UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

.. у вікенд найкращий в світі, я хочу з тобою,
ти в Берлін і Потсдам забери мене з собою!

Вікенд в Берліні! (Для дитячих груп)

Днів: 4, без нічних переїздів
Львів – Краків - Берлін (2 ночі) – Потсдам – Вроцлав - Львів
Німеччина
Польща

…БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ…

День 1.

Львів - Краків

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону. Переїзд по території Польщі.
Переїзд до Кракова. Оглядова екскурсія «Королівський шлях» - шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди ... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми зможемо придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини ...
Рекомендуємо відвідати "Соляні Копальні" Велічки" (18€ + вх. Квиток) - найстаріше соляне підприємство на польських землях, яке функціонувало понад 7 століть, глибокі дев'ятиярусні тунелі, в яких побудовані підземні храми, містки, численні скульптурні витвори. Тут ми побачимо чарівні підземні озера, гроти, прекрасні каплиці і музейну експозицію, яка розповість про історію соляних розробок ...
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.

День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків
День 2.

Берлін

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в столицю Німеччини. Пішохідна екскурсія «Одкровення Берліна» по одному із найдивовижніших і найяскравіших міст на землі, де сучасність і традиції доповнюють одне одного дуже гармонійно, що найкрасивіші і таємничі куточки відкриті для нас. Кожен, хто приїжджає до Берліна, так чи інакше, потрапляє під магічну чарівливість цього міста, його живого і невимушеного шарму ... У вільний час є можливість відвідати:
музей Пергамон (26 € + вх. квиток) - архітектурні шедеври Стародавнього світу: знамениті ворота Іштар з Вавилону, ворота Мілетського ринку - і всі ці скарби в оригіналі!
автобусну екскурсію «Берлін крізь часи» (21€) Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський собор, колона Перемоги, і - візитна картка Берліна - Бранденбурзькі ворота.
екскурсію «Зачарований Берлін» (18€). Ми будемо насолоджуватися красою найсучаснішою площі Берліна - Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, а прогулюючись історичним центром міста, відчуємо себе гостями в колишніх століттях ...
«Розкіш королів - палац Шарлоттенбург» (16€). Нас чекає екскурсія по найкрасивішому палацу Берліна, резиденції прусських королів: вишукана палацова архітектура, елегантний парк, прекрасна колекція китайської порцеляни, а також картин і малюнків французьких і німецьких художників 18 століття.
Повернення в готель. Ночівля.

День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін
День 3.

Потсдам

 Сніданок. Вільний день в Берліні. Рекомендуємо відвідати:
колишню резиденцію прусських королів, яка об'єднує різні епохи і стилі. Екскурсія «Безтурботний місто- Потсдам!» (21 €). Потсдам - це книжка з картинками: Голландський квартал, російське село Олександрівка, ворота Науенер Тор, Бранденбурзькі ворота - давніші, ніж у Берліні (!) ... Термін ми проведемо прогулюючись по прекрасних вуличках, незрівнянно красивих площах, насолоджуючись розкішною красою міста і відпочиваючи в затишних кафе. Ми відчуємо ту, по-справжньому, безтурботне життя, в якій жив Фрідріх Великий.
У вільний час рекомендуємо екскурсію «В полоні королівських фантазій - парк Сан-Сусі і палац Цицилінхоф» (18 € + вх. Квиток). Ми отримаємо задоволення прогулянкою по одному з найкрасивіших парків в Європі - Сан-Сусі. На території парку знаходиться палац Сан-Сусі - самий відомий творіння Фрідріха Великого. Новий Палац, Нові палати, історична вітряк, Шарлоттенхоф, Римські лазні, Оранжерейний палац ... Зараз Сан-Сусі є музеєм, який став одним з перших палаців-музеїв Німеччини. А далі нас чекає палац Цицилінхоф місце проведення Потсдамської конференції.
найбільший в світі критий аквапарк Tropical Islands Resort (18 € + вх. квиток). Тут ми зможемо отримати всі, про що давно мріяли. Прогулянку по тропічному лісі з екзотичними рослинами і орхідеями, величезними пальмами та мангровими заростями. На тлі соковитих тропічних фарб не завжди легко відразу розпізнати чинно прогулюються павичів і фазанів, по-справжньому райський відпочинок в басейнах «Південне море» з двома островами, «Лагуна Балі» і незабутня пригода в справжніх тематичних зонах з будівлями в традиційному стилі: «Таїланд »,« Малайзія / Борнео »,« Балі »,« Полінезія», « Конго »і « Амазонка». У парку щодня проходять денні вистави, які залучають глядачів дивовижними танцями і неповторним колоритом.
Берлінський зоопарк (13 € + вх. Квиток). Один з найбільших зоопарків Європи, а за кількістю видів займає перше місце в світі. Чарівне слово «зоопарк» -тут зібрано близько 20000 тварин, птахів, рептилій, риб, комах. Для звірів створені комфортні зони проживання, а для людей - зручний огляд, що дозволяє побачити і пірнає бегемота, і грайливих ведмежат, і хижаків, що ведуть нічний спосіб життя ...
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.

День 3 - Потсдам День 3 - Потсдам День 3 - Потсдам День 3 - Потсдам
День 4.

Львів - Вроцлав

Сніданок. Переїзд по території Польщі. При наявності часу рекомендуємо відвідати Вроцлав (18Є) - легендарну колиску Польщі! Екскурсія "Священна квітка Європи" - вважається одним з найзеленіших міст Польщі, яке вирізняється прекрасною архітектурою і мальовничими куточками. Старе Місто є одним з найкрасивіших в Польщі, чарівна Ратуша зі старовинним сонячним годинником, а площа вроцлавського ринку займає друге за величиною місце, після Краківського. Для більшості це місто чудес, де кожен знайде частинку своєї мрії.
Перетин кордону. Повернення в Україну. Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізниці вокзал. До нових зустрічей!

 

День 4 - Львів - Вроцлав День 4 - Львів - Вроцлав День 4 - Львів - Вроцлав День 4 - Львів - Вроцлав
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом єврокласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
• Приємний сюрприз від «Аккорд-туру» для туристів-іменинників в день народження!
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Індивідуальне медичне страхування (при особистій подачі);
• Додаткова страховка, якщо вік туриста більше 60 років. Просимо додатково уточнити розмір доплати страхового платежу;
• Дод. харчування: 3 обеди або вечері=68 евро.
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ (виняток для іменинників, у яких в подорож День народження - втрати покриває Аккорд-Тур).
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638