UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…для справжніх цінитилів та любителів пива…

Пивна фантазія: Прага + Мюнхен + “Октоберфест”!

Днів: 6, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 2
Львів – Краків - Прага – Мюнхен (2 дні) – Відень - Будапешт – Егер - Чоп - Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Угорщина
Чехія

ТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

Два дні в Мюнхені для відвідування 
фестивалю «Октовберфест»!!!
Щоб повною мірою відчути себе частиною цього масштабного дійства...

Запрошуємо УСІХ відвідати найвідоміше і найбільше у світі свято пива, що супроводжується гучними народними гуляннями - «Октовберфест». Те, що об'єднує в ці дні всіх тих, хто приїхав на «Октоберфест», - це, звичайно ж, баварське пиво! Золотий напій, якого щороку розливається в декількох наметах
приблизно 6 мільйонів літрів.

День 1.

ЛьвівКраків

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Всім бажаючим пропонуємо: По дорозі при наявності часу пропонуємо відвідати Краків.

Королівський шлях Краків

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі – торгові ряди, де Ви можете придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини...
Рекомендуємо відвідати всім, хто хоче смачно поїсти і скоштувати польську кухню

Ласощі польських королів

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
Ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. Екскурсовод розповість таємницю пивоваріння, покаже де варять дуже смачний напій і, звичайно, ж, завершальним акордом екскурсії буде хороша вечеря з келишком пшеничного пива, смак якого тут завжди найкращий ...
Ласощі польських королів - відеоогляд
Переїзд в готель. Пізнє поселення і ночівля в готелі.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

Прага

Сніданок. Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Прага – місто легенд

(входить у вартість туру)
Прага вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати!!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Золота вуличка, Вацлавська площа, Карлова вулиця... Всього й не перерахувати! Усю цю красу ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима... 
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Прогулянка на кораблику по Влтаві

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Аперитиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода... Ось вони незабутні миті в житті...
Прогулянка на кораблику по Влтаві - відеоогляд

Королівські Градчани...

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду – резиденції чеських князів.
Таємниці королів - Градчани - відеоогляд

Празьке пиво

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
З незапам'ятних часів пиво для чехів було традиційним і улюбленим напоєм. У Чехії пивовар - важлива персона, без нього не обходяться, як і без лікаря, пекаря або священика! Національна гордість – "півічко" – сьогодні налічує величезну кількість рецептів приготування. Кожен гурман знайде свій смак світлого, темного, нефільтрованого пива.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 2 - Прага
День 2 - Прага
День 2 - Прага
День 2 - Прага
День 3.

Мюнхен

Сніданок. Нас чекає столиця землі Баварії - місто Мюнхен. І ось він!!! Грандіозний пивний фестиваль "Октоберфест", занесений в Книгу рекордів Гіннесса як найбільше в світі свято... Вперше він відбувся в жовтні 1810 року - тоді баварці гамірно святкували весілля Людвіга I і принцеси Терези Саксонської. З цієї нагоди на великій галявині біля міської брами були влаштовані грандіозні народні гуляння з пивом і кінними перегонами. Веселощі ці так сподобались Людвігу, що свято стало повторюватись з року в рік і, врешті-решт, стало традиційним... Нас чекає пиво на будь-який смак... Найсмачніше пиво на святі - з дерев'яних бочок!!! Таке пропонує пивоварня августинців. До августинців йдут і ті, хто хоче добре попоїсти: їх шеф-кухар відмічений численними нагородами. На рожнах смажаться величезні шматки м'яса, пригощають в'яленою рибою... Сміх, радість, море пива і гостинність баварців - все сьогодні лише для нас !!! Екскурсія
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії...

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора... Нігде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір: Автобусна екскурсія

Дивовижний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову... Візитною карткою Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор... Під час екскурсії ми зробимо фотопаузу близько всесвітньо відомого музею BMW, який побудований у вигляді 4-х циліндрів, і є мрією всіх автолюбителів.

Мюнхенська резиденція

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Резиденція роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговують зал Антикваріум. 
Мюнхенська резиденція - відеоогляд
Вечірня екскурсія

Пивными реками Мюнхена

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€)
Мюнхен славится удивительной историей, всемирно известным пивом, жареными колбасками и самым большим на свете праздником "Октоберфест". Улицы старого города проведут нас по самым знаменитым пивным, а экскурсовод расскажет не только об истории пивоварения, и пользе этого замечательного напитка, но и про всемерно известный праздник и его традиции!!! У нас даже будет возможность попробовать несколько сортов пива.
Поселення і ночівля на території Німеччини (близько 90 км від Мюнхену).
День 3 - Мюнхен
День 3 - Мюнхен
День 3 - Мюнхен
День 3 - Мюнхен
День 4.

МюнхенЗамок НойшванштайнЗальцбург

Сніданок. Фестиваль "Октоберфест" у самому розпалі!!! Величезний, величезний луг, на ньому павільйони, десятки ларьків, кіосків, будок... Святкові каруселі і веселі "американські гірки і виступи численних музикантів»... За довжелезними рядами дерев'яних столів море людей, вдягнених в баварські національні костюми. Всі п'ють пиво, їдять свинячі ніжки або сосиски з капустою, танцюють і веселяться... ...Танці на столах, ...річки баварського пива, ...море солодощів до пива - чекають нас!!! А чи знаєте Ви що за час проведення свята щорічно тут випивають понад 7 мільйонів келихів пива, з'їдається близько 600 тисяч смажених курчат і стільки ж баварських ковбасок, понад 65 тисяч свинячих рульок і приблизно 85 биків!!! Всім бажаючим пропонуємо:

Фантазії короля Людвіга...

(Дорослий: 48€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казки і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ("Новий лебединий камінь") – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який заслужив шалену популярність у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді, джерелом натхнення музики Вагнера.

Замок Ліндерхоф

(Дорослий: 30€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
 Король Людвіг II мав цікаве хобі - будувати розкішні замки. І лише один з них був повністю добудований при його житті. Його проектували так, щоб слуги і гості не заважали усамітненню короля. Скульптори і архітектори замку досконало вивчали французький Версаль, щоб перенести французький досвід в Німеччину. Символом замку став павич, статуї якого прикрашають зали, алеї і павільйони комплексу. Невелике озеро з водоспадом, лебеді і німфи, що плавають по воді, - ця печера стала прообразом сучасних музичних шоу. Замок Ліндерхоф переносить в іншу реальність, в фантастичний світ баварського ідеаліста і мрійника.

Озерний рай - долина Зальцкаммергут + Зальцбург.

(Дорослий: 68€ / Діти: 48€)
Регіон з первісною природою, місто цілорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські городки, як наприклад Санкт-Вольфганг, - улюблене місце відпочинку представників знатних родин і австрійської богеми ще з 19 століття. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. Років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах ... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз ... А в прозорій воді озера - відображаються величні Альпи... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго ... А далі нас чекає Зальцбург - місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають «сценою світу», завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті ... Адже красу міста плекали століттями ... Князі-архиєпископи, які протягом багатьох століть правили Зальцбургом, хотіли не лише зробити своє місто одним з найбільш багатих та впливових міст Європи. Вони хотіли більшого - зробити із Зальцбурга "Рим Півночі».
Переїзд в готель. Ночівля.
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн – Зальцбург
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн – Зальцбург
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн – Зальцбург
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн – Зальцбург
День 5.

ВіденьБудапешт

Сніданок. Переїзд у Відень. Пішохідна екскурсія

Відень - класика звуків

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
...Віденська опера, Хофбург - офіційна імператорська резиденція, Кільцевий бульвар, Ратуша, Парламент, собор святого Стефана... мистецтво і музика, цукерки і романтика... Ось такий Він - Відень!!!
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, Єкруговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії – "відвідаємо" принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!

Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Вже більше 300 років Шенбрунн – одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно – кайзерівський розмах.
Шенбрунн – розкішна резиденція Габсбургів - відеоогляд
Переїзд в Будапешт. Вечірня екскурсія

У світлі тисячі вогнів

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
з шампанським досхочу, на кораблику, і по Дунаю.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.
День 5 - Відень – Будапешт
День 5 - Відень – Будапешт
День 5 - Відень – Будапешт
День 5 - Відень – Будапешт
День 6.

БудапештЛьвівЕгер

Сніданок. У вільний час в Будапешті рекомендуємо відвідати на вибір:

Екскурсія по Будапешті

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Місту витонченої культури, яка спокушає і зачаровує. "Король Дунаю" - саме так називають його! Адже це єдине місто, розташований по обидва боки річки, береги якої прикрашені королівськими мостами і прекрасними будівлями ...
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Переїзд в сторону кордону. По дорозі при наявності часу рекомендуем відвідати:

Винний регіон Угорщини – Егер

(Дорослий: 21€ / Діти: 18€)
Де сотні років ростуть виноградники, і сотні років за традицією виготовляють вогненно червоні та ігристих білі вин... Єгерський виноробний регіон запрошуємо нас на дуже смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долину Красунь!
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Переїзд в сторону кордону (Чоп). Перетин кордону. Повернення в Україну. Час прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 6 - Будапешт – Львів – Егер
День 6 - Будапешт – Львів – Егер
День 6 - Будапешт – Львів – Егер
День 6 - Будапешт – Львів – Егер
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення
• індивідуальний страховий поліс (при самостійній подачі)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638