UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1335
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 20.04.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

В полоні я краси твоєї,
Тебе чекав я стільки літ,
Краси такої ще не бачив!

Бельгія для гурманів! НОВИЙ РІК У БРЮССЕЛІ

Днів: 6, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів – Вроцлав – Ерфурт - замок Вартбург – Брюссель (2 дня) – Левен – Мехелен – Гент – Брюгге – Антверпен – Аахен – Кельн – Краків– Львів
Бельгія
Німеччина
Польща
Назад

Грудень '24

НР 28 НР 30
Всі дати
регулярного туру
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Перемишль
 – 
Краків
 – 
Катовіце
 – 
Вроцлав
 – 
Легниця

ТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

Бельгія - дивовижний пінистий коктейль смачного шоколаду, світлого пива, яскравої фарби і чарівних мережив.
Запрошуємо побачити і спробувати все, чим тільки може похвалитися Бельгія!

2 дні в самій прекрасній країні Європи!!!



День 1.

ЛьвівВроцлав

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Всім бажаючим пропонуємо: Перетин кордону. Переїзд у Вроцлав. Екскурсія
Екскурсія

Священна квітка Європи - місто Вроцлав.

(входить у вартість туру)
Вважається одним з найзеленіших міст Польщі, яке вирізняється прекрасною архітектурою і мальовничими куточками. Старе Місто є одним із найкрасивіших в Польщі, чарівна Ратуша зі старовинним сонячним годинником, а площа вроцлавського ринку займає друге за величиною місце, після Краківського. Для більшості це місто чудес, де кожен знайде частинку своєї мрії.
У вільний час є можливість відвідати:

Вечеря в середньовічній корчмі

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Ми повністю зануримося в таємничу атмосферу середньовіччя і загадаємо не одне бажання. Ратуша - одна з найпрекрасніших готичних будівель в Центральній Європі. Сьогодні тут музей і... місце зустрічі закоханих. Чому?!? Дізнаємося під час екскурсії... А відвідавши старовинну пивну, ми зможемо скуштувати національну польську кухню в незабутній середньовічній атмосфері!!!
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 1 - Львів – Вроцлав
День 1 - Львів – Вроцлав
День 1 - Львів – Вроцлав
День 1 - Львів – Вроцлав
День 2.

Ерфурт

Сніданок. Нас чекає екскурсія
Екскурсія

Ерфурт - історія середньовіччя.

(входить у вартість туру)
Нас чекає середньовічне містечко з декоративними будиночками, замріяними мостиками через тиху річку Геру, і вузенькими вуличками, які «ховають» архітектурні скарби міста. Університетський квартал, ринкова площа, найвужчий будинок в Німеччині, ратуша, Соборна Гора з готичним Собором і церквою Святого Северія, старовинні фасади і скеровані у вись шпилі церков... Ви матимете час прогулятись по єдиному у свому роді мосту крамарів Кремербрюке - найдовшому в Європі мосту-вулиці з багатими будинками патриціїв...
Квіткове місто – Ерфурт - відеоогляд
Переїзд по території Німеччини Всім бажаючим пропонуємо:

Таємниці Замку Вартбург.

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
Чи знаєте ви, який німецький замок вважається самим містичним? Де народився Йоганн С. Бах? Де Гітлер проводив з'їзди ясновидців і астрологів? Де, ховаючись від переслідування, Мартін Лютер написав переклад Нового Завіту? Складно повірити, але всі ці таємниці зберігає за своїми мурами один замок. І це замок Вартбург. Всіх бажаючих запрошуємо відвідати екскурсію «Таємниці Замку Вартбург». Вартбург - один з найстаріших романських замків Європи. Оповитий легендами внутрішні зали вразять нас своєю пишністю.  Цікаво, що структура кімнат не змінювалася тут з часів Середньовіччя. А з оглядового майданчика замку, з висоти понад 400 м відкривається дивовижний краєвид на навколишні гори і Тюрінскій ліс - чудове місце для фотографій!
Переїзд в готель. Ночівля на території Німеччини
День 2 - Ерфурт
День 2 - Ерфурт
День 2 - Ерфурт
День 2 - Ерфурт
День 3.

БрюссельЛевенМехелен

Сніданок. Переїзд в місто на семи пагорбах, збудоване в формі серця, столицю Королівства Бельгії - Брюссель. Екскурсія
Екскурсія

Історія краси – Брюссель

(входить у вартість туру)
Історія, яка творилася століттями. Симфонія тріумфуючого блиску панує в районі Європарламенту з просторими парками і вулицями, а також найгарнішою площою Європи – Гранд Платс. Вдень площа нагадує театр квіткового ринку, а ввечері – п'єсу гарного кохання і захоплення! Ми зможемо відчути добродушний і веселий характер бельгійців, недаремно одним із символів цього міста є знаменита бронзова скульптура – фонтан "Манекен Піс"...
Історія краси – Брюссель
У вільний час рекомендуємо відвідати: Автобусна екскурсія

Королівський музей витончених мистецтв

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€ + вх. квиток)
Королівський музей витончених мистецтв.

Магія і романтика Брюсселя

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Під час екскурсії ми побачимо одну з найяскравіших пам'яток готичної архітектури і живопису країни – брюссельський кафедральний собор св. Михайла і Гудули, прогуляємося через Брюсселский парк, королівську площу, скверик ду Саблон, (скверик 48 ремесел !!!), а також королівський палац, офіційну резиденцію бельгійського монарха і Атоміум. На завершення зануримося в історію минулого та сучасного відомого Палацу Правосуддя, який є самою грандіозною будівлею в Європі, і отримаємо задоволення неперевершеною панорамою Брюсселя.

Дивовижний парк Mini-Europe

(Трансфер: 18€ + вх. квиток)
Хочете побачити всю Європу за годину? Запрошуємо відвідати дивовижний парк «Mini-Europe». Крім найцікавіших місць Європи в мініатюрному варіанті, тут можна знайти різноманітні звукові та анімаційні моделі: млини, аеробус, швидкісний поїзд, виверження Везувію, падіння Берлінської стіни і гондоли Венеції. Всього тут представлено близько 350 будівель та 80 крихітних міст, розташованих в різних місцях Європи. Чого тут тільки немає! Також в парку можна побачити Афінський Акрополь, Вестмінстерський палац, Ейфелеву вежу, Біг Бен, Палац дожів, Бранденбурзькі ворота в масштабі 1/25. Крім експозиції в парку іноді проходять різні шоу.

Пивна Бельгія - містечка Мехелен і Левен

(Дорослий: 38€ / Діти: 28€)
"Пивна Бельгія - містечка Мехелен і Левен". Мальовничий Мехелен, розташований на березі річки Діль. Оглядова екскурсія Мехеленом починається з огляду собору Св. Ромбаут, який був закладений ще в XII столітті. Побродивши по старовинним вуличкам, ми отримаємо задоволення від краси чудового міста, пам'ять про який залишиться з нами надовго ... Далі нас чекає пивна столиця країни - прекрасне місто Левен ?! Саме тут є штаб-квартира всесвітньо відомого бельгійського пива Stella Artois !!! Ніяке інше місто у Фландрії не викликає стільки захоплення, як середньовічний Левен. Під час пішохідної екскурсії ми побачимо церкву Cв. Петра, Сукняні ряди, а також церква Св. Гертруди, яка є архітектурним дивом, адже повністю побудована з каменю без єдиного цвяха !!! Отримаємо задоволення чудовою красою готичної міської Ратуші, фасад якої прикрашено 236 скульптурами ... На завершення екскурсії ми продегустуємо найсмачніше пиво в Бельгії
Поселення в готель. Ночівля на території Бельгії.
День 3 - Брюссель – Левен – Мехелен
День 3 - Брюссель – Левен – Мехелен
День 3 - Брюссель – Левен – Мехелен
День 3 - Брюссель – Левен – Мехелен
День 4.

БрюссельАнтверпенГентБрюгге

Сніданок. Вільний час в Брюсселі. Рекомендуємо відвідати екскурсії:

Фландрія у всій красі: Гент, Брюгге!

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€)
Унікальна екскурсія по Фландрії, відкриє нам різноманітність Королівської Бельгії. Вражає своєю розкішною оздобою чудове фламандське містечко Гент: дзвіниця Баффруа, висотою 90 метрів, з дзвоном "Клокке Роланд", могутня Ратуша в стилі квітучої готики, королівський палац Сінт-Йорисхоф, знаменитий Собор Святого Бавона, де зберігається загадковий Гентський вівтар - "Містичний Агнець ". Атмосфера давнини і таємничості не покидає це місто, наче в очікуванні чуда... Далі нас чекає поетичний і романтичний рай для закоханих, колодязь чудес для дітей та дорослих - чарівний, шоколадний Брюгге! Образ міста неповторний: Базиліка - хранителька реліквії Святої Крові, Ратуша, Церква Святої Діви, де зберігається образ Мадонни з немовлям на руках пензля знаменитого Мікеланджело! Брюгге схожий на пряникове містечко з вигадливими різнобарвними фасадами, тонкими шпилями, кам'яним мереживом і рікою темно - білого шоколаду.

Перлинка Бельгії - Антверпен

(Дорослий: 28€ / Діти: 18€)
Нас чекає «діамантовий Антверпен» - алмазна столиця світу, де розкіш коштовних каменів виблискує в «Алмазному кварталі». Незвичайна таємничість мешкає в кожному будинку, вуличці, в кожному камінчику центральної площі «Гроті Маркт», в її серці - Старій ратуші і в старовинному замку Стеен. А ще ... Антверпен - хранитель світових шедеврів Рубенса, полотна якого прикрашають гордість Бельгії - Кафедральний собор Св. Богоматері!
Ночівля на території Бельгії
День 4 - Брюссель – Антверпен – Гент – Брюгге
День 4 - Брюссель – Антверпен – Гент – Брюгге
День 4 - Брюссель – Антверпен – Гент – Брюгге
День 4 - Брюссель – Антверпен – Гент – Брюгге
День 5.

КельнАахен

Сніданок. Екскурсія
Екскурсія

Місто чотирьох культур - Аахен

(входить у вартість туру)
Сьогодні нас чекає знайомство з дивовижним Аахеном. Саме місто відноситься до регіону Північної Рейн-Вестфалії і межує з Бельгією та Нідерландами, а засноване воно було ще римлянами! Визначною пам'яткою Аахена є його Кафедральний собор, іменований Імперським собором, який внесений до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. У соборі століттями коронувалися імператори Римської імперії. Унікальний пам'ятник архітектури вражає своєю красою.
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Кельн – золото Рейну

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Місто, породжене римлянами, усиновлене французами і виховане Пруськими королями – КельнВелич, витонченість і ажурність спрямованих увись форм – Кельнський собор – найбільший собор Німеччини і один з найбільших соборів в Європі, шедевр готики, який зберігає велику християнську святиню – мощі трьох святих волхвів. А далі: Старе місто, Кельнська Ратуша, єврейський квартал, Будинок Фаріни - батьківщина одеколону, кельнська набережна... Про Кельн можна довго розповідати, але головне – його треба відчути! 
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 5 - Кельн – Аахен
День 5 - Кельн – Аахен
День 5 - Кельн – Аахен
День 5 - Кельн – Аахен
День 6.

КраківЛьвів

Сніданок. По дорозі при наявності часу пропонуємо відвідати Краків. У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Ласощі польських королів

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
Ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. Екскурсовод розповість таємницю пивоваріння, покаже де варять дуже смачний напій і, звичайно, ж, завершальним акордом екскурсії буде хороша вечеря з келишком пшеничного пива, смак якого тут завжди найкращий ...
Ласощі польських королів - відеоогляд

Польський Акрополь Вавельський замок

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Розташований на високому березі Вісли, "Вавель" включає в себе королівський замок, кафедральний собор, і систему замкових укріплень. Вавель – той замок, в який хочеться йти, тому що велич, яка огортає його, притягує будь-якого, хто опиняється поруч. Він височить над містом, такий витончений і монументальний одночасно. А коли потрапляєш на територію замку, здається, що тут зібрана архітектура всіх країн і народів.
Перетин кордону. Повернення в Україну. Час прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 6 - Краків – Львів
День 6 - Краків – Львів
День 6 - Краків – Львів
День 6 - Краків – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• доплата за одномісне розміщення
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638