UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Що таке щастя? Це білий пісок, блакитне небо, солоне море.

Літній світ – Албанія!!! (13 днів, виїзд з Одеси)

Днів: 13, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 1
Курорт: Саранда
Курорт: Ксамиль
Одеса - Фокшані - Велико-Тирново - Саранда/Ксаміль (8 ночей на морі) - Софія - Русе - Одеса
Албанія
Болгарія
Назад

Травень '24

  13   30

Червень '24

  16

Липень '24

  3   20

Серпень '24

  6   23

Вересень '24

  9   26

Жовтень '24

  13   30
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Одеса

!!! 9 ДНІ ВІДПОЧИНКУ НА МОРІ В АЛБАНІЇ !!!

!!! У вартості туру екскурсії по Велико-Тирново і Софії!!!

Є змога відвідати:  Крую, Тірану, Гірокастру, Бутринт і Берат в Албанії, Арбанаси та Рильський Монастир в Болгарії!!!

День 1.

ОдесаРусе

Виїзд з Одеси. Перетин кордону. Переїзд в Русе. Поселення в готелі. Ночівля в готелі.
День 2.

Велико-Тирново

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Велико-Тирново. Нас зустрічає одне з найдавніших міст Болгарії, столиця Другого Болгарського царства, колиска болгарської архітектури, живопису і літератури - Велико-Тирново. Місто побудоване на трьох пагорбах Царавец, Трапезіца і Свето-гора, в 1393 році було повністю спалене турецькими військами і в короткий термін відбудоване заново...

Середньовічна фортеця Царевець

(Дорослий: 16€ / Діти: 10€ + вх. квиток)
Археологічні дослідження виявили багато пам'ятників історії часів великої Османської імперії в Велико Тирново, одна з основних пам'яток, що збереглися в місті, це палаци короля і патріарха на пагорбі Царевец.
У вільний час пропонуємо відвідати:

Арбанаси

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
колись місто було набагато більшим поселенням. У 1530 році воно було звільнене Сулейманом I від сплати всіх податків і процвітало за рахунок торгівлі з усією Османською імперією. Місто відрізняється своїми монументальними будинками і церквами з багатим внутрішнім декоративним оздобленням, різьбою по дереву, стінним живописом, створеними в 16-17 століттях. Після невеликої оглядової екскурсії по Арбанасах, нас чекає знайомство з гостинністю болгар. На одній з тутешніх вілл щедрі господарі приготують нам приємну вечерю і пригостять вином.
Арбанаси - відеоогляд
Нічний переїзд в Албанію.
День 2 - Велико-Тирново
День 2 - Велико-Тирново
День 2 - Велико-Тирново
День 2 - Велико-Тирново
День 3.

КсамільСаранда

Ласкаве сонечко, теплий пісок, невеликі бухти, море з дивовижним бірюзовим відтінком, м'який шум хвиль - все це курорт Ксаміль. Поселення в готелі. Відпочинок на морі. Ночівля в готелі.
День 3 - Ксаміль – Саранда
День 3 - Ксаміль – Саранда
День 3 - Ксаміль – Саранда
День 3 - Ксаміль – Саранда
День 4 - 10.

БутринтБератГірокастраострів КорфуМетеориАфіни

Сніданок. Відпочинок на Іонічному узбережжі. У вільний час пропонуємо відвідати:

Бутринт

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
стародавнє місто в Албанії, засноване греками задовго до н.е., столиця невеликого царства Епір. Поселення знаходилося на березі затоки, що має вихід в Іонічне і Адріатичне моря. Воно зберегло безліч пам'яток археології, що відображають різні періоди розвитку міста.

Берат

(Дорослий: 36€ / Діти: 31€)
місто-музей, відоме ще як "місто тисячі вікон", оскільки більшість старих будівель міста прикрашені вікнами. Місто розташоване біля підніжжя гори Томор зі старовинною фортецею на одному з пагорбів, звідки Вашому погляду відкриється чудовий вид на древнє місто. В самому місті є декілька мечетей XV століття і велика кількість візантійських православних церков. В деяких церквах і по сьогоднішній день збереглись фрески відомого художника Онуфрія і його школи, а також роботи інших пізніших відомих шкіл фресок та ікон балканського регіону.
Берат - відеоогляд

Гірокастра

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Гірокастра - відома, як «кам'яне місто» або «місто тисячі кроків», подарує нам чудові спогади про епоху рицарів та рицарських турнірів. Пройшовшись вузькими, вимощеними каменем вуличках з красивими будинками баштового типу - мимоволі відчуваєш епоху Середньовіччя.
Гірокастра

Яхт пікнік

(Дорослий: 80€ / Діти: 43€)
це чудова можливість побувати у відкритому морі, скупатися в найчистішій воді, пообідати в хорошій компанії на палубі судна і просто красиво розслабитися.

Екскурсія на казковий острів Корфу

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
На відміну від материкової частини Греції і островів Егейського моря, Корфу вдалося уникнути турецького панування. Тут довгий час правили венеціанці, британці, італійці, за Наполеона острів входив до складу Франції, кожен з періодів залишив свій неповторний відбиток в історії острова. Під час оглядової екскурсії островом ми відвідаємо місто Корфу, де у нас буде можливість вдосталь нагулятися звивистими середньовічними вуличками, відвідати Кафедральний Собор і Собор Святого Спиридона - покровителя острова, побачити стару візантійську фортецю і Палац Михайла і Георгія, знамениту на всю Європу площу Спіанада і вулицю Лістон, ідентичну Де Ріволі в Парижі.

«Витаючі в повітрі Метеори»

(Дорослий: 55€ / Діти: 48€)
Нас чекає знайомство з унікальним комплексом монастирів на вершині скель. Величезні скелі, на перший погляд, підпирають небо, як вдалося звести споруди на такій висоті до сих пір залишається загадкою. Колись місцеві монахи десятиліттями на своїх спинах тягали дошки, колоди і глину на верхівки цих гір. Вони зводили стіни, висікали ступені в твердому камені. І рік за роком, покоління за поколінням будували свої монастирі.
Факультативна екскурсія Ширяючі в повітрі Метеори - відеоогляд

Афіни

(Дорослий: 68€ / Діти: 60€)
колиска світової цивілізації, тут античність сусідить із сучасністю, церкви візантійської епохи з неокласицизмом минулого століття. Одночасно це найстаріша і наймолодша столиця Європи, життя в якій почалося більше п'яти тисячоліть назад, а свій новий етап розвитку розпочався близько 180 років тому, коли знову відродилася як столиця невеликої балканської держави. В ході оглядової екскурсії містом ми познайомимося з головною площею Афін - Синтагма, будівлею Парламенту, Панафінейським стадіоном, на якому в 1896 році проводилися перші сучасні Олімпійські ігри, Храмом Зевса та перлиною Афін - знаменитим Акрополем (вхідний квиток оплачується додатково).

Джип-Сафарі

(Дорослий: 88€ / Діти: 80€)
Нас очікує захоплююча подорож! Ця екскурсія гармонійно об'єднує в собі пригоди, веселощі, насолоду природою і відмінний відпочинок. Ми сповна зможемо насолодитися їздою по гірських дорогах, відвідати старовинні села, скуштувати страви місцевої національної кухні і скупатися на одному з найкрасивіших пляжів південної албанської Рів'єри. Сафарі закінчиться поїздкою в порт-Палермо.
Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 4 - 10 - Бутринт – Берат – Гірокастра – острів Корфу – Метеори – Афіни
День 4 - 10 - Бутринт – Берат – Гірокастра – острів Корфу – Метеори – Афіни
День 4 - 10 - Бутринт – Берат – Гірокастра – острів Корфу – Метеори – Афіни
День 4 - 10 - Бутринт – Берат – Гірокастра – острів Корфу – Метеори – Афіни
День 11.

КсамільСаранда

Виселення з готелю. Відпочинок на морі. Цього дня ми зможемо приділити трішки свого часу для завершального побачення з морем. Хтось вирішить піти на своє улюблене місце на пляжі, хтось захоче зробити ще декілька фотографій на чудовій набережній та кинути у море монетку… Ми не прощаємось, а лише кажемо «До побачення», «До нових зустрічей, чарівна Болгарія!» Виселення з готелю до 11:00 (речі можна залишити в камері зберігання готелю). Вільний час. Орієнтовний час виїзду з Албанії 16:00. Нічний переїзд територією Албанії.
День 12.

СофіяРусе

Переїзд в Софію.

Екскурсія столицею Болгарії - Софією

(входить у вартість туру)
Нас запрошує одне з наймолодших міст Європи. Сьогоднішня Софія - динамічне, сучасне європейське місто з численними представництвами всесвітньо відомих фірм, з бізнес-центрами, парками і комплексами для розваг і спорту. Це єдина європейська столиця, розташована прямо біля підніжжя гори, що піднімається на 2500 м над рівнем моря. Місто з тисячолітньою історією, назване іменем богині мудрості, Софія і сьогодні зберігає культурно-історичні пам'ятки різних епох - від античності до сучасності. 
Вільний час. У вільний час пропонуємо відвідати:

Рильський монастир

(Дорослий: 21€ / Діти: 13€)
На правому березі річки Рильська знаходиться найвидатніший пам'ятник болгарської культури і архітектури епохи національного Відродження - Рильський монастир, відомий також під ім'ям Святої Рильської обителі. Зовні Рильський монастир найбільше схожий на неприступну фортецю. Однак за високими, міцними стінами можна побачити чудовий архітектурний ансамбль, який вразить численними колонадами, красою невагомих сходів і балконів. У самому центрі двору розташована велика кам'яна Хрельова вежа, побудована в 1335 році. На самому вершечку вежі знаходиться каплиця Преображення Господнього, прикрашена настінними розписами, яким понад 700 років.
Повернення в Софію. Переїзд в Русе. Поселення в готелі. Ночівля в готелі.
День 12 - Софія – Русе
День 12 - Софія – Русе
День 12 - Софія – Русе
День 12 - Софія – Русе
День 13.

ІзмаїлОдеса

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Одесу. Орієнтовний час прибуття (залежить від проходження кордону) в Ізмаїл - 19:00, до Одеси о 23:00.
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".

 

 
 
Додатково оплачується:
• проїзд в громадському транспорті
• рекомендовані програми;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• city tax (міський туристичний податок)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638