UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

… З ранку до вечора на Терезієнвізе звучать духові оркестри,
Працюють різноманітні атракціони …
… І пиво, пиво, пиво ллється рікою!

SPO Найкраще пивне свято – Октоберфест!

Днів: 5, 1 нічний переїзд
Львів – Ужгород – Будапешт – Мюнхен – Нойшванштайн – Відень – Чоп – Львів
Австрія
Німеччина
Угорщина
День 0 - День 0 - День 0 -
День 1.

Львів - Будапешт

 06:00 - 07:30 – Для туристів, які прибувають на Львівський ж.д. вокзал - трансфер на Термінал «А».
~ 08:30 - Відправлення в тур з Комплексу Термінал « А». Переїзд в Будапешт
• Можливість приєднатися до групи в Стрию, Мукачево.
Запрошуємо Вас на невелику вечірню прогулянку «Шарм нічного Будапешта». Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні!
• Для всіх бажаючих «Ажурна прикраса Будапешта» (23€/18€). Сім мостів служить прикрасою прекрасного Блакитного Дунаю, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста - Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац... Повз нас "пропливають" водолікарні, готелі, музеї і найкрасивіший розважальний комплекс Будапешта...
Переїзд, поселення і ночівля в готелі на території Угорщини.

День 1 - Львів - Будапешт День 1 - Львів - Будапешт День 1 - Львів - Будапешт
День 2.

Мюнхен

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Мюнхен.
16:00 – Оглядова екскурсія «Мюнхен – Легенда Баварії…» (10€/6€). Так, збулись - таки слова Людовіка I, майбутнього короля Баварії: «Я хочу зробити з Мюнхена місто, яке б надало Німеччині стільки честі, що той, хто не бачив би Мюнхена, не знав би справжньої Німеччини!» Мюнхен - справжнє місто - казка на півдні Німеччини і місце, де ніколи нудьгувати! Пивний фестиваль Октоберфест і Опера, ресторан «Хофбройхаус » і Пінакотека, завод BMW і футбольний клуб «Баварія» - ось чим славиться це місто, де старі баварські традиції і сучасність гармонійно доповнюють один одного.
Жителі Мюнхена - щасливі люди! Їм дісталось гарне місто, з перевагами милої провінції, в той же час позбавлений недоліків великих агломерацій у вигляді шуму, стресу і смогу. Напевно, тому у його жителів поступливий і веселий характер... І цілком закономірно, що саме тут народилось найяскравіше і найулюбленіше свято для всього світу - Октоберфест. 5 мільйонів чоловік з усього світу щорічно насолоджуються пивом, звареним виключно мюнхенськими пивоварнями. Шум стоїть неймовірний, всі звуки змішались в один заплутаний клубок: люди їдять, сміються, розмовляють, співають, гримлять вилки і ложки, стукаються один об одного кухлями пива, і ... і все це - під акомпанемент духового оркестру ...
21:00 - Переїзд і поселення в готель на території Німеччини. (~ 80 км від Мюнхена).

День 2 - Мюнхен День 2 - Мюнхен День 2 - Мюнхен День 2 - Мюнхен
День 3.

Мюнхен - Замок Нойшванштайн - Дьйор

 Сніданок. Вільний час в Мюнхені.
А свято триває… На Октоберфесті представлені з своїми палатками всі мюнхенські пивоварні: Spaten-Franziskaner-Brau, Augustiner, Paulaner, Hacker-Pschorr, Hofbrau и Lowenbrau. Відповідно до правил проведення Октоберфесту, на святі може розливатися тільки мюнхенська пиво, зварене у відповідності з мюнхенським законом про чистоту пива ... Основним напоєм свята є спеціально зварене октоберфестівське пиво, яке можна придбати лише в цю пору року. Воно витримується довше, ніж звичайне світле пиво, має яскраво виражений солодовий смак і міцність від 5,8 до 6,3%. В якості закуски до пива дуже популярні смажені курочки "по-баварськи", величезні кренделя, білі мюнхенські сосиски, картопляний і капустяний салати ...
Що й казати, Октоберфест - це веселе і відкрите свято життя у всіх її проявах!
У вільний час рекомендуємо екскурсії:
• Відвідування «баварського автогіганта» - концерну BMW (18€ + вх.квиток). Його будівля побудована у вигляді срібної півсфери без вікон, а експозиція музею присвячена автомобілям і мотоциклам від найперших моделей марки до перспективних моделей майбутнього.
«Втілена мрія - замок Нойшванштайн» (38 € + вх.квиток). На півдні Німеччини, посеред вкритих лісами пагорбів Баварських Альп є неземної краси замок! Його стрункий силует із загостреними, іграшковими вежами - ніби втілена фантазія! Він найвідоміший у світі і по-справжньому «казковий». Зводячи цей замок, Баварський король Людвіг II був одержимий ідеєю втілити в життя свої уявлення про красу і романтику, свої фантазії і мрії, свою лебедину пісню ...
17:00 - Переїзд на Захід Угорщини - в Дьйор - «місто зустрічей». В міста - тисячолітня історія. Він заснований римлянами під назвою Аррабона, розташований в мальовничому місці злиття трьох річок - Дунай, Раба і Рабка.
Поселення і ночівля в готелі на території Угорщини.

День 3 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн - Дьйор

День 3 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн - Дьйор

День 3 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн - Дьйор

День 3 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн - Дьйор
День 4.

Відень

 Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Дьор.

День 4 - Відень Для всіх бажаючих рекомендуємо екскурсію рекомендуємо «Відень - столиця Габсбургів» (30€/18€). Відень - місто музики і великих музикантів, місто чарівне і прекрасне ... його по праву називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою ... Під час пішохідної екскурсії ми побачимо: площу Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончену Альбертіну! 

У вільний час рекомендуємо:
«Величний Відень» (23€/18€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
"Блиск і занепад Великої Імперії" (16 € + вх. Квиток) - відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були повноправними володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників... Священна Чаша Грааля, Спис Долі... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут - в Скарбниці!
«Тут музика звучить всюди» (13€+вх. билет). Кажуть, що повітря Відня наповнене музикою. В численних концертних залах, в парках і на бульварах лунають вальси Штрауса і серенади Моцарта. Цей класичний коктейль, доповнений розміреним постукуванням фіакрів, створюють неповторну атмосферу австрійської столиці. Під час екскурсії ми познайомимося з особливим звучанням великого міста, дізнаємося більше про життя великих композиторів і відвідаємо Віденську Оперу.
«Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів» (16€+вх. билет). Вже понад 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах!
15:00 - Виїзд з Відня. Повернення в Дьор і переїзд в Україну.

День 4 - Відень День 4 - Відень День 4 - Відень День 4 - Відень
День 5.

Львів

 Прибуття до Львова в комплекс Термінал «А» орієнтовно в ~09: 00. Вільний час.
Для туристів, які вирушають на Львівський залізниці вокзал - трансфер з Комплексу Термінал «А» в 10.30

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
 проїзд автобусом єврокласу
 проживання в готелі з сніданком
 екскурсії по програмі
 супровід керівника групи, страхування
У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
Додатково оплачується:
 рекомендовані програми і вхідні квитки
 Міський / Туристичний податок (City / Tourist tax) в готелях від 1 до 6 євро / ніч (оплачується туристами особисто на рецепції)
 консульський збір - 35 € (окрім тих категорій громадян, які звільнені від оплати - пенсіонери, діти до 18 років ... згідно угоди про спрощення візового режиму)
 послуги Візового Центру - 22 € (якщо подача в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську,Львові)
 послуги банку - 25 грн (якщо подача в Берегово)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638