UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Ідеальна подорож - це кожен день пити улюблену каву в улюбленому місті!!!

Ідеальне тріо: Чехія, Австрія, Німеччина
+ парк розваг Леголенд та Нойшванштайн!

Днів: 7, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 5
Львів – Прага (2 ночі) – Карлові Вари - Мюнхен (2 ночі) – парк розваг Леголенд - замок Нойшванштайн - Боденське озера - Зальцбург - Відень (2 ночі) – Брно - Львів

Австрія
Німеччина
Польща
Чехія

!!! БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ !!!

5 екскурсії вже у вартості туру:

 королівський Краків, середньовічна Прага,
чарівний Мюнхен, ароматний Відень, казковий Брно!

Ідеальне поєднання для романтичної подорожі та комфортного відпочинку:
2 ночі в Празі + 2 ночі в Мюнхені + 2 ночі у Відні 
+ парк розваг Леголенд!!!


неперевершені місця Ваших потаємних мрій чекають Вас...

Відеоогляд: Ідеальне тріо: Чехія, Австрія, Німеччина+ парк розваг Леголенд та Нойшванштайн!
День 1.

ЛьвівКраків

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону. Переїзд до Кракова. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Краків -королівський шлях

(входить у вартість туру)
Шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де Ви можете придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини...
Рекомендуємо відвідати на вибір:

Серце Кракова – Казімеж

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Нас чекає прогулянка по Казімежу – сьогодні це один з районів Кракова, а в давнину - це було окреме містечко, в якому прекрасно співіснували дві культури і дві релігії: християнство і іудаїзм. Під час екскурсії ми побачимо костел на Скелі, місце загибелі св. Станіслава – місце паломництва польських королів, костел св.Катерини, єврейський квартал, який оповитий цікавими історіями, і де присутня неповторна атмосфера.
Серце Кракова – Казімеж

Ласощі польських королів

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
Ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. Екскурсовод розповість таємницю пивоваріння, покаже де варять дуже смачний напій і, звичайно, ж, завершальним акордом екскурсії буде хороша вечеря з келишком пшеничного пива, смак якого тут завжди найкращий ...
Ласощі польських королів - відеоогляд
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

ПрагаКарлові ВариГрадчани

Сніданок. Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Прага – місто легенд

(входить у вартість туру)
Прага вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати!!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Золота вуличка, Вацлавська площа, Карлова вулиця... Всього й не перерахувати! Усю цю красу ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима... 
Рекомендуємо відвідати

Прогулянка на кораблику по Влтаві

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Аперитиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода... Ось вони незабутні миті в житті...
Прогулянка на кораблику по Влтаві - відеоогляд

Королівські Градчани...

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду – резиденції чеських князів.
Таємниці королів - Градчани - відеоогляд

Королівський відпочинок – курорт Карлові Вари

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Наш шлях веде в одну з мальовничих долин в Західній Чехії, в курортне місто – Карлові Вари. Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровка, скла та порцеляни. Місто з чудовою архітектурою, спокійним дзюрчанням води, солодким запахом вафель та романтичною музикою курортних оркестрів...
Карлові Вари - відеоогляд
Вечірні розваги

Тіні старого міста

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
На старовинних вуличках, серед затишних будинків та храмів оживають древні легенди. Від таємного служителя старого міста у тьмяному блиску вечірнього освітлення, Ви почуєте перекази, які передаються з вуст в уста лише вибраним. Тут з'являються добрі лицарі і привиди, вони кличуть і запрошують нас у своє життя.

Вечеря в середньовічній корчмі з розважальною програмою

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Вас чекає вечір в корчмі, який Вас перенесе на сотні років назад... в добу середньовіччя! Романтична і сувора атмосфера.
Повернення в готель. Ночівля.
День 2 - Прага – Карлові Вари – Градчани
День 2 - Прага – Карлові Вари – Градчани
День 2 - Прага – Карлові Вари – Градчани
День 2 - Прага – Карлові Вари – Градчани
День 3.

Чеський КрумловПрагаКутна ГораЗамок Чеський Штернберк

Сніданок. Вільний час в Празі. У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Мальовнича і романтична Південна Чехія.

(Дорослий: 38€ / Діти: 33€)
Романтичний край з безкрайніми лісами та озерами, маленькими містечками, старовинними замками і добрими людьми... Тут затишно, спокійно і дуже красиво ... Край славиться багатою історією і хорошим вином ... Шлях лежить в серце Південної Чехії - Чеський Крумлов. Опинившись на вуличках цього затишного містечка з черепичними дахами можна перенестись на декілька століть назад, тут нічого не змінилось з доби середньовіччя. Екскурсія по місту і вільний час для прогулянок.

Кутна Гора і замок Штейнберг

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Це старовинне місто срібних рудокопів із затишними маленькими будиночками, кам'яною бруківкою та магазинчиками скла. Тут знаходиться королівський Монетний двір, де були викарбувані перші празькі срібні гроші. У передмісті міста розташований костел Всіх Святих – Костница. Незвичайна споруда, інтер'єр якого виконаний з людських кісток. Бажаючі увійти оплачують вхідний квиток самостійно. Далі замок – Чеський Штейнберг. Замок був заснований в XIII столітті предками сучасних Штернбергів і названий згідно геральдичного знаку роду – Золотої зірки. Ми побачимо репрезентативні покої замку, наповнені родовими колекціями Штернбергів.

Празьке пиво

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
З незапам'ятних часів пиво для чехів було традиційним і улюбленим напоєм. У Чехії пивовар - важлива персона, без нього не обходяться, як і без лікаря, пекаря або священика! Національна гордість – "півічко" – сьогодні налічує величезну кількість рецептів приготування. Кожен гурман знайде свій смак світлого, темного, нефільтрованого пива.
Переїзд в столицю Баварії – місто Мюнхен. Поселення в готелі. Ночівля.
День 3 - Чеський Крумлов – Прага – Кутна Гора – Замок Чеський Штернберк
День 3 - Чеський Крумлов – Прага – Кутна Гора – Замок Чеський Штернберк
День 3 - Чеський Крумлов – Прага – Кутна Гора – Замок Чеський Штернберк
День 3 - Чеський Крумлов – Прага – Кутна Гора – Замок Чеський Штернберк
День 4.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Сніданок. Екскурсія
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії...

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора... Нігде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
У вільний час рекомендуємо відвідати: Автобусна екскурсія

Дивовижний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову... Візитною карткою Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор... Під час екскурсії ми зробимо фотопаузу близько всесвітньо відомого музею BMW, який побудований у вигляді 4-х циліндрів, і є мрією всіх автолюбителів.

Мюнхенська резиденція

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Резиденція роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговують зал Антикваріум. 
Мюнхенська резиденція - відеоогляд

Фантазії короля Людвіга...

(Дорослий: 48€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казки і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ("Новий лебединий камінь") – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який заслужив шалену популярність у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді, джерелом натхнення музики Вагнера.
Рекомендуємо відвідати

Замок Ліндерхоф

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€)
Король Людвіг II мав цікаве хобі - будувати розкішні замки. І лише один з них був повністю добудований при його житті - Замок Ліндерхоф. його проектували так, щоб слуги і гості не заважали самоти короля. Символом замку став павич, статуї якого прикрашають зали, алеї і павільйони комплексу. Невелике озеро з водоспадом, лебеді і німфи, що плавають по воді, - ця печера стала прообразом сучасних цветомузикальний шоу. Замок Ліндерхоф переносить в іншу реальність, в фантастичний світ баварського ідеаліста і мрійника.
Вечірня програма

Баварський вечір

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Можливість відвідати одну з пивоварень. У місті здавна існують 6 головних броварень, які сьогодні відомі на весь світ: Хофброй, Августінер, Левенброй, Пауланер, Хакер-Пшор і Шпати. У мюнхенських пивних панує затишна і невимушена атмосфера. Ми смачно повечеряємо і продегустуємо пиво.
Повернення в готель. Ночівля.
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 5.

ЗальцбургЗальцкаммергутЛеголендМюнхенМайнау

Сніданок. Вільний час в Мюнхені. Рекомендуємо відвідати на вибір:

Зірки Боденського озера.

(Дорослий: 48€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
Нашу подорож ми розпочнемо з Констанца, найбільшого міста на узбережжі. Фахверкові споруди, брущаті, просочені історією та історіями вулички і провулки, розписані художниками фасади, арки кріпосних стін і незвичність барокових форм, робить це місто найбільш привабливим на узбережжі. Далі нас чекає знаменитий острів Майнау, який завдяки своїм квітковим композиціям вже давно набув всесвітню популярність і визнання. І на завершення, ми відвідаємо чудовий Меерсбург, який давно славиться «старим містом», як римський театр, до водної гладі озера. Вам варто побачити цей дивовижний край, яким був захоплений сам творець. Боденське озеро - це місце де відпочиває душа, заліковують рани і набираються сил для нового польоту.

Озерний рай - долина Зальцкаммергут + Зальцбург.

(Дорослий: 68€ / Діти: 48€)
Регіон з первісною природою, місто цілорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські городки, як наприклад Санкт-Вольфганг, - улюблене місце відпочинку представників знатних родин і австрійської богеми ще з 19 століття. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. Років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах ... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз ... А в прозорій воді озера - відображаються величні Альпи... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго ... А далі нас чекає Зальцбург - місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають «сценою світу», завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті ... Адже красу міста плекали століттями ... Князі-архиєпископи, які протягом багатьох століть правили Зальцбургом, хотіли не лише зробити своє місто одним з найбільш багатих та впливових міст Європи. Вони хотіли більшого - зробити із Зальцбурга "Рим Півночі».

Парк розваг Леголенд

(Трансфер: 23€ + вх. квиток)
Німецький "Леголенд" займає 140 га і розбитий на шість тематичних зон: "Міні-країна", "Лего-екстрим", "Країна пригод", "Королівство лицарів", "Місто Лего", "Уява". В "Мініленде" з деталей "Лего" в масштабі 1:20 відтворені райони Німеччини і її сусідів...
Поселення і ночівля в готелі.
День 5 - Зальцбург – Зальцкаммергут – Леголенд – Мюнхен – Майнау
День 5 - Зальцбург – Зальцкаммергут – Леголенд – Мюнхен – Майнау
День 5 - Зальцбург – Зальцкаммергут – Леголенд – Мюнхен – Майнау
День 5 - Зальцбург – Зальцкаммергут – Леголенд – Мюнхен – Майнау
День 6.

ВіденьШенбрунн

Сніданок. Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Відень – столиця Габсбургів

(входить у вартість туру)
Місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне... Його заслужено називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою... Це незвичайне місто! – вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна!
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, Єкруговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії – "відвідаємо" принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!

Блиск і занепад Великої Імперії

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були повноправними володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників... Священна Чаша Грааля, Спис Долі... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут – в Скарбниці!
Блиск і занепад Великої Імперії - відеоогляд

Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Вже більше 300 років Шенбрунн – одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно – кайзерівський розмах.
Шенбрунн – розкішна резиденція Габсбургів - відеоогляд
Повернення в готель. Ночівля.
День 6 - Відень – Шенбрунн
День 6 - Відень – Шенбрунн
День 6 - Відень – Шенбрунн
День 6 - Відень – Шенбрунн
День 7.

ЛьвівБрноМоравський Крас

Сніданок.
Екскурсія

Переїзд в столицю Моравії - Брно.

(входить у вартість туру)
 Це прекрасне чеське містечко храмів і монастирів, воно не схоже на інші чеські міста і тому дуже цікаве. Тут особливі люди, особливі характери, манера одягатись; та й діалект інший: моравський. Місто багате легендами та історичними пам'ятками.
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Винне багатство Моравії

(Дорослий: 23€ / Діти: 13€)
Ми відвідаємо старовинні винні підземелля, де з середніх віків виробляють знамениті моравські вина. Вас чекає екскурсія по винних підвалах з розповіддю про моравському виноробстві і особливості місцевих вин, а також дегустація марочних вин, супроводжувана невеликими закусками. У виноробні Ви також зможете придбати головні скарби Моравії – високоякісні білі і червоні вина, включаючи знамениті напівсолодкі льодові і солом'яні.

Унікальна краса Моравії – Моравський Крас

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€ + вх. квиток)
На північному сході Чехії є природний заповідник – Моравський Крас. Тут, в надрах моравської землі ховається цілий світ підземних палаців і галерей, прикрашений химерними візерунками сталактитів і сталагмітів. Відвідування карстових печер, прірви Мацоха, подорож по підземній ріці Пунква. Ось воно – царство вічної ночі, де час зупинився на тисячоліття, скільки таємниць і легенд знають печери, скільки незліченних багатств вони приховують!
Переїзд в сторону кордону. Повернення в Україну. Перетин кордону. Час прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 7 - Львів – Брно – Моравський Крас
День 7 - Львів – Брно – Моравський Крас
День 7 - Львів – Брно – Моравський Крас
День 7 - Львів – Брно – Моравський Крас
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення
• індивідуальний страховий поліс (при самостійній подачі)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638