UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Балкани яскраві та багаті на враження,
тут є все для досвідченого мандрівника!

Балканська незабудка - Сербія та Македонія!
Каньйон Матка + Охридського озеро!

Днів: 5, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 2
Львів - Стрий - Мукачево - Белград – Нови Сад – Скоп’є (2 ночі) - Каньйон Матка – Охрид - Охридське озеро –  Мукачево - Стрий - Львів
Північна Македонія
Сербія

У вартості оглядові екскурсії по столицях Македонії та Сербії!!!

День 1.

ЛьвівМукачевоБелград

Можлива підсадка в Стрию (+1 година з моменту відправлення в тур), Мукачево (+4 години з моменту відправлення в тур).
Можлива посадка в Мукачево (+4 години з моменту відправлення в тур). Перетин кордонів.
Переїзд в Белград. Пізнє поселення в готелі. Нічліг.
День 2.

БелградНові Сад

Сніданок. Сьогодні нас чекає знайомство з містом, яке по праву вважається серцем Балканського півострова.
Нас чекає екскурсія
Екскурсія

Столиця Сербії - Белград

(входить у вартість туру)
Це одне з найстаріших європейських міст. Химерна суміш східної і західної культур створює неповторну чарівність міста. Сучасний Белград - це замки, палаци, середньовічні фортеці, розташовані поблизу сучасних будівель і торгових центрів. Белград - це нерозгадана таємниця в серці Балканського півострова. Саме сюди приїжджають за хвилюючими і незабутніми враженнями, саме тут панує неповторна і таємнича атмосфера взаємопроникнення Європи та Азії. Дивовижний, таємничий, багатокультурний - все це він, великий і стародавній Белград...
У вільний час пропонуємо відвідати:

Перлини Воєводини

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Воєводина - автономна область Сербії. На своєрідність культури і архітектури значною мірою вплинула Австро-Угорщина. Проте, цей край був осередком сербської культури довгі століття, до тих пір, коли сербська держава знову прийшла до своєї незалежності. По дорозі на Фрушку Гору проїдемо через декілька невеликих містечок, типових для цієї частини Сербії. Фрушку Гору часто називають Сербським Афоном, завдяки великій кількості монастирів. У 15-16 столітті багато чернечих братств, тікаючи від османів, покидали свої монастирі, несучи з собою найпотаємніші святині. Їх новим будинком стали фрушкогірські монастирі. Екскурсія по винному погребу з дегустацією вина в Сремських Карловцях. Ми відвідаємо Музей виноградарства і бджільництва, де проведуть тематичну лекцію про виноробство і бджільництво в приватному домогосподарстві. На дегустації буде можливість спробувати кілька видів вина і домашню медовуху, а також мед. Після смачного вина і меду все виглядатиме набагато яскравіше. Далі шлях нас приведе на берег Дунаю в Петроварадинську фортецю. Будівництво її почалося вкінці 17 століття і тривало майже сто років. Це одне з найбільших військових укріплень в Європі. Завдяки виникненню фортеці, на протилежному березі утворилося невелике поселення, яке згодом взяло перевагу - нині це місто Нові Сад, друге за величиною і важливістю місто в Сербії. Прогуляємось по центральних вулицях Нові Саду. І ще раз переконаємося, що незважаючи на невелику територію, Сербія дуже різноманітна країна.

Музей Ніколи Тесли

(Дорослий: 18€ / Діти: 8€)
Єдиний офіційний музей великого винахідника Ніколи Тесли знаходиться в Белграді. У музеї зберігаються оригінали документів, особисті речі Ніколи Тесли, а також фотографії та щоденники великого винахідника.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 2 - Белград – Нові Сад
День 2 - Белград – Нові Сад
День 2 - Белград – Нові Сад
День 2 - Белград – Нові Сад
День 3.

Скоп'єканьйон Матка

Сніданок.
Приїзд в дивовижну країну, улюблену всіма шанувальниками прекрасної природи, високих гір, древньої архітектури, термальних і мінеральних джерел та смачної кухні! Переїзд в Скоп'є.
Екскурсія

Столиця Македонії - Скоп'є

(входить у вартість туру)
місто яке серед тисячі вогнів виглядає ще більш загадково і привабливо. В місті панує приємна і дружня атмосфера, тут чудесним чином поєднуються різноманітні культури та релігії, а населення вражає своєю повагою і розумінням один до одного. Для того, щоб відчути все багатство містечка, ми відвідаємо найвідоміші пам'ятки, такі як чарівна фортеця Кале, що височіє над лівим берегом річки Вардар, древній Кам'яний міст, монастир Святого Пантелеймона, церква Святого Микити, соборний храм Святого Климента Охридського. Також ми побачимо православну церкву Святого Спаса, де знаходиться красивий іконостас, виконаний з горіхового дерева і покритий різьбою на біблійні мотиви. В місті знаходиться безліч мечетей, найвідомішими і найкрасивішими з яких є мечеть Іса-Бегова Джамія, або як її ще називають Візерункова мечеть, і чудова мечеть Мустафи Паши, побудована з мармуру. Доповнить нашу маленьку подорож огляд різноманітних музеїв і театрів, будівлі парламенту, пам'ятників Тарасу Шевченку і Марії Терези, ринку Бадестан.
Столиця Македонії - Скоп'є
Вільний час.
Пропонуємо відвідати:

Каньйон Матка

(Дорослий: 43€ / Діти: 36€)
Цей мальовничий каньйон був створений річкою Тріска, що проклала свій шлях через гірський масив. У 1938 році річку Тріску перегородили дамбою, завдяки чому утворилося напрочуд гарне озеро з водою бірюзового кольору. Поруч з озером можна побачити церкву святого Андрія, побудовану в XIV столітті. У каньйоні знаходиться десять печер, довжина яких становить від 20 до 200 метрів. Найвідомішою з них є печера Врело, її ми і відвідаємо на катері. Загальна довжина печери становить 176 метрів, в ній можна побачити два зали. Також в ній знаходиться величезний сталагміт заввишки близько трьох метрів і два озера, глибина одного з них, імовірно, може досягати 500 метрів.
Каньйон Матка - відеоогляд
Каньйон Матка - відеоогляд

Вечеря в традиційному ресторанчику

(Дорослий: 23€ / Діти: 16€)
На нас чекає вечеря в одному з найбільш колоритних автентичних місць Скоп’є, яке шанує македонський дух та традицій в їжі, одязі та атмосфері. Це не просто ресторан, а можна сказати музей з унікальними та безцінними колекціями сувенірів та прикрас, що мають багатовікову історію. Ми спробуємо страви виключно національної кухні по стародавніх рецептах, у супроводі традиційної македонської музики.
Ночівля в готелі.
День 3 - Скоп'є – каньйон Матка
День 3 - Скоп'є – каньйон Матка
День 3 - Скоп'є – каньйон Матка
День 3 - Скоп'є – каньйон Матка
День 4.

Скоп'єОхридОхридське озеро

Сніданок. Вільний день, для покупки сувенірів і подарунків...
У вільний час рекомендуємо екскурсії:

Охрид + Охридське озеро

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ми зробимо неквапливу пішохідну екскурсію по старовинному місту, яке в давнину носило ім'я Ліхнідос, що означає «місто світла». Назва ця, швидше за все, походить від кришталево чистої води Охридського озера, що відображає сонячні промені на стіни міста. На нас чекає відвідування старовинної візантійської фортеці, побудованої в 5 столітті, в якій прекрасно збереглися дві з половиною тисячі років православної історії міста, і піша прогулянка по старому місту, що розташоване на скелі над озером. Саме звідси відкривається чудовий вид, як на македонське, так і на албанське узбережжя. Історична забудова Охрида прекрасно збереглася, вулички старого кварталу забудовані дво- і триповерховими будиночками з сліпучо білими фасадами і червоними черепичними дахами.
Охрид - «слов'янський Єрусалим» - відеоогляд

Пробуємо Македонію на смак

(Дорослий: 30€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Македонія - країна виноградників і озер. Культура вина в цій країні існує з давніх часів. Тут є і виноробні, яким більше ста років, і досить «молоді», але вже зайняли свою особливу нішу на ринку. Перевага місцеві жителі віддають червоним сортам винограду і ростуть вони в сусідстві з білими трояндами. Ми помилуємося гарними «виноградними» пейзажами, а також продегустіруем кілька сортів прекрасних македонських вин з монастирських погребів
У вільний час рекомендуємо:

Прогулянка на кораблику в Охриді

(Дорослий: 23€ / Діти: 16€)
Поселення і ночівля в транзитному готелі.
День 4 - Скоп'є – Охрид – Охридське озеро
День 4 - Скоп'є – Охрид – Охридське озеро
День 4 - Скоп'є – Охрид – Охридське озеро
День 5.

МукачевоСтрийЛьвів

Ранній сніданок або ланч-бокси. Перетин кордону. Повернення в Україну. До нових зустрічей! Орієнтовне прибуття (залежить від прохождення кордону) до Львова 01:30 (наступний день). Місце прибуття у Львів - Термінал «А». Трансфер на Львівський ж.д. вокзал орієнтовно в 2:30.
День 5 - Мукачево – Стрий – Львів
День 5 - Мукачево – Стрий – Львів
День 5 - Мукачево – Стрий – Львів
День 5 - Мукачево – Стрий – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки в екскурсійні об’єкти;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• проїзд в громадському транспорті
• індивідуальний страховий поліс (при самостійній подачі)
• доплата за одномісне розміщення
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638