурсія в Сигулду і Турайде – це подорож у світ романтичних замків, неземне кохання Турайдськой троянди і непомітного чарівності латвійської природи. Назва "Турайда" в перекладі з лівскую мови означає "божественний сад".
Або

Час для шопінгу

(вх. квиток)
 У столиці Латвії щорічно проводяться традиційні розпродажі, під назвою pārdošana. Знижки тут - справа звична, так що шопінг в Ризі багатий на привабливі пропозиції і мега розпродажі.Можливість відвідування центру відпочинку LIDO. Оформлений в народному стилі комплекс має свій млин, ставки, пивоварню, невеликий дитячий розважальний парк. Lido Atputas Centrs - це цілий комплекс з бістро, кафе і затишним ресторанчиком. У центрі парку - сувенірні лавки, будиночки, безліч атракціонів для дітей і дорослих. У підвалах варять знамените латвійське пиво. 

Рундальский палац. Долина спокою.

(вх. квиток)
«Долина спокою» - Руєнталі, зачаровує в будь-який час року. А палац в стилі бароко робить ці місця унікальними. Історія його виникнення нагадує захоплюючий роман. Ми познайомимося з інтер'єрами Рундальського палацу, бароковим парком і замком Лівонського ордену в Бауска. Дізнаємося про непросту історію герцогства Курляндського, долі Анни Іоанівни, роду фон Бірон, «Курлядскіх грація». Прогуляємося по мальовничому півострові, утвореному злиттям двох річок - Муси і Мемель.
Ночівля в Білорусії.
День 7 - Рундальський палац – Сігулда – Турайда
День 7 - Рундальський палац – Сігулда – Турайда
День 7 - Рундальський палац – Сігулда – Турайда
День 7 - Рундальський палац – Сігулда – Турайда
День 8.

МінськКиїв

Сніданок.
Екскурсія

Екскурсія в столицю Білорусі - Мінськ

(входить у вартість туру)
Мінськ - старовинне місто, перші згадки про який відносяться до 1067 році. Місто має багату історію, традиції, це скарбниця старих церков і соборів. Ми відвідаємо найбільш цінні архітектурні пам'ятники міста, побуваємо на площі Свободи, де знаходитися ратуша, гостинний двір і, торгові ряди. Прогуляємося по Троїцькому передмістю, де вирувало життя міста позаминулого століття і куди сьогодні тягнуть гостей музеї, сувенірні лавки, затишні кафе і потішні скульптури ...
При бажанні групи відвідування супермаркету. Виїзд в Україну. Час прибуття до Києва орієнтовно 23:00
День 8 - Мінськ – Київ
День 8 - Мінськ – Київ
День 8 - Мінськ – Київ
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• за бажанням можна добронювати категорію каюти вище, вартість під запит
• Консульський збір + Візового Центру = 35€ + 23€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638