UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Які асоціації викликає у вас столиця Голландії?
Тюльпани, смачний сир, велосипеди або численні канали...
По праву місто фантастичне і дуже незвичайне...

SPO №11 UEFA EURO Футболу 2020
Матч збірної України 14 червня в Амстердамі в турі:
Футбол там, де Амстердам!

Днів: 4, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 3
Львів – Вроцлав -  Амстердам (2 дні) – Заансе Сханс - Волендам - парк розваг Ефтелінг - парк Мадуродам - Делфт - Гаага - Роттердам - Краків - Велічка - Львів
Нідерланди
Польща

В програмі туру 2 дні в Нідерландах,
а також таємничий Вроцлав та королівський Краків!


Шикарний тур для тих, хто за 4 дні хоче отримати максимум вражень та максимум Амстердаму
+
 UEFA EURO Футболу 2020
Матч збірної України 14 червня в Амстердамі!


14.06 Відвідування матчу збірної України. Чемпіонат Європи з футболу 2020. (вх. квиток).

День 1.

Львів - Вроцлав

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону. 
Переїзд у Вроцлав. Рекомендуємо відвідати:
• оглядову екскурсію "Перше знайомство - Вроцлав» (18Є/10Є). Місто вважається одним з найзеленіших міст Польщі, яке вирізняється прекрасною архітектурою і живописними куточками. Старе Місто є одним з найкрасивіших в Польщі, чарівна Ратуша із старовинним сонячним годинником, а площа Вроцлавське ринку займає друге за величиною місце, після Краківського. Для більшості це місто чудес, де кожен знайде частинку своєї мрії.
Вроцлавський Аквапарк (трансфер 5€ + вхідний квиток). Нас потішать 6 зон: «Лінива ріка», «Дитяча бухта», криті та відкриті басейни, джакузі та комплекс саун.
Вроцлавський Зоопарк та Африкаріум (трансфер 5€ + вх. Квиток). Зоопарк вважається найбільшим зоопарком в Польщі (і третій за величиною в світі!). Гордість вроцлавського зоопарку – Африкаріум. Саме тут в унікальних умовах зібрано найбільшу колекцію звірів і рослин з Африки. Але найбільше відвідувачів вражає Океанаріум, що складається із 21 басейну, загальним об’ємом 15 мільйонів літрів, які населяють їх більш як 250 видів різноманітних риб та жителів африканських водойм! Він поділений на тематичні зони, що відповідають фауні різних регіонів Африки.
• «Вечеря в середньовічній корчмі» (26€/21Є). Ми повністю зануримося в таємничу атмосферу середньовіччя і загадаємо не одне бажання. Ратуша - одна з найпрекрасніших готичних будівель в Центральній Європі. Сьогодні тут музей і... місце зустрічі закоханих. Чому?!? Дізнаємося під час екскурсії... А відвідавши старовинну пивну, ми зможемо скуштувати національну польську кухню в незабутнє середньовічної атмосфері!!!
Нічний переїзд в Амстердам.

День 1 - Львів - Вроцлав День 1 - Львів - Вроцлав День 1 - Львів - Вроцлав День 1 - Львів - Вроцлав
День 2.

Амстердам - Волендам - Заансе Сханс

 Приїзд в Амстердам.
Екскурсія по столиці Нідерландів Амстердамі - «Скарби Амстердаму». Старі "вигнуті" будівлі, бруківка, незліченні канали, набережні, які є на 3 метри нижче рівня моря, чудові парки і плаваючі квіткові ринки створюють особливу атмосферу. Площа Дам і Королівський палац, Райксмузеум і знаменитий Будинок Рембрандта, єврейський квартал і діамантова фабрика, спадкоємиця ювелірних традицій - вся ця краса подвоєна дзеркалом води, чарівним відображенням якого можна милуватися вічно!
Рекомендуємо: прогулянку по мальовничим каналам "Лабіринтами Амстелу" (16 €).
Місцеві жителі кажуть «Хто не бачив провінції - той не бачив Голландії»! Запрошуємо «По "глибинці" Голландії»! (26€). Трансфер в фольклорне село вітряних млинів - Заансе Сханс і рибальське селище - Волендам. Заансе Сханс перенесе нас до Голландії 17 століття. П'ять старовинних вітряків прикрашають береги ріки Zaan, за допомогою яких місцеві жителі, як і їх предки, багато років тому, розпилюють дошки, збивають масло, виробляють знамениту заанську гірчицю. Млини в Нідерландах - це життя! Також ми подивимось, як в симпатичних зелених сільських будиночках робиться твердий голландський сир. На фабриці національного взуття, ми побачимо, як майстер вправно виріже дерев'яні черевички - кломпи, в яких голландці ходять до цих пір. Величезна колекція різних форм, розмірів та розмальовки - краще сувеніра годі шукати ... Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище - Волендам - чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Селище, жителі якої живуть досьогодні в дерев'яних будиночках і ходять в національних костюмах.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.

День 2 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс День 2 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс День 2 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс День 2 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс
День 3.

Амстердам - Гаага - Делфт - Роттердам - парк Ефтелінг

 Сніданок. Вільний час в Амстердамі.
Сьогодні пропонуємо відвідати:
• екскурсію «По перлинам Голландії» (38€/30€). Спочатку відвідаємо «Місто принців - Делфт»: палацові комплекси, величні будівлі, храми вздовж каналів і, звичайно, резиденція герцогів Оранських, Ринкова площа міста - найкрасивіша в країні. Відвідавши прекрасно збережений середньовічний Делфт, ми зануримося в атмосферу 15-16 століть: Східні ворота, фабрика блакитного фарфору, 109 метрова Нова церква, де в підземній дзвінниці розміщується усипальниця Нідерландської Королівської сім'ї - сама історія Нідерландів говорить тут з нами ... Їдемо на прийом до королеви в «місто королівського двору - Гаагу» - політична столиця Нідерландів, «місто - резиденція», королеви Беатрікс Оранської-Нассау. Гордістю і славою міста, є Вайвер - водне дзеркало, в якому відображаються прекрасні шедеври Гааги ... Знайомство з Гаагою залишає незабутнє враження... Далі, ми відвідаєм найвишуканіший морський курорт Північної Європи – Схевенінген. І на завершення рекомендуємо познайомитись з «Голландський Манхеттеном - містечком Роттердам» (18€). Це місто знамените своїми фантастичними творами архітектури: міст Еразмус, знаменитий на весь світ Кубічний будинок, а ще побачимо перший хмарочос в Європі!!!Хочете побачити всю Голландію за годину?
Пропонуємо відвідати дивовижний парк "Madurodam" - Голландія в мініатюрі (18Є+вх. билет). Це найменше "місто" в країні, варто десь в Голандії з'явитись якій-небуть архітектурній новинці, як її копія, зменшена в 25 разів, виростає тут. Найменші відвідувачі відчують себе гостями казкового міста, а дорослі побачать Нідерланди з висоти... 
Парк розваг Ефтелінг (26€/26€ + вх. квиток). І для дорослих і для дітей буде цікавим дивовижний парк розваг Ефтелінг з найбільшим в Європі розділом «Казковий світ». Парк атракціонів Ефтелінг в Голландії є одним з найстаріших серед нині існуючих. Ефтелінг працює щодня цілий рік, пропонуючи відвідувачам запаморочлу різноманітність атракціонів і розваг. Ефтелінг – це справжня країна казок. Тут оживають герої Андерсона, братів Грімм, Шахеризада ... Атмосфера всіх семи королівств парку своя, унікальна, зовсім не схожа на Disneyland.
Нічний переїзд в Краків.

День 3 - Амстердам - Гаага - Делфт - Роттердам - парк Ефтелінг День 3 - Амстердам - Гаага - Делфт - Роттердам - парк Ефтелінг День 3 - Амстердам - Гаага - Делфт - Роттердам - парк Ефтелінг День 3 - Амстердам - Гаага - Делфт - Роттердам - парк Ефтелінг
День 4.

Величка - Краків - Краківський Аквапарк - Львів

Приїзд до Кракова. Рекомендуємо відвідати Аквапарк (5€ + вхідний квиток) - одного з найбільших в Польщі аквапарків. Басейни з озонованою водою, гідромасажні ванни, гвинтові гірки, джакузі, сауна, солярій, фітнес-клуб.
Для всіх бажаючих оглядова екскурсія «Королівський шлях» (18€/10€) - шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми зможемо придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини... Рекомендуємо відвідати на вибір:
«Серце Кракова - Казімеж» (18€/13€). Нас чекає прогулянка по Казімежу - сьогодні район Кракова, а коли - то окреме містечко, в якому прекрасно співіснували дві культури і дві релігії: християнство і іудаїзм. Під час екскурсії ми побачимо костел на Скелі, місце загибелі св. Станіслава - місце паломництва польських королів, костел св. Катерини, єврейський квартал, який оповитий цікавими історіями, і де присутній неповторна атмосфера. В ході екскурсії ми будемо проходити повз Фабрику Шиндлера, а екскурсовод розповість важливі моменти та факти пов’язані з цією спорудою.
«Ласощі польських королів» (26€/21Є) ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. Екскурсовод розповість таємницю пивоваріння, покаже, де варять дуже смачний напій і, звичайно, ж, завершальним акордом екскурсії буде хороший вечеря з келишком пшеничного пива, смак якого тут завжди найкращий...
"Соляні Копальні" Велічки" (18€+вх.квиток) - найстаріше соляне підприємство на польських землях, яке функціонувало понад 7 століть, глибокі дев'ятиярусні тунелі, в яких побудовані підземні храми, містки, численні скульптурні твори. Тут ми побачимо чаруючий погляд підземні озера, гроти, прекрасні каплиці і музейну експозицію, яка розповість про історію соляних розробок...
Повернення в Україну. Перетин кордону.
Час прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізниці вокзал. До нових зустрічей!!

День 4 - Величка - Краків - Краківський Аквапарк - Львів День 4 - Величка - Краків - Краківський Аквапарк - Львів День 4 - Величка - Краків - Краківський Аквапарк - Львів День 4 - Величка - Краків - Краківський Аквапарк - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.Послуги Візового Центру оплачують все.ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638