UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

… Есть места, где душа, забравшись на мансардный этаж мироздания, спешит помечтать и 
набросать пару бессмертных строф в потрепанном дорожном блокноте….

Паризькі ночі
Варшава, Берлін, Брюссель,Париж,Нюрнберг + Діснейленд (для школярів)

Днів: 8, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 6
Львів - Варшава- Берлін - Брюссель- Гент*-Брюгге*- Париж -Нормандія*-Діснейленд*-Астерікс*-Нюрнберг - Бамберг*- Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Угорщина
Франція
Швейцарія

6 ЕКСКУРСІЙ ВЖЕ У ВАРТОСТІ ТУРУ!!!
Тільки один нічний переїзд по дорозі додому!



День 1.

ЛьвівВаршава

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». У Польщі одна з найсмачніших національних кухонь в Європі. А якщо до цього додати ще й затишок і великі порції - то нам потрібно зазирнути в корчму «Bida». Журек, бігос і налисники... Смакота. Оплата по меню.
Екскурсія

Варшава – місто королів

(входить у вартість туру)
Вечірня екскурсія по місту королівських резиденцій, місту музики Шопена, місту, в якому панує неповторна і унікальна атмосфера "Варшава – місто королів" – чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! Вся краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці – Варшавська Сирена. 
Ночівля.
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 2.

Берлін

Сніданок. Переїзд до Німеччини.
Екскурсія

Велич могутнього Берліну

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Берлін – величезний мегаполіс. Нам здасться, що ми подорожуємо у машині часу, бо тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому, а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами, ми зможемо побачити сучасне. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз.
Залежно від бажання групи на вибір:

Берлін крізь часи

(Діти: 18€)
Автобусна екскурсія с фотопаузами. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський собор, колона Перемоги, і – візитна картка Берліна – Бранденбурзькі ворота.
Берлін крізь часи - відеоогляд

Палац Шарлоттенбург

(Діти: 18€ + вх. квиток)
Палац Шарлоттенбург - найбільша резиденція прусських королів в Берліні, прекрасний зразок архітектури бароко в Німеччині. Мекленбурская кімната, Приймальний кабінет королеви Софії Шарлоти, Порцеляновий кабінет, Каплиця, Музичний кабінет, Золотий кабінет.

Магазин Ritter Sport

Для ласунів відкриває свої двері магазин Ritter Sport. Три поверхи загальною площею 1000 кв.м. відведені для того, щоб любителі шоколаду змогли дізнатися побільше про його виробництво і про те, як і з чим його їдять. При вигляді різнокольорових квадратних упаковок відомого шоколаду, розкладених в вітринах, скриньках, коробочках, розбігаються очі навіть у тих, хто спокійно ставиться до цього вишуканого ласощів.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 3.

БрюссельГентБрюгге

Сніданок. Переїзд в Бельгію.
Екскурсія

Історія краси – Брюссель

(входить у вартість туру)
Симфонія тріумфуючого блиску панує в районі Європарламенту з просторими парками і вулицями, на площі біля королівського палацу, в міській Ратуші, а також з найкрасивіших площ Європи - Гранд Платс. Вдень площа нагадує театр квіткового ринку, а ввечері - п'єсу гарного кохання і захоплення! Ви познайомитесь з історією минулого і сьогодення знаменитого Палацу Правосуддя, який є самим грандіозним будівлею в Європі, а головне, Ви зможете відчути добродушний і веселий характер бельгійців, недаремно одним із символів цього міста є знаменита бронзова скульптура - фонтан "Манекен Піс" ...
Історія краси – Брюссель
Для бажаючих на вибір:

Магія і романтика Брюсселя

(Діти: 21€)
Ми побачимо одну з найяскравіших пам'яток-Атоміум, збільшений в 165 мільярдів разів, прогуляємося через Брюссельській парк, королівську площа, скверик ду Саблон, (скверик 48 ремесел !!!), а також королівський палац, офіційну резиденцію бельгійського монарха. На завершення зануримося в історію минулого та сучасного відомого Палацу Правосуддя, який є самим грандіозним будівлею в Європі, і отримаємо задоволення неперевершеною панорамою Брюсселя.

Середньовіччя наяву Гент та Брюгге

(Діти: 36€)
Наші подорож на північний захід Бельгії, починається з середньовічною столиці графства Фландрія – Гента. Старовинний Гент – це музей середньовіччя, літопис темних епох, місто-порт на злитті річок Ліс і Еско. Його набережні наскрізь просякнуті духом історії та поезії. Гент – бунтівний місто з героїчною історією, про колишню славу і велич свідчать його архітектурні шедеври. Гент по праву носить гордий титул "місто мистецтва". Вільний час. Зараз ми зможемо опинитися в казці, наповненій романтикою і чарами. Величний Брюгге. Яскравий і доброзичливий він привітно відкриває свої двері. Брюгге романтичний музей. Він, як чарівна скринька, з якої скільки коштовностей не дісталося, ще стільки ж залишається.
Ночівля.
День 4.

ПарижФрагонарЛувр

Сніданок. І ось Вона... довгоочікувана Франція – країна вишуканих вин, високої моди, дорогих парфумів, гарних жінок і безлічі таємниць...
Екскурсія

Магія Парижа!

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо.... Продовжимо наше знайомство з Парижем в світі ароматів музею Fragonard.
У вільний час рекомендуємо:

Лувр – енциклопедія століть

(Діти: 26€ + вх. квиток)
Світ Мистецтва – світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври.
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд

Латинський Квартал – Серце Парижа

(Діти: 16€)
У самому серці Парижа знаходиться острів Сіте – це місце, яке є тільки для піших екскурсій. Ми зможемо опинитися в обіймах самого Парижа, доторкнемся до його душі!  Чи існують в світі ті, хто не чув про собор Нотр Дам де Парі?Відомий фонтан Сен-Мішель! Розкішний палац Сен-Мішель, церква Сен-Северин. Люксембурзький палац багато інших значущих місць для цього популярного кварталу. Магазини грамплатівок, книжкові крамниці, винні погреби, кондитерські, пекарні – вирує життя латинського кварталу. Час для кави та круасанів... (оплата по меню).
Можливість відвідати Монпарнас (вх.квиток). Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх. квитки).

Прогулянка на кораблику по річці Сена

(Діти: 15€)
Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.

Вогні нічного Парижа

(Діти: 21€)
Ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівність моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля, оглядовий майданчик Трокадеро і район Дефанс, по закінченню екскурсії нас зачарує неперевершена красуня – мерехтлива Ейфелева вежа і шампанське.
Вечірня програма Вогні нічного Парижа - відеоогляд
Поселення в готель. Ночівля.
День 4 - Париж – Фрагонар – Лувр
День 4 - Париж – Фрагонар – Лувр
День 4 - Париж – Фрагонар – Лувр
День 4 - Париж – Фрагонар – Лувр
День 5.

МонмартрМулен РужНормандіяДіснейленд

Сніданок. У вільний час рекомендуємо:

Сентиментальна Нормандія

(Діти: 55€)
Нас чекає дивовижний за красою регіон – Нормандія. Тут все інше: архітектура іграшкових містечок, як зі сторінок дитячих казок; повітря, просочене ароматом океану; кухня з найсвіжіших морепродуктів, всесвітньо відомі сири. І пейзажі, від краси яких захоплює подих. Відвідування історичної столиці Нормандії – міста Руан. Старовинний Руан – найбільше нормандське місто. Екскурсія в Руанський собор і по історичних місцях, пов'язаних з історією Жанни Д'Арк. Довіль і Трувіль-их часто називають братами-близнюками. Хоча між ними немає нічого спільного, крім моста, який їх з'єднує. Трувіль – містечко рибальське, бідне і веселе. Прогулянка по місту Трувіль-сюр-Мер і відвідування ринку морепродуктів. Дегустація кавальдосу і сидру при бажанні. Під час дегустації ми дізнаємося про те, як проводиться першокласний нормандський сидр і оспіваний Ремарком кальвадос – гордість місцевих жителів. Такий кальвадос ми навряд чи знайдемо в Парижі! Можливість пообідати в одному з місцевих ресторанчиків. Відвідування Довиля, який вважається найкращим морським курортом в Нормандії. Довіль був побудований спеціально для того, щоб паризька знати знайшла персональний курорт. Прогулянка по місту, вільний час для відвідування набережної, яка омивається Ла-Манш. День, проведений в Нормандії це – день, довжиною в життя. Повернення в Париж.
Чарівність Нормандіі - відеоогляд
Або

Чарівний світ - Діснейленд

(Діти: 26€ + вх. квиток)
Чарівний світ Дісней Парку відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг – ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих – країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Відвідування Дісней студії за додаткову плату. Квитки допоможемо придбати (бронювати потрібно завчасно).
Діснейленд - відеоогляд

Легендарний Монмартр

(Діти: 16€)
Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною – Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати. Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого. На Монмартрі безліч знаменитих і цікавих паризьких ресторанів. Французька класика: цибульний суп, страви із серії "кус-куса", морепродукти або органічні вегетаріанські страви – тут кожен знайде собі вечерю за смаком (оплата по меню).
Легендарний Монмартр - відеоогляд

Мулен Руж

(дод. оплата)
Нічне життя Франції. Відоме кабаре "Мулен Руж"(Час 23:00) - барвисті костюми, яскраве пір'я, розкішні танцівниці, французький канкан, атмосфера свята і веселощів допоможуть Вам отримати заряд хорошого настрою і відчути Париж по-справжньому! Самостійне повернення в готель.
Ночівля.
День 5 - Монмартр – Мулен Руж – Нормандія – Діснейленд
День 5 - Монмартр – Мулен Руж – Нормандія – Діснейленд
День 5 - Монмартр – Мулен Руж – Нормандія – Діснейленд
День 6.

Версальпарк АстеріксЛувр

Сніданок. Виселення з готелю.

Версаль. Банти і діаманти

(Діти: 30€ + вх. квиток)
Королівська резиденція – Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль – символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Відвідування замку.
Версаль. Банти і діаманти

Гранд Опера

(Діти: 16€ + вх. квиток)
Гранд Опера один з кращих архітектурних пам'ятників Парижа. Її зали, нагадують по своїй величі королівський палац, де мармур, онікс, граніт, позолота занурюють нас в чарівний світ розкоші.
Або

Парк розваг Астерікс

(Діти: 23€ + вх. квиток)
Всі атракціони парку присвячені популярним героям французьких коміксів і мультфільмів про римлян і галлів - Астерікс і Обелікс. Тут можна познайомитися не тільки з ними, але і з їх життям. Це захоплююча подорож по сторінках історії, фантастичні атракціони, ефектні видовища, чарівний і одночасно божевільний кінотеатр, авантюрні пригоди, нові зустрічі та знайомства... і все це приправлено тонким французьким гумором!
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 6 - Версаль – парк Астерікс – Лувр
День 6 - Версаль – парк Астерікс – Лувр
День 6 - Версаль – парк Астерікс – Лувр
День 6 - Версаль – парк Астерікс – Лувр
День 7.

НюрнбергБамберг

Сніданок.

Казковий Нюрнберг

(входить у вартість туру)
Місто запрошує на прогулянку, найзнаменитіша ринкова площа країни із Фонтаном сорока фігур, Будинок Дюрера, Палац Правосуддя, храми-близнюки, пятикилометрова кріпосна стіна, замок Кайзербург з вісімдесятьма збереженими вежами і численними воротами, фахверкові будинки, надають колорит старовинним вуличка. Нюрнберг відкриє безліч секретів – тут винайшли кишеньковий годинник і перший глобус, звідси рушив перший потяг, це світова столиця іграшок, батьківщина Лускунчика і олов'яних солдатиків.

Зоопарк Nuremberg Zoo.

(дод. оплата)
У Нюрнберзі працює прекрасний зоопарк Nuremberg Zoo, відвідування якого теж варто включити в програму відпочинку. Цей зоопарк більше нагадує природний заповідник, тварини тут прогулюються по просторим вольєрах з живими деревами. У цьому зоопарку представлені тварини з усього світу, тут можна побачити і австралійських кенгуру, і білих ведмедів, і мавпочок, які живуть в тропічних лісах. Ще однією важливою особливістю зоопарку є дельфінарій, в якому для відвідувачів проводять цікаві вистави і пропонують їм пограти з самими доброзичливими і дивовижними морськими мешканцями.

Басейн-аквапарк Кристал - Palm Beach

(дод. оплата)
Тур розваг по Нюрнбергу неможливий без відвідування басейну-аквапарку Палм-Біч, тут можна чудово відпочити. Поплавати в мінеральній воді, поніжитися на хвилях, покататися з величезних гір і від душі попаритися в 12 будиночках з різними банями.
Або

Бамберг – на семи пагорбах

(Діти: 31€)
Бамберг, побудований на семи пагорбах. Тисячу років тому був резиденцією імператора Священної Римської Імперії Німецької нації Генріха. Німецький письменник Карл Іммерманн назвав Бамберг старим бабусиним комодом, набитим всілякими раритетами. Романський стиль, готика і ренесанс, бароко, підземне царство, казкові вулички, унікальне пиво і все це в кращому вигляді без слідів нафталіну, провітрюємо кожен день на свіжому франконському повітрі.

З пивом життя веселіше

(Діти: 26€)
Всім любителям пива і смачно поїсти рекомендуєм цю екскурсію. Ми познайомимося з історією пивоваріння та процесом виготовлення, дізнаємося, що таке «метр пива» і спробуємо його на смак! Також нам розкажуть, чим берлінське пиво відрізняється від баварського, а закріпити свої пивні пізнання нам допоможе келих прохолодного пива і смачна вечеря в кращих німецьких традиціях!!!
Пива багато не буває - відеоогляд
Нічний переїзд.
День 7 - Нюрнберг – Бамберг
День 7 - Нюрнберг – Бамберг
День 7 - Нюрнберг – Бамберг
День 7 - Нюрнберг – Бамберг
День 8.

Львів

По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню). Час прибуття до Львова орієнтовно 15:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А».
Екскурсія

Лабіринтами львівських вулиць

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія по середньовічному місту: фортифікації XIV-XV ст., Ансамбль Успенської церкви; монастирський домініканський костел Божого тіла;  Площа Ринок – перлина епохи Відродження: міська Ратуша, Латинська катедра в дуеті з каплицею Боїмів; старовинний куточок Сходу – вірменський квартал. Львівська майстерня шоколаду – єдина, де кожна цукерка зроблена з любов'ю та натхненням, а головне – вручну. Проспект Свободи – своєрідний ансамбль еклектики і модерну і його найбільша гордість – Оперний театр, який вважається найкрасивішим в Європі! Всі вхідні квитки оплачуються самостійно.
До нових зустрічей!
День 8 - Львів
День 8 - Львів
День 8 - Львів
День 8 - Львів
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
 
Додатково оплачується:
• 
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• Сity tax (міський податок)
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• city tax (міський податок) в готелях Франції, Італії від 1.5€ до 5€ з людини за ніч
• Консульський збір + Візового Центру = 35€ + 23€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638