UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Ідеальна подорож - це кожен день пити улюблену каву в улюбленому місті!!!

Ідеальне тріо: 
Прага, Мюнхен, Відень! - Новий рік в Празі

Днів: 7, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 5
Львів – Прага (2 ночі) – Карлові Вари - Мюнхен (2 ночі) – парк розваг Леголенд - замок Нойшванштайн - Боденське озера - Зальцбург - Відень (2 ночі) – Брно - Львів

Австрія
Німеччина
Польща
Чехія

!!! БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ !!!

5 екскурсії вже у вартості туру:

 королівський Краків, середньовічна Прага,
чарівний Мюнхен, ароматний Відень, казковий Брно!

Ідеальне поєднання для романтичної подорожі та комфортного відпочинку:
2 ночі в Празі + 2 ночі в Мюнхені + 2 ночі у Відні 
+ парк розваг Леголенд!!!


неперевершені місця Ваших потаємних мрій чекають Вас...

Відеоогляд: Ідеальне тріо: Прага, Мюнхен, Відень! - Новий рік в Празі
День 1.

ЛьвівКраків

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону. Переїзд до Кракова. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Краків -королівський шлях

(входить у вартість туру)
Шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де Ви можете придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини...
Рекомендуємо відвідати на вибір:

Серце Кракова – Казімеж

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Нас чекає прогулянка по Казімежу – сьогодні це один з районів Кракова, а в давнину - це було окреме містечко, в якому прекрасно співіснували дві культури і дві релігії: християнство і іудаїзм. Під час екскурсії ми побачимо костел на Скелі, місце загибелі св. Станіслава – місце паломництва польських королів, костел св.Катерини, єврейський квартал, який оповитий цікавими історіями, і де присутня неповторна атмосфера.
Серце Кракова – Казімеж

Ласощі польських королів

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
Ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. Екскурсовод розповість таємницю пивоваріння, покаже де варять дуже смачний напій і, звичайно, ж, завершальним акордом екскурсії буде хороша вечеря з келишком пшеничного пива, смак якого тут завжди найкращий ...
Ласощі польських королів - відеоогляд
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

ПрагаКарлові ВариГрадчани

Сніданок. Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Прага – місто легенд

(входить у вартість туру)
Прага вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати!!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Золота вуличка, Вацлавська площа, Карлова вулиця... Всього й не перерахувати! Усю цю красу ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима... 
Рекомендуємо відвідати

Прогулянка на кораблику по Влтаві

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Аперитиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода... Ось вони незабутні миті в житті...
Прогулянка на кораблику по Влтаві - відеоогляд

Королівські Градчани...

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду – резиденції чеських князів.
Таємниці королів - Градчани - відеоогляд

Королівський відпочинок – курорт Карлові Вари

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Наш шлях веде в одну з мальовничих долин в Західній Чехії, в курортне місто – Карлові Вари. Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровка, скла та порцеляни. Місто з чудовою архітектурою, спокійним дзюрчанням води, солодким запахом вафель та романтичною музикою курортних оркестрів...
Карлові Вари - відеоогляд
Вечірні розваги

Тіні старого міста

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
На старовинних вуличках, серед затишних будинків та храмів оживають древні легенди. Від таємного служителя старого міста у тьмяному блиску вечірнього освітлення, Ви почуєте перекази, які передаються з вуст в уста лише вибраним. Тут з'являються добрі лицарі і привиди, вони кличуть і запрошують нас у своє життя.

Вечеря в середньовічній корчмі з розважальною програмою

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Вас чекає вечір в корчмі, який Вас перенесе на сотні років назад... в добу середньовіччя! Романтична і сувора атмосфера.
Повернення в готель. Ночівля.
День 2 - Прага – Карлові Вари – Градчани
День 2 - Прага – Карлові Вари – Градчани
День 2 - Прага – Карлові Вари – Градчани
День 2 - Прага – Карлові Вари – Градчани
День 3.

Чеський КрумловПрагаКутна ГораЗамок Чеський Штернберк

Сніданок. Вільний час в Празі. У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Мальовнича і романтична Південна Чехія.

(Дорослий: 38€ / Діти: 33€)
Романтичний край з безкрайніми лісами та озерами, маленькими містечками, старовинними замками і добрими людьми... Тут затишно, спокійно і дуже красиво ... Край славиться багатою історією і хорошим вином ... Шлях лежить в серце Південної Чехії - Чеський Крумлов. Опинившись на вуличках цього затишного містечка з черепичними дахами можна перенестись на декілька століть назад, тут нічого не змінилось з доби середньовіччя. Екскурсія по місту і вільний час для прогулянок.

Кутна Гора і замок Штейнберг

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Це старовинне місто срібних рудокопів із затишними маленькими будиночками, кам'яною бруківкою та магазинчиками скла. Тут знаходиться королівський Монетний двір, де були викарбувані перші празькі срібні гроші. У передмісті міста розташований костел Всіх Святих – Костница. Незвичайна споруда, інтер'єр якого виконаний з людських кісток. Бажаючі увійти оплачують вхідний квиток самостійно. Далі замок – Чеський Штейнберг. Замок був заснований в XIII столітті предками сучасних Штернбергів і названий згідно геральдичного знаку роду – Золотої зірки. Ми побачимо репрезентативні покої замку, наповнені родовими колекціями Штернбергів.

Празьке пиво

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
З незапам'ятних часів пиво для чехів було традиційним і улюбленим напоєм. У Чехії пивовар - важлива персона, без нього не обходяться, як і без лікаря, пекаря або священика! Національна гордість – "півічко" – сьогодні налічує величезну кількість рецептів приготування. Кожен гурман знайде свій смак світлого, темного, нефільтрованого пива.
Переїзд в столицю Баварії – місто Мюнхен. Поселення в готелі. Ночівля.
День 3 - Чеський Крумлов – Прага – Кутна Гора – Замок Чеський Штернберк
День 3 - Чеський Крумлов – Прага – Кутна Гора – Замок Чеський Штернберк
День 3 - Чеський Крумлов – Прага – Кутна Гора – Замок Чеський Штернберк
День 3 - Чеський Крумлов – Прага – Кутна Гора – Замок Чеський Штернберк
День 4.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Сніданок. Екскурсія
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії...

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора... Нігде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
У вільний час рекомендуємо відвідати: Автобусна екскурсія

Дивовижний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову... Візитною карткою Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор... Під час екскурсії ми зробимо фотопаузу близько всесвітньо відомого музею BMW, який побудований у вигляді 4-х циліндрів, і є мрією всіх автолюбителів.

Мюнхенська резиденція

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Резиденція роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговують зал Антикваріум. 
Мюнхенська резиденція - відеоогляд

Фантазії короля Людвіга...

(Дорослий: 48€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казки і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ("Новий лебединий камінь") – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який заслужив шалену популярність у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді, джерелом натхнення музики Вагнера.
Рекомендуємо відвідати

Замок Ліндерхоф

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€)
Король Людвіг II мав цікаве хобі - будувати розкішні замки. І лише один з них був повністю добудований при його житті - Замок Ліндерхоф. його проектували так, щоб слуги і гості не заважали самоти короля. Символом замку став павич, статуї якого прикрашають зали, алеї і павільйони комплексу. Невелике озеро з водоспадом, лебеді і німфи, що плавають по воді, - ця печера стала прообразом сучасних цветомузикальний шоу. Замок Ліндерхоф переносить в іншу реальність, в фантастичний світ баварського ідеаліста і мрійника.
Вечірня програма

Баварський вечір

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Можливість відвідати одну з пивоварень. У місті здавна існують 6 головних броварень, які сьогодні відомі на весь світ: Хофброй, Августінер, Левенброй, Пауланер, Хакер-Пшор і Шпати. У мюнхенських пивних панує затишна і невимушена атмосфера. Ми смачно повечеряємо і продегустуємо пиво.
Повернення в готель. Ночівля.
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 5.

ЗальцбургЗальцкаммергутЛеголендМюнхенМайнау

Сніданок. Вільний час в Мюнхені. Рекомендуємо відвідати на вибір:

Зірки Боденського озера.

(Дорослий: 48€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
Нашу подорож ми розпочнемо з Констанца, найбільшого міста на узбережжі. Фахверкові споруди, брущаті, просочені історією та історіями вулички і провулки, розписані художниками фасади, арки кріпосних стін і незвичність барокових форм, робить це місто найбільш привабливим на узбережжі. Далі нас чекає знаменитий острів Майнау, який завдяки своїм квітковим композиціям вже давно набув всесвітню популярність і визнання. І на завершення, ми відвідаємо чудовий Меерсбург, який давно славиться «старим містом», як римський театр, до водної гладі озера. Вам варто побачити цей дивовижний край, яким був захоплений сам творець. Боденське озеро - це місце де відпочиває душа, заліковують рани і набираються сил для нового польоту.

Озерний рай - долина Зальцкаммергут + Зальцбург.

(Дорослий: 68€ / Діти: 48€)
Регіон з первісною природою, місто цілорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські городки, як наприклад Санкт-Вольфганг, - улюблене місце відпочинку представників знатних родин і австрійської богеми ще з 19 століття. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. Років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах ... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз ... А в прозорій воді озера - відображаються величні Альпи... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго ... А далі нас чекає Зальцбург - місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають «сценою світу», завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті ... Адже красу міста плекали століттями ... Князі-архиєпископи, які протягом багатьох століть правили Зальцбургом, хотіли не лише зробити своє місто одним з найбільш багатих та впливових міст Європи. Вони хотіли більшого - зробити із Зальцбурга "Рим Півночі».

Парк розваг Леголенд

(Трансфер: 23€ + вх. квиток)
Німецький "Леголенд" займає 140 га і розбитий на шість тематичних зон: "Міні-країна", "Лего-екстрим", "Країна пригод", "Королівство лицарів", "Місто Лего", "Уява". В "Мініленде" з деталей "Лего" в масштабі 1:20 відтворені райони Німеччини і її сусідів...
Поселення і ночівля в готелі.
День 5 - Зальцбург – Зальцкаммергут – Леголенд – Мюнхен – Майнау
День 5 - Зальцбург – Зальцкаммергут – Леголенд – Мюнхен – Майнау
День 5 - Зальцбург – Зальцкаммергут – Леголенд – Мюнхен – Майнау
День 5 - Зальцбург – Зальцкаммергут – Леголенд – Мюнхен – Майнау
День 6.

ВіденьШенбрунн

Сніданок. Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Відень – столиця Габсбургів

(входить у вартість туру)
Місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне... Його заслужено називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою... Це незвичайне місто! – вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна!
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, Єкруговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії – "відвідаємо" принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!

Блиск і занепад Великої Імперії

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були повноправними володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників... Священна Чаша Грааля, Спис Долі... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут – в Скарбниці!
Блиск і занепад Великої Імперії - відеоогляд

Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Вже більше 300 років Шенбрунн – одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно – кайзерівський розмах.
Шенбрунн – розкішна резиденція Габсбургів - відеоогляд
Повернення в готель. Ночівля.
День 6 - Відень – Шенбрунн
День 6 - Відень – Шенбрунн
День 6 - Відень – Шенбрунн
День 6 - Відень – Шенбрунн
День 7.

ЛьвівБрноМоравський Крас

Сніданок.
Екскурсія

Переїзд в столицю Моравії - Брно.

(входить у вартість туру)
 Це прекрасне чеське містечко храмів і монастирів, воно не схоже на інші чеські міста і тому дуже цікаве. Тут особливі люди, особливі характери, манера одягатись; та й діалект інший: моравський. Місто багате легендами та історичними пам'ятками.
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Винне багатство Моравії

(Дорослий: 23€ / Діти: 13€)
Ми відвідаємо старовинні винні підземелля, де з середніх віків виробляють знамениті моравські вина. Вас чекає екскурсія по винних підвалах з розповіддю про моравському виноробстві і особливості місцевих вин, а також дегустація марочних вин, супроводжувана невеликими закусками. У виноробні Ви також зможете придбати головні скарби Моравії – високоякісні білі і червоні вина, включаючи знамениті напівсолодкі льодові і солом'яні.

Унікальна краса Моравії – Моравський Крас

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€ + вх. квиток)
На північному сході Чехії є природний заповідник – Моравський Крас. Тут, в надрах моравської землі ховається цілий світ підземних палаців і галерей, прикрашений химерними візерунками сталактитів і сталагмітів. Відвідування карстових печер, прірви Мацоха, подорож по підземній ріці Пунква. Ось воно – царство вічної ночі, де час зупинився на тисячоліття, скільки таємниць і легенд знають печери, скільки незліченних багатств вони приховують!
Переїзд в сторону кордону. Повернення в Україну. Перетин кордону. Час прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 7 - Львів – Брно – Моравський Крас
День 7 - Львів – Брно – Моравський Крас
День 7 - Львів – Брно – Моравський Крас
День 7 - Львів – Брно – Моравський Крас
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення
• індивідуальний страховий поліс (при самостійній подачі)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638